Güncellemeler
+1 yıl
Ben kendimi bildim bileli, aklım yerine oturduğundan beri bunu yapıyorum bir tür hastalık gibi düşünebiliriz, hastalık yani hic bir şey değil. Cinselliğe dair hic bir şey bilmezken bile yapıyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bende senin gibiydim ama şu an tutabiliyorum kendimi 😄 çok zor bir dönem ya
Nasıl atlattin
Atlatamadım hala var ama tutuyorum kendimi
Of ya ben hic tutamiyorum
sigara bagımlılarıda sigara içmiyo o daha zor olsa gerek. kendini koşullamışsın başka birşey degil
Ama bakın bende sigara kullaniyorum fakat benim durumum sigara bağımlılığından beter
yani benim bildigim bu söyledigin şeyi yaparsan orucun bozulur
Bozacak dereceye gelmiyorsan bile zayıflatıyorsun. Orgazm oluyorsan kaza etmen gerekecek.
nasıl bısey dusunmeden yapıyosun illakı bısey dusunmen lazım yoksa kendı kendıne nasıl bosalıyosun
Hic bir sekilde hic bir şey düşünmüyorum oruçluyken sadece kendimi rahatlatmak istiyorum aklimdan hic bir şey gecmiyor yani
iiide bosalamazsın kı böyle bırıse verırken falan aklına gelmıyomu nasıl ıslanıyosun
Ben 4-5 yaşımdan beri yapiyorum cinselliğe dair hic bir şey bilmediğim zamanlardan itibaren o yüzden hic bir şey düşünmeden de oluyor
masallah sen dırak elın vajınanda dogmussun helal olsun
Bozar beybi bozar. Böyle kadınları seviyorum ateş edecek böyle kural tanımayacak 😍😍
Ben de aynı sorundan müzdaribim. Zaten artık oruç tutmuyorum.
Çok zor ya
Yapacak bir şey yok. Ben yattığım yerde uykumda etkileniyorum, çok zorlanıyorum o şekilde tutmaktansa hiç tutmuyorum
Yaşamayan bilmez iste
Şöyle söyleyeyim afedersin 2 gün yapmadıysam bir gün full art arda 4-5 kez yapardım. Biraz utanıyorum aslında ama napalım yaradılış.
Bir de bizim gibi aşırı yapanlar ilerde genital birleşmeden tam zevk alamıyormuş
Evet malesef öyle
Bu arada sorunun cevabı evet bozuluyor ama önüne geçmek mümkün. Ben bir yakınımı kaybettiğimde 20 gün hiç yapmadım aklıma bile gelmemişti.
Ben uzman bir yardim almadan birakabilcegimi sanmiyorum normal gunde 5-6 kez rahat yapiyorum dur
İlacı falan da yok. Çok büyük zararları olup olmadığını bilmiyorum ama konsantrasyon, yoğunlaşma problemleri çekersin. İş hayatına atılırsan, bir şeylerle meşgul olduğunda bir nebze geçiyor.
Evet dısarıdayken aklıma gelmiyorda evde de hep yapasım geliyor
Yaşın ilerledikçe azalmaz ama kontrol etmeyi öğrenirsin bence. Bu bir tür alışkanlık beyinde serotonin salgılanıyor, uyuşturucu maddelerin yaydığı hormonlara benzer uyarılar duyuyorsun ve sonuç olarak depresyon tedavisi bile olabiliyor. Zamanla hayatın düzene girdikçe o da düzelir diye umuyorum
Umarim öyle olur
Sana bol şans dilerim. Kendine iyi bak, hoşçakal
Teşekkür ederim sizde😊
Oruç bozar yapmaman lazım sigaraya nasıl dayanıyor san onada dayanman lazım
Cidden olmuyor ya aşırı derecede zorlaniyorum bir tür hastalık gibi
Özelden yazarmısınız bir kaç tasfiye vercem
?
Buradan verebilirsin
Yok ya özelden olursa daha iyi olur
Buradan olsun gizlidesin zaten
Exp eskiye düşer ozman
Sen bilirsin
Engellersin ya yanlış bişey deneyecem herhalde
Kalsin
Tamm
Sen bilirsin
maalesef bende aynı durumdayım bunun nedini de biliyorum
Bu bir bağımlılık psikolojik yardım alman gerekiyor bu durumdan kurtulman mümkün
Eğer istersen bu durum için tanıdığım biri var onunla konuşa bilirsin
oruç bozuluyor bilgin olsun
Ama hic bir şey düşünmeden yapiyorum sırf kendimi rahatlatmak için cidden hastalık boyutunda hastalık gibi bir şey
Yani benim açımdan bakınca bozulmamalı cidden cok zorlanıyorum
Kusura bakma öyle bişey yok oruç bozuluyor
Ya size nasıl açıklasam ben kendimi bildim bileli yapıyorum cidden elimden gelen bir şey degil hastalık gibi düşünün kendimi bir sekilde rahatlatmam gerekiyor
Allah biliyor içimi cok cok zorlanıyorum ve yaparkende hic bir şey düsunmuyorum cinselliğe dair
Ya canım hastalık gibi bile olsa tatmin etme durumu, bir doktora görün, sonra fetva hocasına felan, bu iş böyle yürümez
Psikoloğa görün istersen 🙄
Bu gidişle oyle olucakta orucum bozulmuyodur umarım ya hic bir şey düşünmeden yapıyorum ama
Kaç yaşından beri yapıyosun ki
Valla ben kendimi bildim bileli yapıyorum küçüklüğümden beri
Nasıl yanii 8-9 yaşlarındada mı
Ondan da küçükken aklım oturdugundan beri cinselliğe dair hic bir şey bilmedigim zamanlardan itibaren
Özelden yazar mısın bişey sormak istiyorum
Buradan sor kendini gizliye alıp
Nasıl yapıyorsun oruçluyken? Okşayarak mı?
Evet
Boşuna aç kalıyorsun :)
bende aynı dertten muzdaribim :(
Aman diyim iftar sonrası hallet
Orucun bozulur..
ben bunu hallettim
Nasıll
İstersen bı konuslm sen bilirsin
Tamam gizliden çıkar
Silcem kanka be şimdi bu hesabımi
İstersen insgtrm verrim ordan yazarsın olur mu
İnstagram kullanmiyorum