Arkadaşlar ben şimdi mast. yaparken boşalacakken içime doğru hep çektim ve boşalamadım ve cinsel isteğim gitti. Şu an bir sorunum yokda niye boşalamadım veya başka bir yere falan mı gitti?
Cevabın nedir?
kardeş ben bildiğimi aktarmak istiyorum.. sakın dalgaya alma beni.. tam boşalmak üzereyken durursan boşalmazsan spermler yumurtalığa geri gider ama spermlerin geldiği son noktada kalıntıalrı kalır.. sağlık açısından hiçte iyi değilmiş diye duydum.. hatta boşaldıktan sonra işemek çok iyi geliyormuş.. kanallarda kalan spermleri dışarı atmak için işemek gerekirmiş.. kanallarda kalan spermlerin kuruma ihtimali varmış.. kuruyuncada ancak sondaj denilen o hortumu penise sokarak açıyorlarmış.. ben bunu üroloji doktorundan duydum.. ne kadar doğru yalan bilemem ama denedim gördüm.. boşaldıktan sonra idrar yapmak insanı rahatlatıyor.. tavsiye ederim..
24 Yorumla
Soran+1 yıldurdum boşalmak üzereyken sonra 5-10 dakka sonra idrar yaptım bişe olr mu kardeşim?
- +1 yıl
yok sanmıyorum.. ama unutma tam doruğa ulaştığında bırakma.. bazı zamanlar yumurtalıklarda ağır ağrılar yapabiliyor bu olay.. boşaldıktan sonra hemen idrarını yapmak istiyorsan sana bir tüyo.. partnernle ilişkiye girmeden hemen önce mümkünse 1 bira ya da 1-2 bardak su iç.. ilişki sırasında o sular hemen idrar kesesine ulaşır.. :) boşaldıktan hemen sonra idrar yapma isteğin gelir.. oda sana boşalıyormuşsun gibi zevk verir.. ;) sex bir ihtiyaçtır.. onu abartanlar ise sapık.. :D
Soran+1 yıleyw kardeşim cevaplara baktımda senin kadar dürüst birini göremedim teşekkürler . +1
+1 yılaga gittikten sonra işediysen sanırım geri çekiliyor ama bir sorun olmaz muhtemelen
02 Yorumla
Soran+1 yılkardeş yok ben çektim geri ve gelmedi nere gitmiştir diye sordum
- +1 yıl
onu bu sitede bilen yoktur inan bana :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. Spermler taşşşak geçtiğini anlayıp trip atmıştır bence... Kesin kız olcaktı ahahah
10 Yorumla
+1 yılPardon neyi içine doğru çektin :))))))))))
14 Yorumla
Soran+1 yılöle değil la cıkarken tuttum
Soran+1 yıllan öyle deyil boşalmadım açıkçası nokta
- +1 yıl
:)))) tamam kızmam :)))
Bir yere gitmedi neredeyse orada kaldı?
00 Yorumla
+1 yılatta gitmişler...
00 Yorumla
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında