Kadınlar cinsel obje gibi görülmek istemez! ama neden cinsellik çağrıştıran bölgelerini destek ürünleriyle belirgin hale getirir?

Erkeklerde kas yapmak yerine silikon taktırarak kas görünümü veriyor. Hiç göğüsü olmayan kadın bile süs niyetine sütyen takıyor ki dikkat çekmesin.
Medya güzellik algısı yaratarak bireylerde bazı takıntısal durumlara girebiliyorlar. heves, merak, özenme vb. Kişinin vücudu ile ilgilenmesi onu cinsel obje yapmaz. Saçını da yapar makyajını da. Lakin toplumun kadına yüklediği değer, davranış, eylem, tutum vb davranışlar kadını cinsel obje olarak görür. Bu da başta eğitimsizlikten, sonra kanunlar ve toplum... Zaten aile bilinçsiz ise1-0 hayata geriden başlıyor. Zihniyet meselesi.
Tabikidee. Kadinlar seytan seytan. Guvenmeyin kesinlikle. Bunu bir kadin olarak soyluyorum. Bir kadinin dis gorunusden wow fizik nekadar guzel demeyin. Altinda destekli ic camasirlarmi yok. Korsemi yok. :) neler neler
Bu samimi açıklamalarin için sana tüm erkekler adına teşekkür ederim😂
Rica ederim😄
evlenecegim kuzi evlenmeden anadan uriyen gormek icin bir sebep daha
Herkes kendi istediği kişiye hitap etmek, seksi bulunacaksa onun tarafından bulunmak ister. Yoksa kimse kadın olduğu unutulana kadar seksilikten uzak kalmayı istemez. Ama üremenin doğanın merkezindeki yeri bile, kadın nasıl giyinirse giyinsin sadece seks için varmış gibi davranılmasına yol açamaz, kadın da bunu istemez zaten. Bu ikisinin arasındaki denge ve erkeğin sadece seks objesi muamelesi yapması ihtimali nedeniyle kadın seks yapmak istese de herkese umut vermemek için çelişkili hareketlere girer.
Bence gereksiz bir durum. Kadın duruşu ile, aklı ile ruhu ile etkilemelidir. Bu tip ilave aksevurlar belki daha dikkat çekmek için giyebilirler. Her bu şekilde giyineni de cinselliği seviyor diyemeyiz. Herkesin sonuçta zevk; zevk meselesi. Bazı insanlar dikkat çekmek; bazı insanlar baş döndürmek. En kalıcı olanı akıl ve huy güzelliği ile beraber güven telkin edebilmesi.
Cevap
8Cevap
istemsiz olarak görülmek istemezler kendi istekleri dahilinde isterler. kadınların tek derdi olayları kimin kontrol ettiğidir. aslında. başlarına gelebilecek bütün olaylar. kimin kontrolünde ve karşıdaki kişinin kim olduğuna göre güzelleşir veya çirkinleşir.
Pazarlama sistemi bu şekilde. Böyle yapınca güzel gorunduklerini düşünürler ama asla cinsellik istemezler her şey güzel görünmek uğruna anlayacagin
Her şeye eyvallah ama güzel olunca ister istemez bakılır. soyle bir şey mesela bir kadın süslenip dışarı çıkmıştır göz alıcı şekilde ya da bir dugundedir. etkinlik sonrası yaptığı yorum şu bir şey görmemişler gibi baktılar toplumumuz çok abaza falan vb. amac güzel gözükmek ama bakılınca kabahatl işte Burda takiliyorum
bakıştan bakışa fark var simdi onu da biliyondr
Güdümlü füze gibi😂bakanları kast ettiniz galiba burda
hahahah aynen öyle kaptn olayı 😄
Konu mühürlenmiş tır 🤐🤐🤐
Yuh artık, bende kas gosteren korsa giyeyim o zaman. Insanlarin duygulariyla oynamayin bu bir, ikinciside niye boyle bisey giyme geregi duyarlar ki😂
Cevabını arıyorum😂80 kişi davet etin soruya mantıklı bir açıklama gelir heralde
Ne cinsel obje gibi görülmek isterim ne de belirgin hale getirmem.. Ama yapanlar var tabi..
Baslasin
Yanlış yazdim
Yanlış yazdım 😂😂dila
😂😂yanlış yere yazdım
Seni tebrik ederim kullanmadığım için ne diyeyim
Hep sana yakalanıyorlar🙈🙈🙈
Uyuzluk yapma şimdi gerçekten Yanlış yere yazdım tesadüf yani
bir dahakıne fısılda :)
🙈🙈🙈evet dost yüze vurmak özelden uyarir
Vurmaz
:) eyvallah
yuhhh artık ya bu ne ilk defa görüyorum 😯 ne numaralar varmış kendimi farklı gösterecek herhangi bir şey hiç kullanmadım doğal olsunlar bu ne ya
Ben her zaman dogaliktan yanayım zaten o ürünler sadece günü kurtarir
aynen öyle hiç anlamam olduğundan farklı gorunmek isteyenleri. nereye baksam aynı kadınlar bu nedir arkadaş 😄😄😄😄😄
😂bende nereye baksam bu ara hep aynı burunları görüyorum estetik modası var bu yil
aynı burunlar aynı kaşlar aynı dudaklar aynı surat ifadeleri aynı yüz şekli aynı gözler boya badana hilelerine gel 😂😂😂
Ahahah😂😂çok yakında şairin dediği gibi sen giddinya herkes sana benziyor 😂macazin anlamdan gerçek anlama geçecek bu soz
çoktan geçti bile 😄😄😄
:):) o zaman bıze geçmiç olsun
😄😄😄 çok geçmiş olsun doğal bulabilen aşk olsun 😂😂😂
inşallah :)
Bu görüntüyü komik buldum ama destekli sütyen, korse gayette mantıklı.
Güzellik standartları, algısı belli bunu tartışmaya gerek yok, herkes o görüntüyü bir yerinden yakalama çabasında.
Meme popo ince bel vs sen de cinsellik çağrıştırıyorsa bunu çözmeye çalış bence destekli ürünlere kafa yoracağına
zaten bu tarz ürünler kullananlar komik görünüyor ve kullanmaya ihtiyaç duyuyorsa zaten kendine güvenmiyordur dikkat çekmek için kendini komik duruma düşüren kızlara acıyorum 👎
cok haklısın acınası bır hal
Zaten bu goruntu bastan faul. Cidden spor yapan squat yapan bir popo boyle olmuyor. Imkani yok komik duruyor.
maksat diiket cekmek onu da başarırıyo :) eve gıdıncede ışıklar kapalıyken sevişemıyorum derse tamam:)
Kadınlara güvenmemek lazım çoğu işi biliyor korse destekli sütyen derken yazık erkeklere
😂😂erkeklerde bir şeyler yapıyor kendi çapında neyse istisna onlar
napıyolarmş
Kullananlar, erkeklerin bununla ancak ilgisini çekebileceğini bildiğinden.
Evet gerçekten öyle çok haklisiniz
Sen vücudundaki çekici bölgelerden kadınların hoşşanmasını istemiyor musun? Ama sırf böyle diye de sana sırf cinselliğinden ibaret nesne muamele yapılması mı gerekirdi?
Öyle istiyorsan öyle davranılması hoşuma giderdi
Bunu kullanan o kadar çok az insan vardır kii buna eminim..
Bende emin olmaya başladım.
:))
Aynenn ya göğüsleri büyük gösteren sütyenlermi dersin gotu büyüten klotlarmu
Yakında,🙈🙈korkuyorum başka yer içinde yapacaklat
Ne alaka sımdı dikkat cekmek ıcın degıl belkı kendilerini oyle mutlu hissettikleri ıcın giyiyorlar
Allahım daha neler görücegiz bilmem.😕
😂daha heyetleri var emin ol
Kim demiş 😂
Güzel söz ama uygulamada sınıfta kalan bir söz genelikle
😂😂 çocuk müyüz 😂😂ya he he ne Allah seni😂hmm ok desen daha az etkilenirdim
Çaktırma bende özledim çocukluğumu🤔nasıl böyle kalabildi sen
Kızların haberi Yok sen nerden biliyoğğğğn
Benim her yerde gözüm var😂
Orası belli
Kadınlar kendini iyi hissetmek için bu tür eylemleri yapar.
Korse meydana çıkınca ne olacak 🤓
İlgi çekmek için
Hoşunuza gidiyor ozaman gözlerin sizin üzerinizde olmasi
Benim hoşuma gitmiyor tamam şort etek vs giyiyorum ama bu görseldeki gibi bir şey asla yapmam
Şort etek lafım yok sonuçta kıyafeti bir aldatma söz konusu yok
Hiç gerek duymuyorum
Olduğu kadar mı diyorsun😂yoksa her şey olması gerektiğini gibini sende
Bende senden yanayım yaşasın natürel güzellik.
Çünkü aslında cinsel obje gibi görünmeyi severler.
Böyle birşeye ihtiyacım yok..
degisir
Değişen nedir
yaa pentine pop var yaa
Ateşle oynuyorsun linc gelicek
Hata bir adım öteye gittim😂80 kişiyi davet ettim listedeki bakalım ne olacak
Çoğunun aklı kıt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar