Cinsel Yaşam Erkekler cinsellik sırasında vajinayı okşar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Erkekler cinsellik sırasında kadının vajşnasına parmağını sokarmı ya da koloristini okşarmı? Erkekler cinsellik sırasında vajinayı okşar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Evet. Neden yapmasın. Ama en güzeli kritorisine oral yaparken , ayni anda da parmağı sokmak... 0 0 Yorumla
esmayaakarrr Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Asıl g noktaları. orasi zaten profesyonel bir erkek her zaman. yapar 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet bunu yapmak hoşuma gidiyor oral yapmakta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl klitorisini sürekli okşarım mutlaka sevişirken de ilişki esnasında git gel yaparken de kız orgazm olurken de okşarım mutlaka ;) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yok ben içindeyken arkayı parmaklamayı severim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kolorist peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçindeyim zaten gerek var mı. Dolu olmayan yerle ilgilenmek lazım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İyi bir inleme dinlemek için elinden geleni yapmak lazım okşar yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Doggy de girip hem poposunu ya da memelerini hemde klitorisi okşuyorum, inletiyorum 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yan yatıp bacak arasında iken de aynısıni yapıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Genelde oral seks esnasinda birde doggy de girerken klitoris oksanmasi güzel oluyor 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. ben dilim ile onu yapıyorum ama parmak veya penis başı da olur. dil ve penis ideal 0 0 Yorumla
93BBB Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl sokarda oksarda 4 2 Yorumla Soran +1 yıl yaşadınmı sn böyle bişey Yorumla CAGRI16 +1 yıl Dimii yaaa Yorumla
serotonin_ Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl En çok istediğim şey okşamak ve yalamak böyle sakız gibi çiğneyesim geliyor 0 0 Yorumla
KAYA93 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Pozisyona göre parmaklar ve okşar. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hangi pozisyonda hangisini yapar Yorumla KAYA93 +1 yıl Kişiye göre değişir. Buraya uzunca yazamam detay lazımsa yardımcı olurum. Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl klıtorsı oksaması guzel ama parmak olmamalı bence 0 3 Yorumla FlortozErkek +1 yıl senın sınırların var mı Yorumla Soran +1 yıl yokkk😋😋 Yorumla FlortozErkek +1 yıl pekı parmak mı penıs mı Yorumla
uyumluer Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. bakire değiilse sokulur ysni ne olacak ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Evet bunu yapanlar var ama direk ilişkiye girenlerde var
Evet. Neden yapmasın. Ama en güzeli kritorisine oral yaparken , ayni anda da parmağı sokmak...
Asıl g noktaları. orasi zaten profesyonel bir erkek her zaman. yapar
Evet bunu yapmak hoşuma gidiyor oral yapmakta
klitorisini sürekli okşarım mutlaka sevişirken de ilişki esnasında git gel yaparken de kız orgazm olurken de okşarım mutlaka ;)
Yok ben içindeyken arkayı parmaklamayı severim
kolorist peki
İçindeyim zaten gerek var mı. Dolu olmayan yerle ilgilenmek lazım
İyi bir inleme dinlemek için elinden geleni yapmak lazım okşar yani
Doggy de girip hem poposunu ya da memelerini hemde klitorisi okşuyorum, inletiyorum
Yan yatıp bacak arasında iken de aynısıni yapıyorum
Genelde oral seks esnasinda birde doggy de girerken klitoris oksanmasi güzel oluyor
ben dilim ile onu yapıyorum ama parmak veya penis başı da olur. dil ve penis ideal
sokarda oksarda
yaşadınmı sn böyle bişey
Dimii yaaa
En çok istediğim şey okşamak ve yalamak böyle sakız gibi çiğneyesim geliyor
Evet 3. bacakları bile çıkıyor
Pozisyona göre parmaklar ve okşar.
hangi pozisyonda hangisini yapar
Kişiye göre değişir. Buraya uzunca yazamam detay lazımsa yardımcı olurum.
klıtorsı oksaması guzel ama parmak olmamalı bence
senın sınırların var mı
yokkk😋😋
pekı parmak mı penıs mı
Evet klitiruse uyarıyoruz
bakire değiilse sokulur ysni ne olacak ki
Evet okşar hemde vajina daha fazla sulaniyor
Evet okşar.
Oho onlar neki
Sokmadim bakirim ama isterdim
Ön sevişmede olmazsa olmazimdir
Ben elimi çekmem ordan hiç onu da tatmin etmelisin