vucudumda kusurlarım var . mesala biraz kilo aldım ve haliyle selülitim oldu. ve biraz kıllıyım göbek sırt tüm bacak her yeri agda yapıyorum ama kısa küçük olanlar kalıyor. ama onun dışında fiziğim harika dik gögsülerim yuvarlak kalçalarım ince belim güzel bacaklarım güzel yüzüm ve uzun saçlarım var. Sevişirken öğle ateşli istekli ve hareketli oluyorum ki sevgilimi ben yönlendiriyorum kontrol bende oluyor.loş ışıkta dans ediyor sarılıyor her yerini öpüyorum ona fırsat vermiyorum. defalarca içime girmeden boşalabiliyor . yani yaptıgım haraketler tavırlarım sözlerim nefesim penisine dokunmadan onun boşalmasını sağlıyor.içime almadan penisinin üzerine oturup ileri geri yaptığımda nefes nefese boşalıyor ki penisi sadece vajenime değer vaziyette. merak ettiğim acaba kusurlarımın farkına varmış mıdır?:)Bütün bu cabam boşa mı?
Cevabın nedir?
bu yaptıkların karşısında kusurların mı kalır arkadaşım.resmn kadınlığın kitabını yazıyormuşsn yatakta anlattıklarına göre.bnce aklına hç öyle şeyler getrme .öyle bir anlatmışsnki bırak nefesini sorudaki anlatımın bil kaç km ötedeki erkeği baştan çıkartır senn .:))
04 Yorumla
Soran+1 yılevet yaşıyorum ama az bir bölgemde kaldı hormonlarım düzeldi sanırım lazerle geçecek. takmıyorum ama ben kendimi kusurlarımll seviyorum. düşünüyorum da çok azgın ve ateşliyim kıllarım beni dizginliyor yani bir erkek bana kıllı der diye hep uzak durdum erkeklerden bu sayede birazda olsa zinadan kaçtım:)
En İyi Cevaplar
+1 yılbence sizde kusur yok... ama partnerinizde var... erken boşalıyor... sizin tahrik gücünüz fazla ve onun aynı oranda tahammül gücü yok... erkek girmeden boşalıyorsa sorun var demektir. ayrıca tarife göre çok güzel olduğunu düşündüğüm sizi merak ettim. sevgiler...
04 Yorumla
Soran+1 yılyok ya bence onda da sorn yok pen cisnellik yaşamıyor ya birde ben çok yartıcıyım birde 6 sene peşimde koşmuştu şimdi kollarına alınca heyacan yapıyor olabilir.bende de aynı şey oluyor 6 sene önce tanıdıgım hayran kaldıgım bir erkeğin kollarında olmak çok heyacanlı.gemici sevgilimle de bir kaç kez aynı şeyi yaşadım yani ona da aynı şeyleri yapmıştım o da girmeden boşalmıştı.gemici sevgilim dünyayı dolaştım ama senin kadar güzelini görmedim diyordu.37 yaşındaydı. 15 yıllık gemiciydi.
- +1 yıl
sizi gerçekten merak ettim... fotoyla yardımcı olur muusnuz?
Soran+1 yılhyr
- +1 yıl
yatakta da bu kadar cimri misiniz?
Gizli Üye(30-35)+1 yılhem kusurlarin var hem cok aktif oluyorsun cok celiskili yaziyorsun. kendine güven sorunun var sanirim. ayriyetten adamin erken bosalma sorunu var penis vajinaya deger deymez bosaliyormus hahahaha
16 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir erkek arka arkaya boşalamaz hadi iki diyelim ama üç diyemez bu bir erkeğin dalga amaçlı sorumuş bir sorusu
Soran+1 yılhahaha yok değer degemez değil canım 30 40 dk sevişiyoruz ben her yerini öpüyorım sarılıyorum inliyorum bişeyler söylüyorum yavaş yavaş ve sonra hızlı haraketlerle üzerine yatıyorum vajenimi penisine sürtamamye başlıyorum içime almıyorum nefesi kesiliyor ve boşalıyor
- +1 yıl
Al bir örnek daha
Cevap sahibi+1 yılgöbek sirt agda yapiyormus birde nasil yapiyorsun? genelde bayanlarda göbekte ve sirtta kil olmaz
Soran+1 yılinanmask zorunda değilsin bu bir şehir efsanesi oldu mu canım
Cevap sahibi+1 yılhepsi yalan be :D
link böyle mi durum kz? :S
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ya o kadar da değil benden beterleride varmış
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
26Cevap
+1 yılsene sex hıkayesı anlatıp mılletı azdırmanın derdındemısın kusurlarını ogrenmenın mı? ayrıca bayan oldugunu sanmıyorum mavı..a.q bir bitmediniz gitti ya..sikerim senin sex fantazini...adam gibi soru soracaksanız yazın lan buraya..
00 Yorumla
+1 yılBu kadar takmaman daha iyi olackatır kıl tüy meseleleri. Biraz erken boşalma sorunu var gibi geldi. Aktif olmanın payı tabi büyüktür.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok erken boşalmıyor ama sanırım sorun şu ki kendi de mast yapmıyor ilişkiyede girmiyor iş temposundan dolayı masta zaman kalmıyor biliyorum yaşıda 33. ama erken boşalma sorunu yok 1 saati buldugu oluyor genelde
bence farkına varmamıştır. bu heyecan dalgası içinde onlara bakmaya fırsatı bile olmamıştır :)) böyle devam et, bu performans seni zayıflatır ve selülit melülit kalmaz yakında :))
115 Yorumla
Soran+1 yılama normal zamanlarda sence bu kusurlarım gözüne takılıyor mudur? ona itici geliyor mudur? sorun eder mi?
Soran+1 yılben onu çok seviyorum kusurlarımı görüp benden sogumasını istemiyorum bu yüzden dikkatini başka yöne çekiyorum
Soran+1 yılkıllarımı agda yapıyorum görmedi daha ama bazen küçükler kalıyor selülitlerimde kilo aldıgım için oldu
Soran+1 yılsevgilimde mükammeliyetci :)
Soran+1 yılkilo aldım dedim ya :) he ya şişman ama etim sıkı spordan belli olmuyor kilo hep kalçalarıma ve gögüslerime gitti normmlde 50 ama bu sene kilo aldım depresyondaydım
Soran+1 yılaman bee çok bıraktım kendimi hiç sorma
Soran+1 yılhayata küstüm yenidn barışamıyorum ne olacak ki bilmiyorum
Soran+1 yıltamam haklısın
Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Sevgilin bunları okusa dahi boşalacak birine benziyor. Ben etkilenmedim ama asdfgh. Sürtünenlerdensiniz sanırım. Kolay gelsin.
00 Yorumla
+1 yılSabah sabah bunlar anlatılır mı yaa...
Ben wc ye gidiyorum şunların bir çıktısını alıyım devamını orda okurum
:))))00 Yorumlabosa degil ayrıca cabalaman gereken bisey oldugunuda sanmıyorum kadınsın sen kadın. bu onemli olan. ayrıca bosa olsa bosaltamazdın
02 Yorumla
Soran+1 yılögle mi dersin boşalmaz mıydı?
Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Neyse sen ondan ayrıl bu adam senin kusurlarının farkına varmış :) bana gel bana gel bana gel :D
02 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliorsun farkına vardıgının
libidon her zaman yüksekmi,sevgilin ilişkiye önem veriyordur...ama bu libidoyla her erkeğin nefesini kesersin zaten...eklersen sevinirim..
02 Yorumla
Soran+1 yılher zaman yüksek maalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarketmiştir ama senin gibi birinin o kusurlarını önemsiyeceğini sanmıoyrum..
Öyle bir anlattın ki keşke senin gibi birine sahip olsaydım diyorm . :D02 Yorumla
Soran+1 yılneden ki her kadın benim gibidir diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılMalesef değil.Çok pasif kalıyolar ve herşeyi bizden bekliyor aslında hepsi senin gibi olmalıydı.
Gobek sirt killi hemde agda yapcak kadar bayan oldguna emin misin
11 Yorumla
Soran+1 yılpolikistik over var 26 yaşındayım agda yapa yapa bacaklarımda ki kılı azalttım hiç çıkmıyor artık. göbeğimde ve belimde kıl var. göbeyimdekinler sarı ama yinede göze çarpar. agda yapıca tenim hassas oldugu için kabarıyor. bu yüzden yapamıyorum.lazer yaptırıcam da evlendikden sonra düşünüyorum.
bunlar kusurmu ya hem varsa ne olur ki senin gibisini bulmuş daha ne ister insan
18 Yorumla
Soran+1 yılkusur tabi erkekler klı tüyü çok takmaz mı
Soran+1 yılben bakireyim onu çok seviyorum
Soran+1 yıltüm herşeyi ben yapıyorum işte aktif yani yerimde durmuyorum sarılıyorum öpüyorum ilginç olanda o ya işte ben bu yaptıklarımla boşaltıyorum onu penisine dokunmuyorum bile.
Soran+1 yılyooook valla gözü döndümü ben şaşırıyorum ne yaptın sen oluyorum vaow diyoum :) bakireyim ya evlenemeden yapmamak için firenliyor.
eğer bunları yapıyorsan sol kolun olmasa farketmez be:)
00 YorumlaBöyle hünerlerin varken kusurlarını farketmez merak etme.Sayende sabah sabah orgazm olduk :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbiraz kıllıyım ama :( hoş agda yapıyorum düzenli
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılA.K. sapığı kadın kimliğinden çık erkek gibi sor daha kolay cevap alırsın Ne anlarlar kadın kimliğinde sormayı yaa
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ben kızım valla :)
Cevap sahibi+1 yılBoş yere yemin etme çarpılırsın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılProfesyonel hizmet karşısında kusurlarını görmüyordur. Birde erken boşalan bir erkeğe bunları yaptığın için kendini şanslı hissediyordur.
00 Yorumla
+1 yılfarketsede farketmesede sen isini iyi yapiyormussun demekki
00 Yorumlaher santimetrekare ni ezbere bildiğine eminim.
020 Yorumla
Soran+1 yılyok artık ciddi misin?o kusurlara ragmen neden benimle evlilik düşünür ki? o zaman gerçekten seviyor? ben bilmiyordur anlamamıştır diyordum
Soran+1 yılyok 6 aydan görüşebiliyruz. başka şehirlerdeyiz. ben ona saldırıyorum o kız gibi yapmayalım duralım olmaz diyor mesala tatile gidecektik ben sevişcez mi dedim o hayır dedi ben senin olmak istiyorum ama dedim hayır aklın fikrin sevişmekte tatil yapıcaz tatil dedi. genelde sarılmak uyumak ister ben kollarında uyurken o beni izler.ellerimi öper.daha vajenime elini götürmüş değil.
Soran+1 yılama onun öyle olması hoşuma giidyor böyle bana zarar vericem diye korkuyor bişey yapmıyor hep kontrollü hep bir baba gibi şişşt hayır onu yapma diyor ama sonra dayanammyıp kendini kaybediyor ve nefesi kesilip titriyor ya çok hoşuma g.i.diyor yarım saat yalvarıyorum sevişelim diye uyu uyu diyor ben sürekli yaramaz cocuk gibi sevişmeye çalışıyorum o umursamıyor arkasını dönüyor ben yalvarıyorum nazlanıyorum o kızıyor ama sonra gene sevişiyoruz ya inanılmaz bişey :)
Soran+1 yılben 26 yaşındayım analamdım nasıl 16 hissettin ki
Soran+1 yılbi gün trenvayda giderken halamın ogluna o 15 yaşında ona sevgilimi anlatıyordum orda bir yaşlı emekli ögretmen vardı bizi dinlemiş ve bana kızmıştı senin yaşın kaç başın kaç erkeklerle ilgileneceğine oku demişti teyze ben 26 yaşındayım deyince şaşırmıştı 15 gösteriyorsun ben yanılmam demişti. beni herkez 15 16 yaşında sanıyor. sevgilim de hep çocuk diyor zzaten :)ben kızıyorum ama o hep çocuk diyor
Soran+1 yılpek bişey yaşamadığım içindir. 26 yaşındayım ama normal bir ilişkim olmadı. 5 yıl bir gemici sevgilim vardı ilk sevgilim zaten o yani öyle sayılır ondan önce bir ay bir sevgilim oldu ama onu saymıyorum neyse gemici sevgilimle 5 yılda on gün görüşmüşüz. 2 aydanda telde görüşürdük. onunla pek bişey yaşamadım ki:)şimdiki sevgilim 1 senedir var onunlada 6 aydan görüşüyoruz.ben hep meraklıyım meraktan ona sevişelim diye yalvarıyorum o yapmıyor çok yalvartyor beni.
Soran+1 yılneden yalvartıyor ki sence :)
Soran+1 yılpasif değil aslında biliyrum.gözü dışarda değil hissetmeden aynı yataga kimseyle girmez bırak evine bile almaz. sıkılsa yanıma gelmez. sürekli beni çagırıyor ben gitmedim o gelecek
Soran+1 yılcinsel anlamda hayır ama bazen eski sevgilimle görüşüyoruz sohbet ediyoruz.
Soran+1 yıl:)deniyorum pozitif bakmayı ama bazen :) benim gibilere her erkeğin ihtiyacı olabilir ama sanırım sadece bir kişi nasibini alacak
- Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılablanın fantazilere gel <3
00 Yorumla
+1 yılsabah erotizmini yaşadık sayende:D
10 Yorumlasüpersin... kusurlarını boşver...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsen türk kezbanlarına tepki olarak dogdun yavrucum
06 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ki :)
- +1 yıl
bir kezban demişki : türk kızının seks anlayışı yatakta haraketsız sırt ustu uzanmaktır
Soran+1 yılhımm bak onu bilmiyordum sahi öyleler mi
- +1 yıl
daha beterler :) öpmem yalamam ellettirmem :D saçımı bozmadan yap vs vs
Soran+1 yılyuh harbi mi daha neler yaa yazık size
- +1 yıl
evet sürünüyorz işte :D
Cevabım mı kaldırıldı, sorun mu kaldırıldı?
07 Yorumla
Soran+1 yılcv kaldırmadım ne yazdın ki soru burda
Soran+1 yılkusurlarımı malak gibi yatsam o benim heryerimi öpse fark etmez mi?
Soran+1 yılkendisi mükemmel sayılır çok zengin ve çok yakışıklı on elinde on marifet ama tek kusuru penisi ince ve kısa :) hem kusurlarım hemde hareketi seviyorum
Soran+1 yılo cinselliği ihtiyac meselesi görmüyor onun öncelikleri çok farklı en son cinselliği aklına getireceksin onunla beraber bişeyler yapmayı çok seviyor daga tırmanmak bisilete binmek yemek yapmak vb.tatile gitmek ben bakireyim ya boyutunu takmıyorum ilk kimi içime alırsam ona göre şekillenecğei için zevk alacagımı düşünüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılSexte onemli olan ruhtur beden 2. Plandadir
00 Yorumla ne mutlu sana :D:D:D:D
00 Yorumla
+1 yılzenk aldığı için kusurları görmüyorrrr
00 Yorumla
+1 yılKendine bakıcaksın, bakmalısın. Ölçütlerin ne?
02 Yorumla
Soran+1 yıl90 80 90 kilom 68 boyum 160.
- +1 yıl
İyi, bakılır sana :) Önemli olan işlevi diyolar ya hani, sende de o işlev var
+1 yılvarmaz bana yapsan ben bile varmam :)
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Vücudumdaki kusurlardan dolayı yatakta çok aktif oluyorum. Bunu anlamış mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım