Kızlarla yatıyor ama sadece bakire olmayanlarla ve sevdiği kadının ilki olmak istiyor. Böyle bir erkek sizce bunu hak ediyor mu? Nasıl biridir sizin gözünüzde. Bana itici geliyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılprofesyonel yalancı küfür etmicem teki seni nasıl kandırcak onun yöntemini bulmaya çalışıyor bunlar daha birinci yöntem diğer yöntemler meteforlar eşliğinde devam edecek
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tövbesini etmiş yapmıyor olsa bir nebze.. Ama bunu alışkanlık haline getirmiş mahallenin istekli erkek kedisi gibi ortalıkta geziyorsa adam yerine koyup muhatap bile olmam
25 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın bacım. Önceden ne tamam ama hâlâ devam edip yok sevdiğimin ilki olayım diosan s olup git
Soran1 yıl@Musti423 abi hiç belli olmuyor biliyor musun? Ben sessiz sedasız efendi sakin görünen tipleri severim. Hep de öyle tipleri seçtim. Aha çıkan bu. Dışarıdan baksan kendi halinde biridir. Kimin ne çıkacağı belli olmuyor
- 1 yıl
Şimdi aklından geçirdiğin bu iyi adamdır dediğinin tam tersini düşüneceksin.
Aklından geçirdiğin bu kötü adamdır dediğin kişinin de tam tersini düşüneceksin.
Çünkü genel olarak gerçekten tam tersini yapıyorsunuz.
Şimdi sana nasıl geldi bilemem ama ben erkek olduğum için ayırt edebilme ihtimalim daha fazla.
Buralarda o kadar çok hoş olmayan yorumlar okuyorum ki umarım sen hata yapmazsın.
Soran1 yıl@Musti423 ben hakkında kötü düşündüm hiçbir saçmalığına da inanmadım. Sonunda da bu çıktı. Hayır kibar sessiz hiçbir kabalığı yok baksan kendi hâlinde ama işte belli olmuyor. Tabii ki sne hemen anlarsın ben de bir kızı görünce onu hemen çözerim. Bu yüzden eğer bir erkek başka erkek hakkında bir sye söylüyor ise kulak ardı etmem. Biz sizin dünyanızı sizin kadar bilemeyiz
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğru cevabı sen yazmışsın zaten, yüzlerce kızla yat kalk, kendine gelince birinin ilki olmak. Güldürme beni.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
1 yılBen bakire bir kız olsam kesinlikle ilkimi böyle gereksiz seylerle övünenlere vermeyi geç muhatap dahi olmam
16 Yorumla
Soran1 yılNereden bileceğiz ki sonuçta erkek hiç yapmadım derse buna inanmaktan başka çare yok anlaşılamaz ki
- 1 yıl
Yapmayan erkek demiyorum. İnsanın ihtiyacı olan bir sey. Badka şeylerle övünmek varken ufacık * övünenlerden bahsediyorım
Soran1 yılYapabilir onda bir şey yok ama iş sevdiğine gelince onun ilki olmak istiyorum olayları ehh yani ya sevdiğin ilkini başkası ile yapmışsa bunun garantisi var mı?
- 1 yıl
Hiç bir seyşn garantisi yok. O yüzden cinsellik benim için yap boşaldan başka bir sey değil. Dini açıdan düşünüyorsan saygım var onun dışında gereksiz. Dahs önemli birsüri konu var
Soran1 yılSonuçta bakire veya bakir olmak beraberinde iyi karakter getirmiyor. İki insan için çok çok daha öncelikli olan şeyler var
- 1 yıl
Evet bende onu diyorumm
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılHer sevgilim versin ama karım bakire olsun kafası. Sence kabul edilebilir bir şey mi?
12 Yorumla
Soran1 yılHayır değil iğrenç
- 1 yıl
Kendisinin aktif cinsel hayatı varken evleneceği kadının bakire olmaması önemsiz olsaydı, bundan olur diyebilirdim. Bu durumda namusu vajinadan ibaret zanneden ataerkil bir sığırdan bahsediyoruz.
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılböyleleri itici gerçekten. milletle her haltı yiyor sonra ya birinin ilki olmak istiyor ya da bakire biriyle evlenmek istiyor hadiyin ordan ya.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılklasik erkek ikiyüzlülüğü bence.. kendi de saklar ise kendini.. evet karşındakinden de bekleme hakkın olur.. ona varım.. ama diğer türlü ikiyüzlülük
10 Yorumla
1 yılMutluka onun evleneceği kişide ondan önce başkalarından yemiş olur
02 Yorumla
Soran1 yılHak ettiği o
- 1 yıl
Bencede tencere kapak misali
Gizli Üye(25-29)1 yılKaraktersizin tekidir.
Sen her haltı ye bakire iste he oldu paşam10 Yorumla
1 yılSen 155 iken 185 üzeri istiyorsan atıyorum bizde bakire kız isteyebiliriz
00 YorumlaBencil egoist
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Kusurlarını kapatmak için yazılan hikayeler
01 Yorumla
Soran1 yılNe gibi kusurlar
En iyisini hak ediyor aslan kardeşim 😎
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. maalesef erkekler o konuda birseyler yaşıyorlar
00 Yorumla
1 yılİticinin teki
10 Yorumla
1 yılEtmez
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlenmeyi düşünmezler
00 YorumlaEvlenilir.
00 YorumlaHaketmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlginimi cekiyor
00 Yorumla
1 yılSaçma