Kuzum türkler balik etliyi sisko saniyor ha sen diyosun ki kilosundsn 5 8 kilo fazla o balik et ama o yok :d kilosundan 20 15 fazlasi var balik etliym diyor jdjd yaglar bangir bangir oynuyor
Balık et kişiden kişiye değişiyor o yüzden fit diyorum 😁
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Alınan zevkin balık etli ya da fit biriyle yapmakla alakası yok. Ten uyumu, arzular, karşılıklı zevk verebilme isteği önemli. Bu siteden hem fit biriyle hem balık etli biriyle seviştim ikisinden de çok çok zevk aldım ve yaşattım.
Kadın dediğin balık etli olacak memeleri büyük olacak popo kalça basen olacak Zayıf fit kadınlar somaliye gitsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
balıketli kadına doyamazsın ama fit olanın aurası bazen daha etkileyici olabilir. balık etli dediysem yağ tulumu gibi değil bu arada. bence 60-65 kilo max sınırdır yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Sevişmedim ama kesinlikle balık etliyle isterdim daha kadınsı dişi geliyor ve çekiyor bence, mantıksız mı
Sacma
@Dertliymxm niye kanka
Siskoyu napcaniz oglm
@Dertliymxm şişko sayılmaz ki balıketli, illa ki zayıf olup olan da vardır ama kadınsı gelmiyor bana genelde
Kuzum türkler balik etliyi sisko saniyor ha sen diyosun ki kilosundsn 5 8 kilo fazla o balik et ama o yok :d kilosundan 20 15 fazlasi var balik etliym diyor jdjd yaglar bangir bangir oynuyor
@Dertliymxm evet bu konuda haklısın kanka 😂
Tecrübe konuşuyor 😂
Balık etliyim diyor obez olan da kilolu olan da kız haklı dödj toplu dolgun duran kız balıketlidir zaten
Aynen hemfikiriz
Balık et kişiden kişiye değişiyor o yüzden fit diyorum 😁
Alınan zevkin balık etli ya da fit biriyle yapmakla alakası yok. Ten uyumu, arzular, karşılıklı zevk verebilme isteği önemli. Bu siteden hem fit biriyle hem balık etli biriyle seviştim ikisinden de çok çok zevk aldım ve yaşattım.
Kadın dediğin balık etli olacak memeleri büyük olacak popo kalça basen olacak
Zayıf fit kadınlar somaliye gitsin
balıketli kadına doyamazsın ama fit olanın aurası bazen daha etkileyici olabilir.
balık etli dediysem yağ tulumu gibi değil bu arada. bence 60-65 kilo max sınırdır yani
Balijetli olabilir amasyada
Balıketli bir başka güzel..
Orta ve hafif dolgun en iyisi ya
Benim öyle zayıf kilolu takıntım yok
İkisininde zevki ve keyfi ayrı.
İdeal fit her zaman daha güzel bence
Her zaman balık etli
Fit kız seviyorum ben balık etli bana göre değil
175 boylarında 60 kilo sarısın candır
İdeal dediğin ne tam olarak
Fit yani
Şöyle zayıf olcak ince belli küçük göğüs bahs ediyosan ben öyle seviyorum balık etli sevmiyorum
Senin nasıl merak ettim
kesinlikle balık etliler daha zewkli
İkiside süper blık et en sevdiğim
İkisininde tadı ayrı bence
Balık etli fena olur diye düşünüyorum
Her iki tecrubemde oldu ama zayıf seviyorum
Hiçbirini denemedim
Ikiside
Birini seçecek olsan
Balık etli yuvarlak kalca
Fit.
Balık etli