Doğruluğu var, tabi ki kadın çok hastaysa stresliyse vs aklına bile gelmez sevişmek ama diğer şartlar normalse evet istek artar. Bunun sebebi de tamamen hormonal vücut, yumurtalıklardan çıkan yumurtayı 24 saat içinde döllemek istiyor boşa gitmesini istemiyor üremeyi devam ettirmek istiyor. Bu yüzden de kadının en istekli ve hamile kalmaya yatkın olduğu dönem bu dönemdir. (Yumurtlamanın olduğu andan itibaren 24 saat ve bu günden önceki 5 gün falan çünkü sperm bu dönemde vücut müsait olduğundan daha uzun süre kadın vücudunda yaşayabilir, hep yumurtlamaya yetişip o yumurtayı dölleyebilmek için)
Yapılan araştırmalara göre öyleymiş. Mantıken de doğru olabilir ama ben aşırı bir artış olduğunu düşünmüyorum. İsteklisindir biraz daha artış olur o kadar. Büyük farklar yoktur yani. Bazı kadınların bu durumu bahane etmelerine sinir oluyorum. Artı olarak çok dillenmesi gereken bir mevzu olduğunu da düşünmüyorum
Ovulasyon dönemini regli zamanı sananlar olmuş regli zamanı değildir bitimden sonraki 15. gün filandır yaklaşık olarak. İstek mevzusuna ben pek inanamadım. Artış olabilir de öyle çok artış olduğunu düşünmüyorum. Korunmayan bir çok kadın hesaplamaz yumurtlama dönemini o yüzden istek az çok artsa bile yumurtlamadan dolayı arttığını düşünmez kadınlar diye düşünüyorum.
Sananlar olmuş diye belirttim. Çoğu kişi tarzı bir kelime kullanmadım zaten :) yüzdeye vurursak kadınların yaklaşık %15i regl dönemi diye düşünmüş. bir kısmı direkt evet ya da hayır diye yorumlamış. O yüzden belirtmiştim açıklamayı. İyi akşamlar
Çok iradeli biriyimdir ama 14. gün ve civarinda yani yumurtladigim günlerde çok daha dişi oluyorum. Istegim de cok oluyor, iradeli olmam çok zor oluyor o günlerde.
Evet doğru regl öncesi de öyle oluyoruz hayat bu hormon dengemizle alakalı hatta yumurtlama döneminde vajina salgısı da artıyor ve daha yapışkan oluyor ki hamilelik şansını artırıyor yani vücudumuz bebek yapmak için bütün şansını zorluyor
Durum şu regl olacağım gece abuk sabuk rüya görüyorum sabah kalkıyorum bir bakıyorum regl olmuşum. Her regl dönemimde oluyor bu. Rüyalar neden böyle içerikli onu anlayabilmiş değilim. Halbuki öyle biri olsam alakam yok mast nedir onu bile bilmem
Kim uyduruyor böyle şeyleri aaaaa kadın dediğin cinsellik ister mi , kadının kaşı gözü başı bilmem neresi ağrır cinsellik denilince. Sende çıkmışsın istek mistek diyorsun kedi canını senin
Evet biraz daha istekli oluyor insan zaten mantıken de öyle olması gerekiyor bence sonuçta o sıra vücudun hamile kalmak için çabalıyor bunu hormonlarına yansıtması kadar doğal bir şey yok vücut salgıları bile değişiyor 😁
En İyi Cevaplar