Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Penis büyüklüğü, cinsellikte sanıldığından çok daha az belirleyici bir faktördür. Cinsel uyum ve haz, duygusal bağ, iletişim, ön sevişme süresi, karşılıklı anlayış ve dokunuş gibi birçok faktörle şekillenir. Kadınların büyük bir çoğunluğu için derinlikten çok temas edilen bölgelerin, özellikle de klitorisin uyarılması daha önemlidir. Ayrıca, çok büyük bir penis bazı kadınlar için rahatsızlık ya da acıya da neden olabilir. Kısacası, cinsel tatmin sadece fiziksel ölçülerle değil, iki kişi arasındaki uyum, şefkat ve karşılıklı arzuyla ilgilidir. Cinsellikte en önemli şey, tarafların birbirini tanıması ve isteklerine saygı göstermesidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)10 ayKesinlikle etkiler Yani bir kadının fiziki yapısına da bağlı bu durum kadın 1.70 boyunda Rahim derinliği de fazla ise bu kadının 10 santim 11 santim penis ile zevk alması çok da etkili olmaz Yani aynı zamanda kalınlık çok daha önemli belli bir ortalamada olabilir Çok uzun olmayabilir ama kalınlık kesinlikle olmalı bu hem psikolojik bir durum Hem de fiziksel bir durum kadını etkileyip etkilememesi
00 Yorumla
10 ayPenis büyüklüğü cinselliği aslında etkilemez çünkü vajinanın alabileceği maksimum 14-15 santim derinliklerde bir şey. Aslında kalınlığı etkiler, penis ne kadar kalın olursa penis derisi vajina çeperine daha fazla baskı uygular, sürtünme yaşar ve inanılmaz bir seks deneyimi yaşarsınız.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
10 aykadın çok iri yarı bişey değilse etkileyeceğini sanmıyorum. erkeğin şeyi ufak olsa bile ne yapacağını iyi biliyorsa kadın her türlü uçar. hemcinslerimin çogu bu konuda napacağını bilmiyor bence. bu işi sadece giriş çıkış olarak gören çok erkek var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayYorumlar yine şaşırtmadı beyni s.. ikindeee olup hicbir halt bilmeyenler yine toplanmislar konusuyorlar iste bunlarla cinsellik dahi yasamayacaksin şu kizlarda beyin olsa böyle erkeklerden herturlu uzak olurlar Cinsellik sadece vajinaya gir cik degildir penis buyuklugu cinselligi etkilemez gerci buyuk penis yok sorsan 18 20 derler cevirsinlerde kendilerine s. oksunlarr iste olmayan kafanin ürününü yasiyorlar Kadin dedigin giristen 5 cm kadar olan yerden zevk alir ilerisinden almaz alabilecegi en fazla 10 11 cm daha fazlasi yok erkeklerde ortalama 13 cm vardir daha fazlasi 16 cm ondan yukarisi yok daha fazla diyenler sadece salliyor gerci seksi sadece vajinaya gir cik zannedenlere ne deyebilirsin kii
10 Yorumla Evet bir yere kadar etkiler ama abartıldığı kadar değil eğer karşındaki ne yaptığını bilmiyorsa nereyi uyarması gerektiğini vs. yinse zevk almazsın kadınlar genelde klitoral zevkle uçar onun da penis boyuyla bir ilgisi yoktur ama tabi çok kısaysa da olmaz
20 YorumlaBir kadının fiziki yapısına da bağlı bu durum mesela ben 1.72im ona göre rahim derinlikleri daha farklı oluyor ve biraz büyük olması gerekiyor.
81 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayEtkiler
Kadınlar büyük penis düşkünü ama büyük penis cinsellikte dert demek
Büyük penisli erkeklerin sertleşme problemi daha fazladır.
Büyük penisli erkeklerle her pozisyona giremezsiniz
Büyük penisli erkekler canınızı yakar sonuçta vajinanın ve iç organlarında bir ritmi var
Büyük penisli erkeklerin erken boşalma problemi daha fazladır
Vs.. hepsi bilimsel araştırma
Merak eden araştırıp okuyabilir
Minnak penisimle mutluyuz.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayEtkiler tabi penis dedigin ne cok büyük olmalı ne de kucuk erkeklere sesleniyorum etek altı trasınızı yapın sizin kıllı s2kinizi agzımıza almak zorunda degiliz ideal penis boyu da 17-18 cm aralıgında olmalı
43 Yorumla- 10 ay
Güzel yorum İzmir'den selam
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayetkiler veya etkilemez bakınız 15-17-18 cm penise kan basıncını uygulama süresi ile 20-21-22 cm penise kan basıncı uygulama süresi aynımıdır? ve o kan bassıncı ne kadar sürede kalıcıdır?
işte cevap burada ebat değil işllevsel süre önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayPenis buyuklugu soyle etkiler erkek kişisinin penisi iri ve uzundur kadın kişisi vajina dar be kısa dır penis vajinanın butun duvarlarına surtunerek iliskiye girilirse erkek ve kadın orgazmdan ölebilir o derece
38 Yorumla- 10 ay
Sen nasıl bu kadar detaylı biliyorsun
Cevap sahibi10 ayTecrube asko :)
- 10 ay
Yaşın kaç senin
Cevap sahibi10 ayYaşım sorgusuz
- 10 ay
Bekliyorum bi lütfen kişisel tecrübene ihtiaç var
Cevap sahibi10 aySuna bak kız beni bafilicek :) cingeneyim ben bak
- 10 ay
Cidiyim ama neyse boş ver
- 10 ay
O derece mi diyosun
10 ayEtkiler küçük penisliler bence evlenmesin kadınlara da yazık 12 cm ne aq kes bence tasmaya değmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Tabiki etkiler, farklı porsiyonlarda daha rahat edersin, öbür türlü girdiğini Bile anlamazsın. Hisset, farklılığı yaşa ve zevk al
00 Yorumla
10 ayBu soruyu anlaman fizik biyolojik matematiksel temel bilgilerinin olması lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayEtkiler bir siyahiyle bir beyaz aynı zevki vermez mesela.
00 Yorumla Boyu değil işlevi diyenler bamyacılardır. İnan çok etkili tecrübe ile sabit
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşırı küçük ya da büyük olmadığı sürece etkilemez önemli olan zevk alabilmek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayİllaki etkiler. Darsa zorlanabilir kız ve ya genişse hissetmeyebilir 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayheralde küçük pipi anca gıdıklar zevki olmaz ama benim ki gibi kocaman penis vajina duvarları sürtünmeyi zevki artırır hem dibe ulaşır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBüyük olanı Can yakıyor, genelde ideali daha iyi diyorlar. Sen hiç yaşamadın galiba?
00 YorumlaOnemli olan penis degil
Onemli olan penisin işlevi diye biliyorum
Erkek nasıl yaklaşmasını bilecek kadına00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
10 ay10 cm altında değil ve 17 cm üzeri değilse etkilemez , ama bi şekildede idare edilir ,,
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Evet etkiler. boyutum 23 cm videolarım var sormak istediğin varsa sorabilirsin
00 Yorumla
10 ayEtkiler diyende cıkar ama önemli olan işlevi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. İşlev önemli ama boyuda görsel önemli bence
23 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Büyüklüğü etkilemez küçüklüğü etkileyebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
10 ayvalla etkiliyor diyorlar
00 Yorumla Uzunluk değil kalınlık etkiler.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 750 cevap paylaştı. Görsel olarak baya faydası oluyor onu biliyorum
00 YorumlaEtkiler tabi. Vajinanın da darlığı etkiler
00 Yorumla
10 ayBence %80 etkiler %20 de işlev
00 YorumlaBu kadından kadına göre değişebilecek bir durum
00 Yorumla
10 ayevet korku oluyor ve tedırgınlık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kadın daha çık mutmain olur
00 Yorumla
10 ayDenemeden bilemezsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. Etkiler her pozisyonu deneyemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayEşim oldukça memnun bu durumdan
16 Yorumla
Soran10 ayBüyük mü
Cevap sahibi10 ayOrtlamanın baya üstünde
Soran10 ayKaç
Cevap sahibi10 ay21 cm ve kalın
Soran10 ayAcımadı mı
Cevap sahibi10 ayİlk zamanlar biraz acıdı ama şimd alıştı baya keyif alıyor
Gizli Üye(36-45)10 ayNet etkiler tabi kullanmayı bilirse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayetkılemez dıyen dogruu soyler pekı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayÇok çok fazla etkiliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Etkileme önemli olan doğru kullanım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. islev lazimmm
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. hem de öttürür ne diyorsun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
10 ayGörselliğe takıntılıysa evet
00 Yorumla
10 ayBaya
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayEvet Canm etkiler
41 YorumlaEtkiler. Bir bamyalı olarak söylüyorum bunu.
00 Yorumla
10 ayEtkiler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tabiki seni bayiltir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hemde çok etkiler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayEvet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınına bağlı
00 Yorumla
10 ayÇok önemli değil önemli olan istek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 aystandart en az 16 cm kalın olmaliki mutlu etsin
00 Yorumla
10 ayetkiler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayEtkiler tabii
00 Yorumla
10 ayHayır
00 Yorumla
10 aySanırım etkiler
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
10 ayetkiler tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayEvet evet
100 YorumlaOnemli olan işlevidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Etkiler