Meraba arkadaşlar. 84 gün sonra düğünüm var Allah nasip kısmet ederse. 2 aylık nişanlıyız. Nişanlım çok azgın her görüştüğümüzde öpüyo okşuyo. Bazen sevişiyoruz ama ilişkiye girmedik gerdeğe saklıyoruz. Bana bu günlerin acısını çıkartıcam diyo hergün seks yapıcaz diyo. Hergün yapılır mı? Evli arkadaşlar cevap verin evliyken nasıl oluyo cinsel hayat?
Cevabın nedir?
+1 yılKokulacak hiç bir şey yok. İlk günler korkunu yenip ilk birleşme gerçekleşene kadar en dikkatli ve yavaşından olur ike sonradında sende o da korkulardan arınöış olarak taha enerjik ve dinamik bir srks temposu yakalarsınız ve bir bakmışsınız bir iki haffa sonra çokta ilginç gelmemeye başlar. Önemli olan sayk değil doygunluktjr. Seks galmayı p*rno sitelerinden öğrenen malesef zavallı gençliğimşz sanırlar ki her şey o gördükleri gibi olacak. Oysa onlar para karşılığı verilen rol ve seneryo neyse hiç bir şey hissetmwden bol bol da srk uyarıcı ilaçlar kullanarak o mangaklım derecesindeki sahneleri çekerler iken sen ve o sözde aşk ve eş olmanın ruhu ile aynı şeyleri mi yapacağınızı sanıyorsunuz? Göreceksin ki çok azgın dediğin nişanlın malesef... yani?
316 Yorumla
Soran+1 yılBoşalıyo hala dur durak bilmiyo.
- +1 yıl
Keşke böyle yapmasa. yanındaki sensin. Srnin varlığını da unutmamalı ve senin neler hissettiğini de görmeli sana da zaman ayırıp senide orgazma ulaştırmalı;aklına ve duygularına da hitap etmeli, srni geride bırakmamalıdır. Seni şaşırtacağına gerdrk gecesi kabusunla nasıl baş edeceğinize odaklansın. Bu konuda ne kadar araştırma yaptınız ve o geceye hazırmısın arkadaşım?
Soran+1 yılAmcanın adına açılmış fake hesap sanırım😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yılBen mi amca mı?
- +1 yıl
Bana amca demeyi keserseniz sevinirim. Siz soru sordunuz bende ciddiye alıp yardımcı olmaya çalıştım.
Soran+1 yılTamam amca
- +1 yıl
@KraLL_28 Genelde alay konusudur, yaşlısın srn ne anlarsın, hadi bal işineciler söyler dayı lafını. O nedenle bana dayı denmesinden nefret edetim. Ben annenizin ne ağabeyiyim ne de erkek kardeşiyim. O nedenle bu tarz ifafeler doğru değil...
Soran+1 yılDayı değil amca dedik. Yolda orda burda gördüğümüz yaşı babamız yaşındaki insanlara saygı açısından amca deriz
En İyi Cevaplar
Her gün olur ilk zamanlar böyle geçer sonra yavaşlar kasma kendini ayrıca ilk seferlere sen biraz acı duysanda sonra sende aşırı derecede zevk alacaksın herşey düzene girecek
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum hergün hergün olur mu hiç
Soran+1 yılYok asla durmaz. Boşalıyo ve hala dur durak bilmiyo. 25 yılın acısını çıkartıcam diyo
- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılKuzum evliliğin aşamaları bunlar.
1. Evre: saat başı
2. Evre: günde bir
3. Evre: haftada bir
4. Evre: ayda bir
5. Evre: yılda bir
6. Evre: yüz yılda bir212 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin?
- +1 yıl
Imza atmadım, soruyorsan. Ama 3 senedir aynı evde gayet evli gibi yaşıyorum. :D
Soran+1 yılHm.
- +1 yıl
Bıravo! Biz o yaşam biçimine işin alası oros.. luk ta master yapmak dşyoruz ki aferim sana. Bunu seni doğurup bu günlere getiren anne ve bababa da yaradan Allah'a da bir şekilde anlatırsın. Şeytanınız bol olsun. Cehennem bile kabul etmeyecek bu zşhniyetleri. Umarım evlenerek kurtulursunuz bu rezil hayatınızdan...
- +1 yıl
@kahriman17 vallahi senin kafan beyninde değil de başka bir yerine çalışıyorsa - ki öyle - bu benim zerre problemim değil. Beni doğurup bu günlere getiren anam babam hiç merak etme arkamda duruyorlar kapı gibi. Diğerine bir şey diyemeyeceğim, olmayan şeye hesap vermem ben. Yaşadığım hayatı beğenmiyorsan benim hayatımla ilgilenmezsin olur biter. Biz de senin yaşam biçimine +9 imanlı çomar ya*şaklığı diyoruz ama durup dururken ben gelip sana bunu söylemem, haddine bile değilken bana sataştığın için duyuyorsun bunu. Uza, haddine değilken kimsenin de hayatına karışma anadolu çomarı. Hoşt.
- +1 yıl
Terbiyesizlikte ve mşdesizlikte onur ve namus ce iffetlilik söz konusu olduğubda hoyratça bedenlerini kullanan siz sözde gençlerin halleri ortada. Hergün karnındaki piçi aldıracağım diye doktor kapılarında yatan yalvar yajar pisliğe gömülmüş o köhne akıllarınız ile mi ahlak dersi verip bu beden benim sana ne lan diyeceksin? Alla'ın sana emanet ettipi bu ırz ve namusunu ve ölümlü bedeni bu kadar sorumsuzca kullanıp öldükten sonra huzura çıkarıldığında Allah'a anlatırsın. Tabiki rahnet nazarı ile yğzğne bakılıp muhatfap kabul edilir isen. Aşk ile olsun samimi ve cşddi bir birliktelik olsun eyvallah ve gayette insani diyelim. Ana kaçınız ne yaptığının farkında? Terbiyesizliğin nasıl bir hayat yaşadığını anlatıyor zaten...
- +1 yıl
Bu bahsettiğin doktor muhabbetini hiç yaşamadım, ha yarın öbür gün çocuğum olursa da aldıracak kadar vicdansız değilim için rahat etsin. Ayrıca bu da seni ilgilendirmez, o başka konu. Seviyorsunuz haddinize olmayan işlere karışmayı. Bak canım kardeşim, bir deftere imza attım, iki akraba karşılıklı göbek attı diye benim hayatımda zerre bir şey değişmeyecek. Ha yalan değil, beş parasız kalırım en fazla o gereksiz masraflarla. Onsuz olmaz diye yırtındığın defterin benim gözümde zerre değeri ve anlamı yok. Sözde "evli" olup ona buna bakmak, başka ilişkiler yaşamaktansa yüreğimden evlenirim evime sevgilime aileme bağlı biri olurum daha iyi. Siz daha iyi bilirsiniz tabi ilişkiceptionları. Kaç hanım alabiliyordunuz aynı anda? Sayısını ben unuttum da.
- +1 yıl
Konu nerden nereye? Mesrle evli olup olmamak değil ne yaşadığının farkında olmak. Sosyal toplumlarda belli bir düzeni sağlamak ve hakka hukuka riayet etmek, kadının gelişi güzel kullanılıp ortada bırakılmasını önlemek amacı ile yine kadını korumak adına getirilmiş belli kural ve şartlar vardır. Sonu evliliğe götürecek ise tabiki bir arada yaşamanızın çok faydası var ve destekliyorum. Ama bu bir tercih ve kimseye hesap vetmem. Bu beden benim dilediğim ile canım ne istersr yaparım kimse karışamaz dersrn işte ona dur derim. Aşk mı aranızdakiler yoksa bir nevi al gülüm ver gülüm o ne hayat bakalım keyfimize işgüzarlığımı bunu ayırmak lazım. Yarın bşr bebeğin olduğunda bir nüfus kağıdı çıkarır iken nasıl bir yol izleyecek ve gerek kendi gerek ise çocuğun için nasıl bir güvence bulacaksın? Erkek için çapkınlık kadın için ise ırz ve namus değerlendirmesi ve olası bir durumda çocuk gerçeği var.
- +1 yıl
Ve bu evliler içinmiş miş. Ya senin gibi evcilik oynayanlar için? Gelde sana evli olup hergün her an her dilediğimizde nasıl aşk ile seviştiğimizi doyamafığımızı da anlatayım. Nedir bu evlilikten kaçmaların, korku içinde olmaların. Tabiki sadakât meselesi. Beni getme, bana karışma hadi yoluna, sende kimsinlerle canım nasıl isterse yaşarım sana mı sorucam mantığı olunca ortada tabi ki neden evlenesin değil mi?
- +1 yıl
Öncelikle evet bu bir tercih, ve bedenimle ilgili alacağım kararlar yalnızca beni ilgilendirir. Ikincisi, benim hesap vereceğim kişiler bu kararımla ilgili annem babam kardeşim ve sevgilimin bu kuşaktan akrabalarıdır, gerisinin tekrar ediyorum haddine değil benim hiç bir kararım. Ve ben o hesabı da gayet güzel verdim ki böylesine iyi bir hayatım var. Kadını korumak zart zurt diyorsun, tamam niyetin belki de sadece budur, ama burda hak hukuk kanun dediğin şeyler varken bile kadınların başına iş gelmiyor mu? Demek ki bu bahsettiğin şeyler güvence değil boş laf. Insan kendi güvencesini kendisi yaratır ben bunu bilir bunu söylerim. İlişkisinin başında ay ya erkeğim ne kadar da güzel kıskanıyor beni tam maço erkek bayılırım diyen kadınlar da ilişkinin sonunda bu ne ya herşeyime karışıyor burnumu çıkartamıyorum evden demesin bir zahmet. 3 yıl oldu daha da gidiyor ilk günümüzden eksiğim yok. Saçma sapan evliliklerdense hayatımı bu şekilde yaşamayı tercih ederim.
- +1 yıl
Ikincisi, evlilikten kaçıyor olsam böyle ciddi bir ilişki içinde olup bu insanla ayrı bir hayat kurmaya çalışmam. Sadece saçma sapan bir deftere imza atmadığım için hayatımızı geciktirmiyorum, senin anlamadığın nokta bu. Ben bu adama bu adam da bana bağlı zaten bir şekilde. İmza atmış atmamış, bu en fazla mahalledeki Neriman teyzenin dedikodu yapmasını önler. Neriman teyze dedikodu yapmasın diye de böyle gereksiz masraflara hiç giremem bırak yapsın. Evimi arabamı alayım düzenimi oturtayım para fazla gelirse evlenirim bir gün.
- +1 yıl
Hala ben ne diyorum sen ne anlıyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 3 gün arayla olur en fazla o abartmış biraz sen onun öyle dediğine bakma
02 Yorumla
Soran+1 yılYok boşalınca da dur durak bilmiyo.
Cevap sahibi+1 yılo kadar kolay değil onun dediği iş güç psikoloji başlarda 3 4 gün olur belki ama sonra çok zor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. sana önerim düğünden bir kaç gün önce o işi halledin düüğün stresi dış çekim balayı yolculuğu koşturmaca derken kesin hasta olursunuz balayınız hastanede geçer
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılEşim yanımda olacak yazamam. Balayından gelince de bayram olacak bayramdan sonra hatırlatt
+1 yılbaslarda tabi hergun olur ama bir sure sonra bikar ki bu seferde sen itersin tadi alinca 😉
016 Yorumla
Soran+1 yılNasıl hergün yaa
- +1 yıl
her gece iste ne güzel
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
korkma korkulcak birsey yok
Soran+1 yılEvli misin?
- +1 yıl
hayir degilim ama sevgilimle ayni evi pylastim
Soran+1 yılBakire değilsin o zaman?
- +1 yıl
hyir degilim
Soran+1 yılNası bir duygu içine girmesi? Ne kadar acıyı
- +1 yıl
arabayla duvara toslamak gibi birsey ilkinden birsey anlamazsin zaten aci var evet sonra zevke birakiyor yerini
Soran+1 yılNe kadar acıyo?
- +1 yıl
fazla degil ya biraz agri ve kucuk bir kesik gibi dusun
Soran+1 yılNe kadar kam geliyo?
Soran+1 yılKan*
- +1 yıl
kisiden kisiye degisir ama cok degil adet kaniyla alakasi yok yani
Soran+1 yılHm.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim. Hayallerim her gündü. Gerçekler haftada bir. Yetersiz bir seks hayatı
029 Yorumla
Soran+1 yılSen mi istemiyosun eşin mi?
Cevap sahibi+1 yılEşim istemiyor. İsteksiz erkeklere zaten ayarım. Aksine ben de çok istekliyim. bir uyuşmazlık var
Soran+1 yılHm. Ben şimdilik istekliyim bilmiyorum ilerde nasıl olacak
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılEşim de nişanlıyken istekliydi. İstekli olmak güzel avantajlısın. İsteksizliğe yol açabilecek şeyleri eşinin bilmesi gerekir
- +1 yıl
niye hayır
Soran+1 yılNe mesela?
- +1 yıl
soran Senin esin sert sevisiyor galiba
Soran+1 yılSana sevgidelisi 30 sanane?
Cevap sahibi+1 yıl@sevgidelisi30 arkadaşım aradan bir çıkar mısın. Benim yorumumun altına musallat olmak da neyin nesi
Cevap sahibi+1 yılSoran hanım size cevaben yazıyorum. Şu an mastta aldığınız hazzı sekste ilk başlarda alamayabilirsinix. Seksin cazibesi gözünüzde düşebilir. O yüZden bir süre daha ilişkiye girerken klitorise gereken önem verilmeli. Kocan da bunu anlayışla karşılamalıdır. Benden zevk almıyo musın neden elin orda dememelidir. Ayrıntıdam bir tanesi bu mesela. Tabi detay çok
Soran+1 yılYok önemi veriyo ilk beni bir boşaltıyo sonra sevişiyoruz, sonra bir daha boşaltıyo en son kendi boşalıyo sen daha önemlisin diyo. Sakın benim bencil bir adam oldugumu düşünme diyo
Cevap sahibi+1 yılBenim bakış açım da böyle. Az rastlanır bir eş bulmuşsun kendine. Güzel bir seks hayatınız olacak. Zaten ben eşim boşaldıkça kendimi erkek hissedyorum. Seninkinde de bu var muhtemelen
Soran+1 yılAynen. Dışarı alışverişe diye çıkıyoruz bazen işimizi hemen bitirip arabada sevişiyoruz ben söylüyorum denemek için vakit yetmicek sadece sen boşal beni boşver diyorum bir daha duymıcam diyo vakit azsa sadece sen boşalıcan öncelik sensin diyo.
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun. Değişir ama ortalama boşalma süren kaç dakikadır tahmini
Soran+1 yılIlkiyle ikinci fark ediyo.. ilki 14-15 dakka falan
Cevap sahibi+1 yılArabada 14-15 dk nasıl yalnız kalabiliyosunuz etraftan kimse geçmeden. Ben de denemek istiyorum da mümkün görünmüyor sanki
Soran+1 yılIssız sakin bir yere gidiyoruz
Soran+1 yıl1 saat 2 saat kalıyoruz
Cevap sahibi+1 yılEn iyisini yapıyosunuz. İkinci boşalma daha mı geç oluyor. Bizdeki öyle çünkü de
Soran+1 yılEvet ilkime göre geç ama oral yapıyo
Cevap sahibi+1 yılİlkinde okşama ikinci de oral şeklinde mi? Aslında bir seferliğine yerlerini değiştirin. En azgın halindeyken sana oral yapsın. Çığlıklar yükselir
Soran+1 yılHemm oral yapıyo hem okşuyo. Okşarken aynı ayna gögğslerime yumuluyo
Cevap sahibi+1 yılNe kadar zamanda bir sevişirsiniz peki?
Soran+1 yılYa iki gün üst üste oldugu da oldu bir hafta hiç olmadıgı da oldu. Değişiyo. Bazen çıkıp yemek yiyoruz tam niyetleniyoruz annem arıyo bazen çeyizlik bişi almaya çıkıyoruz alıp hemen arabaya geçelim diye düşünüyoruz alacagımız şeyi bulamıyoruz magaza magaza geziyoruz vakit kalmıyo
Cevap sahibi+1 yılAktaracağım tecrübe ve birtakım sorularım var gizliden çıksam yazar mısın peki?
Soran+1 yılTamam ama edepsizlik yapmak yok
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah yaa. Çıktım. Bekliyorum
Soran+1 yılYazdım.
1 ay sonra bende evleniyorum ve nişanlimi bende çok istiyorum
017 Yorumla
Soran+1 yılNeler yapıyosunuz?
Soran+1 yılBenim ki de öyle. Ilişki yok ama sevişiyoruz oral yapıyoruz sürtünüyoruz
Soran+1 yılÇıplak gördünüz mü?
Soran+1 yılHm.
Soran+1 yılNe kadarlık nişanlısınız bir de severek mi görücü usulu mu?
Soran+1 yılBiz görücü usulu ve sizden hızlıymışız 😮
Soran+1 yılHayırlı olsun şimdiden. Görüş için teşekkürler😊
Soran+1 yılMesaj atıp bişiler sorabilir miyim?
+1 yılButun tılsım bitiyo sec mex yok gorup yapinca h3vesi kaciyo insanin
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? Ama biz sevişiyoruz boşalıyo dur durak bilmiyo
- +1 yıl
Şaka yapiyorum tabiki.. evlendikten sonra mutlaka gunde 4veya 5 kez iliski yasarsini ama bu ilerkiyen zamanlarda gunde bir olur sonra haftada 1 veya 2 olur
Soran+1 yılHm.
+1 yılyapılır tabiki ben hergün yapıyorum zevkten kudurtuyorum onu
00 YorumlaYapılır
demek ki kocan seni daha cok arzuluyor :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle derler ama yapmazlar maalesef
215 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin?
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Sen istiyor musun peki
Soran+1 yılKaç günde bir oluyo? Nasıl oluyo? Mesela işe giderke mi söylüyo akşam seks yapalım diye yoksa akşam geliyo yemeğini yiyo tv izlerken birden yanına gelip başlıyo mu?
Cevap sahibi+1 yıl@incit_miycem evet tabiki istiyorum ama her gün olmuyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılİlk zamanlar tutrugu her yerde yapıyodu sonra haftasonu sevştk sadce snrda iki haftada bir falan ben tabi durmuyorm azdryorm onu daha sık yapmya calşyrm yani yoksa benim diyen erkektw iş yok bacım korkma
Soran+1 yılNası azdırıyosun birazcık tüyo verir misin?
- +1 yıl
Bize denk gelmez ki senin gibisi
Cevap sahibi+1 yılÖnce bakım tabiki. Transparan gecelikler e birazda cilve yaptın mı erkek kısmısı hemen gaza gelir zaten
Cevap sahibi+1 yıl@incit_miycem gelir gelir
Soran+1 yılHm.
- +1 yıl
Bekliyoruz bakalım
- +1 yıl
Soran nerde oturuyon
Soran+1 yılNapucan ki?
- +1 yıl
Hiçç sordum
Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı. bir saatten sonra eski istek ve performans kalmaz.
00 Yorumla
+1 yılAyvayi yedin kabugunu sindirdigin gun olacak😂
00 Yorumlaçiftlere göre değişir bu durum tercih meselesi
00 Yorumlahemide çok güzel yapılır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapılır ama 2 ayda sıkılır haftada 4-5e iner
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhergün 3 kere yapiyorum ben
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılevlenince görürsünüz :D
00 Yorumla 10 ğune hevesini alır
00 Yorumla
+1 yılhevesi geçer 1 ayda merak etmw
00 Yorumlahayirli olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılHergün?
+1 yılHerife bak ya
00 YorumlaÇok güzel oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl