Yani şimdi birinin kendisini sevmek varken onun neden özel bölgelerini vücudunu seversin ki şimdi diceksiniz onu her şeyiyle seviyoruz falan filan.. onun vücudunu elleyince sknce ne geçiyo elinize?
Güncellemeler
+1 yıl
Yani onu sevmek varken neden vücuduna ihtiyaç duyarsınız ki azgınlığınızdan dolayı hepsi
Güncellemeler
+1 yıl
Hiçbiriniz ona değil onun orasına burasına sulanıyorsunuz
Cinsellik çok saçma geliyor bana, sizce de öyle değil mi?
Evet. Mantıkla bakınca saçma ama bunları kabullendiğinde öyle düsünmüyorsun. Hayvani güdüler bunlar, yemek yemek de saçma mesela, yedigini bosaltıp tekrar yiyorsun. Uyumak da öyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ya ne diyim ki gizli kız:d gögüsler yani cok özel seyler erkekler sever. yumusacık mis. keza vajına yani tatlıs masum bir şey erkeklerins evmesi dogla
Temel güdü bu, kadınla erkeğin birlikteliğinde bu yatıyor zaten.
Şimdi onu sknce temel güdü mü oluyo bu :D
Evet. Mantıkla bakınca saçma ama bunları kabullendiğinde öyle düsünmüyorsun. Hayvani güdüler bunlar, yemek yemek de saçma mesela, yedigini bosaltıp tekrar yiyorsun. Uyumak da öyle.
sen bir cinselliğin tadına var.. bir bal kutun ballansın görürsün. erkeklerin üzerine atlarsın sen
Zevk bu sadece başka bir şey değil zevkten ibaret saçma sapan bir şey
Yasamadin ve mümkünse evlenme sen. ya da kicam benim. aksam eve gelsin beni sevsin ama baskasinile seks yalsin dersne olur
Hormonlar öyle dedirtmiyor maalesef.
Azgınlıktan başka bir şey değil
Önüne gelene değil, sevdiğini arzularsan azgınlığa girmez ki. Senin dediğin bambaşka.
Sevdiğinide arzulayınca azıyorsun ya hani :D
Hormon işte napalım. Sanki çok memnunuz.
Haklısın ben de sevmiyorum ☺️
Önce karakter tabi ki az da olsa güzellik evlendikten sonra 5 dakka olsa da cinsellik
İhtiyaç duyuyoruz
Zevkten başka bir şey değil
Ne şimdi sen *m ya da m*m* ye mi ihtiyaç duyuyorsun ne katıyor bunlar sana sadece seni ayartıyor baştan çıkarıyor bu kadar
Olsun çok güzel bir zevk neticete bizdeki organların çalışması sizdekilere bağlanmakla mümkün 😂
ya saçmalama
Saçmaladığım falan yok
Saçma çünkü
Dedin şey ikinci plan
Aynen
Çok saçma bencede
Sapık erkekler çok var
Sende mi aynı fikirdesin benle
Evet hiç böyle şeylere ilgim yok alakamda yok bir insanla içi için evlenmeliyiz
Yiyince anlarsın
değil bece knnkas