Malesef büyük yanlış yapıyorsun. Korkun hamilelik ise, koruyucu önlemler alabilirsiniz ( Kondom ).
Ancak inan bana; bütün o düğün telaşı içerisinde adam ilk geceyi bekliyor ve 1.5 ay daha erteleniyor... Zor bir durum. Boşanmak istese hakim direk olarak boşar, emin ol.
Şu an için verebileceğim en iyi tavsiye; akşam eve geldiğinde ona güzel bir yemek hazırla. Ardından güzel bir tatlı. Yemek ve tatlının ardından onunla konuşmak istediğini söyle. Eğer alkol alıyorsanız, alkolün büyük yardımı olacaktır ve seni rahatlatacaktır.
Ona olan endineşelerini anlat. Canının yanacağını, hamilelik korkun olduğunu veya ne gibi bir korkun varsa... Sana karşı hassas olması isteyerek onunla ilk gecenizi geçireceğini söyle. İnan bana herşey değişecek. Sende hayatında olmadığın kadar mutlu olacaksın ve onuda aynı şekilde mutlu edeceksin. Bunda utanacak, sıkılacak, korkacak birşey yok. İnsanların doğası budur...
Eğer ortada bir sorun varsa, bunun üstesinden beraber gelmelisiniz.13 Yorumla- +1 yıl
Şunuda belitmek isterim ki, bu yaptığın durum ileride çok pişman olmana neden olabilir. Mutluluğu başka yerlerde arayabilir, seni aldatabilir. Yarın birgün üzüleceğin hemde çok üzüleceğin bir davranışta bulunuyorsun. Evliliğin kuralları sevgi, sadakat, birbirini korumaktır. Bunların olduğu kadar en az cinsellikte önemlidir. Söylediklerimi unutma.
Soran+1 yıluzun ve güzel bir biçimde aktarmissiniz. bunların çoğunu yaptım ve o da büyük anlayış gösterdi hakkını yiyemem ama dedigim gibi durum oraya geldiğinde ben istesem dahi yapamıyorum yarın doktora gideceğim, ilgi alakaniza tesekkur ederim
En İyi Cevaplar
Eşlerin cinsel görevden kaçınmaları caiz değildir.
Kadının cinselliğinden yararlanmak kocanın hakkı olduğu gibi, erkeğin cinselliğinden yararlanmak da kadının hakkıdır. Kadın bu hakkı yerine getirmediği zaman günahkar olduğu gibi, erkek de bu hakka riayet etmediği takdirde günahkar olmuş olur.
Cenab-ı Hak buyuruyor:
"Erkeklerin kadınlar üzerinde hakları olduğu gibi, kadınların da erkekler üzerinde hakları vardır. Erkeklerin kadınlar üzerinde hakları bir derece daha fazladır." (Bakara, 2/228)38 Yorumla
Soran+1 yılBunun farkındayım teşekkür ederim yinede. Benim sıkıntım psikolojik. Korkularim var
Soran+1 yılBende karar verdim sanırım gitmem tek çare
Soran+1 yılHahha hiç gulecegim yoktu :D saolasin yarın bugün gidicem
Soran+1 yılPekala
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım kocan çok haklı çok ağır konuşmuş ama artık tak demiş yani düşün erkekler düğün gününü iple geciyolarki seninkinin üstünden 1,5 ay geçmiş daha önce nisanliyken böyle yakınlaşmalar konuşmalar olmadiysa sende haklısın ama korkma gerçekten kendini rahat bırak hiçbirşey olmaz.
Böyle devam ederse birbirinizi seviyosaniz ayrilmazsiniz ama çok büyük sorunlar oluyo benim bir tanıdım ilk gecede bir sorun yaşadığı için 5 yil olmadı esin anlayışlı yine dua et yanında oldunu hissettir bu adam kızı dovuyodu yapamiyolar diye defalarca hastanelik oldu o yüzden eşine git sarıl ve kendini ona bırak düşünme hicbirsey bu konu hafife alinicam bir konu değil onunda mutlu olmaya hakki varki sende çok mutlu olacaksın emin ol güzel hbrler bekliyoruz senden ;)16 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun çok üzüldüm ya :( eşim gerçekten halden anlayan biri ama bu son olayda kendinden çok farklı biri oldu ve kalbim kırıldı baya. Dediğiniz kişi 5 yıl aradan sonra mı ilişki yasadi?
Cevap sahibi+1 yılYa oda sinirlenmia yanı onuda sen anlamaya çalış biraz olurmu ne 5 i 6 inci yillarinda daha yeni oldular çok zor zamanlar geçirdiler
Soran+1 yıl6 yıl... çokmus cidden. Ben bu hafta olsun istiyorum artık çok üzüldük :)
Cevap sahibi+1 yılÇok tabi en guzel zamanlarin boşa gidiyor tadını çıkar bir daha böyle 2 ay bulamiycaksiniz hem kötü bişey değilki rahat ol sevdiğin insana bırak kendini sadece bu zamanlarin tadını çıkarın ;)
Soran+1 yılTsekkur ederim haklısın tabi :))
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim inşallah kurtulursun sıkıntıdan :)
Birincisi bunun olacağını bile bile bu yaşta evlendiysen sorun sendedir. Okulu çok düşünseydin okul bitince evlenirdir. Ama yok ben illa şimdi evlenicem dediysem her şeyinde bir oluru var ama değil mi? Çocuk istemiyorsan bir sürü yöntemi var bunun sonuçta.
12 Yorumla
Soran+1 yılDurum psikolojik. Okuluda çok düşüyorum merak etmeyin eşimle çalıştık o süreçte zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanım bak bu yaptığın adamı dışarı iter , ayrılmanıza neden olur, herşey olur yani kusura bakma. artık doğum kontrol hapımı alırsın, kondommu taktırırsın sana kalmış, Ama yanında su var ken susuz kalmak gibisi var mı, adamın söylediği laf sert gelebilir ama sonuna kadar haklı yani. Bir jinekologa görün kontrollü şekilde yolunuza bakın. Bunu eşinle de yapmayacaksan kiminle yapacaksın. Onun kadınısın sen ya. Kadınlığınla barış. Yani canın hiç çekmiyor mu, bırak bu korkuları, biraz edepsiz ola kocana karşı, adamı mutlu et bak senin için nelere katlanıyor. Yani çokta rahat bir şey, bu kadar gözünde büyütme, çok korkuyorsan şapkasız yapmayın yani. Kesin sonuç. Ama adamında seninde bu stresi verebileceğini en iyi şey yatak.
14 Yorumla
Soran+1 yılOnu seviyorum elbette olsun istiyorum ama dediginiz gibi bir korku hali yani bu hafta halletmeye çalışacağım yinede. Diğerlerine nazaran anlayışlı bir hal takinmissiniz, teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Yani kocanızı anlayın artık, kızabilir, sizde kızabilirsiniz çok normal bunlar, ama bu korkularınızın üstüne gidin, göreceksiniz ki korkulacak hiçbir şey yok, zamanla daha da güzel olacak, Psikolik etkisi bile daha fazla gördüğünüz gibi. Siz kadınsınız, giyin seksi bir şeler özel bir gün yaşayın. Kadınlığınızla barışın türk kadınının en büyük problemi toplumdan dolayı kadınlığından korkuyorlar. Bırakın tadını çıkarın, siz onun kadınısınız. Çekingelerinizi söyleyin, zaten beraberce saygılı bir şekilde halledersiniz. Kokrkacak bir şey yok, en yakın zamanda halledeceğine eminim. Mutluluklar ;)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :))
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Cinsellik konusunda 492 cevap paylaştı. şimdi olay ne biliyomusun o adam seni aldatmıyo ya ki aldatmıyosa ki bence aldatmıyodur ki senden 1,5 ay istiyo git onu zikinden öp yani 1,5 ay istemiyosun onunla beraber olmayı sonra erkekler aldatır erkekler adi şerefsiz olur kadınlık göreviniz bu sizin adam çok bişiy istemiyo yani 1,5 ay nedir ya
12 Yorumla
Soran+1 yılAldatacak genişlikte biri zaten değil ama haklı demiyorum birsey konuşucam bugün bakalım
- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılsonra neden aldattı diye buralarda dövünme bence.
adam evlenmiş , evlenmenin sebeplerinden birisi de cinsel ihtiyaçlar.
korkuyorsan beyni biraz uyuşturmak rahatlamak için birkaç kadeh bir şeyler içebilirsiniz. bu korkunu yenecektir. önceden de bir sakinleştirici atabilirsin. bir kereden sonra o korkuyu üzerinden atarsın.
tamam anladık korkuyorsun da bari adamı anlayışla karşıla. açıkça demek istemiyorum yani en azından onun hevesi geçsin o tarz bir şeyler yap :)12 Yorumla
Soran+1 yılNadir saygılı yorumlardan:) teşekkürler, yarın tedaviye başlayacagim
- +1 yıl
seni yargılayacak kişi ben değilim ki. olmam gerektiği gibiyim. bu senin hayatın sen seçeceksin gayet tabi. sen tahammülsüz olanları boşver. cevap vermezsen bir daha yazmazlar.
bir arkadaş dinen nikah düşmüş dedi nasıl düşüyor anlamadım aynı evde olduğun sürece nikah düşmez yine de bir hocaya danışabilirsin. Yalnız senin yaptığın çok yanlış ve saçma. Şahsen benim karım olsa daha ağır bir şekilde konuşurum. Madem yapmayacaktın ev temizlemek, yemek yapmak için mi evlendin derim yanında bile yatmam dua et eşin 1.5 ay beklemiş ben olsam 2 hafta beklemem. Gönlünü nasıl alcağını bence iyi biliyorsun
23 Yorumla
Soran+1 yılNikah düşmez derken? Hem dini hem resmi evliyim
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılbüyük günaha girdin..
dinen nikahınız düşmüş bunun farkında değilsin sanırım..
ek olarak 1 buçuk ay çok uzun
evlilikte böyle sorunlar boşanmaya kadar gider
yarin birgün kocan seni aldatırsa beni aldattı şerefsiz
diye buralarda konu bile açma otur hak ettim de kendi başını döv.
korkuyorsan tedavi olursun24 Yorumla
Soran+1 yılÇok ağır konuşuyorsun bunu davranışı gösteren insanlar keyfiyetten yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılDini nikah tezalemeniz lazim v kocan cok anlayis gostermis o boyle yqptigi surece olmaz biraz zorlamak zorunda seni ancak boyle kurtarabilirsin
Cevap sahibi+1 yılDinen evlendikten ve ayni evde yasamaya basladiktan en gec 4 gün içinde bakeretini vermen grekir kocana..
inanmyanlar arastirsin görürler
Soran+1 yılDini nikah ne alaka?
O adama helal olsun sana da harbi yakıştıramadım. Tamam korkuların olabilir ama bahane yerine bu durumu eşine aciklasan esin zaten seni incitmeden gönlünü alacak şekilde gevşetir. Özür dile ona ve açıkça konuş eşin seni rahatlatacak şekilde davranır bana oyle boyle bisey tamam gel önce bir sevişelim isteklenelim sonra yavaş yavaş hafif hafif yapalm derim ama kendini kasmicaksn yoksa acır oyle diyorlar yasin çok genç bu korkubu yaşına da bağlıyorum biraz daha olgun olsaydın 23 ve ustu daha rahat ve ozguvenib olurdu ama kocana anlat
01 Yorumla
Soran+1 yılDediklerinizi yapıyorum korkum çok olduğundan sonuç almadım doktora gideceğim
Gizli Üye(36-45)+1 yılGuzel kardesim, evlilikte olması gereken sey bu iliskiye girmeniz doğal, sen adamı itersen üzerine kuma da getirir aldatir da, eğer kaybetmek istemiyorsan kabullenmek zorundasin. Adam esisin diye seni istiyor. Sen adamı kızdırdıgın icin aldatabilir... Senden bulamadığı cinsel iliskiyi baskasiyla yasar.. Sana da her geldiginde sert tepki verir. Madem istemiyorsun erken yasta evlenmeyecektiniz. Cocuk evliliğin temelidir unutmayın.
12 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım. Istemiyor degilim anlamsiz korku iste. Yinede teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılKorkma yaklaş soyle ona kocanın de az naz cilve yap hazir hissetmedigim icin korktuğunu dile getir, emin ol esın seni anlar ve anlayisla karşılar sana duzgunce anlatır korkmaman gerektiğini.. Yoksa aklindan bin tane sey gecer boyle kaçarsan
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun korkulacak neyi var allah aşkına seninkisi delik onunkisi cubuk.. sen açıcaksın oda yavaş yavaş sokucak oda biliyordur herhalde ilk sokuşun biraz acı vericek olmasını merak etme lap diye sokmaz içine tabiki azıcık canın yanıcak belki ağlıcaksın ama birazsa sen düşün sevdiğin adamın altında olucaksın ve onun sana zevk verdiğini hissedceksin bırak sana istediği gibi dokunsun.. öpsün okşasın.. sen onun helali oldun artık imzanıda attın o sana ne yapsa serbest adamı bu akşam serbest bırak artık hatta üstüne sen git !
00 YorumlaEşiniz haklı fakat tepki ayarını tutturamamış. Hamilelikten korunmanın yolu seks yapmamak değildir. Acısından korkmanıza da gerek yok, en iyisi bir doktora görünün derim. Eşinizin lafına da pek takılmayın sinir anında söylediği birşey. Ama cinsellik önemlidir evlilikte, hep böyle gitmemeli...
10 Yorumlahaklı adam zaten gereken anlayışı zamanı süreyi göstermiş, ve sen bakma sana öyle dediğine tamamen istediğini elde edememenin verdiği sinirle konuşmuş o sözleri bence
13 Yorumla
Soran+1 yılYinede çok kaba ya ben şimdi hatırlarım o sözünü ıyice sinir oldum beni anlıyor msun :(
Soran+1 yılBirazdan gidip konuşmayı deneyeceğim bakalım
sağlıklı düzenli bir hayat için evlenir erkek tabi ki de haklı ama 1,5 susmuş helal valla helaliyle de helalleşemeyecekse yok aryık
hamile niye kalasın prezervatif var tampon var hap var
yarın bir gün kocam beni neden aldatıyo deme 1,5 ay da kendi totosuma çalışır ondan sonra bir gün sarışın bir gün zenci akar gecelere kocandan olursun03 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik işte. Mantıksız diyorum ya zaten bana öyle geliyor birde tek sorun o değil yani ilişkiden korkuyorum :/
Soran+1 yılYok yani fikir almak istedim. bugün yarın bir doktora gideceğim zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğum kontrol hapıydı prezervatif ti birçok alternatif var insanların evlenme sebebi ne cinsel hayatı daha rahat yaşayabilmek madem istemiyorsun niye evleniyorsun erkek olsam boşarım yani o derece sen böyle düşünüyor olabilirsin ama o adamda beni mi beğenmiyor ya da istemiyor şeklinde düşünebilir
10 YorumlaAlttaki yorumlari da biraz okudum. Tam olarak korkunu yazar misin bana? Gerdek korkusu mu? Hamile kalma korkusu mu? Baski mi? Acir korkusu mu? Nedir?
16 Yorumla
Soran+1 yılHepsi birden güzel kardeşim, baskı yaşamıyorum ama
- +1 yıl
Peki. Kendini biraz da rahat hissedebilmen onemli. Sonucta milyarlarca insan üremezdi eger cok acisaydi. Evlenirken seninle konusulmadi mi? Hani anne teyze filan konusur normalde.. kendini mümkün olduğunca heyecanlandiran seyler deneyin birlikte. Bir de eger alkol kullaniyorsan 1-2 bira rahatlamani saglar. Degilse sakinlestirici alabilirsin biraz. Kocan sabretmis sonunda tasmis. Ama verdig Tepkinin böyle olmasi seni daha da uzmus olabilir. Ona da anlayisla yaklasman gerekir. Sonucta kolay degil cunku evlilikle birlikte dogal olarak gelismesi beklenir bunun. Ayrica erkekler daha sabırsız ve isteklidir. Onu da anlamalisin. Aciyi azaltmak icin kayganlastirici kullanabilirsiniz ve yavas hareket etmeniz faydali olur. Hamilelik icin de takvim yontemini kullanarak en az riskli olan adet oncesi veya sonrasi dönemlerde ilişkiye girebilirsin. Hatta yumurtlamayi grafikle gosteren aletlerden edinebilirsin. Bununla bu hamile kalma ihtimalini dusurup bir de prezervatif kullanabilirsiniz.
Soran+1 yılKonuşuldu elbette. ne yapmam gerektiğini nasıl korunmam gerektiğini filan biliyorum o kısmı geçtim ilk gün korkum daha azdı sanki gün geçtikçe artıyor gibi geliyor bana birde eşim öyle kaba konuşunca kırıldım. Hamile kalma olayida psikolojik ben biliyorum hap alsam kalmayacagimda işte yine bir dürtü oluyor doktora gideceğim yarın
Soran+1 yılEderim tabi, cok tsekkur ederim ilginize :)
+1 yılEh haklı tabi. Yalnız adamda bunu yapmak yerine sorunu çözmeye çalışabilir aslında böyle sorun daha da büyümüş. Korkun ne açık açık söylemen lazım ona, hamile kalırım korkuysa zaten gerçekten saçma, korunma imkanı var sonuçta. Cinsel istekden çok onu beğenmiyorsun istemiyorsun diye düşünüyordur o yüzden kızgındır.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım dediğiniz gibi zannediyor bunu hissediyorum ve üzülüyorum gercekten. Hamilelik kaygim psikolojik, yardım da alacağım
sen salaksın süzme salak 18 yaşındasın üniye gidip okuyacaksın ve evleniyorsun akıl yok sende arkaaş ne kızlar var ya sen haklısın ama bir yandan haksızsın hatalısın evlenmeklen hata yapmışsın artık olan olmuş eğer kocanı seviyorsan ve ilişkiye giricem diyorsan korunmanın bir sürü yolu var korunark da ilişkiye girebilirsiniz...
10 YorumlaYaptığınız tepkive erteleme normalde boşanma nedeni.. eğer bir rahatsızlığınız yoksa tabiki.. rahatsızlığınız vasa vajinusmus gibi eşiniz anlayışlı olmalı.. ama hamile kalırım diyede yapmamak çok saçma bir sürü yolu var korunmamnın. eşinizide rencide etmiş dışarı kaçırmış oluyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılKorunma yolu var da dediğim gibi psikolojik birde yaşım genç bilmiyorum oyüzden de biraz bugün konuşacağım inşallah
Çok haklı bence neden vermiyorsun adama ya kocan sonuçta öldürmez seni
44 Yorumla
Soran+1 yılNeden vermiyorsun adama?
Soran+1 yılIthamin çok kaba
+1 yıleşin sinirlenmekte haklı fakat gösterdiği tepkide kesinlikle haklı değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılKimse oraya takilmamis ki kardeşim benimde kalbim kırıldı laflara bak
- +1 yıl
çok ağır bir tepki vermiş
adam haklı ilişki istiyor ama ayıp etmiş tabi.. sen biraz oluruna bırak istedimide yanaş kocana.. utanma korkma dogum kontrol hapları var ertesı gun hapları var ayrıca kondom kullansın hayır derse hamıle kalmak ıstemıyorum de gerı ceksın kendını geldıgı zaman bır cok yontem var evlı arkadsalarınla nasıl korunduklarına daır sohbet ac samımı ısen ogrentsınler olmadı netten arastır..
00 YorumlaEşin biraz haklı olsa da seni anlayamayacak kadar kabaymış
24 Yorumla
Soran+1 yılTsekkur ederim biri sonunda farketti
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence adam haklı. sen 1.5 aydır bu probleme çözüm aramamışsın. kendi hatanı görmüyorsan. ama kocanın kızgınlıkla söylediği lafa takılmışsın. burada soru sorarken bile böyle korku problemim var ilişkiye giremiyorum ne yapabilirm diye sormak yerine. kocanın söylediği sözden şikayet ediyorsun. haberin olsun hukukta cinsel ilişkiye girmemek boşanma sebebidir. bu zaman zarfında neden çözüm bulmaya çalışmadın?(NOT:Kocan ben olsaydım korku falan aklına gelmez hergün zevkten inlerdin)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet burada anlatımdan dediginiz gibi algilanmis. aslında dogru birsey olmadığının ve bir olura bağlanması gerektiğinin de farkındayım
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz bile demiş. Kocanla sevişmemek nedir ya? Ben olsam emin ol daha beterini yapardım.
Adam "kadınlık görevini yapmamak"tan sana boşanma davası açsa yeridir ve davayı da kesinlikle kazanır.
Sen kocana sevişmeyi bile çok gör, sonra ondan sana sadık olmasını, sadece sana bakmasını, başka kadınlarla ilgilenmemesini iste, yok öyle yağma.
Aldatan erkeklerin büyük çoğunluğu senin gibi karısı olduğu için aldatıyor.14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer evliliğiniz devam eder de kocan bir gün seni aldatırsa ağlayıp zırlamaya kesinlikle hakkın yok. Çünkü bir zamanlar kocanla sevişmekten sebepsiz yere kaçmıştın.
Cevap sahibi+1 yılKorkuyorsan evlenmeyecektin. Hatayı en başında yaptın.
Soran+1 yılIlki olsa bundan kaçacak biri değilim durum psikolojik yani istesem de korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılAlt tarafı kocanla seks yapacaksın. Korkulacak bir şey yok, yemeyecek adam seni. Ya da doktora git, frijitsindir belki.
1.5 ay evli kalıpta kardeş gibi yaşayan dünyada birtek sizi gördüm gerçekten çok saçma.. kocan iyi sabretmiş ben direk boşardım net.
seks için boşamam tabiki.. benden ne saklıyorda birlikte olmak istemiyor acaba diye kuruntu yaparım sürekli..02 Yorumla
Soran+1 yılO da değişik bir açı gerçekten aklıma gelmedi. O işi yapamadık ama kardes gibi yaşamıyoruz
- +1 yıl
Bak iyi kötü bir koca bulmuşsun. daha fazla böyle devam edersen eğer elinden kaçırabilirsin ve dul etiketi yiyiverirsin.. kendini kocanın kollarına bırak ve o iş bitsin artık.. Er ya da geç olacak zaten neyden kaçıyorsun ki.. sonuç olarak sende zevkine bakacaksın oda zevkine bakacak.. hamile kalmak istemiyor musun? git şimdi markete birtane prezervatif al ve kocana içkisiz güzel bir akşam yemeği hazırla.. akşam fazla yemeden tut kolundan yatak odasına götür oda şaşırsın sende şaşır ^^..
Kocan yüzde yüz hakli BN onun yerinde olsam suratina bakmam... Gelmesine yakin güzelce fantazi bisiler giy sofrani hazrla bekle düzelir inşallah yoksa sonunuz hayrola..
31 YorumlaCinsellik konusunda 316 cevap paylaştı. 30 Yorumla
+1 yılBence yaptigin cok sacma. cocukca bisey boyle devam. edersen kocanin gözü disarda kalir baska kadinlar gider seni aldatir kocani elinde tutmak istiyorsan ne diyorsa onu yap :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBu hafta bakalım dua et
yaşın küçük anlıyorum ama sende tadını kaçırmışssın 1 bucuk ay olmuş bu gidişle adamıda elinden kaçırırsın.
erkekler. için seks hayatı önemlidir. tedbirli ve uygun şekilde gerekeni yapıp eşinin gönlünü almalısın03 Yorumla
Soran+1 yılBugünlük napabilirim onun dışında? Barıssam yani en azından
Soran+1 yılDargın hala pek bakmıyo yüzüme neysem bakalım nolucak iş
+1 yılAdam haklı ama sen madem okuyon nıue evlendın kkı sende haklısın ama hatalısında
11 Yorumla- +1 yıl
Fena laf demiş başka karıyada gıdebılır bnce sen okul işini ilerde düşün ve acılen cocuk yapın ya da korumalı yspın kocsnın gonlu olsun ne dıyım
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1.5 ay sana katlandığına şükret ben erkeğin kadın kadının erkek üstüne hakkı vardır mecbursun bunu yapma olsam 1 haftada vururdum kıçına tekmeyi gidip dışarda yapınca erkekler aldatıyor diyorsunuz aslında size herşey müstahak yapılan herşeyi hak ediyorsunuz siz
11 Yorumla
Soran+1 yılBen burada bir ilkten bahsediyorum siz ne diyorsunuz sanki bu korkuyu assam kocamdan uzak kalacagim. erkekler anlayış gösterse öyle kizmasaydi bende kirilmayacaktim
+1 yılHaklı valla bacım ne yalan söyliyim günahtır zaten. 1.5 ay olmuş yapmamanın sebebi nedir
23 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum
- +1 yıl
Kocanın anlayışla karşılamasını anlarım ama bir yere kadar demiş :S bence al karşına konuş 1.5 ay daha yeni evlisiniz kavga falan erken bunlar için
Soran+1 yılEvet konuşucam birazdan bakalım
+1 yılhala nasıl gönlünü alırım diyor ya
ver kocana ver ver ver32 Yorumla
Soran+1 yılKolay değil öyle yazmak:/
- +1 yıl
evlenmeyecektin o zaman
Vallahi büyük konuşmamak gerek ama senin gibi bir kadını maksimum 3 gün sonra babasının evine postalardım. Hiç naz çekemem. İşin suyunu çıkarmışın sen
00 Yorumla
+1 yılBir kaç ay daha geçsin , burada konu açarsın kocam beni neden aldatıyor diye.
18 Yorumla
Soran+1 yılDemeyin öyle allah korusun
- +1 yıl
Sabırlı insanmış eşin. Zannediyorum küçüklükten beri duyduğun , okuduğun şeyler senin gözünü korkutmuş. Ben dediğimde ciddiyim , bir kaç ay daha sabreder en fazla , bir ay da olabilir , bir hafta da eşinin durumuna bağlı ki çok bile sabretmiş. Eşin %251151243634 haklı !
Soran+1 yılHayır evlilik öncesi cinsel korkularım, kaygılarım yoktu bu anlık birseydi. evet farkındayım birazda :/
- +1 yıl
Sebebi ne o zaman? Yani çok saçma değil mi? Mitoz bölünmeyle mi çoğalmayı düşünüyorsun? Kocan o senin evlenmişsin , hayır çekiniyorsun desem 1,5 ay geçmiş artık garip bu durum.
Soran+1 yılEvet tuhaf. is daha fazla saçmalasmadan yarın doktora gidicem bakalım
- +1 yıl
Doktor yerine kocana gidip bir özür dilesen de , doktora beraber gitseniz?
Soran+1 yılYazmama gerek var mı ki birlikte gideceğiz tabiki :)
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı artık , iyi sabretmiş , iyi adammış.
Kusura bakmada az bile demiş yarın birgün gelir ağlarsın beni aldatıyo diye hamile kalırım diye korkuyomuş bahaneye bak daha neler duyacaz bakalım tövbe tövbe
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya kalırsam. Hem o tek neden sanki insan korkuyor
vajinismus olabilirsin neden tedavi olmuyorsun erteleyip durma ama.. ne çiftler boşanıyo bu yüzden adama biraz hak ver bak 1.5 ay beklemiş sende biraz gayret göster
06 Yorumla
Soran+1 yılO yönde bir sıkıntım yok. korkuyorum, her şey gelişiyor onu yapmak istemiyorum
Soran+1 yılAcı korku tiksinti ama kocamdan değil yani
Soran+1 yılNasıl kacinacagimi biliyorum elbette dediğim gibi psikolojik. Eşim de ilk tabiki, 23 yaşında
Cinsellik konusunda 333 cevap paylaştı. kusura bakma da evlisiniz. kocan haklı. ayrıca korunma yolları var. evliylen okuyan bir sürümde insan var
00 Yorumla
+1 yılo kadar da değil. tabiki de kocan haklı. Evlilik cinsellikten ibaret değildir ama en az %50si de cinselliktir.
04 Yorumla- +1 yıl
Ha kesinlikle hiçbir durum aldatmaya da sebep olamaz. Ama bu yaptığın %100 boşanma sebebi. Keşke evlenip de kocanın hayatını karartmasaydın...
Soran+1 yılYahu ben hep böyle mi olacak diyorum bende çok istiyorum ama korkuyorum yani :/
- +1 yıl
Korkun hamile kalmamaksa onun bir sürü çaresi var günümüzde. Yok eğer ilişkiden korkuyosan şimdiden psikolojik destek alman lazımdı. İşte erken evliliğin zararları. Cinsel ilişki özellikle yeni evli çiftler için çok çok önemli. Güzel bir şekilde yaşanan ilişkiler yeni evli çiftlerin daha kuvvetli bir şekilde birbirlerine bağlanmalarına vesile olur. Bu ilk dönemde yaşanan sorunlar çok ciddi problemlere sebep olur.
Soran+1 yılGüzel anlatmissiniz fakat erken evlilikle bir ilgisi yok yapimla bagintılı, yoksa sevdiğim adamla çok isteyerek evlendim böyle bir sıkıntı olmaması gerekirdi
biraz abartmışsınız. Adam da artık gururuna yedirememiş acaba beni istemiyo diye ve patlamış. Kişiliğine bağlı olarak gönlünü hiç de alamayabilirsin veya hemen de unutabilir
00 YorumlaMadem öyle okuyacaksın hamile kalmak istemiyorsun ne halt etmeye evlendin. Adam az bile yapmış koymamış seni kapıya. Ben olsam önce başka kadına giderdim sonrada seni babana götürür teslim ederdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılLaflara bakın yahu demek öyle yapardınız ıyki eşim böyle cani değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu dinle.. eşine yanlıs yapıyosun böyle yapman onu senden uzaklastırıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=qlQt9dKMKa010 Yorumla
+1 yıleş dediğin anlayışlı olmalı zorla güzellik olmaz hazır hissedene kadar beklenmeli. şöle bişey var korkmana gerek yok hap kullan prezervatif kullandır sorun olmaz
00 Yorumlakusura bakmada adam haklı. seni tutup aldatsa gıkını çıkaramazsın. onun yerinde olsam şimdiye baba kapısına atmıştım seni
15 Yorumla
Soran+1 yılKocam efendim ne münasebet! Dediği lafa bakar mısınız
Soran+1 yılBu yorumu üstteki arkadaşa atacaktim pardon :)
Soran+1 yılBaba kapısı filan demişsiniz ama dediği lafa bakın
ya doğum kontrol hapı al sende illa birlikte olduğunuzda hamile kalmana gerek yok ama doğum kontrol hapının hamile kalmanı engel olabilir diye biliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBizde biliyoruz heralde. Kardeşim psikolojik diyorum ya
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Neden evlendin be kızım? Aklın yok mu senin? Adamın da başını yakmışsın.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yıltabıkıde haklı. esını senı aldatmasına davetıye cıkarmıssın dırekt. hamılelıkten korkuyor ısen bunu konus ve korunarak yapın.
10 Yorumla
+1 yılHayır küçüklüğünden beri cinsellikten soğutulmandan dolayı böyle.
Kocan haklı.02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellikten soğutulmadim esasında. O günün böyle olacağınıda bilmiyordum. Eşim haklı tamam. ama böyle konuşmakta halkı değil kesinlikle
- +1 yıl
Öyle bir tepki vermemeli belki ama yine iyi sabretmiş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılprezervatif denen bir ürün var erkeğin penisine takılıyor ve spermler içerisinde kalıyor sonucunda döllenme olmayıp hamile de kalmıyorsun bunu her eczanede ve çoğu markette bulabilirsiniz.
Eğitim Şart !01 Yorumla
Soran+1 yılFff allah aşkına ciddi yazmiyorsunuz bunu diymi :( ben altta bir sürü konuşmusum mesele o değil tam olarak diye
+1 yılAdam haklı. Gidip aldatsa tek kelime etmeye hakkın yok. bir ömür böyle yaşayacak değilsiniz ya.
10 Yorumlabu adam farklı yerlere gider sonunda gene sen üzülürsün birde yaptıgın hiç hoş degil!
01 Yorumla
Soran+1 yılSorunu halledecegim
dana 18ını bıtırmıssın ve okulun var nıye boyle bır sorumlulugun altına gırdın kı, otur anlat sebeplerını kocana dıkkatlı olacaktır
00 YorumlaMadem hazır değildin neden evlendin canım yaa :( daha yaşın çok kücük, kocan kac yasinda?
02 Yorumla
Soran+1 yılHazır olmadığımı nerde bilebilirdim ki o gün gelince farklı oluyor :/ 24 yaşında o da
Bu durumda geceden sabaha kadar melekler kadını lanetliyor haberin var dimi?
11 Yorumla
Soran+1 yılVar tabi :/
senin gibi bir salakla evlenen adamda bulmalı kabahatı
14 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizlesme densiz!
Soran+1 yılTamam kendi eşine yaparsın tüm bunları hadi allaha emanet
- +1 yıl
senin aptal biriyle evlencek değilim, oku kimse sana okuma demiyo, okul için bilmem ne için cocuk yapmıycaksan evlenipte milletin istekleriyle kocanın arzularıyla oynamıycaksın anladınmı gerizekalı, boşanıcan bakıcan dalgana ozaman, len boşanmak için mahkemeye cıksan türk aile hukuk sistemine bun sorunu anlatsan seni tazminata bile bağlar be, oyuncakmı bu evlilik, senin gibi gerizekalılar yüzünden zaten türkiyede evlenen 10 gencin 9 u boşanır oldu artık
+1 yılsonrada gel buraya yaz kocam beni aldatıyor.
güzel kardeşim erkeğini aldatmaya sen itiyorsun sen. kendi elinle kendini yakıyorsun ya00 YorumlaNiye evlendin ki o zaman? Acelen neydi? Bu arada adama git beni aldat diyorsun bilgin olsun...
07 Yorumla- +1 yıl
Evliliğin 3. Ayında aldatmak:)))https://m.youtube.com/watch?v=MSrYr9-n3Z8
Soran+1 yılAcelen neydi nedir ya empatik yaklassaniz anlarsınız benim açımdan da zor birsey aşmaya çalışıyorum
Soran+1 yılEvlilik değindin şeyden ibaret değil senin algin tek o yönde anlaşılan
Soran+1 yılYani kastettigim tek şey oymus gibi evlilige yüklenmek yanlış
vajinismus olma ihtimalin var mı?
ki kocan haklı bu konuda.01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum. Doktora gideceğim teşekkürler
+1 yılO yasta nasıl evlendin teyze sen? Hem herif haklı ya l*n
13 Yorumla
Soran+1 yılYaşla bir alakası yok, olgunluk işi. bu konuda sıkıntı yaşıyorum ama
- +1 yıl
O açıdan sormuyorum o imkanı nasıl buldun? Neyse. Knk kadın kocasının isteklerinde gecikmemeli. Bosa kuruntu yapıyosun. Cinsellik de evli eşler üzerinde kul hakkıdır. Adamın hem hakkına giriyosun hem de gider aldatır sonra ağlama
Soran+1 yılO imkan derken? Neyse bunu ben konuşacağım bugün zaten sizinde bir dediklerinize bakayım
+1 yılhaklı hatta aldatabilr bile yaknda demedi deme sonra çok pşman olrsn
11 Yorumla
Soran+1 yılAldatmaz, tamam o da hakli ama fazla kırıcı konuştu
+1 yılhaklı ablam haklı. evlenmeden bilmiyor muydun olacakları?
04 Yorumla
Soran+1 yılInsan yaşamadan bilemiyor
- +1 yıl
e yaşayanlara sorsaydın be ablam. leylekle getirmediler ki seni. annene danış. olmadı hala, teyze tek tek ziyaret et.
Soran+1 yılKimseye açmadim henüz ama konuşucam bugün onunla barissak bir
- +1 yıl
ablacım niye zorluyorsun? öpün yapın bitsin mesele.
eminmisin evli oldguna? sevgilinse sevgilin oldugunu söyle.. bunda utanacak birsey yok... fakat eğerki kocansa az bile söylemiş sacmalamışsın iyice
02 Yorumla
Soran+1 yılKocam efendim ne münasebet! Dediği lafa bakar mısınız
- +1 yıl
şu an kocan mahkemeye gitse hakime deseki " bu kadın bana eşlik görevlerini yerine getirmiyor boşanmak istiyorum " derse ilk celsede sizi boşar sende way başım diyip duvarlara vurursun adam kabalık etmemiş.. o kadar sabretmiş acaba diyip durmuş o 5 adım atmış sen 1 adım atmamışsın halada adamı sucluyorsun... kondom kullanırsın hamile kalmazsın olmadı kendin kondom kullanırsın bir sürü yolu var... adama bence helal olsun
- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat