Bir zamanlar ben de çok ilgiliydim ama zamanla gereksiz bulmaya başladım. İsteksizlik gibi bir sıkıntım yok ama saçma bir olay gibi geliyor bana, bu işe bir daha hiç ilişmeden senelerce yaşarım gibi. Böyle bir his yaşayan var mı benden başka? Tek ben mi böyleyim? :D
Cevabın nedir?
bazen ben de öyle bir boşluğa düşüyorum yani seks sonrasını düşünerek işte biticek gidicek oldu ya da olmadı ne kazanıcam ne kaybedicem hissini yaşayıp seksten soğuduğum oluyor ama çok azgın biriyim de anlayamıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBen seks öncesi ve sonrası düşünüyorum bunu sondaki duyguyu çoğu kişi yaşıyor zaten
Soran+1 yılHıı anladım daha farklı bu benden
Aşk ile olmadıktan sonra mastürbasyondan pek farkı olmadığını düşünüyorum. Bazen sevdiğin kadının elini tutmak, sevgisiz bir cinsel ilişkiden daha fazla haz verir.
14 Yorumla
Soran+1 yılAşk ile olduğu halde durum buysa psikolojik ya da fiziksel bir rahatsızlık olabilir mi bu?
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Sevdigim biri olursa yasarim gereksiz bulmuyorum canim isteyebilir
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
Herkeste bir dönem patlama olur ve ardından gelen bir durgunluk oluşur
bu süreç sonunda normal bir hayata dönüş yaparsınız12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir yaklaşım oldu teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Anlatımına bakan 30 yıllık cinsel yaşamın var zanneder. Daha yaşınız ne ki.
01 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayım 18 yaşından beri de aktif cinsel hayatım var zaten senelerdir yaptığım için sıkıldım gibi bir iddiam olmadı bir süredir gereksiz buluyorum dedim ne alaka?
+1 yılBazen beden. ac kalir, mantigin bedenini doyurur. Ihtiyacin yok gibi hissedersin. Bazen de mantigin yasamamali der, genelde bu erkeklere olur.
012 Yorumla
Soran+1 yılBedenim açken de saçma geliyo ama
- +1 yıl
Nesi sacma peki?
Soran+1 yılKomik yani ne biliyim birini emiklemek öpmek ve gel git hareketleri saçma sapan geliyor
- +1 yıl
Cok basite indirge.
Mesela sirtin agriyinca neye ihtiyac duyarsin?
Masaja degil mi?
Masaj yaptirirsin agrin gecer daha iyi hissedersin.
Buna da ayni gozle bakabilirsin
Soran+1 yılAma masaj yaptırırken aklımdan bu ne saçma şey diye geçirmiyorum ama seks esnasında bile gülesim geliyor bir süredir
- +1 yıl
Masorun de masaj yaparken degisik seyler yapsa gulersin konsantre olamazsin.
Demek ki karsindaki insan seni odaklayamiyor.
Soran+1 yılSenelerdir aynı kişiyleyim kendisi açıkcası gayet iyi ama bu düşünce bende 1-2 aydır oluştu sebebini bulamıyorum
- +1 yıl
Bu konuda psikolojik bir yardim alman gerekebilir. Zira bilinc altinda baska seyler var gibi hissettim.
Soran+1 yılBilemiyorum yardım alacağım ama kesinlikle teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim, mutlu gunler
Soran+1 yılSize de
- +1 yıl
Tesekkurler
+1 yılAynen bende saçma buluyorum gereksiz olmasa zararı yok aksine faydası var
10 YorumlaDüzenli cinsel hayatın yoksa böyle hissetmen normal
06 Yorumla
Soran+1 yılDüzenli
Soran+1 yılHala aşkım tam açıkcası bunu ben de düşündüm ama bir başkasıyla da düşünemiyorum aynı derecede saçma geliyor
Soran+1 yılOlabilir çok teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. seks vazgeçilmez bir eylem ve yeryüzünde enbşyük nimettir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha hiç yaşamadım evlenince yaşarım evlenmezsem yaşamam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanim iste o dedigin imkansiz senelerce anca engelli biri durabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılSaçma buluyorum dedim zaten aylarca yapmasam sorun olmuyor
Cevap sahibi+1 yıldemekki odun gibi insan derlerya o tiplerdensin duygusuz bir tipsin yoksa saglikli kadinda erkekte mutlaka ister cinsellik hem akil sagligi yonunden hem beden sagligi yonun den insan sagligina cok faydali bir eylem cinsellik
Soran+1 yılAlakası yok önceden ben de öyleydim ve duygusallığımdan hiçbir şey kaybetmedim
Cevap sahibi+1 yılbak bu yaratilistan gelen bir sey anladinmi ikinciside kadin olsun erkek olsun belli bir sure cinsellik yasamayinca araya mesafe giriyo yani bir nevi haftada 1 hatta hatta ayda 1 bile yapsan yetiyo ama iki gun pes pse yap 3. gun bir daha istersin ayni zamanda aliskanlik yapan bir sey bence dunyanin en guzel duygusu insanin canin cok sevdigi biri ile cinsellik yasamasi
Soran+1 yılGörüşüne saygım var bunları ben de biliyorum zaten sorunum bunları bildiğim halde gereksiz bulmak
Cevap sahibi+1 yılo zaman oda senin kendinle olan sorun
40 oldun sandım bende
03 Yorumla
Soran+1 yılİsteksizim demedim menapoza da girdim demedim ki
Soran+1 yılYok kızmadım
31 çektikten sonra ben.
00 Yorumla
+1 yılnesi saçmalık bence en güzel şey
00 Yorumlaaseksüel olmuş olabılırsın
07 Yorumla
Soran+1 yılSonradan aseksüel olunmuyor bildiğim kadarıyla ama sorumun cevabını aldım teşekkür ederim psikolojik destek alacağım
Soran+1 yılAseksüel derecede tiksinmiyorum ama
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Ayrıca seks i birinci plana koymam hayatımda olmasa da olur önemli olan öpmek sarılmak dokunmak aşk yaşamak bana göre aseksuelin olmak aldatma eylemini de egale ediyor insan daha başka şeyler düşündüğü için hayatta daha zararsız olabiliyor başka kadınlara karşı çünkü nefsine hakim olman daha kolay
+1 yılSorun sende değil bende
00 Yorumla
+1 yılGel seninle beraber karar verelim
04 Yorumla
Soran+1 yılKomiksin ama partnerim var zaten
- +1 yıl
İki olsun nolqvak
Soran+1 yılTek eşlilikten yanayım
- +1 yıl
Saygı duyarım
Yemek yemekte saçma o zaman 😀😀😁😂😂
00 Yorumla
+1 yılHayatta başarılar, bayrampaşalılar :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılterk mi edildin canım :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılvardı geçen burada birileri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen gereksiz.
20 Yorumlasaçma niye gelsin
00 Yorumla
+1 yılKesin öyle
06 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
- +1 yıl
Yaw he he bir ergen daha soru sordu demek oluyor liseli
Soran+1 yıl24 yaşındayım ergenliğim gayet istekli geçti şu saçma sapan troll anlayışınızı bir kenara bırakın dalga geçer gibi bir halim mi var soruda?
- +1 yıl
He he sizin köy büyük
Soran+1 yılYorum yapmak zorunda değilsin gidebilirsin
- +1 yıl
Hadi işine bak
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçma degildir
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı