+1 yılYa simdi erkekler o noktaya ulasmak icin yapmiyorlar ama yabanci bir video da izlemistim. Vajina icinin ust kisminda (killarin alt kismi oluyor) bir nokta var. Ve o nokta oksandigi zaman kadinlara asiri zevk veriyormus. Klitoristen bahsetmiyorum. Sanirim onun arka kisminda kaliyor.
Normalde vajina parmaklamanin amaci buymus. Tabiki bizimkiler neden yapiyor bilmek guc.60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖn sevişmede yeterince başarılı olamayanlar yapar genelde. yeterince sulandırdıktan sonra vede erkekte erken boşalma yoksa zaten parmağa gerel yok ki kadını zevkten dört köşe yapmak için ;)
73 Yorumla
Soran+1 yılKatiliyorum dostum
- +1 yıl
Kalın ve damarlı yeter başka bişeye gerek yok
Soran+1 yılDamarli olunca noluyo
+1 yılO parmakları yalamak.. A.. nın tadına bakmak için. bide zevk için tabi
246 Yorumla- +1 yıl
O tat adami deli eder. Saatlerce yalarim
- +1 yıl
hım zükleri kalmıyordur yetersiz olmaktan korkuyordur parmakla uyarmak istiyordur
- +1 yıl
süper en doğru yorum
- +1 yıl
@hakanozer060606 teşekkür ederim
- +1 yıl
ben tsk ederım dogru yorumun ıcın
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadının bu şekilde zevk aldığını sanırlar. elini sokacak nerdeyse
82 Yorumla
Soran+1 yılElini sokanlarda var
- +1 yıl
aynen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılakıllı erkek sokar parmagını ılk uc dort dakıka parmagıyla sonra normal ılıskıye gecer kı erkekler erken bosalır max 4 5 dakıkada kadınlarda 10 dakıkayı buluyor bazen 15 bulan bıle var ışte bu sureyı denkleştırmek ıcın genelde bılmıyorum bu yol daha seçici ondandır
40 Yorumla
+1 yılVajinanin içinde penisin uyaramiyacagi zevk noktalari vardir, bu noktalara ancak parmagi çengel seklinde kulanarak uyarabilirsin, penis duz oldugu icin o noktalari uyaramasi imkansizdir, ve kadina en güzel orgamzmi bu sekilde yasatirsin, normalde bunun mantığı budur..
Ama bilmeyenler, ya da yetersiz kalanlar normal sekilde parmaklar80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın daha çok azıyo ve erkekte onun inlemelerinden zevk alıyo ee kadında o kadar zevki alınca azıp adamıda doruklara çıkartıyo
122 Yorumla- +1 yıl
yanı tüm nedenı bu azdırmak için güzel bir yontem bence
- +1 yıl
Bu bile az kalıyor bence
+1 yılevet saçmalıktan başka bişey değil. dilinin yetmediğinden kadını tatmin etmeye calışma durumu bence. yetersizlikten kaynaklanıyordur
23 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
zaten her zaman tam tersi olmuştur ya erkek cok isteklidir ya kadın iki tarafında istekli olduğu bir evlilik ben pek duymadım
Soran+1 yılBende duymadim
+1 yılZevk aliyosan sorun ne isterse iki kolunu soksun tovbe tovbe
62 Yorumla
Soran+1 yılSen zevk mi aliyosun koldan
- +1 yıl
Yok ben bacaktan zevk aliyorum 😂😂 bacim on hazirlik diyelim 😉
İlişkiden evvel adam gibi kim neden hoşlanır sorulmazsa muhabbeti yapılmazsa bazıları bu hatayı yapar.
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
+1 yılben sadece orta parmağımı sokar kadınımın G noktasını yakalarım ilk orgazmı böyle yaşatırım tabi dil destekli olmak şartıyla
70 Yorumla
+1 yıl:)) bu nasil bir soru zevk alir iste nasil zevk aldigini nasil tarif edeyim sana seni hissediyo sana dokunuyo tenini hissediyor vs vs
40 Yorumlaseni sulandırmak ve hazırlamak için
önsevişmenin gereğidir bakirem32 Yorumla
Soran+1 yılBakirem?
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerak başka bir şey değil, şeyim girdi bir de parmağımla bakayım nasıl bir şey diye düşünürüz, parmak sokmanın sınırı yok bir de, boşalma derdi, ereksiyon derdi yok, karşıdaki boşalsın diye
25 Yorumla
Soran+1 yılYangin tupu beyzbol sopasi sokan gordum
Cevap sahibi+1 yılkolumu sokmak benim de hayalim, dibini merak ediyorum ne var acaba
Soran+1 yılEvlenince karina sokarsin
Cevap sahibi+1 yılevliliği seks görmüyorum
Soran+1 yılKesin canım
Niye almasinlar, ben de bana yapilmasindan zevk aliyorum :D
62 Yorumla- +1 yıl
yaptığımız herşey sizi tatmin etmek için zaten :)
- +1 yıl
süpersın
Kadinin zevk aldığını sanıyorlar o yuzden😂 hee ben yapmadim ama olsa eger yapar bakardim bir kez nasilm birsey diye sonucta aleti sokacaz sikinti olmasin diye parmakla elle bakıyoz 😜😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılAleti sokucaz sikinti olmasin mi yat kalk sukret aletini sokabilecegin vajina buldun diye
Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Kızlar, kadınlarda sokuyor bir de onlara sor bakalım?
11 Yorumla
Soran+1 yılErkek yoktur ondan sokuyodur
+1 yılBunun kadina zevk verdigini sanirdim :)) demekki yanilmisim :))
23 Yorumla
Soran+1 yılIsteyen kadin da vardir belki bilemem
- +1 yıl
Yani sordugumda hep olumlu görüşler vardi seviyorlardi. Ancak burdaki yorumlara bakinca tovbe bir daha yapmam dedim 😂
Soran+1 yılHahahahah
Parmaklamayi degil ama yalamayi suuuyunu emmeyi yalamayi cok seviyorum cok
60 Yorumla
+1 yılzevk almaktan öte partnere zevk vermektir asıl olan partner zevk aldıkça erkek de bundan zevk alır
30 YorumlaHosuma gidiyo benim o yumusakligi ve suyu hissetmek
40 YorumlaErkek değil kız zevk alsın amaç ama istemeyen kizlar var bunu
22 Yorumla
Soran+1 yılIstemeyen cok
penis dururken parmaga ne gerek parmakla okşarsın penisi sokarsın
43 Yorumla
Soran+1 yılKatiliyorum parmak baska cinsel organ baska
Soran+1 yılEvt
+1 yılParmağı ereksiyon olup boşalıyor
1014 Yorumla
Soran+1 yılHadi canım
- +1 yıl
ne soksak yaranamıoz :D
- +1 yıl
Hahaha çok güzel ya 😊😊
- +1 yıl
@parasetamol__men delioğlan mesaj atıp engelledi :)
- +1 yıl
Yine çılgın atıyorsun lel
- +1 yıl
@BananeDiyenAdam hepsi sana😏
- +1 yıl
Eğlenceli oluyor ama dimi 😁
- +1 yıl
@BananeDiyenAdam evet sen de takip ediyorsun hep😄😄
- +1 yıl
Ara ara denk geliyor evet :d
- +1 yıl
@BananeDiyenAdam kalp<3
- +1 yıl
Galpgalpgalp :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılSize maturbasyon yapmaktan, sizi zevkten kudurtmaktan hoslanirlar.
30 Yorumlayaşım 29 küçük penisliler parmağını sokarlar benim prensiplerime aykırı
010 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha
Soran+1 yılHı cok gitti
Soran+1 yılEee nolurdu
Soran+1 yılYasim 29 demissin ama proflinde 49 yaziyor kendinden 20 yas yasini buyuterek profil acmissin
Nolur guldurme beni git ötede oyna
Prensipleri de varmis ba ba ba ba ba
Soran+1 yılHesabinda 49 yaziyo ve 29 sanda bende 20 li yaslardayim bana kucuksun ben olgun seviyorum hadi simdi cekilebilirsin
+1 yılŞimdi uzun uzun yazardım ama soru ve cvplar ciddiyetsiz geldi bana o yüzden vazgeçtim
11 Yorumla
Soran+1 yılIyi
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçinizde her noktaya dokunabilmek için olabilir mi acaba?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben genelde mikimi iyicene sürtüyorum.. artık ağlama durumuna geliyor deli gibi sokup çıkarıyorum :D parmakla ne uğraşıcam
14 Yorumla
Soran+1 yılKlasik yalanlar sok diye yalvariyo agliyo partnerin filan
Cevap sahibi+1 yılklişe yalanları unuttun 3 parmağı sokup çıkarmalar :D ramazan ramazan bu kadar p*rno izleme... ayrıca benim dediğim yalansa denemesi bedava gel deneyelim :)
Soran+1 yılEn son 2 ay once p*rno izledim aglama durumuna filan geliyomus da sok artik diye yalvariyomus da ufak at da civcivler yesin
Senin uzerinde mi deniycez olur
Cevap sahibi+1 yılEn son diktigim kadın ıki göz ıki çeşme ağlıyordu şimdi yakamı kurtaramıyokurtaramıyom arayıp duruyor gel diye :D
+1 yılKadınların boşalması erkekten uzun sürüyor. Önceden iyice zevke getirmek lazım ki erkek içine girince boşalmadan önce kadın da boşalsın
20 Yorumla
+1 yılhım zükleri kalmıyordur yetersiz olmaktan korkuyordur parmakla uyarmak istiyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
:) :) :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yapmam öyle birşey ama bikere vajina yalamıştım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBencede çok mantıksız.
Peki oral yapma konusunda da aynı fikirdemisiniz08 Yorumla
Soran+1 yılKime
Cevap sahibi+1 yılYapılması illa ki hoşunuza gidiyordur.
Peki yapmak?
Soran+1 yılBen yapmak istemem
Cevap sahibi+1 yılKlasik kadınımız işte:( kocana üzüldüm
Soran+1 yılUzulme
Cevap sahibi+1 yılTabu dolu.. fantezilere hayatında yer olmayan bir karısı. olacak
Soran+1 yılFanteziye gerek yok
Cevap sahibi+1 yılAldatilmaya mahkumsun.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsize bişey girince zevk aldığınızı düşündüğümüz için böyle yapıyoruz
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet hersey girince zevk aliyoruz asdfghasdfgh
Cevap sahibi+1 yıldoğru yoldayız o zaman devam sokmaya :D
Soran+1 yılBacagini filan da sokabilirsin evlenince karina sana serbest :)
Cevap sahibi+1 yılsana kim bacağını soktu?
Soran+1 yılHersey girince zevk adigimizi saniyosun ya
Yok sana arkadan ben sokucam bakalim yaranabilecek miyim
Cevap sahibi+1 yılerkek olduğunu bu kadar belli etme olurmu :)
Soran+1 yılSende de delik var bende sokayim
Cevap sahibi+1 yılötede bir yerde bayıl canım :)
Soran+1 yılDefol
+1 yıl1- fazla p*rno
2-yetersizlik
3- kadının zevk almasını sağlamak00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYokluyoruz içeri kapan kurmuş olabılırsınız, penisimizi soktuğumuz Zaman kapan kafasını ısırmasın kapmasın diye tedbir alıyoruz 😂😂
18 Yorumla
Soran+1 yılGulmedim
Cevap sahibi+1 yılGül diye söylemedim
Soran+1 yılDua et vajina buldugun zamam
Cevap sahibi+1 yılValla benım vajınasalaklığı gibi derdim yok penis ihtiyacı olanlar düşünsün
Soran+1 yılPenis ihtiyaci asdfghasdfgh turkiye gibi bir yerde
Cevap sahibi+1 yılTürkiye senin sandığın gibi bir yer değil Ama kaşınırsanda zikerler seni
Soran+1 yılYok canım sadece makaramizi yapar yolumuza bakariz
Cevap sahibi+1 yıl😂 yap bakalım şeker şey seni
+1 yılSokmaktan ziyade oral yapmaya bayiliyorum. Saatlerce oral yapabilirm
10 Yorumla
+1 yılKız zevk alsın diye parmaklariz ama güzel olyr kız daha çok zevke geliyr
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç ilişkim olmadi ama ben yapmayı tercih etmem sadece oral yaparım ona o şekilde zevk alır
02 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler
Cevap sahibi+1 yılTesekkürler. Parmak sokmak ne alaka anlamıyorum balı dilimle emmek varken 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaska neleri sevmiyosun hangi fantezi ve pozisyonlari
03 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun
Cevap sahibi+1 yılSorum gayet acik
Soran+1 yılSanane
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek bayanın zevk almasından hoşlanır, başka şeyler sokunca asıl zevk alır 👍👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz değil kadın zevk alıyor kadının zevk aldığını görmek de erkeğe zevk veriyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Sen ne girmesini tercih ediyosun?
045 Yorumla
Soran+1 yılNeden parmak onu merak ediyorum
Soran+1 yılSeyini sokamayan parmagini sokuyo yazik
Soran+1 yılSende de delik var bizde sana sokalim arkadan, çikarinca sular fiskirir belki
Beni ananla karistirma evlat
Ben istedigim zaman seks yapacak erkek bulabilirim cunku bayanim ama sen asla bulamazsin tipe bak asdffhasdfgh
Soran+1 yılAnan kendine hiyar soktu galiba bir hiyar dunyaya getirmis
Soran+1 yılYok bana bir erkek soyledi tum kizlara parmak soktugunu seni o erkege yonlendiriyim once sana parmaklarini soksun sonra gider aletini de sokar sana içine al da rahatla krizin gelmiş agresifleşmişin sakinlesitirir seni korkma oğlan
Soran+1 yılYok be go tune beyzbol sopasi soksam bana yeter
Kòküne kadar sokar bagirsaklarini parcalarim zaten cirkinsin sana kimse bakmaz go tunde deney yapayim da bir ise yara topluma faydan olsun seni si ker parani da odemem oyle g ot gibi kalirsin ortada
Soran+1 yılKaralığıyla övünen mal insan utanir ben neden karayim diye
Seni erkek olarak gormuyorum erkek olarak gordugum biriyle bu tarz konusmam cunku sen olsan olsan 3 kurus para icin ona buna domalip g ot veren ya rrak hastasi bir i bne oğlansin benim gozumde sadece
32 yasinda olup burda takiliyosun vurdurmak icin
go tune koydugumun t opu, sni seni domaltir bir anana bir sana bir anana bir sana ça karim hahahahahhaahaaha
Soran+1 yılPatlican mi sokuyon go tune bunu da ogrenmis olduk desene seni parmak paklamaz içine buyuk almayi seviyosun sende ayni anana cekmissin ahahaahhhaahahah
Soran+1 yıl30 yasindasin ama akil yasin 13 boşa yaşamışsin
Bende bir iğne var adı penisilin çirkin i bne erkekler için özel olarak tasarlandi
Yemek istersen mesaj at adres ver geleyim
Içine al da rahatla yemeye yemeye agresiflesmissin
Soran+1 yılSen cok kasiniyosun sabrimi zorluyosun sana bir hediye gonderirim g o t olursun aglarsin bence ozur dile ve çekil git yoksa karismam benden gunah gider
Soran+1 yılIlla si kilmek istiyon yani oyle mi grup yicen bakalim ne kadar dayaniklisin
Soran+1 yılTipine ko yim senin g otveren
Soran+1 yılBelese si kerim si kildiginle kalirsin seni si kmek farzdir
Soran+1 yılTum deliklerini zikip suratina attirsinlar
Soran+1 yıl32 yasinda bir b o k olamamissin vay a q
Soran+1 yılSana hediye yollim mi
Soran+1 yılA q abzasi sen kim ben kim
Soran+1 yılBulamazsan tum deliklerini si kicem ustune anani si kicem 😂😂😂
Soran+1 yılAgzina yuzune bosalsin tum site
Soran+1 yılKiz olmama ragmen senle saglam dasssak gecip seni ezerek rahatladim cok guzeldi tskkk
Soran+1 yılAnkara çingeresi seni karaçi ya kendi yediklerini bana sayma az vurdur sacin basin dagilmasin
- +1 yıl
Tangalı keva~şe gelemedin bekliyorum adres istedin verdim. Yiyemeyeceğin yar~ğın altına yatmaya alışıksın parmak harici yediklerin de seni kesmemiş burda isterik Mart kedisi gibi miyavlamandan belli. Gerçi boş beleş bir keva~şe ile uğraşmak bana yakışmıyor ama çenen durmadı. Ağzını doldurmazsam susacağın yok. Ya sus ya da gel.
Soran+1 yılSen kasindin yeminle sen kasindin bundan sonra olacaklardan ben sorumlu degilim karaçi i pne çikar agzindakini ne dedigini anlasilmiyo agzin doluyken konusma o ruspu anan ogretmedi mi sana a mina caktigimin kasari anani gelin evden gelinlikle cikarttim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılheyecandan ne yaptığımızı biliyoz mu biz
20 Yorumla karşı tarafı uyarmak için
00 Yorumla
+1 yılpartneri zevk alsın diye. hey gidim heeeyyy
00 Yorumla
+1 yılne yaparsan yap yaranamazsın işte
01 Yorumla
Soran+1 yıl. dd
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. bunu yaptığın erkeğe sorsana
05 Yorumla
Soran+1 yılHicbi erkegin g o t u n u parmaklamadim
Soran+1 yılYok muhtemelen gelecekteki karini kizini filan parmaklicaklar bu baslikta gor ve bilgilen diye actim olayin benle alakasi yok
Soran+1 yılAnamı ne katıyosun aciz mahluk
Partneri zevk alsın diye yapar
00 YorumlaSiz zevk alıyonuz diye
00 Yorumla
+1 yılO anda seni izlemek zevklidir
01 Yorumla
Soran+1 yılIlginc
+1 yılne soksak yaranamıoz :D
14 Yorumla
Soran+1 yılSen karina beyzbol sopasi yangin tupu hersey sokarsin
Soran+1 yılNe soksan yaranamiyoruz diyosun cevaba bakar misin don arkadana ben de sana bise sokcam :))
- +1 yıl
Ama kızlar erkeklere bisi sokmaz ole olsa sordugun soruyu bir erkek sorardi :)
Soran+1 yıl:)))
+1 yılParmaklarıda orgazm olsun diye
12 Yorumla
Soran+1 yılBizde sokalim parmaklarimizi
- +1 yıl
hahahaha :D :D
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Sence neden?
45 Yorumla- +1 yıl
cevap belli zarf atıyor zilli
Soran+1 yıl@gladyatör42 kim zarf atiyo
- +1 yıl
soruyu soran cevabı bildiği halde duymak istıyor
Soran+1 yıl@gladyatör42 cevabi bilmedigim icin sordum zarf atsam profilim acik sorardim gercekten merak ettigim icin sordum yas olmus 34 nickimizi gorse 31 cekecek adam burda bize hava yapiyo
- +1 yıl
oha ıyı laf sokmuş sonunda jkmfmfkmf
Biz değil, siz zevk alıyorsunuz.
10 YorumlaKadını memnun etmek için başka birşey değil..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Biz değil sizin almanız için yaparlar
00 Yorumlaseninle uğraşıyor işte ne istiyosunuzki başka :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBu sacma
Tatmin edemeyen erkekler yapar bence
01 Yorumla
Soran+1 yılKatiliyorum dostum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBencede ne zevk aliyolarsa çok saçma bence
10 YorumlaSiz zevk aliyorsuniz biz degil.
00 Yorumla
+1 yılSekse kadinin hazir hale gelmesi icindir
00 YorumlaPartneri kıvamına getirirler canım.
00 Yorumla
+1 yılzevk vermek için sokarlar
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler