Cinsel Yaşam Ci̇nsel yöneli̇mi̇ni̇z nedi̇r? s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Herkesin cinsel yönelimi farklıdır amaç kesinlikle hakaret etmek ya da kötülemek değildirKENDİNİZEDEĞERVERİN Heterosexual (normal) Eşcinsel (Gay\Lezbiyen) Bisexsuel (Her iki cinsten hoşlanan) Asexuel (Her iki cinstende hoşlanmamak) Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl GÜNCEL - 1 Güncellemeler1 yıl GÜNCEL - 2 Ci̇nsel yöneli̇mi̇ni̇z nedi̇r? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Heterosexual (normal) sadece kadınlar. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Biseksüelim sanırım çok git geller yaşıyorum bu konuda 2 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yorumum niye böyle çıkmış Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pasif olma eğilimim çok fazla Yorumla s MFBH22 1 yıl Eğer seni zorluyorsa bir psikoloğa danış bu arada kararlarını doğru vermen gerek çünkü hata yaparsan çok pişman olabilirsin bu konuyu iyi düşün derim❤ Yorumla s MFBH22 1 yıl Kod ya da yazılım hatası Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pişman olabilir miyim emin olamıyorum çünkü tanıştığım kişiler güven vermiyor. Farklı bi his bu tarif edilemez derecede yani burada nasıl açıklayabilirim bilmiyorum da Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha bakımlı daha farklı olmaya başladım farklı yönlerden de tatmin olma isteğimi dizginleyemiyorum. Samimi bi arkadaş bulmak çok zor sanırım Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Heteroseksüelim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kadınlardan ve travestilerden hoşlanıyorum. Bisex miyim neyim bilemedim 1 0 Yorumla
pumpkindessert Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sanırım biseks 3 2 Yorumla Gizligim 1 yıl Grup yapmak seni tatmin eder mi mesela 2 kiz 1 erkek? Yorumla s MFBH22 1 yıl @Gizligim Boş yapma istersen Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Biseksüel 7 2 Yorumla Gizligim 1 yıl Grup yapmak seni tatmin eder mi mesela 2 kiz 1 erkek? Yorumla s MFBH22 1 yıl @Gizligim Boş yapma istersen Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. doğal yaratılış sistemimi değiştirmedim 1 0 Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karşı cins seviyorum herşeyiyle 1 0 Yorumla
Handsome_devil Takip Et Guru Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı. Yönelmiyorum gibi artık. 1 0 Yorumla
Straponslave Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 yıl Sahibim ne isterse oyum 1 3 Yorumla s MFBH22 1 yıl Sahibim derken? Yorumla Straponslave 1 yıl sahibem yanlış oldu Yorumla Straponslave 1 yıl @MFBH22 ne isterse oyum gayet acık değilmi? Yorumla
Kadir3431hatay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Heteroyum 1 3 Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Senjn ki nedir Yorumla s MFBH22 1 yıl Normal Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Hetero yani Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. hetero 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Normal erkek hangisi oluyor 😂🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Niçin sordun 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cevap Şeftali Yorumla s MFBH22 1 yıl Eşcinsel olmak senin kararın çekinmeden açıkça söyleyebilirsin Yorumla s MFBH22 1 yıl Farklı şeyler söylemene gerek yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Heterosexual (normal) sadece kadınlar.
Biseksüelim sanırım çok git geller yaşıyorum bu konuda
Yorumum niye böyle çıkmış
Pasif olma eğilimim çok fazla
Eğer seni zorluyorsa bir psikoloğa danış bu arada kararlarını doğru vermen gerek çünkü hata yaparsan çok pişman olabilirsin bu konuyu iyi düşün derim❤
Kod ya da yazılım hatası
Pişman olabilir miyim emin olamıyorum çünkü tanıştığım kişiler güven vermiyor. Farklı bi his bu tarif edilemez derecede yani burada nasıl açıklayabilirim bilmiyorum da
Daha bakımlı daha farklı olmaya başladım farklı yönlerden de tatmin olma isteğimi dizginleyemiyorum. Samimi bi arkadaş bulmak çok zor sanırım
Pasif lik duygusu var ama yaşanmadi daha önce.
Heteroseksüelim
Lubunya alıcı verici erkeksi kadının bayansı annesi
Kadınlardan ve travestilerden hoşlanıyorum. Bisex miyim neyim bilemedim
Sanırım biseks
Grup yapmak seni tatmin eder mi mesela 2 kiz 1 erkek?
@Gizligim Boş yapma istersen
Biseksüel
Grup yapmak seni tatmin eder mi mesela 2 kiz 1 erkek?
@Gizligim Boş yapma istersen
Yalnızca kadınlar. 👌
doğal yaratılış sistemimi değiştirmedim
Karşı cins seviyorum herşeyiyle
Kadın seviyorum
Yönelmiyorum gibi artık.
Sahibim ne isterse oyum
Sahibim derken?
sahibem yanlış oldu
@MFBH22 ne isterse oyum gayet acık değilmi?
Heteroyum
Senjn ki nedir
Normal
Hetero yani
Panseksüel sanırım.
hetero
Normal kari
Hetero
Normalim
Normal erkek hangisi oluyor 😂🤣
Hetero
Bisex