AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Hem evlilik hem okul nasil yürüteceksin bende düşünüyorum da evlenmeyi ama okulum var ondan merak ettim
Hahaha :D iyi güldüm :D adamın canına tak etmiş artık :D
Dediği şeye bak yahu:/
1,5 yıl nasıl dayanmış o adam sana :D o işi yapmanız lazımdıı
Yıl mı :D
pardon ay yanlış oldu sanırım :D
Evden kovardım madem okuyacan sevişmeyecen niye evlendin
Sevişmiycem demiyorum keşke herkes anlama sorunu yaşamasa :/
Okuyacaksan evlenmeaeysin kızım
Oha ne alakası var eşimde öğretmen benim
Yanlıssınn...
Evlendin, insan en arzulu olduğu süre sen uzaksın.. Yanlssın.. Neden böyle yaptın?
Korkuyorum baya :/
Buradan yazamayacam, özelden yazarmısın
Ney evlendin 1.5 adama vermedin mi :(
direk boşanma sebebi
adam haklı, bence karşılıklı konuşarak bu konuyu çözüm getirebilirsiniz, çocuk istemiyorsanız korunmanın yolları var...
Henüz 18imi bitirdin... acelen neydıde evlendın o zaman madem o ıs olmayacaktı
O is olmayacak diyerek evlenmedim herhalde
daha cevabımı anlamamıssın kalkmıs evlenmıssın once ergenlıkden cık sonra cevabımı bır daha oku
efettt sonuna kadar haklı adama aldatsa bıle haklııııı
255252. kişi olarak tebrikler ne merakliymis bu erkekler aldatmaya
yanlıs anlama evde ıhtıyacını gıdercek kadın yoksa dısarda cok gercek bu kadınlık yap kocanaaa
katılıyorum.
ilaç kullanmaya başla. ya da sabah ğit iğne ol eczaneden veya saglık ocagına 3 aylık veya yıllık iğne ol. eşinede ver artık korkma o kadar anlık acı tatlı geçer korkma
Haklı tabi bir buçuk ay. Komik de laf etmiş, vay be.
Eşin haklı aldatması muhtemel. Aldatırsa ona kızmaya bile hakkın yok.
Evlenmeseydin o zaman. 18 yaşında evlenmeyi biliyorsun sonra korkuyorum diyorsun.
verecen kurtulcan. Başka çare yok. Adam ne yapsın artık
Valla kocan hAklı vermesen yapacak bişen yok ver ona
Yaptıgın çok saçma bir iş bunu biliyorsun dımı adamın yerınde olsam kafayı yer bir karıya kaçardım :D
Öyle yaparsiniz eşinize
:D tamam
Sacmalama adam hakli tabii ki yalniz agir konusmus hee
Az bile konuşmuş
Adam haklı o senin kocan onu dışarı itiyosun sonra da yok beni aldatti falan deme
neden evlendin o zaman okuyacaksan?
Evlilikle okumanın ne alakası var soruda buraya takıldığınız için tebrik ederim
daha okuyucam dersen akıllı olan herkes buraya takılır. ayrıntıda gizlidir her şey. bende bunu yakaladım.
soruna gelince, yanlış yapıyorsun hemde çok. adam kesinlikle çok haklı. madem beraber olmayacaktın hiç evlenmeyecektin.
korkuyorsun muhtemelen ama düşünmüyor musun dünyada kaç kadın seninle aynı konumda ve hangisi ölmüş? aklını başına topla ve evli kadınsan ona göre davran. boşasa haksız denemez.
küstahlığını bana yaptığın gibi kocana yaparsan bu evlilik ayrıca uzun sürmez aman dikkat.
Estağfurullah öyle algiladiysaniz ozur dilerim haklılık payınız çok büyük fikir danışmak istedim burdakileri değerlendireceğim elbette, tsekkur ederim
bak canım seni tanımama etmem, ama emin olabilirsin çok üzüldüm. bende evliyim. bende çok korktum ve o korkuyla yarıda bıraksaydık senin gibi olurdum. biraz realist ol. ölmeyeceksin bak ben ölmedim yazıyorum sana. her kadın yaşadı, ama sorun olsa kimse evlenmezdi değil mi?
tarzına gelince anlayasın diye birazda dik konuştum. silkelenip biraz kendine gelesin diye. sana garezimden değil yani. amacım aklını toparlamanı istemem. tamamen iyi niyetten.
kocan haklı bak erkek olarak iyi gerilip senle konuşmamazlığı henüz yapmış. bir çoğu bu kadar beklemez aldatırdı. Bu sonuçları düşün.
okumaya gelince, liseyi hemen bitirip neden evlendin be canım. okuyup evlenseydin acele etmeseydin. zor olur evli iken okumak. bizzat ben böyle idim ondan diyorum yaşadığımdan.
samimiyetinizi görüyorum :) zor evet yani gün be gün artan birsey ilk gün o kadar korkmuyordum sonra yuvarlanip büyüdü sanki. Evlenecegim de çok belirli değildi aslında dershanedeyken tanıştık eşimle ve böyle olsun dedik o zaten çok destek oldu süreç boyu sonrasında da olacaktır bundan yana endisem yok :)
özelde mi okuyacaksın? o zaman aynı şehirde okursun ama devletse puanları yüksek bu çok mümmkün olmaz.
oda mı ünv. ye hazırlanıyordu ki dershanede dedin? ne iş yapıyor kocan?
neden ünv. okuyup evlenmeyi düşünmedin be canım? acelen neydi? zorda olsa okursun ama diğer türlü daha rahat olurdu senin için.
Hayır devlette okuyacağım. Eşim öğretmenimdi dersanede o da atandı çok şükür öyle okuyacağız işte :)
bölüm ne? neden ünv. yi okuyup evlenmeyi düşünmedin canım:)
Çünkü güzel bir destekcim var, ya bizim tek sıkıntımız o şu an için 1 aydır eski günlerin dalgasını yaparak geçti öyle böyle:) ama artık sıktı biraz bakalım ne olacak. Iktisat okuyacağım daha fazla detay vermiyim iyisi mi :)
Eski günlerin dalgasını yapmak? anlamadım. yad mı ettik diyorsun? ya yaşın kaç ki o kadar yaşanmışlık olsun canım:D
destekçin olması onun adına olan durum. ama senin adına okuldan sonra evlenmen mantıklıymış.
ailen demedi mi okuyacaksın evlenmeyi aceleye alma diye.
Dersane zamanları işte :D aslında karşı çıkan çok oldu ama ben yine yaptım yapacağımı bilmiyorum hayırlı olur inşallah
tahmin etmiştim. babanı nasıl karşına aldın? ama keşke okusaydın önce bak bunun üzerinde çok duruyorum çünkü bende öğretmenim:) doğru olan bu dediğim. kocanda bilir aslında meslektaşımmış.
Şimdi okuyacagim ya işte ne biliyim aşık oldum :D babamı ben almadım aslında o halletti :) ben bir iki yıl sonra yarilayinca evlenelim diyordum o da soğukluk olur dedi hakliydida biraz hani evlenmiycek olsak o kadar gayret sarfetmezdik salardik muhtemelen uzak ve ayrı şehirler olurdu
Canım her şey gönlüne göre olur inş. Ama aşık olmak da tartışmamaya engel değil demek ki:) sevsen de tartışmalar oluyor bak. bu boyutunu da düşün.
Evet oluyor malesef bu sorunu çözeceğim inş bu hafta içerisinde. Çok teşekkür ederim :)
muhakkak canım. kocan kaçmadan elden tamam mı:D Acı mı oldu ki çok kaçındın böyle denemenizde?
Oldu evet baya
olur ama bu çok normal canım.
bendede olmuştu biraz sabr et. ölmezsin. ben ölmediysem hele sen hiç ölmezsin:)
Vajinismuşum yarın başlayacagim tedaviye
Siz kaç yıllık evlisiniz ablacim, kaç yasindasiniz :)
başka ne dedi doktor canım? ne kadar sürermiş?
kocan nasıl oldu kızmıştı sana?
çok detaya girmek istemiyorum yaş falan:D
5 gün yeterli olur dedi belki 1 hafta. Barıştik zaten umutlu şimdi. Gizlidesiniz ya ne biliyim merak ettim :)
gün gün yaz tamamı gelişmeleri canım:)
nasılsın kocana kapris, trip falan yapanlardan mısın:)
E biraz yapıyorum tabi :D
adamı bıktırma triplerinle ama:) Nasıl sakin mi, çabuk sinirlenir mi? erkekler daha sinirli- sabırsız sanki.
Yok sinirli değil aslında olgun sakin bir insan
hiç mi sinirlenmiyor? alınmış mı sinirleri?
Yani ilk kez bunun için sinirlendi ama bilemiyorum normalde de sakin biri
bunda da sinirlensin zahmet.
doktor ne yapman gerektiğini söyledi mi? hangi bölüme gittin?
kocan ufak da olsa hiç sesini yükseltmez mi kızıp?
Jinekologa gittim pskilojik olduğunu söyledi terapiste yönlendirdi. yok sinirlenmiyor neden sinirlensin ki bir eksiği de olmuyor hem yeni evliyiz sonuçta :)
nişanlıyken bile sinirlenen sinirlenir canım:)
benimki kıskançlıktan sinirlenirdi her şeye.
çok mu sabırlı mesela bir şey dediğinde anlamazsan, ikinciye de aynı sabırla mı cevap verir. erkekler daha çabuk sinirlenirler diye bilirdim. daha az sabırları vardır.
Kişiden kişiye değismez mi ki? Bilmiyorum benim yaşımda küçük olduğu için daha hassas davranıyor öyle kizdigi filan olmadı ama daha yolun başı bilemeyiz :)
değişir tabi ki ama hiç sinirlenmemesine şaşırdım canım. hiç mi tanışalı kızmadı ufak da olsa? illaki insan, sesi yükselir.
Yok hoşlanmadigi şeyde konuşmaz mesafe koyar susuyo yani benim tam tersime
kimi susarak tepki verir, kimi bağırarak. ama susmaları da bazen sinirlendiriyor insanı değil mi:) erkek milleti işte.
Haha evet öyle gerçekten :D sinirlendirmemeye çalışıyorum
ister istemez hayat illaki hep aynı olmaz.
daha hiç sesi azda olsa yükselmediyse melek bu adam:) insan olsa sesi ufak da olsa yükselirdi:)
Geçen kavga ettiğimizde onu deyince çok korkmustum. bende iyi davranıyorum canım sesinin yükselmesine imkan vermedim bakalım onu da deneriz :))
bir hafta mı sürecek terapin, bugün herhangi bir tedaviye adım atıldı mı?
senin imkan vermene gerek yok ki. yükselen her şeyden bir sebep bulur yükseltir. Allah şaşırtmasın inş.
sakin biri huyu öyle ağırbaşlı, evet 1 hafta en fazla:)
streslenmiyor hiç desene:) sinirli olsa zor olurdu ama. dua et.
bugün terapiye girdin mi? tedavin başladı mı diye sormuştum canım.
Yok yarın gideceğim
gün gün yaz anlat bakalım ne gelişme var.
Hani sonucu yazacaktın, unuttun?
hiç istek gelmiyormuya sevişme felandamı olmadı hiç yoksa eli eline değmedimi?
Yok öyle değil o iş olmuyor sadece
peki yatağa yatarken o işi yapmıyacagız diye kafanda kurguluyormusun yoksa kendini bırakıyorsun ve tam o gireceği zaman bir acı hissedip kaçıyormusun?
Aklıma geliyor ne yalan söyliyim, doktora gideceğim zaten korkuyorum
tamamen psikolojik ozmn alkol kullanıyormusun ogün alkol al öyle ilişkiye girin zaten ilkinde zevki aldıktan sonra daha sonraları sen istersin
Kulkanmiyorum. Evet psikolojik işte yazanlarin yarısı niye kadınlık yapmıyorsun blablabla dediğin gibi ılki olsa devamı gelecek bir sorun
birkerelik kullan votka iç 3 kadeh sonra git ilişkiye gir inan çok rahat olucaksındır sana onu yazanlarda sen zaten buraya bu konuda destek almak için soru sormuşsun millet sana hakaret ediyor düzgün bir yaklaşma olmamış gördüğüm kadarıyla onlar seni eleştirmek yerine yardım etmeye çalışmalıydı
Heh beni anlayan biri işte ya! Haklisin bir çaresine bakacagim artık
dediğimi dene bence 3 kadeh hatta 2 kadeh votka iç kokmazda hem o gece kendini eşine bırak çok rahat olacak görürsün
merhaba ne yaptınız merak ettm?
Doktora gittim bugün vajinismuşum:/
eşin biliyormu bu durumu peki haberivar değilmi
Tabii biliyor, barıştim zaten sonuca bakicaz
peki inş sorununuzdan biran önce kurtulursunuz geçmiş olsun tekrar :))
Çok teşekkür ederim :)
adam iyi dayanmış ben 15 gün hayatta sabretmem gider başka kadın bulurdum
küfürü ayakta alkışladım
Dalga amaçlı niye yazıyorsun derdin xper mi?
yazıcak bir şey yok adam %200 haklı her şeyde.
onu istemiyor musun? istemiyorsan neden evlendin. s
haklı tabiki 1.5 ay olmuş. niye istemiyorsun ki? adam çok bile sabretmiş.
KAKSLWKDLWMSPEKŞWDK 10 TANE ZİKİM OLSQ DOKUZUNU GÖMERİM BİRİMİ KENDİ TOTOMA SOKWRIN ASLJALSKSLJQLEOEPUWLRHMWDOPWJEIEPWLEJRĞWOR
şaka şaka biraz güldüm ama özür diliyorum umarım barışırsınıx
Bence adam çok bile sabretmiş aq
Çok tuhafsın niye evlendin ki o zaman?
Hap kullanmaya başlayabilirsin doktora danışıp.
Hap değil sıkıntım psikolojik işte. evet gideceğim doktora
Hamilelik istemediğini söylemişsin. Psikiyatriye de gidebilrisin istersen.
Ne alakası var okuyorum tabi istemicem ayrıca daha yeni evliyim
Hayır sebep oysa korunmaya başla dedim ben.
Sebep pskilojik korunsamda korkuyorum yardım alicam ama böyle olmuyor
Tamam. Cinsel terapi uzmanına git o zaman.
Tren kaçmış, adam seni haklı olarak aldatacak.
Haklı tabi yapmamandaki sebep nedir
Korkuyorum. Onunda dediği şeye bak ama
Ya haklısın ama korkacak ne varki böyle devam edersen kaybedersin ban sana söyleyim
Valla kocanı takdir ve tebrik ediyorum.
Kondom kullansın, tabiki haklı.
yazık olmus adama bosan bir an once
Hemen bosaniyorum!
18 yaşında niye evlendin
Seviyorum niye evlenmeyeyim
18 yaşında her seven evlenirse dünya batar senin giblerden soru %100 fake
Yazma lütfen uğraştırma beni, hadi
Adam hakli :) ben olsam o kadarda sabretmezdim
Sabretmeyip napabilirsin esin istemiyorsa
Kocanin yaptiginin 10 mislini yaparim:)
Neyinden korkuyosun soylermisin?
Hamile kalırım gibi tabi acidan da şimdi diyceksin korunma diye birşey var ama durum psikolojik yani bana öyle geliyor
Bak bu durumu kocanla konusursun ve yasca alistira alistira girmesini istersin boyle devamli geri cevirerek korkundan vazgecebilicekmisin hayir. Kocanla iletisime gec otur konus ve durumu acikla yuvalar kolay kurulmuyor.
Konuştuk zaten ama gene olmadı. O da kalbimi kırdı ama dediği lafa bak
Kocaniz ne dese hakli bu konuda korkularinizin ustune gitmeden nasil yenebilirsiniz?
bu durumda eşin haklı
kocan yaratıcı adammış
Vajinusmus hastalıgı var sende...
Olabilir
çocukla evlenmeseydi o zaman
evlenmeseydin keşke daha yaş küçük yeğenim
Yapmıycan niye evlendin gene iyiymiş adam
adam iyi laf etmiş ama sevdim haaklı
iyi laf etmemiş kaba laf etmiş!
hadi bee ne kabasıı napsın garibim umduğu gibi olmadı demekki
Dikkat et esin seni heran icin aldatabilir !!!
Noluyor bu erkeklere ya hep bir aldatma!
Tovbe estgfrllh kizim sen hic evlenmemeliydin bence kocana acidim gercekten
Konuşacağım bugün zaten
Konusma sevis cozum sevismekte
:SFDA iyi demiş kerhaneyre gitmistir o
Ahahha adamın canına tak etmiş panpa
madem öyle neden evlendin.
o zaman ne diye evlendin?
korunursun hamile kalmazsın
dalga amaçlı bir soru
Fikriniz zikriniz o yöndeyse bilemem maksadim fikir alışverişi lütfen saçmalayacaksaniz hiç yazmayın
vermicem vermicem videosundaki sen misin? :)
Evet benim
eğer gerçekten bu soruyu dalga amaçlı yazmadıysan dediklerimi dikkate al. Eğer böyle yapmaya devam edersen kocan seni aldatacak.
haklı tabı yanlıs yapıyosun yaptıgın gunah
Elimde değil ki kardeşim korkuyorum
evlenemseydin o zaman
Siz bekar mısınız?
bekarım ve krkmam emın ol yaptıgın cok cok buyuk gunah
Inşallah dediğin gibi olur. Farkındayım bende hem onu yapmamak hemde üzülmesi çok günah ama zor işte yinede konuşucam bakalım
konusma bence sıteden cık kocanın yanına gıt
Çok bile sabretmiş adamcaz seni.
adama yazık etmişsin haksızlık ediyorsun
Evet hakli eşin
iyi hikaye yazmışsın gardaş
Fikrin, önerin varsa yaz yoksa gerek yok uzaklaş
haklı evet
adam haklı
yala