İş arkadaşım kocasıyla her ozelini ballandıra ballandıra anlatıyor bana doğru mu sizce ?

Ben bekar biriyim ve arkadaşım eşiyle çoğu ozel ini anlatıyor penisinin fotosunu bile gösterdi bana çoğunda yapma anlatma ayıp dediysem de dinlemedi ve son zamanlarda aklıma girmeye başladı kocası yani bir iki kez onu düşünüp rahatladım kocasının onu aldatmayacagina çok emin ama Ben değilim çünkü kocasının bir iki kez orama burama baktigina denk gekdim yüz versem ilerisini de yapacak bir karakterde bence. bu kadar anlatılması dogru mu zorla aklıma soktu şimdi ya biliyorum doğru değil ama benim kadar kim dinlese etkilenirdi :(
Güncellemeler
+1 yıl
Grup içindir falan demeyin kadın kocasını olse paylaşacak biri değil hatta kocasının bir iki bana baktığını söylesem kocasına hayatı zindan edecek biri
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kadın biraz kompleksli hava atmayı her şeyde seven bir tip bana anlatmasindaki amaç kocam süper havası vermek ama kocasını aklıma sokuyor farkında değil ışte
İş arkadaşım kocasıyla her ozelini ballandıra ballandıra anlatıyor bana doğru mu sizce ?