Regl zamanım yaklaştığında ve o 7 gün boyunca iştahım kesiliyor , hiç seks yapmadığım halde öyle bir istiyorum ki hangi erkeğe baksam tahrik oluyor , sürekli mastürbasyon ihtiyacı duyuyorum.. Aslında normalde de biraz azgın birisiyim ama bunla baş edebiliyorum.. Regl zamanım yaklaştığında bundan kurtulmak istiyorum.. Okulda yatılı kalıcam ve mastürbasyonu nasıl engellicem? alışkanlık oldu yapmadan duramıyorum bu illetten kurtulmak istiyorum..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyda 1 kere adet var sen 2 hafta oncesinden istek basliyor diyorsun yani her ay 15 gun aziyorsun?
Gordugum her erkeği istiyorum diyorsun. Polislige başlayınca calisma arkadaslarin genelde erkek olacak ozaman nasil tutacaksın
Polis okulunda kogus en az 4 kişilik olacak samsunda oyle.. Diğer kizlarda yasitin olarak senin kadar olmasa da istekli olacak herkes karanlikta yorgan alti mast yapacak idare edeceksiniz birbirinizi07 Yorumla
Soran+1 yılO ortam disiplinli , yoğun ve aklıma dahi geleceğini düşünmüyorum ki arkadaşlarımında öyle.. Ayrıca evet isteğim artıyor lakin her erkeği görünce değil abartmışım orada.. İsteğim geldiği zaman nasıl bastıracağımıda gayet iyi biliyorum
Cevap sahibi+1 yılO ortami ben yasadim iyi bilirim. Yorucu olmasindan dolayi istegin simdiki kadar olmasa da sıfıra inmiyor. Her an banyo da olmuyor. yani o yorgan altinda o olay olacak bundan kacis yok. Isin tibbi yonune gelirsek klitoral orgazma cok alisman ileride vajinal orgazm olmani olumsuz etkiler
Soran+1 yılTıbbi olarak orası öyle ama yapılacak birşey yok.. Okulda ise idare edicem artık.
Soran+1 yılPolis misin?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yıl2 yıl sonra inş. bende aranızdayım 😊
Cevap sahibi+1 yılIns pmyo lu hayirlisi olsun ☺
En İyi Cevaplar
Boş olduğun için yapıyorsun vaktini sosyal şeylerle doldurursan bundan kurtulursun. Hem yurt kurtulmana vesile olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini kur haftada 2 diye.
16 Yorumla
Soran+1 yılCanım denedim olmadı
Cevap sahibi+1 yılÇikolata ye güneşe çık seretonin hormonu artarsa bastırabilir
Soran+1 yıliştahım kapanıyor mutsuz ruhsuz ve agresif oluyorum kendimi eve kapatıyorum ama denicem
Cevap sahibi+1 yılBende aynıyım hemen hemen hepimiz aynıyız ama seretonin önemli güneşten de alıyoruz ve muz ye 😇
Soran+1 yılmuz geçiriyormu isteği?
Cevap sahibi+1 yılHayır seretonin arttırır
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
Regle ne kadar kala böyle oluyo söyler misin? Taktik olsun bizede
115 Yorumla
Soran+1 yılReglden önce Normalde 1 haftaymış ama ben normal de de istekli olduğum için 2 Hafta öncesi başlıyor.. Bazı kızlar da da tam tersi oluyor dipnot olsun..
Soran+1 yılBenim gibiler hiç belli dahi etmez
Soran+1 yılAma kız bir kere yapmışsa o işi rahatlıkla ayağına gelir
Soran+1 yılkendi ister hatta
Soran+1 yılAaa beni anlattın bak 😂😂
Soran+1 yılOkulum bir bitsin erkeğede yüzüğü geçirdimmi tamamdır o zamana kadar sabır 😂😊
Soran+1 yılYılların acısını çıkarırım sen ne diyon 😂😂
Soran+1 yılBakıcaz artık gelen teklifleri değerlendirecem ama fıtrat gereği baya iri ve cüsseliler çekici geliyor ki bana yakışan da o bence çünkü bende gösterişli birisiyimdir de 😊😊😊😂
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. engellemene gerek yok banyo var tuvalet var regl döneminde istek artması gayet normal çok geliyor bize böyle sorular hormonların bir oyunu diyelim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de çok istekliyim ya aynen ben de engellemek istiyorum lanet olsun artık
111 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaa alışkanlık gibi birşey oldu
Soran+1 yılHerşeyimi etkiliyor.. Evlenince aynı zevki alamam diye korkmuyor da değilim..
Cevap sahibi+1 yılşu an bile yapıyorum 😓 napcam hiç bilmiyorum daha sabah dedim yapmicam diye
Soran+1 yıliçten içe pişmanlık oluşuyor sonra
Soran+1 yılneden yaptım ki? diyorsun
Cevap sahibi+1 yılaynen aynen aynı sen de benim gibisin işte bir takıp eder misin
Cevap sahibi+1 yılneden cevap vermediniz
Soran+1 yılgörmedim
Cevap sahibi+1 yılTakip atar misin bir
Cevap sahibi+1 yılgör artik 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSanal yapmaktan zevk alır misin?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖzel durumlarınızda istek normal, bayanlar daha çok o günlerinde ilişkide bulunuyorlar çünkü kendilerini zor frenliyorlar. Hamile kalma riskide olmadığından tam doruğa ulaşıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılzor bir durum.. bence sen şeytana uymadan hemen evlen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel bosver sanal yapalim rahatlarsin. tanisirsak real yapariz belki 😊🙈
14 Yorumla
Soran+1 yılUtangaca bak sen 😊 real yapmak istesem çoktan yapmıştım ama işte insanın kocasına hayat eşine vereceği bir özel mahremiyeti olmalı bence.. Nişanlım olsa o teklif etse gene red ederdim ne kadar içim yansada 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAnladim. napiyim insaniz istek geliyo ya 😊🙈 resimde olurdu o derece yani 🙈🙈
Soran+1 yılBizede geliyor napalım işte
Cevap sahibi+1 yılSanal ya da resim atsan 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılçok zor bu illetten kurtulmak :D normal regl zamanı hormonların libidon tavanda
016 Yorumla
Soran+1 yılgünde 4,5 defa yatığımı biliyorum çok kötü yaa kimseye de söyleyemiyorsun yardım da isteyemiyorsun.. Hayatımın o haftaları çok kötü geçiyor evden çıkamıyorum
Soran+1 yılRegl olmadan 2 hafta önce başlıyor 3 haftam çok kötü geçiyor
- +1 yıl
normalde 1 hafta once baslar son 2-3 gunde çok aşırı olur. senin normal azgınlıgından dolayı sanırım 2 hafta sürüyor :D aynı böyle bir arkadaşım vardı siteye ilk üye oldugumda acaba o naptı aklıma onu getirdin :D
Soran+1 yılHaklısın ben normalde de az bişecik azgınım büyük ihtimal dediğin sebepten kaynaklı
- +1 yıl
o kızda çok yapıyodu fakat bıraktı bir ara sonra naptı bilmiyorum
Soran+1 yılbirde daha 15 yaşındayken birden olgunlaştım ben vücudum birden bire kadınsılaştı bazı organlarım aşırı göze batıyordu sanırım hormonlarımdan da kaynaklı
Soran+1 yılBırakacağımı sanmıyorum ben
- +1 yıl
oda valla öyle diyodu ama bıraktı sürekli bana sarıyodu bigün baktım sesi kesildi :D
Soran+1 yılBirini bulmuştur 😊
- +1 yıl
yok ya öyle bişey degil sesi kesildi derken cinsel anlamda
- +1 yıl
Soran+1 yılİşte beni içten içe kemiren hafiften tedirgin eden konuyu söylemiş bulunuyorsun
Soran+1 yılİleride ben kocama nasıl açıklayabilirim ki bu durumumu
Soran+1 yılÇok utandırıcı birşey yaa
- +1 yıl
yoo nesi utandrıcı? başkasıyla yapmadın sonuçta mast yaptım demek utanılcak bişeymi. her azdıgında birinin altına yatsan ve bunu söylesen dahamı iyidi? bence gayet normal bişey bu kadar kasma söylenilcek bişey bu utanılcak degil
Soran+1 yılHaklısın
Wcde yaparsın gizli gizli bu ihtiyaç bebegim olmadi cinsel konuszlim senle
00 YorumlaYapmamaya calis yaparsanda ara sira yap bnde cok azginim
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor kardeş... Günde 4 ,5 defa yaptığımı biliyorum regl zamanım yaklaştığında
Soran+1 yılYatılıda napcam ben?
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yurtta kalırken senin bakirelik gider şimdiden hayırlı olsun :/
06 Yorumla
Soran+1 yılKız yurdu ve ben Her ne kadar azgın da olsam kendimi saklamayı korumayı temiz kalmayı öğrendim..
Cevap sahibi+1 yılAnlattıklarına bakarsak hiç de öyle değil
Yurtta yapamadıkça çıldırıcaksın sonunda bir erkekle yatıcaksın sonun belli
Soran+1 yılAlkol , sigara ve seks herşeyi yaparım bunları asla !
Soran+1 yılçıldırırım yine de öyle birşey yapmam
Soran+1 yılVicdan azabı çekmek en nefret ettiğim şey Evlenince kimseye de eyvallahım kalmaz bir kişi bana herşeyimle sahip olur bende o kişinin herşeyine sahip olurum kaybedicek hiçbirşeyim olmaz..
Cevap sahibi+1 yılinşallah dediğin gibi olur...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende trikoliz mastirboliz engekto pompalama hastalığı var
04 Yorumla
Soran+1 yılo ne be 😂
Cevap sahibi+1 yılTıp dilinde öyle ama halk dilinde ise sen vurulmak istiyorsun demek
Soran+1 yılilişkide zevk alamam artık diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılSana tattirmasini bilene ve ayrıca profesyonel gerekli nasıl ne şekilde yapmasını bilecek o zaman bak nasıl zevk alırsın
+1 yılPartnerin şanslı biri olcak demekki 😄
114 Yorumla
Soran+1 yılPartnere daha çokk var
- +1 yıl
Bende var demedim zaten ama kim olacaksa artık baya şanslı 😊
Soran+1 yılbilemiyorum artık 😂
Soran+1 yılSonra hakkımda yanlış düşünür falan
- +1 yıl
😄😄 Yok işte olduğu zaman sadece onla istersin baya mutlu olursunuz bence 👍
- +1 yıl
Ayrıca birşey merak ettim ne okuyorsunuz?
Soran+1 yılPolislik kazandım bu yıl
- +1 yıl
Vayy 😊 iyiymiş güzel komserim
Soran+1 yılsaol teşekkür ederim de daha 2 yıl var 😊
- +1 yıl
Olsun ben şimdiden söylemek istedim Olamaz mı komserim 😊😊
Soran+1 yılOlur 😊
- +1 yıl
O zaman sen hep böyle mutlu kal 😊😉
Soran+1 yıliyi dileklerin için de teşekkür ederim 😊 sende hep mutlu ol 😊
- +1 yıl
Ne demek Ben teşekkür ederim ☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların ovaryum yani yumurtlama dönemi o dönem hormonlarin tavan yapıyor
00 Yorumla
+1 yılçoğu kız da oluyor diye biliyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi?
Soran+1 yılben normal zamanda da yapıyorum ama regl zamanı yaklaşınca günde 4 , 5 sefer yaptığımı biliyorum
- +1 yıl
bu kadarını duymadım kişiden kişiye değişiyor sanırım hormonlarınla ilgili ama ilaçlar var diye biliyorum
Soran+1 yılDoktorluk mu benim durum ya
- +1 yıl
yok regl için ilaç alıyorlar da bu durum için o ilaçlar engeller mi bilmiyorum ama yurtta bir şekil de kendini tutarsın sorun olmaz bence
Soran+1 yılinşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaftafa iki ideal ilerde orgazmda sıkıntı yaşarsın
112 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende bundan korkuyorum ya
Soran+1 yılYa evlenince ilişkide aynı zevki alamazsam.. Çok büyük hayal kırıklığına uğrarım..
Cevap sahibi+1 yılAlırsın.
Cevap sahibi+1 yılO içindeyken de sana mastrbsyn yapar ya da sen kendine yaparsın:)
Cevap sahibi+1 yılSeni alan çok şanslı olacak:)
Soran+1 yılÖylemii 😊
Cevap sahibi+1 yılHem de çok..
Soran+1 yılBen yapacaksam niye evleniyorum 😕
Cevap sahibi+1 yılO içindeyken sana yapar. Hayal etsene içindeyken yaptığını..
Soran+1 yılKardeş niye hayal ediyim? Eğer beni seviyorsa zaten mutlu etmek için elinden gelen herşeyi yapar 😉
Cevap sahibi+1 yılDahasını da anlatmak isterdim ama burası kaldırmaz;)
Cevap sahibi+1 yılYapar yapar elinden geleni de yapar:)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılImakn olmaya olmaya azalir belki biraz
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum inşallah yaa
+1 yılToplu yaparsınız belki
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama..
- +1 yıl
Belli mi olur. Herkes kendi yatağında vardı öyle bir kız arkadasım
Gizli Üye(36-45)+1 yılSürekli bişiler le oyalan
025 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor ah bir olsa... Oturduğum yerde sürtünüyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman çok çok fazla azgınsın isteklisin
Soran+1 yılAnlamadın mı?
Cevap sahibi+1 yılİlişki yaşadın mı hiç
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yıluzun yıllar mastürbasyondan sonra ilişkide zevk alamayacağımdan korkuyorum açıkçası
Cevap sahibi+1 yılOnun tadına baksan günün her saatinde istersin o zaman
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç ki
Bide dudaklar sarkmış mı uzun yıllardır yapıyorsan
Soran+1 yılErkekler daha çok zevk alıyor bence , kadınlar zevk alsaydı ilişkide kendine mastürbasyon yapmazdı değil mi
Soran+1 yılne dudağı? orayla yapmıyoruz kliotorisle yapıyoruz
Cevap sahibi+1 yılEvli bayanlar mı mastırbasyon yapıyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman klitorisin dil darbesine dayanmaz
Soran+1 yılp*rn izlemedin mi hiç? kadınlar zevk almak için ilişki sırasında dahi mastürbasyon yapıyor
Soran+1 yılhatta bir tanıdığım ilişki sadece erkekler için zevkli , kadınlar hassas yerlerine dokunulduğunda ve oynandığında zevk alır dedi
Cevap sahibi+1 yılOnlar p*rno gerçekte ilişki sırasında o dururken niye mast yapasın
Soran+1 yılbilmem zevk almadığı için olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılİlişki de herşey olur kuru kuru içine gr çık olmaz zaten er yerine dokunacak karşındaki
Cevap sahibi+1 yılZevk vermeli yalanmak istiyorsa yalayacak sevişmek istiyorsa sevisecek dokunmaksa dokunacak
Soran+1 yılhiç yaşamadığım için kuru kuru hissedecem gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılKuru kuru olmazsın bu kadar istek varken sende dokunması dahi seni sulandırır bence
Soran+1 yılYa birde o sorun var gece gece tuvalete götüren sebep
Cevap sahibi+1 yılNe sebebi tuvaleti
Cevap sahibi+1 yılşu an isteklimisin peki
Soran+1 yılıslaklığı temizlemek için
Cevap sahibi+1 yılNe gerek var eşin ya da partnerin temizler oranı
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Yap engelleme rahatla hormonlar yükselir ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfazla azgınsın cidden yaş kaç?
04 Yorumla
Soran+1 yıl18...
Cevap sahibi+1 yılOral yaptır bakirelik gitmeden yoksa işin zor
Soran+1 yılYok hayatta yaptırmam daha elimi eski sevgilim tutmuş değil.. Kendimi temiz tutmak istiyorum
Soran+1 yılTemiz derken her açıdan Kalben , ruhen , ahlaken ve fiziken
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer gitsin
13 Yorumla
Soran+1 yılYok kardeş öyle basit birşey değil
Cevap sahibi+1 yıldurdurma banyo da yap
Soran+1 yılsoğuk duş iyi geliyor yapıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılengelleme yap
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Regl zamanım yaklaştığında Kendimi durduramıyorum Neden aşırı azgın oluyorum? Yatılı Okulda Mastürbasyonu nasıl engellicem?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne