Cinsel kaygılarım ve obsesyonlarım var. Nasıl yenerim?

aklıma geldi bir anda acaba eşcinselleşirmiyim diye acaba kadınlara uyarılırmıyım sonra korktum olucak zannettim ve kadınlara bakamadım kaçtım ve bunun çok saçma olduğunu söyledim hep erkeklerden uyarılamicamı düşündüm ve 1-2 hafta boyunca sürekli erkeklere bakıp onlardan uyarılmaya çalıştım sürekli kendime olmadığını kanıtlamaya çalıştım ve bir gün ablama baktım acaba uyarılcakmıyım diye sonra baktım uyarıldım yaşlı birine baktım uyarıldım küçük çocuğa baktım uyarıldım korkmadığım zaman uyarılmalar yerini hafif titreşimlere ve sonra kaybolmalara bırakıyo ben hastalık hastası bir insan olduğum için bu durumun olmadığını kandime kanıtlıyorum ama düşünceler aklımdan gitmiyo tam bu durumdan kurtulucam derken kaygı durumu beni tekrar başa atıyo bu seferde ya aşık olursam ya arzularsam diye kaygılanıp sanki öyle olucakmış gibi hissediyorum tekrar kadınlara bakamaz oldum acaba ben eşcinselmiyim ya olmak istemiyorum bir anda aklıma gelip korktuğum için olurmu yani bu kadar kolaymı nasıl geçer yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
artık her hareketimde acaba ben bunu neden böyle yaptım acaba hoşlandımmıda yaptım demeye başladım dışarı çıkamıyorum yine kadınlara bakıyorum biraz ama çok kötüyüm arzulamaktan çok korkuyorum
Cinsel kaygılarım ve obsesyonlarım var. Nasıl yenerim?