Her sabah ise gitmek için uyanıyoruz ve eşim çoğu zaman sert uyanıyor halbuki haftada 4 5 gün seks yapıyoruz ve bayağı tatmin oluyor memnunda hayatımızdan ama yalan mi söylüyor tatmin olmadığı için mi her sabah böyle?
Cevabın nedir?
+1 yılTatminsizlik ile ilgisi yok. Hepimizde olduğu gibi sabahın ilk ışıkları ile uyanan her insan iyi dinlenmiş rahat bir yatakta uyumuş ise libido yüksek olur ve biz erkejler sertleşir siz kadınlarda kudurur çılgına dönersiniz ki evli isek ne ala...
25 Yorumla
Soran+1 yılYok aksine ben üzülüyorum kesin tatmin olmuyor diye :(
- +1 yıl
Herşey yolunda. Madem adam hazır sen hazır. Sabahta al ifadesini ne kaybedersiniz?
Soran+1 yılBen pek erken uyanamiyorum ise anca yetisiyorum
- +1 yıl
Uyan bence. Sırf bunun için bile olsa uyan. Göreceksin çok sevecek bu hareketini...
Soran+1 yılDeniycem zaten ya ondan önce uyanıp oral yapicam ona insallah
En İyi Cevaplar
+1 yılTüm erkekler sabah uyandığında böyle olur çünkü hormonlar salgılanır ve kan penise daha çok pompalanır ve uyarılma olur korkma yani sen bu şekilde ilgilenirsen kimseye ne bakar nede gider
242 Yorumla
Soran+1 yılAma çoğu sabah ya bilmiyorum kafam karisti
- +1 yıl
Ya kocan ben dahil tüm erkekler sorun yoksa penisinde hepsi kalkmış olur korkma hatta sabah ondan once kalk ve oral seksle uyandırıp kendine saldırt bak ne kadar sana bağlı olduğunu göreceksin çünkü tüm erkekler sabah oral seksle uyanıp sevişmeyi hem hayal eder hemde yapıyorsa en sevdiği andır
Soran+1 yılYa öyle yapsam tam anlamıyla tatmin olur mu benden şimdi ben eksiğim yani?
- +1 yıl
Yaaaaaa ne alaka eksik değilsin bu bir hayaldir istektir yaparsan daha memnun olur diyorum yoksa sen haftada 4-5 kere yapıyorsan ve kocanı kalben ruhen ve bedenen mutlu ediyorsan sıkıntı yoktur
Soran+1 yılHer erkek böyle hayal ediyorsa kesin kocam da ediyordur bu hayalini gerceklestiririm onun inşallah mutlu olur
- +1 yıl
Olur emin ol ama eksiğim diye düşünme çünkü bunu bilmeyen ve oral seksi sevmeyen çok kadın var asıl onlar eksik
Soran+1 yılYa diğer kadınlar umrumda değil ben kocam için mükemmel olmak istiyorum
- +1 yıl
Vallahi dediğim gibi biz erkekler kalben, ruhen özellikle de bedenen doyarsak çok ama çok mutlu oluruz ve sen anlattığına göre kocanın mutlu olmama gibi bir durumu yok
Soran+1 yılİnşallah çok mutlu olur
- +1 yıl
İnşALLAH senin elinde tamam kendine iyi bak
Soran+1 yılSende😊
- +1 yıl
Teşekkürler ben evlilik düşünmüyorum çünkü bir kere yandı ağzım gerek yok yani
Soran+1 yılTek başına hayat geçmez ama ya
- +1 yıl
Yok ben böyle inanılmaz iyiyim çok rahatım ve yalnızlık yok ki zaten yalnızlık ALLAH'A mahsus birşey
Soran+1 yılOlsun ya kocam 3 gün şehir dışına gitse evde tek basima duvarlar üstüme geliyor sanki
- +1 yıl
O zaman kocanın aşkın sevginin değerini bilerek yaşa ki evliliğiniz bir ömür sürsün ben rahatım üstüme gelmiyor duvarlar ve tek olarak takılmıyorum herhalde
Soran+1 yılSen mutluysan ne guzek😊
- +1 yıl
Teşekkürler böyle mutluyum inan bana. Biz erkekler çocuk gibiyizdir şekerimiz sizsiniz siz elimizden gider veya alınırsanız işte çocuk gibi ağlarız dumur gibi ortada kalırız. İşte ben bu aşamaları geçtiğim için artık sadece kendim için yaşıyorum kendimi mutlu etmeye çalışıyorum bunda da başarılıyım
Soran+1 yılÇocuk falan var mi
- +1 yıl
Yok olmadığı iyi olmuş çünkü çocuğun psikolojisi çok bozuk olurdu hatta ayrılamayabilirdik işte o zaman cehennem azabınıyaşamış olurdum
Soran+1 yılPeki hiç hayatında çocuğun olsun istemez misin
- +1 yıl
Kim istemez ki ama böyle bir ortamda olmaması daha iyidir bizde aldatma falan olmadı ama sevgimiz saygımız ve birbirimize tahammülümüz bitmişti o yüzden sürekli soğuk savaş vardı evde
Soran+1 yılKaç yilda o kadar yiprattiniz soguttunuz birbirinizi ya
- +1 yıl
Aslında 2 sene üniversite ve 7 sene de evlilik desek toplam 9 yilda
Soran+1 yıl7 sene evlilikte çocuk yapmadan durmaaniz iyiymiş ben 2 yıl sonraya çocuk düşünüyorum
- +1 yıl
Ya biz eğlenmeyi çok seven bir cifttik ayrıca da ben turizmle uğraştığım için çocuk biraz uzaktı o zamanlar zaten ayrılalı 5 sene oldu
Soran+1 yıl4 senedir cinsel ihtiyaçlarını sevgili vs olayları ile mi karsiliyorsun :(
- +1 yıl
Evet o konuda sıkıntım yok da boşver o konuları sen evlisin seninle konuşmak doğru olmaz
Soran+1 yılYa peki eşime ne yapsam başka mutlu olur bir erkek gözünden merak ediyorum
- +1 yıl
Gerçekten bunları yap inan çok mutlu olur hele ki yeni evlisiniz her zaman seksi ve güzel ol. Yemek yaparken, Çamaşırla uğraşırken, temizlik yaparken, el ele gezerken, film izlerken, muhabbet ederken, işten eve geldiğinde kapida seksi kıyafetlerin olup her zaman dudağından öperek karşıla, sevgini belli etmekten çekinmeyen, sorun olduğunda konuş ve dinle, saygılı ol hele ki arkadaşlarının ve ailesinin yanında ve sabırlı ol
Soran+1 yılÖyleyim genel olarak aramızdaki tek kavga onun fazla kıskançlığı dışarda falan giydiğim şeyleri çok kıskanıyor bilmiyorum yeni evliyiz diye mi ama surekli disarda erkekler bana bakıyor gibi hissedip huzursuz oluyor
- +1 yıl
Ya daha toy umarım ki zamanla pişer oysaki baksalar ne olacak ki sevinmesi lazım benim karım güzel ve seksi herkes imrenerek arzulayarak bakıyor ama benim sevgilim benim karım onunla ben öpüşüyorum koklaşıyorum sevişiyorum demesi lazım
Soran+1 yılYa asla öyle demez der mi saniyorsun🙊 dışarda falan sürekli kıyafetlerimi cekistiriyoreliyle kapatmaya düzeltmeye çalışıyor bir şeyi olmadığı halde bu konuda takıntılı ışte bu yüzden kavga ediyoruz sadece :(
- +1 yıl
Dediğim gibi daha toy bizde o evrelerden geçtik ama dediğim gibi eşime güvendikten sonra özellikle de güzel ve seksi kıyafetler giymeyi sevip benim için giyindikten sonra sorun etmem çünkü benimki ya bu hatun derim hatta omzum dik elini tutup yürürüm ki sanki herkese meydan okurum benim hatunum diye
Soran+1 yılBakış açın çok hos
- +1 yıl
Olması gereken bu nasıl ki biz kadınlardan saygı Bekliyorsak onlara da hakettikleri saygıyı vermeliyiz ki ilişki aşk sevgi yürüsün
Soran+1 yılÇok haklısın umarım esimde bu konuda zamanla yumuşar :(
- +1 yıl
Umarım olur çünkü seni seviyorsa yapmalı kalbini kirdikca aranızda kopukluklar başlayıp soğuk savaşlar yaşanmaya ve bitme noktasına gelirsiniz. Unutulmasın ki insanı sıktıkça insan dolar, dolar ve bir gün gelir patlar
- +1 yıl
Teşekkürler benim yorumu seçtiğin için
Soran+1 yılRica ederim😊
- +1 yıl
İyisin değil mi güzel ve mutlu bir hafta sonu diliyorum sana
Soran+1 yılİyiyim ya sen nasilsin😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence bir skıntı yoktur erkek bu kadına değdiği andan 10 saniye içinde penisi kalkıyor bende yeni evliyim hergün ilişkiye giriyoruz işe gitmden bazen sabahlarıda giriyoruz bana dokunması bile yetiyor kaldırmaya :D
37 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar oldu evleneli
Cevap sahibi+1 yıl20 gün oldu dha yeni olduğu için her fırsatta yaklaşıyor ilerde bu kadar olmaz belki şu an tadını çıkartıyoruz o yüzden
Soran+1 yıl20 gün mu :D ayy bayağı yeniymis sizinki balayı falan oldu mu
Cevap sahibi+1 yılevet :D balayına gittik 5 günlüğüne
Soran+1 yılİnşallah uzun ömürlü olur evliliginiz :D yani sen şimdi normal diyorsun demi her sabah öyle sert olmasina
Cevap sahibi+1 yılinşallah sizinde :) erkek bu yani kaldırmaya yer arıyor istediklerindede gerçekten saniyeler içinde kaldırıyolar o yüzden bana normal geliyor.
Soran+1 yılHadi insallah :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok canim ne alakasi var erkekler sabahlari hep sert kalkarlar
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
39Cevap
+1 yılBence sizde sorun yok eşiniz de biraz performans fazlası var.
Bir de çiş yapmadan yatarsa o zaman da sabah idrar zorundan dolayı sertlik olur ama hemen geçer10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok bu onunla alakalı birşey değil genelde bütün erkekler böyle dinlenip enerji topladigindan diyelim 😂😂
17 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi :(
Cevap sahibi+1 yılevet cidden
Soran+1 yılİnşallah :(
Cevap sahibi+1 yılkorkma korkma gerçekten öyle boşuna demiyorlar sabah erkekler çadır kuruyor filan caps filan yapıyorlar ya 😉
Soran+1 yılCaps falan hiç ilgilenmem inan
Cevap sahibi+1 yılben gırgır amaçlı dedim onu bu konu üzerine yapılır sürekli bunlar
Soran+1 yılAnladım peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılhemen hemen her erkegin Sabah böyle sekil uyandigini bilmenizi isterim thats normal yani :)
16 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi ya :(
Cevap sahibi+1 yıliyide sende sorun degilki yüzünü asmana gerek yok yani tatmin olup olmayisinla alakasi yok bu durumun
Soran+1 yılNeden oluyor peki eşim doyumsuz falan mi o zaman
Cevap sahibi+1 yılalakasi yok uykuda sinir sisteminin bir nevi aktif olusundan kaynaklanan bir durum.
bebeklerde ve yaslilarda dahil olabiliyor bu
Soran+1 yılEşim normal yani?
Cevap sahibi+1 yılevet öyle
+1 yılyok ya bende de ole isin acigi akli yok firkri var 😂😂 ama bunun istekle sen bir ilgisi yok hafta zaten 7 gun gun de resmi tatil olsunn 😂😂😂😂😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tatmin olsa bile erkek olağan bir durumdur. Bütün gece biriken idrar ve yatarken ister istemez yatağa sürtünme olduğundan ereksiyon normaldir
20 Yorumla
+1 yılHer erkekte olur sabah ereksiyonu ona elinle mastürbasyon yap ya da oral yap 5 dk da boşalt iniverir :)
20 YorumlaBiz haftada daha çok yapıyoruz yine de sabah kalkıyor her erkekte böyledir akşam yapsak sabah yine kalkar sabaha karşı yapsak sabah yine kalkar
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler sabahları ereksiyon olur ister istemez. Herkeste böyledir bu
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsabah ereksiyonu diye bişey var erkek metabolizması ile ilgili
10 Yorumla
+1 yılValla genelde sabahları öyle olur zaten iyi dinlenmiş demek
20 Yorumlaİşemeyi önlemek için kalkar
Canı çektiğinden değil 😂11 Yorumlahayır senınle ılgısı yok her erkekte olur o iş merak etme vücut dınlenıyor beyın rahatlıyor ve sabahta uyanık halde penıste uyanıyor
10 Yorumla
+1 yılbelkide tatminndegilde tahrik olur
19 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu sabah ama?
- +1 yıl
gece doymamistir
Soran+1 yılAma o tamam diyene kadar durmuyoruz ki
- +1 yıl
iyi iste guzel calisiyor demekki makina sorun etme ise gitmeden bidaha yapin
Soran+1 yılYa ben hep geç uyandigim için ona vakit kalmıyor :D
- +1 yıl
gece acikta yatiyorsada olabilir
- +1 yıl
tatmin olmamakla alakasi yok bunu bil yeter
Soran+1 yılYok aslinda
- +1 yıl
saglikli olan herkeste olur o durum
Hayir vucut enerji depoluyor uykuda o enerjide oraya vuruyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde hep olan bir durum bunun onla alakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorunu olabilir bu iyi bir şey değil
12 Yorumla
Soran+1 yılYaaa benden kaynaklı mi😭😭
Cevap sahibi+1 yılyok cinsel sağlığı açısından
+1 yılsen sabahlarıda ver ona
24 Yorumla
Soran+1 yılO da oluyor bazen ama ben ise anca uyanıp yetisebiliyorum o yüzden olmuyor hep
- +1 yıl
eşine söyle sabahları seni oral yaparak uyandırsın
Soran+1 yılDerim peki
- +1 yıl
farklı pozsyonlarda yapın
bende öyleyim ondan değildir o :D
17 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki beni sevmiyor mu artık :(
Soran+1 yılAma seks yapmasa anlarım tahrik olmuştur derim ama bu kadar yapıyoruz daha nasıl sabahları tahrik oluyor
Soran+1 yılErkekler ne tuhaf ya :(
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılher erkek öyledir bayrağı göndere diker uyanırız :D
00 Yorumla O şekilde uyanmasa erkekliğinden şüphe et
30 Yorumlasabah dene kalkmiskken bence
12 Yorumla
Soran+1 yılDenedik ama çoğu sabah öyle olunca artık kafama takılmaya basladi
Gizli Üye(36-45)+1 yıladamda kalp sorunu var
11 Yorumla
Soran+1 yılYokki gayet saglikli
+1 yılYok 😀 o senlik değil genel bişey
10 Yorumlasabah sidik kalkımı o :)
11 Yorumlaalakası yok çişi geldigi için
11 Yorumlaharika işte sabah 1 posta sonra duş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynısı bende de var normal
134 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnapiyorsun peki öyle görünce
Soran+1 yılÜzülüyorum artık kesin benden tatmin olmuyor diye
Cevap sahibi+1 yılPeki özel olucak ama nasıl yapıyorsunuz
Soran+1 yılNasıl yani klasik yapıyoruz iste
Cevap sahibi+1 yılfarkljbiseyler deneyin
Cevap sahibi+1 yılsustunuz
Soran+1 yılDeneriz zaten ya pozisyon vs
Cevap sahibi+1 yılMesela sabahları ağzına alarak onu uyandirabilrisin.
Soran+1 yılEvet bunu deniycem insallah
Cevap sahibi+1 yılkkrktugun şeyler m var
Soran+1 yılTek korktuğum şey benden tatmin olmaması :(
Cevap sahibi+1 yılBunun için bir hata yaptığını düşünüyor musun
Soran+1 yılHayır ama olsun erkek gözünden bilemem :(
Cevap sahibi+1 yılYani merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsin sana yardimci olmak isterim
Soran+1 yılBir erkek olarak esin sana neler yapsa çok mutlu olurdun mesela
Cevap sahibi+1 yıldewamli istemesi doyumsuz olması sabahları dediğim gibi uyandirnasi ve sert olmasini isterim
Soran+1 yılBen çok sert değilim ya daha yumuşak olmasını seviyorum :(
Cevap sahibi+1 yılDetaylı knslm mi biraz belli ki çok Üzgünsun
Soran+1 yılOzel den kimseyle konuşamam rahat olmuyorum öyle kocam aklıma geliyor
Cevap sahibi+1 yılSaygı duyarım ama burda ne kadar detaylı konsabiliriz ki? yani no da verebilirim ama çok ileri gitmiş olurum.
Cevap sahibi+1 yılama kendi ni sert lige alistirman lazım
Soran+1 yılYa ama bir iki kez sırtını cizmistim sonra kanadı çok üzüldüm ya hiç zevk almadım yani
Cevap sahibi+1 yılO kadar iler gitme ama daha fazla istiyorum diye tahrik et onu
Soran+1 yılDiyorum ki zaten hep onu arzuladigomi istediğimi hep belli ediyorum tv izlerken bile
Cevap sahibi+1 yılO zman isteksiz mj eşin sen istediğin için mj yapıyor acaba
Soran+1 yılYok kendisi de istekli ya
Cevap sahibi+1 yılbir kere de sert yapın bakalım ne olacak
Soran+1 yılPeki deneyelim bakalim
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç senn
Soran+1 yıl22 ben
Cevap sahibi+1 yılHangi ildesin
Soran+1 yılAydin
Cevap sahibi+1 yılHımm ne guzrl bende aydinliyim Ama İstanbul'da yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılMüsait değilsin galiba
+1 yılereksiyon normal bir durum
20 YorumlaHer erkekte olur o kanka
20 Yorumla
+1 yılNormal bir durum her erkekte aynisi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsabah ereksiyonu sağlıklı her erkekde olur canım
20 Yorumla
+1 yılEşin çok şanlı
15 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu sabah sert olduğu için mi
- +1 yıl
hafta 4-5 defa seks ve onu tatmin ettiğin için
Soran+1 yılAma hala çoğu sabah böyle sert😭
- +1 yıl
olur sabahları boşver takılma
Soran+1 yılPeki bakalim
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSabah ereksiyonu normal bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır libidosu yüksek de o yüzden
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabah ereksiyonu degil mi bu bahsettigin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçişi vardır o yüzden öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaşaklarını bira ov tamamdır
10 Yorumla
+1 yılsidik zoruyla öyle bunu daha önce de açıkladık :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Tatmin olur rüya görmüştür olur her erkekte o
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKac atioki
17 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım atmak derken?
Cevap sahibi+1 yılKac posta atio
Soran+1 yılYaptığımız gün 2 ya da 3 istek durumuna göre iste
Cevap sahibi+1 yılSabahta atsin 2 gitmeden oyle gidilirmi :)
Cevap sahibi+1 yılTrolmusun yoksa :)
Soran+1 yılYok ya gece yapıp uyuruz sabah yapmayız pek aralarda anca
Cevap sahibi+1 yılYaslar kac nekadardir evlisinz
sabah olur o
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim her sabah penisi sert uyanıyor benden yeterince tatmin olmadığı için mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler