Soru başlığında belirtiğim gibi bir kızın anal sex veya vajinal sex yaptığını nasıl kıza çaktırmadan anlayabilirim? Kadının cinsel ilişkiye girdiği nasıl anlaşılır? Meraktan soruyorum
iyi günler :))
iyi günler :))
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer fiziksel olarak zor.fakat iq seviyen kizinkinden yuksekse gayet anlarsin.
Genelde benim iliskilerim misal baslarken kiz sut dokmus kedi rolunu oynar.Ben evlenmeden yapmam gunah vs vs.
Sonra ben evlenilecek kiz olup olmadigini anlamak icin kendi planima baslarim.Benimle uzun sure gorusmek istiyorsan cinsellik onemli..Bu sefer de 180 derece donup ben de zaten istiyorum beraber olmayi moduna giriyorlar.
Ne yazik ki bu sozumu birak ikiletmeyi geri ceviren olmadi.Sonuc olarak yas 31 ve bekarim.
fiziksel olarak zor anlarım yani ?
fiziksel olarak anlaman icin onceden cinsel iliskide bulunmus olman lazim..misal benimle yatana dek 3-4 kez iliskiye girmis kiz ile 20 kez beraber olmus kizi gayet anliyorum.Darlik degisiyor cunku.
Diger anlama sekli de sevismeye basladiginda direk filmlerde izledigin moda giriyorsa o kizdan ilerisi icin hayir gelmez.
cinsel ilişkiye daha önceden girdim sevgilimde biliyor :)) tamam teşekkürler
Zaten duzgun bır kız ,benle uzun sure beraber olmak ıstıyosan cınsellık gereklı dedıgım de dırek kufuru basıp terketmesı lazım. Iste bunu yapan bırısı cıkmadı hıc. Cıksa tabı neden boyle bırsey sordugumu acıklarım ve yıne haklı olurum :)
Oncelikle sevgili kardeşim biz kızlar hayatlarımıza bir erkek alırsak geçmişini nasıl yargılamayıp evlenmeyi düşünüyorsak sende bir kızın yaşadığı cinsel birlikteliklerden evlenmelik olup olmadığını anlayamazsın o kişinin kalbi temizse olay bitmiştir bizler hediye paketi değiliz size kapalı kutu olamayız tıpkı sizlerinde bizi kapalı kutu beklemediği gibi
Bakiremisin de bitsin ben sevgilime öyle dedim ilk tokat attı sonra ısrar ettim bakireyim falan dedi sonradan anlayışlı oluyolar ama tokat yemeye hazırla kendini :D:)
ben soramam öyle knka :D çok piss tokat yerim sonra
Hiç biriyle bişey yaptınmı de :D
çok trip yapıyor en ufak bir şeyde hiçç aramaz sormaz mesaj atmaz falan filan
böyle sorarsam ayrılırız :D
Tecavüz et o zaman anlarsın :D
:D :D
daha önce yaptıysa senle de yapar. bu kadr basit :D senle yapmamaya ısrarcıysa. istemıyorm die direniyorsa yapmamaış demektir. ha zorunda yapıyorsa ölür acıdan .. ve ben yapmamaış bir kızı zorlayacak kadr öküz diilsin biliyorum :D
hımm teşekkürler :D
Anlayamazsın.Yok küvete otur baloncuk çıkar yok bilmem ne bu gibi saçmalıklara inanma.Atıyorum bir kız 1 kere cinsel ilişkiye girer 5,6 ay hiçbişey yapmazsa 2. ilişkisinde tekrar kan gelme ihtimali %80dir.
teşekkürler :))
Cevap
4Cevap
Kafası küçüktür ilişkiden sonra büyür genişler
Göğüsleri küçüktür büyümeye başlar
Kalçalar büyür
Şekli ve tipi değişir
Önceki hali ile çok farklı olur
Her türlü belli olur yani
Çaktırmadan parmağını sok kaç düz ilişki yaşayıp yaşamadığını anlamak için anal sex yapmış mı sorusunada da saatiniz var mı de evet derse yapmıştır
kızın geçmişi senin için çokmu önemli ki?
yalan söyleyip ilişkiye hiç girmedim diyorsa evet önemli
ben meraktan soruyorum ama bilmek isterim yani açık açık söylemeyip yalan
söylüyorsa daha çok kızarım anlarsam
açık açık söylemeyip bana yalan söyleyip beni mal yerine koyuyorsa çok sinirlenirim.
teşekkürler kardeşim yorum için bakıcaz bakalım :))
küvete çıplak oturt baloncuklar çıkıyorsa bakire değildir :D
hahaha :D :D
Bakire kiz ne yaparsan yap vermez konunyu cinsellige getirdiginde çok konuşmak istemez bakire olmayan seninle herseyi zamanla yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar