Gizli Üye(30-35)+1 yılSende haklısın be ablacım Türkiyede bastırılmış cinsel arzular yüzüne insanlar istediklerini yapamıyor, özgür davranamıyor maalesef. Toplumsal değerler doğrultusunda bakıldığında bende ilk öyle düşünüyordum sonra dedim ki kendime 'la bu kız sokaktan geçen her adamla seks mi yapıyorda böyle düşünüyorsun seni benimsemiş ve seni memnun etmek için bunu yapıyor' diye hareketsiz kalırsın sünger bob gibi uzandı kaldı deriz, hareketli olursun işte bu şöyle böyle deriz. Sen partnerine gereken şeyleri söyle anlat ondan sonra harekete geç bence. Şehvetli günler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkocan sana rahat ol diyorsa kendin ol, olmak istediğin gibi ol. sonuçta elin adamıyla değil, hayat arkadaşınla paylaşıyorsun.
unutma ki yatak odasında yaşadıkların sadece onunla senin aranda yaşanacak vo doğal olarak ta birbirinize saygı duyduğunuz çerçeve içinde her şey mübahtır.
ve de erkeğin kadını aldatmasının iki ihtimali vardır, ya değersiz görmesi ya da aşırı saygıdır. kadın erkeği doyuramıyorsa erkek doyumu başka kadından araya bilir. şayet erkek kadınına aşırı saygı duyuyorsa yaşamak istedği bazı fantazileri eşine yakıştıramayabilir, bunu basit kadınlarla yaşamak isteyebilir. (mayası bozuk erkekler konumuz dışıdır.)
onun için, eşin sana rahat davran diyorsa aranızdaki saygı ve sevgi dengesi tam yerindedir. hayata bir kez geldin, yaşa ve yaşat. tadını çıkar. şayet çekincen varsa elbette önceden eşinle konuşman daha iyidir.10 Yorumla
+1 yılyatakta içinden ne geliyorsa onu yap soft seks kısa sure sonra basit bir hal alır bu gıbı şeylerle renklendirmek gerekir bende daha aktif dominant bir bayanla yaşadığım ilişkiden daha çok zevk alırım ama bizim toplumumuz bunu farklı algılıyor aslında bır cok ınsan senın benım gıbı düşünüyor ama toplumsal baskılar yetiştirilme tarzı bunu dışa yansıtmasına engel oluyor çok yanlış bence partnerler isteklerini açıkça dile getirebilmeli
06 Yorumla
Soran+1 yıltamam evlenmeden önce bende yaşamadım ve kendim istemedim yaşamayı. ama artık evliyim.
- +1 yıl
ee evlıysen sorun yok o zaman dilediğin gibi yaşa
Soran+1 yılçekiniyorum ama böyle olmaya.
- +1 yıl
evli çift arasında utanma olur mu yaa emin ol oda mutlu olur belkı oda sana soyleyemıyor şunları yap falan dıyeceğim ama burada nasıl soylenır kı
Soran+1 yılnormalde çekinme yok, uyumluyuz da ama olamaya çekiniyorum.
- +1 yıl
mesaj atabılırsen ne yapman gerektiğini anlatabılırım yanlış anlama sapık falan değilim senı rahatsız edecek bırı de değilim burada yazılamıyor bazı şeyler
Gizli Üye(36-45)+1 yılyatakta zaten orospuluk istenir cilveli aktif biraz terbiyesiz kelimeler tuzu biberidir latekse gerek yok güzel pijama ya da üstüne askılı aklet altı şort yumuşak gece kıyafetleri giy yeterli ya da straplez kombinezon arada önemli olan istekli olduğunu belli etmen ya da direk söylemen açık sözlülük çok hoşa gider
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim
Soran+1 yılrica ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılİlk defa bu kadar mantılı bir soru gördüm gerçekten teşekkürler... bu malesef turkıyemızın ıcler acısı halı erkekler ve kadınlar hayatta oldugu gbı yatakta bıle ayrımdalar... malesef esıtlık dıye bısy yok ulkemızde ben 8 yıldır amerıcada yasıyorum ve seneye doktorluk lısansımı alıcam ve kesınlıkle burada yasamaya kararlıyım donmeyecegım turkıeyeye ulkemı cok cok cok sevıyorum ama artık bana gore deıl allah sabır versın kardesım sana...
01 Yorumla
Soran+1 yılülkemize bağlamamak lazım bunu. bende evlilik öncesi ilişki yaşamak istemedim ve yaşamadım. bu ayrı. algı öyle diye çekinme oluyor insanda evli bile olunsa. bu da yanlış bir öngörü.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece yatakta o... pu oluyorsan sıkıntı yok bence -_-
60 Yorumla
+1 yılsen ona yapış o da sana, kapıdan girdiğinde soy mesela, erkek azmak ister bunu ona verirsen sen başlatırsan böyle şeyleri seni daha çok sever ve bağlanır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİşi açıkça söyleyeyim. Evli olarak yapanlarda asla O.*pu kısmı aklıma gelmiyor da Evli olmadan yapanlarda
erkek olsun kadın olsun aklıma hep 0*-pu geliyor. Bana göre 0*pu lugun cinsiyeti yok06 Yorumla
Soran+1 yılbende sen gibi düşünüyorum, ama evliyim ve eşim ilkim.
Cevap sahibi+1 yılO zaman sınırları zorlaman doğal hatta daha da arttır derim
Soran+1 yılçekinmesem.
Cevap sahibi+1 yılyok canım
Senin kocana karşı süslenmen gerek ilgisini çekmen gerek , koku olsun farklı şekilde olsun
Sen onun ilgisini çekeceksin ki Başkasına gitmesin anladın mı? ;)
Sen kocana karşı da çekinirsen yandık
Soran+1 yılbu dediklerini yapıyorum sorun yok da, uç olamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılEşine sor biraz da böyle yapsam hakkımda ne düşünürsün de bak bakalım ne diyecek o zaman daha rahat yaparsın
Bu tamamen boş bir takıntı mesela ben senin gibi düşünen kadınları aciz gibi görüyorum kadın dediğin özgüvenli ve aktif olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. çok dogru soylemektesın , bunu dusunceyı onun kafasında sılmen ıçın beraber flım ızleyın yardımı dokunacagına emınım , anlamıssınızdır ne demek ıstedıgımı , çok sanslı bır zaat mış:(
06 Yorumla
Soran+1 yılo bana sürekli söylüyor ama ben hafif kadın gibi algılanırım diye kaçınıyorum.
Soran+1 yılkocamda diyor da çekiniyorum.
Soran+1 yılsağ olsun bilir. bende bu alana kaymaya çekinirdim çok uç diye ama artık çekinmiycem.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılen fazla şaşırtırsın..
o haline o. ospu diyecek adamla birlikte olmayacak kadar seçici olmalısın02 Yorumla
Soran+1 yılkocam.
- +1 yıl
O zaman oyle dusunmemeli
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.canyucel.org/kadin-dedigin.html ilk günler de yapsaydın dediğinde haklı olurdun ama şimdi değilsin:)
14 Yorumla
Soran+1 yılilk günlerde utancımdan yatamıyordum bile:)
Cevap sahibi+1 yılkaç zamandır evlisiniz :)
Soran+1 yıloldu biraz.
Cevap sahibi+1 yılo zaman sıkıntı yapma rahat ol bundan sonra
Olurmu öyle bebeyiiiim sen rahat ol. Çatır çatır devam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşın gelmniş sana güvenecek biriyle evlen ve onunla rahat bir şekilde yap istediğini
17 Yorumla
Soran+1 yılkocam zaten.
Cevap sahibi+1 yılayy pardon o zaman e o zaman rahat ol ne gerek var kasmaya istediğini yap karşılıklı güven olduktan sonra bırak ikiniz arasında böyle olsun
Soran+1 yılsert davranmak istiyorum da çekinge var işte.
Cevap sahibi+1 yılaaaa o niyeymiş o senin helalin istediğin gibi davran psikolog bile yatakta kendinizi o... gibi düşünün diyor uzman tavsiyesi helalin olduktan sonra doyasıya istediğin gibi yaşa sefan olsun
Soran+1 yılsen evli misin bacım?
Cevap sahibi+1 yılevt
Soran+1 yılsizde nasıl durumlar? dominantlık durumu vs?
Eşin tamam dedikten sonra sorun yok, rahatlamak için birkaç kadeh içki alabilirsin bir defa aştınmı gerisi gelir, mutluluklar
00 Yorumlakocana bunu söylesen sorun etmez belki ne diye kuruntu yapıyorsun sen normal hal ve hareketlerine dikkat et yatakta kocana edepsiz ol ne var bunda
00 Yorumla
+1 yılSitede ben gibi fetişistler varken böyle sorular sormamalısın Dominant Gizli
018 Yorumla
Soran+1 yılbende de var ama utanıyorum. kocam o kadar rahat ol dese de.
- +1 yıl
Utanılacak birşey değil fantezidir bu. Kocan çok şanslı biri. Ruhuyla bedeniyle teslim olması gerek sana.
Soran+1 yılsende ne gibi fetişlikler var?
- +1 yıl
Kadının baskın olduğu herşey. Ayaktan tut dayağa kadar. Zorla birşeyin yaptırılmasından tut psikolojik işkenceye kadar. Tuvalet olarak bile...
Soran+1 yıldayak mı? yok daha neler. tuvalet derken?
- +1 yıl
Dyak derken ne biliyim işte bazen acı zevk verir. Sen beni boşver ben çok değişik biriyim senin fetişistliğin nedir
Soran+1 yılkadın tarafından bu ağır gelmiyor mu sana? bende yok böyle daha farklı.
- +1 yıl
Zevk meselesi kimse sevmez ayakların öpülmesini koklanmasını hatta yalanmasını ama zevk işte
Soran+1 yılbu ayağı aşmış ama. dayak diyorsun kadından:)
- +1 yıl
Bana dilediğini yapabilir aklına gelen herşeyi :)
Soran+1 yılısırsa morartacak kadar?
- +1 yıl
:) Dilerse kanatsın
Soran+1 yılacıya tepkin nasıl?
- +1 yıl
Yalvarmak ama kadına teslim oalcağım için ağlasamda katlanmak zorunda olmam. Karşısında aciz olmam
Soran+1 yılbizimki yalvaran konumuna asla düşmez. bu yüzden çekingem zaten. hafiflik görür.
- +1 yıl
Hani şunu diyim cinsellik sadece içeri gir çık değildir bana göre
Soran+1 yılbizde değil. hatta fazlasıyla uyumluyuz da ben biraz uçluklara yönelmek istemiştim. bağlamak, çözmemek karşısında lap danc yapıp işkenceye döndürmek gibi.
- +1 yıl
ahh ah
+1 yılsende öyle algılamayan birilerini bul geri kafalıları değil
01 Yorumla
Soran+1 yılkocam zaten. o sürekli rahat olmamı istiyor ama ben çekiniyorum:(
Türkiye'de kadın olmak böyle bir şey sanırım.
Sen içinden geldiği gibi takıl, zaten ne yapsan bir kusur bulacaklar.00 Yorumlane demişler? kadın dediğin mutfakta aşçı sokakta hanfendi yatakta o* olmalı. ama lateks iğrenç bişey
10 Yorumlaeğer eşin istiyorsa istediğin gibi davran ama sevgilin varsa sevgilin istiyorsa asla
02 Yorumla
Soran+1 yılevli olduğumu belirtmiştim güncellemede.
+1 yılsaçmalama adamı neden mahrum bırakıyosun bırak içindeki o yu serbest takılsın :D
08 Yorumla
Soran+1 yılaynen nikindeki gibiyim.
- +1 yıl
ya adama ne diye eziyet ediyosun ben olsam tam senin gibi isterdim :)
Soran+1 yılderi kıyafet- dominant olma gibi mi?
- +1 yıl
evet müthiş bence
Soran+1 yıltamam çekinmemeyi düşünüyorum artık.
- +1 yıl
kötü düşünme sevgilin ziyafet çekecek emin olabilirsin
Soran+1 yılkocam.
- +1 yıl
sevgili işte evlenince bitiyomuı sevgililik
E yani evlilikte yatakta aktif olmalısın ki can sıkmasın :)
Uzun yıllar sürecek neticede her türlüsünü yapabilirsin , bence kaygılanma00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocana bugün p*rno izleyelim mi de tam senin istediğin gibi bir p*rnoyu aç ve p*rnodan sonra cok hoşuna gittiğini bende böyle yapmak istiyorum senle de. Eminim reddetmez.
00 Yorumla
+1 yılEvliysen kocanda bu fantezileri anlayışla karşılayabilecek yapıdaysa söyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani tabiki aktif olcan ne demişler kadının yatakta o dediğinden dışarda hanfendi mutfakta aşçı olanı makbuldür..
01 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum ama çekiniyorum.
Öyle algılandığını düşünme ben de partnerimi öyle görmek isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanın sana oro*pu diyecek hali yok ya, rahat ol işte.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle saçma düşüncelerden sıyrıl. Yatağa yatarken kocanın üstüne atla :) devamı gelir :))
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl sıyrılabilirim?
Cevap sahibi+1 yılvalla yatakta ateşli olunca or.. bu gibi algılanması çok saçma. çünkü orosbular yatakta ateşli değildir :D ama bu durumda sana yardımcı olabilecek kişi yine eşin. ona anlat durumu o da bunun saçma olduğunu söylerse sana ilişki sırasında yardımcı olur :)
Soran+1 yılbu moral ve destekle denerim artık.
or.. lar öyledirler diye biliyordum.
Cevap sahibi+1 yılvalla eşimizin yanında da rahat olamayacaksak vay halimize.. inşallah düzelirsin :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkocana karşı yatakta azgın olman onunda hoşuna gider. o yüzden sıkıntı yapma ve içinden geleni yap.
012 Yorumla
Soran+1 yılevet farkındayım ama nasıl aşabilirim?
Cevap sahibi+1 yılcesaretini toplayıp benim böyle bir fantezim var içimde kalacağına yapmak istiyorum diye dile getir. hoşumuza gitmezse tekrarlamayız de:) mırın kırın ederse kocam değilmisin başkasıylamı yapıyım de:) mutlaka deneyecektir
Soran+1 yılaramızda öyle çekingenlik yok da bu konuda çekiniyorum.
Cevap sahibi+1 yılemin ol senin bu cesaretin eşin açısındanda iyi şekilde karşılanır. çünkü eşininde denemek istediği bazı şeyler olabilir. senin bu hareketinle belki oda isteklerini dile getirecektir
Soran+1 yılo çekinmez hiç de, bende demeye çalışırım.
Cevap sahibi+1 yıldemeye çekiniyorsan direk istekli olduğun şeyleri giyip o şekilde çık karşısına. bişey demene kalmadan anlar eşin:)
Soran+1 yılya bizimki serttir ama kendisine istemez pek sertliği bundan çekiniyorum.
Cevap sahibi+1 yıldenemekten bir zarar gelmez bence bir dene
Soran+1 yıldenedim daha öncede kendi sertliği kadar olamadım. canı yandı beyzadelerinin:)
Cevap sahibi+1 yılnaptın yumrukmu attın yoksa:))
Soran+1 yılhyır ısırma v. s
Cevap sahibi+1 yılvalla benim hoşuma gider normalde ama seninkini kız gibi büyütmüşler heralde:)
ne alaka sınır yok evlilikte rahat ol tadını çıkar yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yıleğer evliysen o.. gibi algılanmaz rahat ol
00 Yorumla Evliyken daha rahat yaparsın
00 YorumlaSen aktif olda aklini al hic bisey dusunemesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaç yaşlarındasınız kaç yıllık evlisiniz?
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyeni evliysen belki alışamadığın dandır
Soran+1 yılyeniyken çok daha fazla utanı
Cevap sahibi+1 yılo düşünceden kurtul, ne yani orosp.. lar yüzünden kadınlar helaliliyle bişey yapamıcakmı, erkeklerde bu zevki yaşayamıcakmı, yatakta aktif olan kadınla böyle sadece susup hiç ses bile çıkarmayan kadın bir olmaz. biri erkeği uçurur, diğerinden erkek bir müddet sonra sıkılır hep aynı şey çünkü. ve aldatmaya bile varabilir
Soran+1 yılnormalde çekinmiyorum artık alıştım. aktifte sayılırım ama bazı uç önerilerden çekiniyorum.
Cevap sahibi+1 yılöğrenmek için burdasın, ne gibi mesela zaten gizlisin çekinme yaz. eğer yanlış bişeyse zaten o kadar ileri gitme deriz zaten.
Soran+1 yılbağlamak, sert davranmak ısırmak gibi. elleri bağlıyken striptiz gibi. açıkken yapıyorum.
Cevap sahibi+1 yılsert davran, ısır, bunlarda bir sorun yok çekinme, koltuğa oturt bağlamana gerek yok, hiç kalkmıcan de söz iste, sonra müzikle beraber dans et. bağlamak istiyosanda söyle , bugün seni bağlamak istiyorum de öyle yapalım eğlenceli olur de, çekinme evet der hoşuna gider..
+1 yılpenisin hakkını vermlisin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılneler diyorsun sen öyle:)
08 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
Cevap sahibi+1 yılçok güzel şeyler söylüyorsun bence çekinme yap içinden geçenleri
Soran+1 yılnasıl atabilirim bu utangaçlığı? kocam sonuçta ama çekinme oluyor
Cevap sahibi+1 yıleşinin anlayışlı ama daha önemlisi uyumlu biri olması gerek. yatakta nasılsınız normalde
Soran+1 yılçok iyiyiz.
Cevap sahibi+1 yılo zaman kesin devam et istediğini yapmaya... sonucu merak ediyorum:)
Soran+1 yılçok şaşırtırım da, bu sefer biraz fazla uç olmak istedim de durdum çekindim. tepkisini bilemediğimden.
canı yanmasını pek sevmez. kendi her ne kadar yaksa da.
Cevap sahibi+1 yılcanını mı yakıyor?
cool ol
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım