... yinede düzenli olarak mastürbasyon yapar mı?
yapıyorsa eğer bunun sebebi nedir? cinselliğin yetmemesi mi yoksa doyumsuz olması mı ?
yapıyorsa eğer bunun sebebi nedir? cinselliğin yetmemesi mi yoksa doyumsuz olması mı ?
yinede derken herhalde avli bir erkeği falan kastettin yapmamalı yaparsa bir sıkıntı vardır onun dışında mast yapar doyumsuzluk olabilir cinselliğğin yetmemesi diye birşey olmaz doyumsuzluk ve enerji fazlalığıdır oda kaliteli bir cinsel yaşama bağlı
Selamlar ,
Kesinlikle yapar !
Nedeni aslında ikisi de değil gibi tam bilmiyorum ama Masturbasyon'nun havası ayrı sürekli yapabilecek bir şey kolay olması bunda etkili ansız geliyor istiyor ve yapabiliyorsun 2-3 gün önce yaşamış olduğun cinsel ilişki o an için pek fayda etmiyor ...
Saygılarımla ...
seviyeli ve aciklayici :)
Cevap
21Cevap
Hayır ihtiyaç duymaz...
Ayrıca bir sonrakine sevgilisinin karşısına enerjik çıkmak için hazır tutar kendini...
1. yapacagın mast neden yapılır bunu bilmek. erkekler azdıgında yapar.
2. azan erkek neden mast yapar? sevgilisi karısı olmadıgı için. sevgilisi karısı varsa neden mast yapsın. havası mavası yok abazalık :D
Karşımdaki de zevk alıyor mu gibi sorulara yer vermez hem zihni hem bedeni daha az yorduğu için tercih edilebilir.
Bunun yetmekle,yetmemekle,doyumsuzlukla alakasi yoktur,bir erkegin birden cok kadinla yatmasi kadar mast da cok normal ve dogal gududur
Kişiye göre değişir. Canı istemiştir ve mast yapmak ona çok normal geliyordur yapabilir.
Hep aynı kadınla seks de bazen bıkkınlık yaratabiliyor...
Yapmaz performans dusuruyor
Duzenli cinsel hayattan sonra o isi sadece pantolon kabarmasin diye yapar erkek
Yada adam duzenli ama tatmin etmeyen cinsel hayata sahiptir maalesef
Bunun anlami kiz isteksiz ya da renksiz ya da cilvesiz :)
eskisi gibi düzenli yapamaz eşine yakalanma korkusu var ( tecrübe )
eşi yetmiyordur yatakta ölü gibidir
iyi besleniyordur sonucunda enerji tavan yapar var eşine kıyamadığı için ara ara mast yapar (tecrübe )
Mast bazen cinsellikten daha fazla haz yaşatabiliyo, her ikisininde yeri ayrı anlayacağın..
düzenli cinsel hayatım var, düzenli masturbasyon yaparım yine deözellikle kız arkadaşım yanımda olmadığı günlerde, ayrı bir zevk verir masturbasyon
düzenli seks hayatı olan erkek nadir yapar bana göre ha eşinden ya da sevglisinden ayrı kalır 3 falan mast yapar yinede
Yani yeterli gelmiyordur ki yapıyordur yoksa niye yapsın ki.
alişmiş o cinsel ilişkiden zevk almıyor sadece partnerını hos tutmak ıçın yapıyor
kız arkadaşımla düzensiz bir ilişkim var, düzensiz olmasına rağmen canım mastürbasyon yapmak istemiyor.
Bana yetti mastrbasyonu kaldı ...
Yazik sana..
kadın yetiyorsa adam yapmaz
Her 3 u de..Sen mast yapmiyor musun hic?
onun yeri çok farklı bence.
Ben hem düzensiz hem tam doyum degil .
yapmaz sadece ilişkiye giremezse yapar
asla yapmaz yapıyorsa düzenli değildir
alıskanlık bazen asırı duskunluk olabılr
Bence yapmamalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?