Penis boyu tatmin olmayı etkiler mi?

Biliyorum arkadaslar sürekli penis boyu soruluyor. Ama maalesef tatmin eden bir cevap veren yok. Kizlar soru sizlere, tecrübesi olan ciddi cevap versin lütfen. Penis gördügünüzde büyük duruyorsa ozaman mi tatmin oluyorsunuz? Sünkü sizler mastürbasyon yaparken bir parmak ile bile orgazm veya tatmin oluyorsunuz. Bir parkmak kalinligida bir penis kadar olamaz. Daha incedir. Bu kizlarin ya penis kücük, ince tatmin olamiyorum demeleri görselden mi ibaret ya da gercekten birsey hissetmiyormusunuz? Hissetmiyorsaniz nasil olurda bir parmak ile tatmin olabiliyorsunuz?

Partnerinizin penisini ölcen varmi? Var ise evet bu olcüler beni tatmin ediyor diye tecrübenisi baylasabilirmisiniz?

Benim Penisim 15 cm capi 4-4,5 cm. Bu her kizin tatmin olmasi icin yeterlimi? Her kadinin vajinasi farkli darligi oldugunu var sayalim. Islevi önemli diyeceksin bunu zaten hic sormuyorum. O tabiki önemli. Adam bir dakikada geliyorsa ondan zaten zevk alamassiniz. Benim ögrenmek istedigim vajinanin icerisindeki sürtünme bu boydaki penis yeterlimi, hani yeterli dedigisem, idare eder anlaminda degil. Kadinin tam tatmin olmasini isterim.

Birde 17 cm capi 6 cm bir penisle acimi cekersiniz ya da zevkten cildirirmisiniz?

Birde ideal seks süresi nasil olmali? Ön sevisme haric! Ve ön sevisme en az ne kadar sürmeli?

LÜTFEN CIDDI CEVAPLAR! TESEKKÜRLER!

13-15 cm capi 4-4,5 cm
16-18 cm capi 5-6cm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Penis boyu tatmin olmayı etkiler mi?