20 yaşında bakir erkek, sorunum ne?

Arkadaslar, ben 20 yasindayim, ama hala bakirim. Neden biliyormusunuz?

Genel evdeki kadinlardan igreniyorum, ve ilk kezim onlarla olsam kendimi hic bir zaman af etmem.

Ben ilk kesimi (ver her zaman) sevdigim, asik oldugum bir kadinla yasamak istiyorum. Ben "sex yapmak" istemiyorum, "ask yasamak" istiyorum. Yani, kendimi gercekten asik oldugum kadina saklamak istiyorum.

Bu yuzden, normal bir kizla (hayat kadini olmayan) bile birlikte olmak istemiyorum. Bence cinsel iliski sadece ask olursa iyi, ask olmazsa ve fiziksel zevk icin yapilirsa cok igrenc.

Dusunuyorum, eger biriyle zevk icin iliski yasarsam, gelecekte asik oldugum kadinin yuzune nasil bakicam. O bilmese bile, ben vicdan azabindan olurum, kendi ruhumu fiziksel zevk icin sattim dige.

Aslinda istesem bu gun bile iliski icin bir kiz bulurum, ayptir soylemesi, yakisikligim fena degil. Ama yine soyluyoum, ben kendimi askima sakliyorum

Sorunum nebiliyormusunuz?

Bakir oldumdan utaniyorum. Her kes benimle alay eder diye dusunuyorum. O yuzden arkadaslarima ben bakir degilim dige yalan soyledim.

Sizce ben 20 yasinda, hala bakir oldugum icin utanmalimiyim? Sorum ozellikle kizlara. Geleckte kiz arkadasim bakir oldugum oyrenirse ne dusunur? Benimle alay edermi?

Bence erkeklik 15 yasinda genel eve gitmekle degil, kendini sevdigine kadina saklamak.

Bu arada, dindar degilim, bence evlenmeden olur, yeterki gercek ask olsun.

Ben Turkiyede buyumedim, o yuzden turkecemi af edin.
Güncellemeler
+1 yıl
hic kimse cevar vermyor, o yuzden sorunun kategorisini degistirmek isiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
sen hala "cocuksun" demelerinden, ya da "gay" mi diye dusunmelerinden, " iktidarsiz" mi diye dusunmelerinden utaniyorum
20 yaşında bakir erkek, sorunum ne?