Sorum erkeklere siz hiç bir kadınla seks yaptınizmi adetliyken? Ve yaptıysanız nasıl birşey?
Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet yaptım, hatta eşim adet başlangıcında veya bitimine doğru, bir çok kadında olduğu gibi, isteği ve arzuları hat safhaya çıkıyor. Çoğu kez gece tam uykuya dalmak üzereyken veya sabaha karşı onu üstümdeyken buluyorum.
Yani neredeyse her ay bu olay tekrarlanıyor diye bilirim.
kanlı birsey :)
Iyyyyyy :/
Merak ettim
kadinlar daha cok zevk aliyormus'' inancini duzelteyim yok oyle bi sey zaten adet doneminde kasiklar ve kaslar agrir rahim ici agrir bu yuzden agrili bi iliski olur zevk vermez aci verir bunu size soyleyen kiz sizi yiyor benden soylemesi
Cevap
17Cevap
adetlıyken kadına yaklasılmaz bu kotu anlamda degıl kadının yararına olan bıse hıc o sekıl ılıskıye gırmedım ama adet duzensızlıgı oldugu bır donem ilişkiye girdikden bir sure sonra adetı baslamıstı
sağlıklı birşey değil ben analseks mantığına benzetiyorum adetliyken birlikte olmayı, ikisinde de pisliğe bulaşıyorsun ...
evet bir kere oldu son günüydü galiba,biraz tuhaf geldi ama baya atesliydi.
Neden tuhaf geldii ?
yapmadım, seviştim sadece. yani alt tarafı çıkarmamıştı adetli olduğu için. daha sonra kanamasının çoğaldığını söylemişti. en iyisi yapmamak.
iğrenç ötesi bir şey. koku ve kan. mide bulandırıcı . bi daha mı asla.
iğrenç kadın zaten eziyet çekiyo bide ilişkiye girerse işkance etmiş oluruz..kendimizden soğuturuz...bide sağlıksız ya kadın zaten vucudu yenilenme sürecinde..vucutu kendi kendin temizliyo
çok kanlı iken yapan erkek sex den diskinir en güzeli yapamamak
kız söylememişti yapmıştık... onlariçin büyük keyf
ben yaptım biliyorum günah ama dayanamadım içinede boşaldım
İyi birşey değil.Çok rahatsız oluyor.
Kim rahatsiz oluyor ?
Çamurlu sahada maç yapanlardan değilim.
kadınlar daha cok zevk alıyormuş.
kadınlar adet donemıne yakın ve adetlı oldugu zamanlarda daha sekse duskun olurlar bu daha cok zevk aldıgı mantıgını yurutmez...
kardeş kaçtane kız birlikte oldun ? ben kadının agzından duydugumu aktardım.
yapmadım yapmam da.iğrenç bişey
Bencedee
yapanın Günahı boynuna...
O kadar abazanımki kanlı kansız veririm diyorsun.
Bilmeden konusma ankut
Ankut seni ankut hahahahaha
Bildigin ankut yaa, ona yakistirdim bu ismi :)
hayırr hasta insan ya olurmu hiç
acayip koku oluyor
:o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar