Bazi kaynaklarda sunnet derisinin kadınların haz almasında etkili bir faktör olduğu yazıyor
Ne düşünüyorsunuz
Ne düşünüyorsunuz
tam tersi sünnetlide zevk daha çok hissedilir. penis başının kenarında küçük pürüzler vardır. bunlar zevk almayı sağlar. ayrıca sünnetli peniste deri gergindir ve vajinaya sürter uyarır. sünnetsiz peniste ise deri gevşek olduğundan deri vajinaya yapışır ve penis kendi derisi içinde hareket eder sürtünme çok az olur. bu da prezervatifle ilişki hissi verir.
şu an yabancıların çoğu hem sağlık açısından hem de sünnetli daha zevk verdiğinden sünnet oluyorlar
arkadaş
kadın sünnetsiz penis kadınlara daha çok mu zevk veriyor diye sormuş cevaplayanların hepsi erkek aralarında kendinden emin şekilde olmaz öyle şey diyenlerde var..
arkadaşlar kadınların cinsellik içeren paylaşımlarına atlamak zorunda değilsiniz..
kadın açık açık belirtmiş 'kadınlara daha çok mu' diye..
son abaza kaynıyor burası dediklerinde kusura bakmayında üzerinize alının biraz.
arasinda fark yok, nisanlim önceden sünnetsizdi sonradan sünnet oldu, yani iki haliylede yaptigim icin biliyorum, zaten penis kalkinca deri geri gidiyo, yani ayni kapiya cikiyo
@şefik0234 zevki sordu nelerin degistigini degil
@starbox normaldi, hayir öyle bir sorunu yoktu
erkekte farkeder aldigi zevk azalir. erken bosalma nedenidir. buraya bir bakın twitter.com/aklingozu/status/715031366568644608
Helal sana
Cevap
39Cevap
Sörpük penisten hoslanıyorsan evet.
Ama sünnetli penisin dış derisinin bir miktarı alınip atılıyor ve sünnetli erkeklerin penisleri daha gergin oluyor, ereksiyonla birlikte kalkan penis daha sert, daha diri, ve daha gergin taş gibi oluyor.
Bence sünnetli penisten vazgećme tatlım... ☺😎
Alakası yok saçmalıktan başka bişey değil. Tam tersi o deri çıktığı zaman penis daha hissedilir hale geliyo. Sünnetsizin biri uydurmuş bunu :-D
o kücücük derinin kadina zevk verme ihtimali %0 kadina zevk veren sey penisin seklidir kalin olmasi ya da uzun olmasidir kisiye göre degisir kalin veya uzun durumu. (sünnetsiz penis basi herzaman cok hassas olur cünki deri parcasi ic camasirina sürtmesini engeller ve hassasiyet kaybini önler bu durum sünnetli peniste tam tersi olur penis basi hassasiyeti azalir)
Yami isin özü inanmayin böyle seylere kabuklu ya da deyil kendine hakim olmasi ve nasil kullanacini bilmesi zevk verir kadina.
Tam tersini biliyoruz biz, mantıken de sünnetli penis vajina duvarlarına daha çok sürtünür ve her halde daha fazla zevk verir..
Alakası yok saçmalıktan başka bişey değil. Tam tersi o deri çıktığı zaman penis daha hissedilir hale gelir,
.
Aksine yabancı kaynakların yaptığı araştırmalarda sünnet olan erkeklerin kadınların haz almasında daha büyük etkiye sahip oldukları söyleniyor.
S. kmesini bilene sünnetsiz olması gerekmiyor. Mesala coni amca sünnetli anasını belliyor.
Sünnetsiz birinin saçmalaması olabilir diye düşünüyorum. Koruyucu kalkan kalktıktan sonra cinsel organın başı daha iyi hissedilir diye düşünüyorum.
Tibbi arastirmalar sünnet olmanin faydalarini aciklamis durumda. Ve öyle bir faktor söz konusu degil.
Kime zevk verir ki bu penis
Olabilir zevk verebilir
Bole seyleri arastiracaginza gidip biraz ilim le ugrasin arastirin mk ulkemizin gelismemesinin nedeni siz sk kafalilar iste
Benim bildiğim yalnis bilgi sizinki
Ben hep tam tersini duydum
Tamamen yalan o kesilen kısım pisliktir kadına da hastalık kaptırabilir
Ben tam tersi olduğunu okumuştum bir yerde, kaynak hatırlamıyorum..
yanlış düşünce sünnet olan kişiler erkekliğin kafası derisi alındığı için erkek geç buşalıyor oda kadın için iyi oluyor
yanlış sünneli dah güzel haz verir sana pisliği ne olacak oda içinde kalacak
Alakası yok, ereksiyon halinde yine sünnetli gibi gözükür
bazilari sunnet derisini bissettiklerini, farkli bir his olduğunu söylüyor
benim sevistiklerimm tabi
Onu kadınlara sormalı
erkekler nerden biliyorsa cevaplıyorr :)))
Bunu ben de duymuştum ;)
Öyle olsa ruslar koşa koşa gelmez Türkiye ye
Evet çok doğru tabi. ben çok memnunum
Evet sünnet derisi çok hassas sinir uçları barındırıyor. Sünnetsiz Penis ereksiyon olunca ya da sünnet derisi el ile geriye cekilince aynı sünnetli gibi oluyor zaten. Sünnet derisi darlığı yok ise. Eğer sünnet derisi darlığı var ise yani fimosiz var ise Penis başı zor çıkar dışarıya. Bunun tedavisi sadece sünnet değil. Steroid krem var kullanımı basit. ben bunu kullanıyorum sünnet derisi yumuşatır hiç sorun olmuyor. Penis başı daima nemli kaygan olduğu için sünnet derisi altında çünkü Penis başı. ilişki sırasında vajina içinde kayganlık hissi verir kadına zevk aldırır normal kayganlastiriciya gerek yok. Penis başında sürtünme hissi de verir erkeğe çok zevk verir
Hayır benim kara oğlan verir
Kalkınca deriden çıkıyor ki başı
Penisin kendisi zevk verir
Hayır pisliktir sünnetsiz olanı
Katilmiyorum...
İlişkiye giremeyen kız dramı 😅
tm tersine bunu söylediler
uydurma
Safsata bunlar 😄
Dene gör
Hiçbirşey
yalan