Genital Herpes hakkında bilgi verecek olan😐?

Selam kardeşlerim malesef bu sefer size komikli şeyler söylemeye gelmedim. Genital Herpes denen cinsel yolla bulaşan bir hastalığa yakalandım 1 buçuk ay önce. lütfen bu hastalığa yakalanan veya Bilgisi olan yorumun altına ya da bana mesaj atarak bilgilendirsin. psikolojim tamamen öldü kendimi kötü hissediyorum ve suçluyorum. Türkiyenin en iyi dermatoloji doktoruna gittim sprey hap krem derken uçuklar geçti ve iyileştim Allah’a şükür. doktor arada tekrarlar ama ilk atağın gibi olmaz 2-3 günde geçer ve daha az çıkar dedi üzüntü stres yapma her insanın başına gelebilirmiş ve yaygın bir hastalıkmış her insanın vücudunda varmış bu virüsler ve korkulcak birşey yokmuş dikkat edersem, ölümcül bir hastalık değil. ne yazık ki bu virüsler sinir sistemine yerleşiyor vücut direncin düştüğünde veya üzüntü streste geri çıkabiliyor. virüsleri kökten öldürecek bir tedavi aşı filan yok ömür boyu çekeceksin bu durumu ama söylenene göre 2-3 yıl sonra aşısı çıkarmış. inşallah 🙏 bu kadar yaygın bir hastalıksa kesin çıkmalı zaten. evliliği veya hamile kalmayı engellemiyor ama eşinin sağlıklı olması gerek ve korunmamız gerek. testler yaptırdım gayet sağlıklı bir insanım herşeyim negatif çıktı Allah’a şükür 🙏 ilerde evleneceğim kişiye bu hastalığımdan bahsetmelimiyim? Bahsetsem benden soğur diye düşünüyorum 😔 akıl verin biraz
Genital Herpes hakkında bilgi verecek olan😐?