Hemen cevap vermeyin. Fantezi dünyanıza da bi' girin çıkın. Yasak aşkları da aklınıza getirin. Her şeyi. Bu sizin cinsel karakterinize dair de çok şey söyleyecek emin olun. 16 Kişilik Tipine Göre Cinsel Karakter
Şahsen aşık olduğum insanla, ten uyumunun son haddinde, tutkuyla olmalı. Karşılıklı olmalı bu işler, aynı arzuyu karşıdan görmem gerek.
Aşık olduğum/sevdiğim ama ulaşamadığım insanla
Müthiş bir fiziğe sahip kadınla/erkekle
Ten uyumu olan kişiyle
Yasak bir kişiyle
Aşkımla/Sevgilimle/Eşimle
Hayranı olduğum ünlüyle
Ben kendimden tahrik oluyorum tutkuyuyaşa, tekelciyim
şu sıralar hiç sevişmek istemiyorum. yine de müthiş bir fiziğe sahip kişiler daha da itici, ten uyumu iyi olabilir, yasak aşk çekecek kafam yok, platonik de sevemiyorum, kendim de hiç bu kadar paçoz olmamıştım. yine de xavier bardemle sevişebilirim sanırım. belki de sevişemem.
ben pek anlayamam. ama bazı insanlara dokunmak istemiyorum, su katılmış süt içiyormuşum gibi geliyor. çiğ balık yemişim gibi kaygan geliyor bazı tenler. acı salatalık gibi kokan insanlar tanıdım. arkadaşımın sevgilisi böyle kokardı, el sıkışacak olduğumuzda sıkıntıya girerdim. bence ten uyumu olmamasından kaynaklanıyor bu durumlar. çok özel olacak ama, sevgilim ilk kez bana dokunduğundan beri başka bir tene dokunmak istemiyormuş. uzak kaldığımız zamanlardan birinde, eve döndüğümde, en son kullandığım bluzun yatağın içinde olduğunu gördüm. bazen benim üzerimden çıkardığım bir şeyi çantasına alır da gider şehir dışına. aramızda müthiş bir ten uyumu var diyor. bence de terli bluz koklamaktan zevk alan bir sapık olabilir. neyse.
betimlemelerin doğru ve güzel. ten uyumu, şehveti uyandırıyor, bir de malum bağlılık hormonu salgılanıyor, demek ki tüm algılar dışa uyaranlara kapatılmış böylece. bana pek sapıkça gelmiyor. sadece şu düşündürüyor, bilinçli kararlarımızın değil programın yönlendirmesinde yaşıyoruz. belki de kötü değildir bu, yani kapıdan girmenin nesi kötü olabilir, pencereden girmek düşünüldüğünde.
En İyi Cevaplar