Ben orgazm olurken çok kasilan kendimi sıkan biriyim ve eşim icimdeyken ne zaman orgazm olsam eşim onun penisini çok sıktıgimi, kasilmalarima dayanamayıp hemen bosaldigini söylüyor ve cidden ne zaman ben orgazm olsam hemen arkamdan o da bosaliyor. Vajina kasilmasi erkeğin boşalma süresini o kadar etkiler mi ya?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çok doğal bir durum bu.. Çünkü vajina penis içinde iken iç güdüsel olarak penisi sağıp spermleri döl yatağına yollamak için kasılma hareketi yapar hele ki bu kadın orgazm halinde iken daha da artar.. Zaten vajinanın içi tırtıklı bir yapıya sahip olduğundan erkek bunu tam anlamı ile hisseder.. Birde buna vajinanın sıcaklığı ile ıslaklığı eklenirse erkeğin dayanması hayli güçtür.. Siz o p*rno filmlere bakmayın.. Öyle 25-30 dakika kadının içinde gidip gelecek erkek göremiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız..
yaa hiç yaşamadım böyle birşeyi ama çok merak ediyorum :) sıkıp içinemi çekiyorsun peki?
113 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok kasiliyorum öyle olunca feci kasıp icime çekip bırakıyorum 30 sn falan böyle devam ediyor cildiriyor bosaliyor hemen
Soran+1 yılSeverim esimde çok sever benim orgazm olmama yakın iyice siklasir o sesler sonra ben orgazm olup kasilinca derin sessliklik :D
Soran+1 yılBen orgazm olmasam ve ya çok sikmasam eşimin penisini icime doğru eşim de bayağı gekgit yapar ama çok kasiliyorum cidden çok çekiyorum onun penisini vajinamin icine vakum gibi dayanamıyor adam haklı olarak
Soran+1 yılSeni icime cekicem en derinime diyorum kulağına fisildayarak hemen anlıyor bizimki mesajı :D benn20 dakikada falan orgazm oluyorum
Soran+1 yılHayır sevmem öyle şeyleri o an sadece eşim ve ben olmalıyız tüm dikkatimi ona vermeliyim kimse izlememeli
Soran+1 yılOzelden hayır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
Sakın bu yaptığından vazgeçme kıymetini bil bu doğallığın..
12 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi
daha ne istiyonuz ne güzel işte. millet arayıpta bulamıyor siz buldunuz beğenmiyonuz.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen haydar hocam:D
Böyle bir durumu herkes yakalayamiyor. mükemmel bir durum
11 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi bana gayet doğal geliyor
Etkiler etkilemez olur mu erkeği zevkin nirvanasına çıkarır
10 Yorumlaee fena mı işte beraber orgazm oluyorsunuz. ne var bunda.
10 Yorumla
+1 yılEtkiler tabi ben bazan hiç git gel yapmıyorum eşime vajinasını sıkıp bırakmasını söylüyorum o şekilde boşalıyom içine
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok etkiler ama senin boşaldığını görünce double zevk için oda boşalabilir 😏
10 YorumlaBirak gitsin gelir gider o ya dert etme huyu
10 Yorumladegerini bilsin sikayet etcegine
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu kendi isteğinle de yapabiliyorsan Harika
14 Yorumla
Soran+1 yılAnca orgazm oldugumda
Cevap sahibi+1 yılEvet penisi sıkmak orgazm olmayı hızlandırıır zevk artar ve eşzamanlı orgazm olmak ta harika bence kutlarim
Soran+1 yılTesekkurlerr
Cevap sahibi+1 yılNe demek mutluluklar
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. En sevdiğim onun sıkmasını hissetmek
10 YorumlaDoktora gidebilirsiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin çok şanslı.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılEtkiler tabii ki.
+1 yıliyi işte ne güzel beraber boşalıyosunuz
11 Yorumla- +1 yıl
öyle herkes aynı aynı anda boşalamaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen öyle vakum gibi yapiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEtkiler ve bence zevkli oluyor o an 👍