O zaman ömrümü uzatmak için hemen evlenmem lazım hrhehehehehej

O zaman ömrümü uzatmak için hemen evlenmem lazım hrhehehehehej
Evet, düzenli ve sağlıklı cinsel hayatın
ömrü uzattığına dair bilimsel araştırmalar var. ✨
Çünkü seks; bağışıklığı güçlendiriyor, stresi azaltıyor,
kalp sağlığına iyi geliyor ve mutluluk hormonu salgılıyor. 🤍
Ama ömür uzatmanın tek yolu bu değil tabii.
Spor, beslenme, huzurlu bir yaşam da aynı derecede etkili. 🌸
Yani evlenmek değil, sağlıklı yaşamak önemli. 😉
Merhaba! Bence bahsettikleri ölüm normal ölüm degil onlar kadının menapoz döneminde bahsediyorlar erken ölğr dediklerini kadınlığı erken ölür diye anladım ben yoksa doğrudan seks ile ölümün hiç bir alakası yok.
Dolayısıyla evet seks yapmayan kadın daha erken menapoza girer ve kadınlık duyguları ölür gider.
Konu doğrudan seksle alakalı değil aslında. Hareket etmekle alakalı. Hareket için tasarlanmış bir bedene sahibiz, bunu kullandıkça daha dinç oluyoruz. Doğamız böyle.
Cevap
21Cevap
Ne alaka. işleri güçleri seks başka bildikleri yok mu
Evlilikte seks olduğunu da anca senin gibi Anadolu çomarı düşünürdü zaten imam hatipli Sümeyye :d
Annem babamın kardeşiyle vuruşsaydı ben de senin onayladığın bir tip olurdum zaten dangalak. Öyle olmadığı için senin gibileri irrite ediyorum
Seks için evleneceğim demedim evlilik dışı sekse karşıyım dedim. Ayrıca vuruştuğun kişi bildikten sonra el alemin bilmesi arasında bir fark yok.
Mutlulukla bağlantılı bir durum olabilir. Seks yaptığı halde mutlu değilse kişi belki de ters etkiler bilemedim.
Aslind insni rahat hisettirir stresini alir buda belki omurde uzama yapabilir.
kalp ve damar sağlığı uzmanları günlük cinsellik öneriyor
Haftanın 5 kere seks yaptığıma göre sence ne kadar ömrüm kaldı?
Sapık bir erkeğin uydurması bunlar. Başka bir uydurma ise spermin cilde iyi geldiği yalanı
Aslında spermin içerdiği protein miktarı bakımından yararlı olduğuna dair bilimsel çalışmalar var.
Evet duymuştum uzatır bence her seferinde iyi oluyor
uzatır tabi ki her şeye iyi geliyor bilimsel olarak var zaten
valla 10 yıldır hic yapmıyorum herhalde 5 yıl sonra bende ölürüm
Sabahtan beri burada evli kadınların kocalarıyla olan sorunlarını dinliyorum. Evlen seninkini de dinleyim😃😃
Bence onların sorunları evlenmeden önce de vardır da görmezden gelmek istemişlerdir
Valla bilemeyeceğim artık:)
Ayrıca kocamla sorunum olsa bile burada niye anlatayım oğlum. Buradaki kertenkeleler zaten o tarz kadın bekliyor boşluğundan yararlanmak için.
Evet uzmanlar diyorsa yapmak lazim.
Saçma geliyor düşününce
Catirtiya bol bol devam
Olabilir ayrıca seks gençleştirir.
herrşey yapabilr :):)
Seks yapman yeterli canım evlilik şart değil
Ben zina yapmıyorum
O senin tercihin
Biraz kısa yaşa napalım
Gençleştirir
uzatmaz
Seninle yapılırsa evet