Sevgilim benimle ilişkiye girmek istiyor..

değerli ks üyelerii.. 20 yaşındayım ve bir ilişkim var. ikimizde birbirimizi seviyoruz üniversite bittikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz.

erkek arkadaşım benimle cinsellik yönünden birşeyler yaşamak istiyor ama girip çıkma gibi. ben daha önce hiç böyle bişey yaşamadım bakireyim.

onun haricinde zaten sürtünme yoluyla ilişki yaşıyoruz. öpüşüyoruz falan vs işte. ama ben evlenmeden önce o tür şeyler yaşamak istemiyorum. hem yarın ne olucağını bilmiyoruz.. ne kadar sevsekte bu devirde güven olmuyor şap diye bırakıp gitse ne yaparım? hemde onun gözünde değerim düşer diye korkuyorum beni basit görmesinden korkuyorum. ailemide utandırmak istemiyorum.

zaten günah.. bunu bile bile öpüşüp sürtünerek zevk alıyoruz zaten ama o kadar fazlasını da evleneceğim zamana saklıyorum. sizce yanlış mı düşünüyorum?

asıl sorum şu; bir erkek gerçekten seviyorsa bekler mi?

5 yıl bile olsa bekler mi? ilişki yaşamadan durabilir mi sadece sürtünerek mastürbasyonla vs.?
Sevgilim benimle ilişkiye girmek istiyor..
Cevapla