düsmanimdi birak tim
dostunsa tutaydin
ama kimi bir saat lik iliskide bile biktiriyo bi hafta insan cinselik istemiyor kuruyo
neden böyle
saçmalamayın ya ayırmaz olur mu..anüsün sıkılığı nereye vajina sıkılığı nereye...
öyle diyen adam o küçücük aklıyla kurnazlık yapmaya çalışmıştır...anüs o kadar genişlese kadının hali ne olur allasen...prima bağlar altına.
cunku o ıstek ılıskı esnasında erkgın beynıne ok gıbı oturuyo:D bence.
ya erkklerın kafası o anda sadece tek bır seye odaklanıo ıste bır delık olsa duvarı bıle yapar dıe tabır vardr.:)
her yiğidin yoğurt yemesı farklıdır. Sevısırken tahrık olmak tetıklemek partnerının elınde sevısmek resım yapmak gıbıdır. Fırcanın tual üzerındekı dansını düşün ve sonraya ortaya cıkan sonuca bakın ;))
İşini bilen üstad karıştırmaz lağamcı delüğü karıştırıyormu hiç
Cevap
27Cevap
suc sizde iki deligi bir birine cok yakin tutuyorsunuz araya biraz mesafe koysaniz hic bisey olmayacak olc bakalim arasi nekadar :)
deyisiyormu bayanda bayana makat arasi
Kör tuttugunu derler seni deniyolar istek var mı diye yaş itibariyle bilirsin diye düşünüyorum erkekler daha çok dar sever :-D
bende cözüm olarak sunu yapsam mi acaba tam anüsteyken penis hic inlemsem odun gibi olsam ama
vajinaday ken inlesem ohh diye ise yararmi ayrica analda yapan erkekte ban iticide geliyor orjinal gelmiyo acaba travesti yaparmi gaymi yapar diye icim rahatta olmuyor
Anuse dayandıqında kendini biraz sıkar totoyu sag sol yaparsan anlar herhalde. Haklısın oda igrenç bi durum midesiz insanlarda var öyle gayduruguppaklar :)
havaya giremeyen erkek oral a takmış olabilir ama yolu o değildir sertleşmenin onu bilmiyorlar,ıslak kalmak o erkeğe karşı duydukların ve beğenin ile ilgili,yani senle ilgili...
ama bir olan ikinciyede gelim diye hep yalvardi demeki begeniyolar
cünkü oralda yapmayan kadin var onla nasil yapcaklar
anüs o kadar gevşekse (işi bitmişse) kayınca girecek başka yer kalmadığı için anüse girer penis ve bunu anlamaz. ama anüs taş gibiyse adam girdiğini de anlar çıktığınıda.
vagina diye anuse girip farkedilmiyosa o anus anuslukten cıkmısır
evet anal yaptim ama ayda bikere felan
+1 :))
amacın sevisecek bir erkekse sec birini su soruyu guncelleyıp durma artık
ya zate var benim bir askim onu cok seviyomya
belkı bıtane ısını gormuyordur dıye soyledım :)
bence kucuk oldu ıcındır kadına hıssettırmıyodur grdını kadında devam demıstır hadı varsa yureyı alsın 21 e 6 yıda goreyım ben
parcalarya 21
@güncelleme,iğrençleşme lütfen biz kızları osurmuyo dıye bılıyoruz öyle kalın :)
kizlar onu yapmaz kizlar bunu yapmaz
bütün piss issi siz erkekleremi laik görüyorsunuz
bu igrencleme olmuyo heral
sessizce salıyoruz hepimiz :)
Erkekler genellikle analdan daha çok zevk alır bu yüzden abazalıkla deliği şaşırabilirsiniz . Işık tutan biri olmalı yanınızda
ya seninkiler bilmiyo işi yada anal seviyorlar. çünkü penis anala girdiginde pussy kadar geniş olmaz daha dardır
bide benim vajina etli cokta dar
popo biraz derin oraya sanrim direk gidiyo derin olunca arasi
yani vajinam toplu dar domalinca anal yuvarlak arasida derin
popo dediğin ötmeli ötmeyen popoyu düdüklemeli derler
evet düsmanim di biraktim dostunsa tutaydin derler
gazi cin noluyoya ne gaz kaciyon diye kizanlar varsa
erkekler seni cıtır cıtır yiyor yavrum silkelen kendine gel
haklisin
sen onları ye
anal bölge okadar genişmide kolay giriyor anlamadım
sen evlimisin
hayır
Bahane bunlar. Analla vajina bir mi?
Yalan bunlar.
salak yapmış nereye girdiğini bilmezmi insan ...;))
ayıp ya kaldı mı bu devirde böyle cahil insanlar :d
bide ben almanyadyim burdaki türk erkeklri
sexte cok süperler ama sanirim o p*rnoya baka baka anal derdine düsmüs hepsi
aslında o anda göz gözü görmez bazen ...ama sonraki yorumlarını ilk defa senden duydum...
az üçkağıtçı değiller ya böyle şeylere gerek yok ama bak marlon brando abiye pariste son tango
analdan vermeyeceğinizi bildikleri içindir o :)
belki tam tersi tam analda vajinaya gececkleri zaman
oo olmaz ban alerji yapiyor bok yolunda vajinaya olmaz git yika dedigimde uyaniyo mongalrimiz
haaa orayami girmisim
ya biride yapti anlda adam hasta oldu igne vurdular yaliniz kadina degil bu hastaliklar
niye ila yapacmissiniz analinizda noksan olsa
Öyle bişeymi var yaaa, tüm mesuliyet benimdir
varmı boyle cahil erkekler ya ?
Çuvallamaktan bıkmışlar
belkide bilerek yapıyorlardır çaktırmadan :)
siz de bu yalanı yiyorsunuz yani...:)
aklima acba evli bayanlarin basina hep geliyormu bu oldu heycandami dedim yanlislikla oluyo
cünkü cogu evli bayan anal yapmiyom diyor ama erkek yanlislikla aninda oraya girebilir haberleride yok nerde penisi
bende ilk anal esimle yaptim ilkinde raki vermis uyusturmustu
yoksa cevremdeki bayan arkadaslar evlenince analda yapma dedi erkek istesede ilkinde ickiliydim
baktim aciyok kocamda seviyodu kirmamak icin bisey demedim
ama şu an ayriyim esimle
hayir tam tesi sonra bir sevgilim oldu o bana dedi sevdigim kadinsin ters iliki olmaz benim kitabimda ona ask oldum o lafta sonra
yoo normailde icen biri degilim cayda baska
kalkmış penisin dini imanı olmaz.
ne güzel mis nikin ya
gel-gel-hop
sağol seninkide
ummadın tas bas yarar ben ce
çok saçma ve inanması güç ayak yapıolardır
geceleri olan bir olay varsayraksak normal karşıla
yaş kaç ? ortamı degiştir :)
yas 34 ilk anali 21 de yaptik
yani bana kalsa hic aklima gelmezdi erkekler celiyo akili
bizi kesiyorda erkekleri kemiyo heral