arkadaşlar ben ön sevişmede ıslansamda o moda da girmiş olsam. tam o birleşme esnasına geldiğimiz zaman kupkuru oluyorum bir anda resmen ve bacaklarımla itiyorum istemsizce partnerimi. bacaklarım ağrıyor mesela ilişki sonrasında kendimi sıkmaktan. Girdikten sonra süre geçince rahatlıyorum ama yinede öyle doya doya yapamıyorum neden oluyordur anlamsız korkuyu nasıl yenerim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbu korkuyu yenmek için kaliteli partnere bilgili partnere ihtiyacın var aklı fikri içine girmek olan buna odaklanan kişi bunu sağlayamaz. bu noktada cinsellik bedenle yapılan bir şey değil ona odaklanmamak gerek zihinsel bir bağını bulman ve kurman gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim kocamı çokta seviyorum ama korkuyorum acır diye bir şey olur diye hemen kuruyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Eşinle gerilme e gerek yok canım rahat olmalısın aslında eşin seni rahatmalı bütün mesele peşinde bitiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen yapıyor ama o an gelince yani afedersin tam birleşme olucağı zaman bende olay kopuyor resmen istemsizce sıkıyorum kendimi 😔
+1 yılkendini sıktığın için zor giriyor zaten vajina daralıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPartnerin zevk aldığın noktalarla ilgilenmeli içindeyken hatta kulağına fısıldayıp seni sakinleştirmeli
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle oluncada kendisi zevk almaz ki bana odaklı bir birleşme olur o da keyif alsın istiyorum orgazm taklidi yapıyorum hatta 😔
Cevap sahibi+1 yılAlmaz olur mu hiç. Zaten içinde olacak daha ne olsun. Farklı pozisyonlar deneyin mesela sen üstte ol. Zevkinden bir şey kaybetmez
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. derin derin nefes al sonuçta içine alabiliyormuşsun da sorun yapacak bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durum her zaman mi vardı peki yoksa sonradan mi oldu. Esin ya da sevgilin ilk birliktelikte seni biraz stresliyken birlikte olmus ve canini yakmis olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılen basından beri böyle sorun bende
Cevap sahibi+1 yılVajinismus mu vardı peki sizde en bastan beri
Soran+1 yıldoktora gitmedim ama var sanırım
Cevap sahibi+1 yılVaktiniz var mı peki tlp edebilir misiniz birkac bir şey sorabilir miyim
+1 yılDeneyimli erkek lazım kastinmida sokacak zevkten delirteceklazim
01 Yorumla
Soran+1 yılcanım acıcak diye cok kasıyorum karşımdaki sert davransa asla bir daha yapmam
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden geriliyorsun canın acıyacak diye mi
04 Yorumla
Soran+1 yılevt
- +1 yıl
Kaçıncı ilişki bu 3-4 seferden sonra normale döner vajina kasları alışır oraya giren penis kalınlığına öyle çok fazla acı olmaz
Soran+1 yıl20-30 kez yapmışızdır ama halen devam
- +1 yıl
O zaman vajina da bi sıkıntı yok psikolojik olarak korku acı hissini atman gerekiyor şimdiye kadar çoktan vajina penis kalınlığına alışmıştır
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. senin korkun var. neden korkuyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum acıcak diye sanırım
Soran+1 yılhayır
partnerin şeyi çokmu büyük
00 YorumlaKendini sıkma ya rahatla boş bırak
45 Yorumla- +1 yıl
Sıkıyor utanıyor ama sıkarken de yumusatacak lazim
- +1 yıl
Ama sıkar utanıyordum korkuyordur iste
- +1 yıl
Aynen ilk içine sıkarken sokabilmek fazla acitmadanki alışsın. Konuşalım mı senle istersen
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan oral yapıyor mu sana
00 Yorumla
+1 yılEvlimisn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüvenecek başka birini bulman lazım
09 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim
Cevap sahibi+1 yılNe kadar süredir?
Soran+1 yıl1 ay
Cevap sahibi+1 yılKocan ne diyor
Soran+1 yılorgazm taklidi yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılKaç dk sürüyor