Erkekler her vakit ister de benim sorum kadınlara. Hamileliğin ileri evrelerinde kadınlar seks ister mi?

Erkekler her vakit ister de benim sorum kadınlara. Hamileliğin ileri evrelerinde kadınlar seks ister mi?

İster tabi neden istemesin erkeklerin istediği gibi kadınlarında ister ve hatta hamilelikte herhangi bir risk yoksa ilişki yaşanırsa kadının doğumu bir o kadar kolay olur
Aynen
Hamileliğin tamamında yükselen hormonlarla birlikte libido tavan yapar ve isterler
Cevap
14Cevap
Hamilelik döneminde duygular ve hormonlar daha hassas olur. Cinsel konuda istekli olan kadınlarda var olmayan kadınlarda.
Tabii ki ister hormonlar çünkü tavan yapıyor
Evet isterler
Doğum gerçekleşen ana kadar seks yapılabilir bir sıkıntı olmaz. Ams kıyamamazlık ve risklerin söz konusu olduğu için belli bir süreden sonra eşler buna yanaşmazlar
İstese de yedinci ay itibari ile yapamaz zaten ki o ağırlık yük zaten aklına getirmez 😀😀
Yapılması tehlike arz eder
Peki sizin dediğiniz olsun 🌴
İster isterde de ya çocuk çıkınca ben küçüğken gelip gelip yüzüme tüküren o kel adam kimdi derse ne diyecez😂
İster östrojen ve progesteron miktarları olduğundan daha yüksektir. İlk 3 ay ve son 2 ay ara verilir.
Bilemem. Hamile kalımca zor olur ama ilk zamanlarda yapılabilir. Son aylarda artık ağrılardan yükden dolayı istenmez
Hiç hamile kalmadım , yüksek ihtimalle isterim
@bilinmeyen1990 terbiyesizliğin alemi yok. İnsan olmayı öğren
@SwordOfDemocles , ne kadar teşekkür etsem az 🙏🏻😐🤷🏻♀️
Rica ederim efendim. Terbiyesizliğe tahammülüm yok, bilirsiniz.
@SwordOfDemocles saygılı insanlar da olmasa , bu site hiç çekilecek gibi değil valla 🤷🏻♀️
Küfür etmemiş olmam küfürü hak etmedikleri manasına gelmiyor ama bunların da ardı arkası kesilmiyor.
Reglken istek tavan yapıyor hamile iken de olur bence istek.
Evet bilimsel açıklamalara göre kadınlar hamileliğin 6.7 aylarında duygusal bi döneme geçiyorlarmış istekleri artıyor :)
Hamile kalınca bakarız ama biraz zor gibime geliyor
İster istek artar hormonlardan
Hamile kalınca bu soruya cevap yazacağım
İstemez diye biliyorum
Onu Ben Bilmem Kadından Kadına Değişir 😅
Kadınına göre değişiyor
Evet artıyor hemde ne biçim.
bilemem hiç hamile kalmadım.
kisiden kisiye degisir
Yok artık bir rahat verin hahahaha
Daha çok isterler ben öyle olurdum zaar 🙄
İster ama yapabilmesi zor bence