+1 yılBence burçla alakası yok bende başak burcuyum ama sevgilinle tam ters sayılabiliriz ben hislerimi belli ederim ve cinsel olarak ilgi duyarım sevgilime
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o da öyle olsaaaa
- +1 yıl
Kısmet yapacak bir şey yok benim sevgililerimde senin sevgilin gibiydi cinsellik konusunda odun gibiydiler hep ben istiyordum
En İyi Cevaplar
+1 yılbende başak burcuyum ve oldukça tutkuluyumdur
ama şimdi erkek ne yapsın konuyu açsa sapık diyorsunuz konu açmasa aseksüel diyorsunuz
bizde şaşırdık ne yapacağımızı16 Yorumla
Soran+1 yılYa ne bileyim insan biraz olsun hissettirir falan bunda o da yok henüx
- +1 yıl
işte senin vereceğin tepkiden korkuyor başka açıklaması olamaz çünkü
yoksa nereden bilsin senin azda olsa cinsellikten bahsetmek istediğini adam kahin mi
Soran+1 yılNapıcam peki
- +1 yıl
zamanla birbirinize açılırsınız samimiyetten dolayı
Soran+1 yılO çok sabırlı biri ya bende tam tersi
- +1 yıl
her şey zamanı geldiğinde güzeldir zamanını bekle
+1 yılsen başlat o devamını getirmezse sorun var demektir. biz başaklar genelde ilk adımı hep karşıdan bekleriz
04 Yorumla
Soran+1 yılSanırım ayrılmam gerekiyor böyle olmaz😂
- +1 yıl
üzüldüm kız çocuğa bak şimdi. o şimdi ne masum saf hayaller kuruyordur da sana dokunamıyordur. ilk ateşi sen yak ta açılsın çocuk
Soran+1 yılEvet genel olarak çok mantıksal planlı ilerleyen birisi belki de evliliği bekliyordur bilmiyorum. Konu hiç açılmayınca ( birde benim psikolojik destek almam gereken bir konu var yakınlaşma travması gibi bir şey söz konusu) yakınlaşmak ya da konuyu benim açmam pek mümkün olmuyor
- +1 yıl
o zaman sana anlayışlı davranmaya çalışıyor olabilir. senden böyle bir talepte bulunup seni kaybetmekten çekiniyor da olabilir. biz anlayışlı sabırlı insanlarız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKişiye göre değişir bu her insan farklıdır
00 Yorumla Benim başak manitam vardı çok azgındı ve biz yorulmuyoduk mükemmeldi ama artık eski manitam 😅
23 Yorumla
Soran+1 yılBak şimdi içerliyorum ama sen böyle diyince 😂 beni mi istemiyor yoksa zamanını mı bekliyor bilemiyoruuummm👍🏻
Basak surekli tetiktedir. Cinsel olarak cok bisey bekleme. Titizlik hastasidir ve bazi seyleri yapmaz sinir olursun
010 Yorumla
Soran+1 yılNe tetiği de
Soran+1 yılYa öyle şey mi olur
Soran+1 yılYa öyle cinsellik mi yaşanır😂🖕🏻
Soran+1 yılNasıl soğuk
Soran+1 yılCımbızla laf çıkıyor ağzından, tekte anlatmıyorsun ki
Temiz titiz ve sabırlı ne istediğini bilen 😅 bende bir başak ım 😅
05 Yorumla
Soran+1 yılEeee yani sonuç ne şimdi🤔
Soran+1 yılOf ne alaka ya ben ne diyorum siz ne diyorsunuzzzz😂
Soran+1 yılİçeriği-yorumları okusaydın keşke 😂
+1 yılBaşak olduğuna emin misin bide yükseleni de önemli tabi 😂
017 Yorumla
Soran+1 yılEvet başak burcu. Yükselenini bilmiyoruz😂
- +1 yıl
Onuda bir sor bende başak burcuyum yükselenim akrep bir uçan bir kaçan kurtuluyor libidomdan senin başak bozuk olabilir biraz 😂
Soran+1 yılYa çok düşünerek davranan biri acaba bu konuda da öyle olduğu için mi yakınlaşmıyor 🤔 birazdan uyandırıp yükselenini sorucam emin değilim ama o da başaktı galiba😮💨
- +1 yıl
O zaman sen adım at yavrum illa erkek yürüyecek diye bir kanun mu var 😂 sen bir yokla baktın hareket yok kaç direk 😂
Soran+1 yılYa adım atmasına atayım ama benim adım atmam için ufakta olsa bir sinyal belli etse kendini gerisini ben getiririm ama tık yok🥹
- +1 yıl
İşte böyle libidosu yüksek hatunlar da heba oluyor çok üzülüyorum ben ya 😂
Soran+1 yılBende çok üzülüyorum inş beni heba etmez😂 cinsellik olmadan yaşayamam her ne kadar iyi biri olsa da no😮💨
- +1 yıl
Sus daha fazla konuşma sevgilisi olan birine yürümek istemiyorum 😂
Soran+1 yılAman diyim...
- +1 yıl
Di tabi 😂
Soran+1 yılGit git 😒
- +1 yıl
Peki 😏
- +1 yıl
😂😂 git git mi
Soran+1 yılNe diyim çocuğa? Sevgilim varken gel gel mi diyim @MaviSever1108
- +1 yıl
Ayrılırsan dersin artık takma sen boş ver 😂
Soran+1 yılDemem
- +1 yıl
Aman demezsen deme 😏
+1 yılBu işin burçlarla pek ya yok ya da Başaktan Başağa değişiyor benim arkadaşım da durum farklı çünkü tabi libidoya bağlı olarak değişir
00 YorumlaBende başak ım genelde ben mesela karşımdaki kız isterse istiyorum seni bekliyor olabilir oda
04 Yorumla
Soran+1 yılAkrep burcuyum, onun isteğini hissetmeden harekete geçmem
Soran+1 yılÜzücü oldu😏
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen başak burcuyum çok aşırı istek ve ilişkide uzun sürüyor uzun sürdüğünden çok olduğundan ağrı oluyor bunun içinde doktora gittim
02 Yorumla
Soran+1 yılSorumun cevabı bu mu sence
Cevap sahibi+1 yılEvet bende başak burcuyum cinsel hayatım çok iyi çok istekliyim işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz şehvetli bak çocuğa, gözlerinle konuş, dudaklarını ısır. Bak bakalım ses tonunu kısınca o da kısık konuşuyor mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Başak kadar yorucu burç yoktur titiz egoist takıntılı temizlik hastası
04 Yorumla
Soran+1 yılNe olacak
Soran+1 yılBaşak mısın sende
bende basagil anlatabilirim
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlat
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkizler erkeği bul 😂
09 Yorumla
Soran+1 yılBurcum akrep yükselenim ikizler 😂😏
Soran+1 yılAma ben başak buldum😂
- +1 yıl
İkizler bulacaktın.. yanacaktın 😂
Soran+1 yılBenim ateşim ona da yeter banada ikizlere gerek yok iki dengesiz bir ilişkide olmazzz
- +1 yıl
Sen ikizler değilsin saftirik 😂 sen akrepsin sokarsin.. ikizler de seni parçalar 😂
Soran+1 yılYükselen ikizler olunca onun o dengesizliğini taşıyorum maalesef ya
- +1 yıl
Sen tam ateş gibi yanıyondur var ya.. ikizler in azgınlığıni bul Cat pat gum
- +1 yıl
😂😂 apaçi yorumu gibi yazmışım puhagaga 😂
- +1 yıl
Daha ne istiyon l. an 😂
+1 yılBilmiyorum Acaba nasıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben başak burcuyum yükselmenimde başakmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Uygun zamani bekliyordur ya da gaydir
02 Yorumla
Soran+1 yılGay olsa neden benimle olsun 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu iş burca bakmaz, aleti iyiyse sorun yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne