Siz mi daha çok öpüp dokunmak istersiniz yoksa size dokunup öpülmesinden daha mı çok zevk alırsınız?

Siz mi daha çok öpüp dokunmak istersiniz yoksa size dokunup öpülmesinden daha mı çok zevk alırsınız?

Tabi ki ben daha çok öpüp dokunacağım temas edeceğim. O sadece altımda olup boynumu, yüzümü okşayarak """aslanım, koçum istekli boğam, bitir beni, parçala."" diye bağıracak noktaya gelecek, daha sonra onun iniltileri benim performansımı daha da yükseltecek.
Sonuç olarak, ben ona yumulacam. O zevke gelip inleyecek. Ben daha çok coşacam. Bu diyalektik içerisinde seksin kaptanı erkek partner olarak ilişkiyi partnerimin orgazm olacağı ana kadar boşalmadan yönetip yönlendireceğim.
Ben dudaklarım ve penisim hariç öpülüp yalanmayı değil öpüp koklamayı ve yalamayı seviyorum.
Karşılıklı olması daha iyi ama genelde baskın çıkan her hücresine nüfüs edip koklayan öpen benimdir tek bir yer bile bırakmam zevkin doruklarına çıkarıp zevkten ayağını yerden keserim eli ayağı tutmaz hale gelir
Ne?
Nasılsın ve hiç kibar degilsin çok kabasın ne demek nedir ya
Senin gibi güzel kıza yakışmadı bu
2 dir adımı nickimi yazıp cevap vermiyorsunuz
Geride kalmış olabilir görmemiş olabilirim ondan kusura bakma
Sorun değil.
teşekkür ederim sana
Benim için fark etmez ama partnerimin beni öpmesini isterdim ben de partnerimin zaten her yerinden öperdim sdjdsjs
Sevdiğim erkeği ve beni ilgilendirir sadece. Karşılıklı iletişime bağlı, özel ve anlık belirlenir.
Tamam ablacım özelinize saygım sonsuz :D
Saygılı insanları severim 😎
Allah razı olsun hshddfs
Amin 😎
Teşekkürler ☺️
Ne demek :)
Yeni farkettim kusura bakma 😃🧡
Cevap
25Cevap
Karşılıklı ya.. ben öpüp dururken o put gibi durursa koyarim tapınağa gidip gelip tapsınlar jsjsjs
hahaah
Tapinaga nasi bagladin reis ya 😂
Put dedim ya ne bilim aklima geldi
Ne hep ben ne de hep o. Karşılıklı olmazsa hiçbir tadı olmaz.
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın bulduk da sevişip okşamasi kaldı
Sen sever misin 🤪
Bu iş karşılıklı olursa keyifli olur yeri gelince ben, yeri gelince partner karşılıklı öpüşüp yalaşarak keyfimize bakarız
Yani o an ben fazla dokunayım veya o fazla dokunsun diye düşünme fırsatım olmuyor bunu yapabilen varsa helal olsun 😊
İkimizde öyle olalım isterim ve penisimle çok fazla ilgilensin isterim oral olarak eliyle olsun
Ben genelde beklemiyorum. Tüm girişimleri yapıyorum.
Ben isterim o sadece eline alsın ve oral yapsın yeter
karşılıklı olarak ne kadar çok birbirimizi öpersek o kadar iyi :)
Azı çoğu yok o anın etkisiyle zaten hepsi güzel olur
Ben daha çok ilgileniyim isterim. Hatunumu ne kadar mutlu edersem o kadar mutlu olacağımı düşünüyorum onun mışıl mışıl uyuyakalmasi gerekk😁
O veya ben birbirimize eşit yani
:)
Karşılıklı dokunup okşamak daha çok zevk verir
Sence
Karşı taraftan beklerim
İtaatkar kadın 🤪
En çok ben isterim peki sen en çok nasıl istersin
Değişiyor o anki duyguya göre
Karşılıklı olsun isterim.
Ben onu öpeyim o dokunsun temas etsin isterim 😋
ben daha çok öpüp dokunma taraftarıyım :D
Bennnn en çok ben öperim koklar dokunurum😋