Tam anüs deliğinde, beyaz et beni gibi ama çok değil 1-2 tane birşeyler var. 1-2 haftadir varlar. Sanki biraz büyüdüler. Pruzon adli kremi kullandim işe yaramadi. Eger siğil ise elma sirkesi ve çay ağacı yağının çok faydalı olduğunu duydum. Dün önce elma sirkesi kullanmaya başladim. İnşallah iyileşir. İnternette siğil resimlerine baktim benimkilerle alakası yok. Partnerimle 1.5 ay önce Anal ilişki yaşamiştik acaba ondan mi oldu? Onda da siğil tarzi şeyler yoktu. Doktora gitmeye çekiniyorum, yardimci olur musunuz bana, Bu bahsettiğim şey nedir acaba?
Cevabın nedir?
Genital siğiller tehlikelidir ve önlem alınıp yakılması gerekmektedir. Bunlar yapılmadığı taktirde o siğillerin çoğalıp, vajinaya sıçrayıp rahim ağzı kanseri ya da oral seksle gırtlak kanseri ya da rektal yoldan uzanıp kolon kanseri yapma riski vardır. Senin şu aşamada yapman gereken iyi bir devlet hastanesi dermatologuna gidip o siğilleri yaktırman ve bir süre cinsel perhiz uygulaman. Dr. a gitme ve yaktırma prosedürü o kadar gözle büyütülecek bir şey değil, utanılacak hiç değil. O virüsü ne şekilde kaptığın dr. u da ilgilendirmiyor ayrıca (Yaktırma işlemi: Anestetik enjeksiyon yapılıp o bölge uyuşturulur ve bir nevi dağlanarak o siğil bildiğin yakılır, çoğalmasının önüne geçilir. En sonunda da siğillerden bir kaçı numune olarak alınır ve tip testine gönderilir.)
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkurler :) bakalim yöntemlerim geçirmezse mecburen gidicem doktora :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiğil oldugundan emin olmak gerekıyor. Utanılcak bir durum yok o kişi her gün bu organları göruyor. Eğer gerçekten makkatta ise sıkıntılı bır durum. siğil sayıları artarak deliğe çok yaklaşır ve zamanla içeriye ilerler iç organlarına sıçrar. 10 tane siğil ile ugrasmak farklı 1 siğil ile ugrasmak farklı en kısa surede kadın doğum ya da dermatoloji bölümüne gitmelısın sağlık saşakaya gelmez onun dısında buyutulecek bır durum yok. çoğu zararsız zaten bu arada genıtal sğil hakkında donanımlı bilgiye sahıbım kafana takılan bır sey olursa sor burdan cevaplarım ben
112 Yorumla
Soran+1 yılMutluyum şu an çünkü elma sirkesi sayesinde neredeyse gittiler :))
Cevap sahibi+1 yılkaç gün kullandın elma sirkesini
Soran+1 yıl3 gün bugünle 4 olacak
Cevap sahibi+1 yılVe siğiller düştü yani insanlar elektro koter krıyoterapı leep aldara krem kullanıyorlar bunlarda malıyetlı şeyler ama bir elma sırkesı geçırıyormuymuş ilginç
Soran+1 yılAllah'ın mucizesi işte :) Gerçekten 1 haftadır deli gibi araştırıyorum ne yapabilirim diye, girmediğim site, girmediğim blog kalmadı. Yaktırdıktan sonra tekrar çıkanlardan tut, kremlerin fayda etmeyenlere kadar. Hatta bazıları senelerdir gitmediğim doktor yaptırmadığım işlem kalmadı diyordu sonra elma sirkesini keşfediyorlardı bunca sene boşuna çektim falan yazmışlar. Harbiden tam mucize. Bundan 50 yıl öncede vardı bu siğiller ozamanlar insanlar ne yapıyordu? Allah bir dert verdiyse tedavisini de doğal yöntemlerle veriyor :) Çok şükür inşallah nüks etmez. Daha 4 gün daha kullanıcam bakayım
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun benımde bu konu ile ilgili cehennem gıbı gecen 3 ayım olmuştu vucudumun kendı yaptıgı bulasıcı olmayan zararsız bir lezyon dermatolojık bır olay özel hastanede 1 doktor sıgıl dedı krıyoterapı yaptı toplam 60 sanıye surdu sonra aynı seylerden tekrar cıktı tam 4 doktor gezdım sıgıl degıl dedıler hala ınanamıyorum ılk gıttıgım doktor sıgıl dedı ıcım rahatlasın dıye bıyopsı yaptırdım temız cıktı ama bu 3 aylık surede ne cektıgımı bı ben bı Allah bılır bu zamanda bir çok ınsana ulaştım bir çok doktora ulastım butun makaleleri okudum baya bılgı sahıbı oldum elma sırkesını bende gormustum fakat bır kısı kötü sonuç almıs sirkeden baya canı yanmıs dusmemıs bende cekındım neysekı bendekıler sıgıl degılmıs ama cok buyutulecek bır sey olmadıgınıda geç farkettım sıgıl varsa cınsellık yok sadece o kadar
Soran+1 yılElma sirkesi sonuçta özütü asit tahriş ve yara yapabiliyor zaten bende de anüs bölgesinde hafif br acı var ama geçici bir acı bu. Seninkiler nasıldı peki siğillerin?
Cevap sahibi+1 yılBenimki siğil değilmiş kullandıgım bir ilacın yan etkısıymıs genıtal bolgede beneklenme yapıyormus paragöz angut doktor siğil dedi biyopsi ve 4 farklı doktor siğil değil dedi
Soran+1 yılHmm anladım. Benimkiler beyaz et beni gibiydiler. 2 haftadır 2 tane olarak duruyorlardı
Cevap sahibi+1 yılTabi senin hayatın ama bence ters ilişkiden uzak durmak da fayda var
Soran+1 yılKatiliyorum bu zaten kulağima küpe oldu birdaha olmaz
- +1 yıl
Elma sirkesini nasıl uyguladın yazar mısın lütfen?
+1 yılSiğil olduğundan nasıl bu kadar eminsin bence elma sirkesi vs kullanmayı bırak oradaki şey herneyse daha da azdiracaksin doktora gitmelisin başka caresi yok utanacak birsey de yok sağlık Şakayla gelmez ve o bölgeler çok tehlikelidir. Gecmis olsun ihmal etme.
03 Yorumla
Soran+1 yılEmin değilim. Ama önce bitkisel tedaviler deneyip daha sonra doktora gitmeyi düşünüyorum. Elma sirkesinin çogaltacagini sanmiyorum, sonuçta sirkenin özütü asittir. Ya fayda eder, ya da etmez.
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun. Genital bölgenin pH ile elma sirkesi nin pH seviyesi çok farklıdır ve genital bölgeye aklımıza gelen her şeyi Sürmemeliyiz. Özellikle güçlü bir asit asla denenmeli. Utanacak bir şey göremiyorum ve eğer o şeyleri kullanmaya devam edersen daha da fazla sorun yaratacak oradaki her neyse
Soran+1 yılBakalim hayirlisi.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenital siğil hpv cinsel bölge temas sürtün me bulaşır vajina vulva anal bölgeye bulaşır anal ilşki yaşımayan kadınlara da makat çıkmaka anal bölge vajinal bölge yakın birine yakın olduğun hpv sıçramak ta -- erkelerde penis deri sünnet deri penis kökü testis torbası derisi genital siğil görülmekte --- anal siğil homoseksüel eşcinsel erkekler de görümek te --- perprezervatif kondom hpv virüsü koruma sağlamaz yaygın görülen cinsel enfeksiyon dur deri yüzeyin de deri de yaşar
tevadvisi var koterizasyon yakma -kriyoterapi donurma yöntemi -lazer - cerrahi yöntemle alma - ilaç tedavileri
cildiye dermatoloji gidin patnerin taşıyıcı ondan bulaştı00 YorumlaBak bunda utanılacak her hangi bir şey yok gideceğin yer bir gastroloji uzmanı.. Basur başlangıcıda olabilir.. Burada kimse sana yardımcı olmaz. Vakit geçirmeden bir an önce git.
09 Yorumla
Soran+1 yılAnal ilişki olmasa utanmadan giderdim. Ama anüste olunca nedense bir çekince var içimde.
- +1 yıl
Hiç anal ilişki yaşamamış ama kabızlık çeken biri de gidiyor doktora.. Merak etme doktor sana anal ilişki yaşadın mı diye sormaz ve sende bu anal ilişkiden sonra oldu da demezsen mesele kalmaz.. oktorun görevi sorgulamak değil çözüm bulmak.. Sonra bir başka gün yırtılır onlardan biri kanar öyle gidersin hastahaneye.. o daha mı iyi olur.
Soran+1 yılKabizlikla ikisi çok farkli birşey. Kabiz olsam bende giderim ne var ki? Yani sonuçta siğil en çok cinsel yolla bulaşiyor ondan utaniyorum. Önce o yüzden kendi tedavi yöntemlerimi denemek istiyorum sonuçta bundan yıllar yıllar öncede vardi bu hastalik. O zaman insanlar ölüyor muydu yani? Eger geçiremezsem o zaman çaresine bakicam
Soran+1 yılSiğil degildir zaten inşallah çünkü geçse daha nüks etme ihtimali varmiş. Siğil olmasin diyorum ama basur, hemaroid falanda olmasin. Ay Allah'im ya derdi de veren sensin, dermani da inşallah atlaticam :/
Soran+1 yılNe kadar seyrek mesela? Ayda kaç kez?
Ilk basta onun genital siģil olup olmadığınin saptanması gerekmektedir. Kafanıza göre tedavi olanakları çıkartmayın. Bir hekime başvurmalışınızki ilk baßta rahatsızlığın ne olduğu öğrenilsin. En yakın zamanda doktora gitmelisiniz. Geçmiş olsun.
10 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/j1LD9n.jpg
Geçmiş olsun bir hastahaneye gözük.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSirke ile olacak seyler degil. Doktora gidip dogru ilaci kullanman gerekiyor. Korkma, eger hpv ise uzun bir sure onunla yasayacaksin zaten.
056 Yorumla
Soran+1 yılSirke ile neden olmasin? İnternette 1 haftadir araştiriyorum. Ben tedaviden çok insanlarin görüşlerine daha çok önem veriyorum. Hpv'yi yaktiripta tekrar çikana tutun, kremlerin hiçbirinin fayda etmediği insanlar var. Bundan 50 yıl öncede bu hpv virüsü vardi. İnsanlar ozaman doktorlara gidip yaktiriyorlarmiydi? Öyle bir teknoloji varmiydi? Allah bir sorun verdiyse elbet çözümünü de vermiştir. O yüzden ben önce Allah'in bize sunduğu doğal şeyleri denemek istedim. Eğer geçmezse o zaman çaresine bakılır.
Cevap sahibi+1 yılMadem arastirmissin sirkenin tek basina yeterli olmayacagini da biliyorsundur.
Soran+1 yılwww.genitalsigil.org/.../ yorumlari okursan bu durumdan muzdarip bir sürü insana 'tek başina' elma sirkesi şifa olmuştur.
Cevap sahibi+1 yılSirkeyi, incir ağacının yaprağındaki sütü bunların hepsini okumuştum. Yine terkarlıyor, bağışıklık sistemi güçlü tutulmadığı sürece tekrarlıyor bu meret.
Soran+1 yılEvet tekrarlayabilir o yüzden bagışıklık güçlendirici vitamin aldim 2 gündur onu kullaniyorum.
Cevap sahibi+1 yılNe aldın?
Soran+1 yılİmuneks
Cevap sahibi+1 yılBir dene bakalım sirke nasıl bir etki bırakacak.
Soran+1 yıl3-4 gün içerisinde siğillere fayda ediyormuş. İnşallah başarili bir sonuç alirim.
Cevap sahibi+1 yılHergün mü yapacaksın peki? Deri de tahriş yapıyor mu? Kimisi 1 saat üstünde bıraktım demiş kimisi tüm gün.
Soran+1 yılEvet bende onda karar veremedim. Dün geceden pamukla sürdüm ve pamuğu orda biraktim sabaha kadar, sabahta yıkadım. Bir tahriş görmedim ama sanki şişmişlerdi, şişmesi iyiye işaret..
Cevap sahibi+1 yılKanatma olayını yaptın mı?
Soran+1 yılHayir onu yapmadım, nedense o olay pek aklıma yatmadı.
Cevap sahibi+1 yılİçine etki etsin diyede sıkıntılı olabilir tabi. E hadi geçmiş olsun bakalım, umarım işe yarar. Muhtemelen bugün de deneyeceksin. Sonuçları merakla bekliyorum.
Soran+1 yılİnşallah.. Evet 1 hafta boyunca denicem. 1 hafta sonra sonuçlari yazarim burdan. Bakalim :)
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum :)
Cevap sahibi+1 yılDurum nasıl?
Soran+1 yılSirkeyi bıraktım çay ağacı yağı kullaniyordum 1 haftadır geçti gibi :) tek sorun biraz genital kanalda olmasi
Cevap sahibi+1 yılSirke işe yaramadı mı? Biraz detaylı bilgi verir misin?
Soran+1 yılSirke işe yaradi diyebiliriz hafif küçülttü fakat ben geceden sabaha kadar pamuğu orada bıraktiğim için anüs etrafini fena tahriş etti ve feci şekilde de tahriş olduğu için yakiyordu. Daha sonra çay agaci yagina geçtim şimdi onu kullaniyorum bakalim ne olacak
Cevap sahibi+1 yılSen yazmayınca onu da araştırdım biraz. Faydasını gören olmuş. Sanırım ilaçlar, bünyeden bünyeye farklı etkiler bırakıyor. Sirkenin yakacağı belliydi ama işte bir umut herkeste olduğu gibi :)
Anüs etrafı? :\ yayılmış mı sendekiler yoksa anal ilişkiden dolayı mı?
Soran+1 yılAnal ilişkiden dolayı oldu. Partnerimde siğil varmiş herhalde ki ondan bulaşti. Zaten ayrildim kendisinden 4 aydırda cinsel birliktelik yaşamiyorum. Anüste 1 tane var ve hafif genital kanalda var sanirim 3-4 tane
Cevap sahibi+1 yılBu zıkkıma bulaştığında ilk ne hissettin? :)
Soran+1 yılAnal ilişkiye ilk bulaştığımda mı?
Cevap sahibi+1 yılHayir yahu sigilden bahsediyorum.
Soran+1 yılSiğil bulaştigi zaman kesinlikle belirti vermiyor. Sadece çikan bölgede uzun bir süre ara ara tatli bir kaşinti oluyor o kadar. Sigiller aylarca kuluçka döneminde yatabiliyorlar. Bagişiklik sistemin çökünca hasta olmak gibi mesela. Hemen belirtilerini gösteriyorlar. Ben grip oldum 2 ay önce o zaman çikti büyük ihtimalle. Yoksa bir acısı falan yok. Sadece psikolojik olarak insani rahatsiz ediyor
Cevap sahibi+1 yılIste sordugum sey psikolojij tarafiydi isin.. :)
Soran+1 yılYani? :)
Cevap sahibi+1 yılOnu merak ettim işte, siğilin nasıl çıktığı değil. Sende yarattığı psikolojik etki.
Soran+1 yılGörüyorsun yani burada soru sordurtuyor insana. Ve araştirmadigim site, yöntem kalmadi diyebilirim. Bakalim..
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım. Şu çay ağacını merak ediyorum bende. Geçmiş olsun ;)
Soran+1 yılSende de var mı siğil?
Cevap sahibi+1 yılE bu kadar konuşma boşuna degil dimi :)
Soran+1 yılNerde peki? :)
Cevap sahibi+1 yılbir tane penisin başladığı yere yakın. bir tanesi daha yukarıda. O yukarıda olan ne alaka hiç anlam veremiyorum zaten. En büyüğü olan o. Yaklaşık 2 cm kadar. bir türlü gitmedi o, diğerleri çok kez gitti.
Soran+1 yılGidenlerin gitmesi ne kadar sürdü? Doktora gittin mi? Ne zamandir varlar?
Cevap sahibi+1 yılToplamda yaklaşık 6-7 senedir varlar/yoklar.
Psikolojimi ciddi oranda etkiledi benim. Doktor/hastane olaylarından nefret eden biriyim ama bunun için gittim iyi bir cildiyeciye. Zararsız görünüyor dedi. Bir solüsyon yazdı verdi. Sanırım özel yapılan kuvvetli bir solüsyondu. Normalde yazmam bunu, hastaların uygulaması tehlikeli olabilir ama aklı başında birine benziyorsun diyerek verdi saolsun. Onu kullandım. Podofilm diye bir ilaç. Faydasını da gördüm açıkçası. Ama bir ara sende oldugu gibi bir rahatsızlandım ondan sonra yine çıktı.
Soran+1 yılHmm anladim. Benden daha tecrübelisin o zaman :) Bende hastane/doktor olaylarindan nefret ederim. O yüzden önce kendi kendimi tedavi etmeye çalişiyorum. Benim sıkıntılarımdan biri genital bölgenin hafif içinde olmasi. O yüzden yağ sürüyorum ama inşallah etkisi olur. O dedigin ilacida sanirim biliyorum o bildigimiz asit gibi birşey değil mi? Sürüldüğü bölgede hafif yanıklar, yaralar oluşturabiliyormuş. Prospektüsün de doktor tarafindan uygulansin falan yaziyormuş. Görmüştüm bu ilacıda.
Soran+1 yılBirşey daha sormak istiyorum. Senin en fazla kaç tane oldular peki?
Cevap sahibi+1 yılEvet biraz sıkıntılı bir ilaç. Sadece ilk başlarda bir cildi yakmam oldu ondan sonra olmadı. Kulak temizleyicinin ucundaki pamuk ile sürüyordum. O pamuk bir süre sonra taş kesiliyor sen düşün artık :)
Çay ağacını senden sonra biraz araştırdım. Onu da kullanacam. Ama kalite kalite varmış sanırım. Bugün aktarda sordum Talya marka mıydı neydi 6 tl dedi güvenemedim pek. Sen ne kullanıyorsun bu arada?
En fazla 4 ya da 5 olmustur. Senin?
Soran+1 yılDikkatli olmak lazım :) Evet kalite kalite değişiyor. Benim çay ağacımın markası Softem. Watsons'dan aldım 13 tl'ye. Nette çay ağacı yagıyla siğilden kurtulan kişi watsons dan aldım diyince bende ordan aldım. Yoksa internette 50 tl'ye kadar var. Benim siğiller ufak bir tanesi ufacık anüste diğerleri 4-5 tane makatın içinde. Bugün iyice çay ağacı yağıyla işaret parmagimla anüs bölgemi kontrol ettim içine falan baktim çok şükür ki sadece anüs içinin girişinde var 4-5 tane daha ilerisinde birşey yok. Artmazda inşallah.. Bagişikliği yüksek tutmak şart.
Cevap sahibi+1 yılAlkol sigara dan uzak durmak şart başta bunlar çok etkiliyor. Çok araştırdım günler geceler geçirdim internet başında. Cİnsel hayatım bitti diye çok dövündüm :)
Anüs'e dikkat et, bağırsağa ilerlemesine izin verme.
Yarın bende alayım aynısından. Nasıl sürüyorsun peki?
Soran+1 yılAllahtan alkol, sigara kullanmiyorum. Dikkat ediyorum ama daha ne yapabilirim ki bagırsaga ilerlememesi için? şükür girişte varlar biraz, ileride yoklar. Ben gece, günde 1 kere pamuk yardimiyla sürüyorum. Daha sonra işaret parmagima damlatiyorum ve masaj yaparak iyice yediriyorum.
Cevap sahibi+1 yılSiğil çevresinde cildi yakma ya da zarar verme durumu oluyor mu? Yoksa direk üstüne mi damlatmak gerekiyor? Yaktır olmazsa giriştekileri dicem ama hastaneden nefret eden birine bunu söylemek "üfff" cevabını verir geri bana :)
Birde aslında şöyle bir durum var, bu hastalığın tedavisi tek başına değil partner/eş/sevgili ile olmak zorunda. Eğer aynı kişi ile düzenli seks hayatı var ise.
Soran+1 yılSirke tahrişte ediyor, yakıyor da. Ama yağ pek tahriş etmiyor sadece bir süre yakıyor o kadar. Direk üstüne damlatmanda yeterli. Sen yine de çok yayma siğil harici bölgeye. Evet yaktirmak falan.. hastane olmaz ya, hem zaten iç bölgedeler yakamazlar ki orayı :) tedavi partner ile olmak zorunda derken, anlayamadım?
Cevap sahibi+1 yılHayır yakıyorlar. Daha geçen izledim yabancı ülkelerde yapılan uygulama videolarını. bir cihaz vardı unuttum adını, onunla yakıyor. Yani atıyorum sen bu illetten kurtuldun. Eşin/sevgilin/partnerin ile tekrar birlikte oldugunda tekrar çıkacak. O yüzden genelde çiftlerin beraber tedavi görmesi uygun görülüyor.
Soran+1 yılHmm öyle mi bir bende bakarim olmadix Yok ya bana siğili bulaştiran o şahiştan ayrildim 4 ay önce.. Cinsellik yaşayamam da artık. İyice paranoyak biri oldum. Daha da artarsa vs diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılMoral önemli :) düşürme motiveni. Kızın birinin hikayesini okumuştum.
Sigarayı bırakmış alkolu bırakmış. Beslenme düzeni, spora başlamış vs. vs. tamamen kurtulmuş.
Tabi bana çok uzak bunlar :)
bir arkadaşım nehir/dere gibi bir yerde girdiği sudan gittiğini söylüyor. Kükürtlü düşürmüş siğilleri. Yazın onu da denicem.
Soran+1 yılSen yine sanki daha şanlısın görebiliyorsun ben göremiyorum nehire/dereye girsem oraya su girmez fayda etmez bana :D ama dedigin gibi zaten bende sigara, alkol yok. Düzenli beslenip, spora gidersem ve kafama takmazsam (ilk günkü gibi takmiyorum artik :) ) geçer inşallah. Hem neden sana uzak olsun ki, sende yapabilirsin bunu.
Cevap sahibi+1 yılAlkol alıyorum, sigara da içiyorum :) Spor yapmaya çok vaktim yok işimden dolayı (biraz da bahane var içinde) :)
Bakalım artık bir şekilde atlatıcam bende :)
Soran+1 yılAllah yardımcımız olsun. Derdi veren Allah dermanını da verecek inşallah. Ben yatiyorum müsadenle, sohbet ve bilgilendirme için teşekkürler. İyi geceler. Eğer geçerse veya birşey olursa yazabilirsin :)
Cevap sahibi+1 yılAmin inş..
Elbette, aynı şekilde senden de haber bekliyorum :)
Bende çok teşekkür ederim, İyi geceler ;)
Cevap sahibi+1 yılSoruyu bulana kadar canım çıktı. Ne durumdasın? :)
Soran+1 yılHehe :D Allah'ıma çok şükür ki 1 tane bile kalmadı gittiler kendi kendine. Tabi önce sirke kullandım cok tahriş etti biraktim. Sonra çay ağacı yağı aldım onu 1-2 haftaya kadar düzenli kullandım geceleri pamukla sürdüm öyle yattım. Ayriyetten bağişiklik güçlendirici imuneks hap kullandım 3 ay boyunca. Malum siğillerde en önemli şey bagişiklik. Yememe de dikkat ettim neredeyse her akşam en az 3'er tane portakal, mandalina vs meyve tükettim. Kafama takmayı biraktim, sonunda çok şukur ki şu an eser yok :)) bir ara hastalaniyor gibi oldum eyvah dedim bagişikliğim zayiflayacak hemen çikacak diye korktum ama çok şükür ki olmadı öyle birşey :))
Cevap sahibi+1 yılCok sevindim adina :) yeni aldim cay agaci yagini. Senin daha once yazdiklarinin haricinde faydasini goren cok olmus. 2-3gun ust uste surdum aksamlari ve ufacik oldular resmen. Geriye bagisiklik kaldi. Yurtdisindan ilac bakacam imuneks tarzinda. Imunekste kullaniyorum ama duzene sokamadim bir turlu :)
Soran+1 yılÇay agaci yağinin faydasini göreceksin ve ufalmiş zaten görmeyede başlamişsin, bende senin adina çok sevindim :) evet internette yaği kullanipta memnun olan cok var :) ben imuneks'i düzene soktum sagliğim için dakika şaşmiyordu nerdeyse :) sende düzene sokarsan faydasini göreceksin Allah'in izniyle :))
- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDermatoloji uzmanına git mutlaka. Sayı artar gitmezsen.
00 Yorumla Onlar siğil değil hemaroit denilen bir rahatsızlık açıda oluyormu
12 Yorumla
Soran+1 yılPek acı olduğu söylenemez. Dışkılamada bir acı veya kanama vs. Çok şükür olmuyor. Sadece bir süre biraz kaşinti olmuştu sonra o d geçti. Tek sorun o beyaz şeyler kaldi.
Zararlı değilmiş onlar ama ömür boyu senın ile beraberler artık
00 Yorumla
+1 yılDoktora gitmeye çekinme ama anlattığının genital siğille alakası olduğunu düşünmüyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılNe olabilir ki?
- +1 yıl
Kaşıntın var mı?
Soran+1 yılÖnceden vardi şimdi yok çok şükür
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında geçici bir şey onlar sevgilim de de vardı hatta sevişirken oynamıştım zamanla geçtiğini fark ettik
110 Yorumla
Soran+1 yılHmm hadi ya. Kac taneydi peki?
Cevap sahibi+1 yıl3 tane vardı onda bir tanesi dediğin gibi tam anal bölge kısmında idi yaklaşık 3-4 ay sonra geçti gerçekten
Soran+1 yılİnşallah benim kide geçer 3-4 ay da maşallah anca geçmiş :)
Cevap sahibi+1 yılYani hemen birden geçmiyor çok geçmiş olsun
Soran+1 yılAnladım, elma sirkesi tedavisi yapıyorum işe yarayacak gibi, bakalım. Çok teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah hadi bakalım anal yapıyor musunuz peki hala?
Soran+1 yılHayir yapmiyoruz
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlamazsanız size birşey sorablir miyim? özelde yalnız?
Soran+1 yılBurdan sorabilirsin
Cevap sahibi+1 yılburdan anlatması biraz güç. neyse teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılanal ilişkiden olmaz. hergün böyle beraber olan çiftler var. kullan geçer bence yoksa yinede doktora git. utanılacak birşey değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence buraya yqzacağına doktora gitme. Daha iyi olur. Geç kalmadan git bence
02 Yorumla
Soran+1 yılÇekiniyorum :/
Cevap sahibi+1 yılYaw doktor bu neden çekiniyon. Hadi hemen al randevu git biran önce
Görmeden yorumlayamam
02 Yorumla
Soran+1 yılGörsen kesin anlican yani, gizli kullanici
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği