Arzular şelale sanırım bu oluyor!

belki çoğunuza garip gelecek ama dün kız arkadaşımla ilişkimiz süresince ilk defa bu kadar yakınlaştık... kendisi öpüşme dahil bir çok şeyin benimle ilk olduğunu söyledi, inanmasam da hoşuma gitti ama sonradan olanlar sonucunda en azından başka şeylerin ilk olduğunu biyolojik sebeplerden anladım, öpüşmek konusunda deneyimsiz olduğu da söylediklerini doğrular nitelikteydi... asıl söylemek istediğim ve biraz da bana garip gelen bir durum şu, ön sevişme esnasında kız arkadaşımın bacak arasının çok fazla ıslandığını üzerindeki eşofmanın malum bölgenin renginin koyulaşmasından anladım, dayanamayacak duruma geldiğim de birbirimizi soymaya başladığımızdan sonra da bu durumun külodunu ne hale getirdiğini gördüğümde inanamadım, bu kadar ıslanabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi, kendisi de hayatında ilk defa böyle olduğunu ve artık her şeye razı olduğunu söyledi... bir an acaba idrarını mı kaçırdı diye düşündüm ama bu idrarda değildi... bu derece bir reaksiyon sizce ne kadar doğaldır? yada kız arkadaşım gerçekten bu derece arzulamasından kaynaklanan bir tepki olarak mı bu şekilde tepki verdi?
Arzular şelale sanırım bu oluyor!