- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıldesenliçorap olayın biyolojik işleyişini oldukça kapsamlı bir şekilde anlatmış. Bence dikkatle okuyun. Ama sadece "Nasıl" sorusuna bir cevap bu. "Neden" sorusuna tam bir cevap içermiyor. Son yıllarda dünyanın önde gelen hemen tüm üniversitelerde üzerinde en fazla çalışılan "Evrimsel Psikoloji" dalı işte tam da bu sorulara cevap arıyor. Araştırmalar gösteriyor ki, kadınlar eş seçiminde kendisine ve bebeğine sahip çıkacak onu ve bebeğini besleyip koruyacak bir erkeği eş olarak seçiyor. Hamileyken avlanamayacak, yiyecek bulamayacak ve doğurduğunda ise bebeğine bakmak zorunda olduğu için hem kendisine hem bebeğine bakıp besleyip koruyacak bir erkeğin varlığı yaşamsal önemde. Aşk denilen soyut kavram da bunun üzerine kurulu zaten. Çünkü erkeği böyle bir sorumluluk altına sokacak hiç bir yaşamsal gerekçe yok. Dikkat ederseniz aşk şiirleri yazan şairlerin %99'u erkektir. Çünkü Aşk denilen olgu aslen erkekleri kadınlara bağlayan soyut bir durumdur ve ömrü de 3 yıl kadardır. (hamilelik ve bebeğin yürüyebilecek hale gelmesi kadar gereken süre).
Öte yandan kadında insan soyunun devamını sağlama iç güdüsü olduğundan çiftleşmek için farklı genleri kollar. Yani bir erkeğin genleri ne kadar farklı ise kadın onunla çiftleşip hamile kalmak ister. Biz işte buna günümüzde ten uyumu adını veriyoruz.
Sonuç olarak kendisine bakacak onu koruyup kollayacak eş seçimi ile çiftleşip hamile kalmayı düşündüğü erkekler farklı erkekler olması da gayet normal. Nadiren her 2 özelliğin de aynı erkekte bulunması halinde bile bunun en fazla 3-4 yıl sürmesi kaçınılmaz. Zaman zaman evli kadınların aradan 3-4 yıl geçince kocalarıyla olan sevişmelerinde eski ateşin kalmadığından yakınmaların da altında yatan bu.
Eğer neyin ne olduğunu bilir ve anlarsak, olaylara kadınlara o..spu, kaltak, erkeklere vay şerefsiz filan diye küfürler yağdırmak yerine anlamaya çalışır ve empatiyle yaklaşmayı başarabiliriz diye düşünüyorum.53 Yorumla
Soran+1 yıleşsiz bir yorum olmuş çok ama çok teşekkür ederim. kafamdaki sorular yanıtını bulmaya başladı
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılNeden bazı eşler 1 1ine dokunmadan duramazken bazıları dokunmamak için köşe bucak kaçarlar? Neden bazı çiftler, eşleri olmadan tek başına uyuyamazken, bazıları aynı evin içinde ayrı yerlerde uyurlar? Bu soruların yanıtı; tenlerdeki uyum ve uyumsuzluk. Bilim insanları beynimizin kimyasına bağlı olarak, vücudumuzun da ve dolayısıyla tenimizin de kimyasının olduğunu ifade ediyorlar. Çiftlerin tenlerinin uyumu da bu şekilde gerçekleşiyor. Benzer hormonlar salgılanıyorsa, eşler arasındaki libido yani cinsel enerji yüksek oluyor.
Ten uyumu beyinde, yaşamda, cildin altındaki damarlardan geçen kanda ve sinirlerde her yerdedir. Mükemmel ilişkide uyum hem cinsel hem ruhsal hem de fiziksel olmalıdır. 1i eksik olursa topallama başlar. İlişki 1 yerden fire verir ve yakalamak için diğer denizlere yelken açar.
Ten uyumunun sadece cinsellik boyutu yok. Çekicilik, büyü, hayal, tutku, zevk alma ve verme, gözlerdeki hayat ışığı, hayattan soyutlanma, her daim yeşil ışığın yanması gibi bunlarda ten uyumu ile ilgilidir. Günümüzde evli çoğu erkek ve kadın, eşiyle değil de farklı biriyle tensel uyum yaşıyor. Cinsellik dünyası diye bir dünya var ve bu dünya ayıp, günah ve yasak barındırmıyor. Radar gibi her daim arıyor ve hedefe kilitlenip bulduğunda da maalesef tam ortadan vuruyor. O dönemde yer, mekan, kişi ya da mantık barındıran hiçbir faktör olmuyor. Sonradan mantık devreye girse dahi iş işten geçmiş olabiliyor. Ten uyumunda durmak yok, her daim ileriye prensibi vardır..67 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim arkadaşım. geceden beri nerdeydin sen az kafa patlatmadık burda :) saygı duydum çok
- +1 yıl
gördüm yazılanları okumaya bile üşendim. Bayağı pedal çevirmişsiniz. :))
Soran+1 yılhem de nasıl debelendik resmen...sizi takibe alabilir miyim? yorumlarınız ilgi çekici
- +1 yıl
ne demek tabikisi takip edebilirsin.
Soran+1 yıl:) peşindeyim o zaman..yorum için ayrıca teşekkür ederim üstünde düşünücem daha..çok sağol
- +1 yıl
rica ederim.
- +1 yıl
olayın sistematiğini anlatması bakımından kapsamlı bir açıklama olmuş +1
+1 yılSiz zaten ten uyumunu yaşamış ve anlamış bir insansınız. Bunu bizim size sormamız gerekir.
Ten uyumu aslında duygulara bağlı değildir. Cinselliği yaşarken ne kadar tatmin olduğunuzla alakalı. Sevgi etken bir faktör değildir. Sevdiğiniz bir kişi ile kötü bir birliktelik yaşamak oldukça normal bir durumdur. Anlattığınız gibi "eh işte" dediğiniz kişiler ise sizi cinsel hazzın doruklarına taşıyabilir.
Cinsel birliktelik sırasında aradaki sevgi ve hisler birlikte olduğunuz kişi karşı olan arzularınızı ve isteğinizi arttırır fakat bu daha çok zevk alacağınız anlamına gelmiyor ne yazık ki. Tecrübeli, kadınların ne istediğini bilen ve neden hoşlandığınıza saygı gösteren bir erkek sizi tatmin noktasına daha kolay ulaştırabilir. Bunun gibi durumlarda ten uyumundan bahsedilir.335 Yorumla
Soran+1 yılama sadece aşık olduklarımla ya da sevdiğim insanla birlikte oldum bu zamana dek. aşk olmadan sevişmezsin seviştiğin aşkınsa tenin uymayabilir bu nasıl bir paradoks? bazen teninin kokusu bile çekmiyor insanı ayrımını yapıyorum..ama nereyeb takıldığımı anladınız mı?
- +1 yıl
Sevgi ve aşk arzuları meydana getirir. Seven insan aşık olduğu kişiyle birlikte olmak ister. Bu çok normal. Fakat iş birlikte olma noktasına gelince herhangi ufacık bir sebep bile seni itebilir. Vücudunun kokusundan tut, sana dokunmasına kadar herhangi bir sebep olabilir. Dediğim gibi sevginin oluşma nedenleriyle, cinsel uyumu oluşturan sebepler tamamen farklı. Anlamsız görünebilir fakat bu böyle. Uyarılma aşka mı bağlı yoksa beceriye mi ? cinsellikte aşk ikinci planda kalıyor.
Soran+1 yılevet dediklerin çok doğru...ama bir de şu boyutu var. birine çok aşıktım deliler gibi..öperken deli oluyordum kokusnu ciğerime kadar çekiyordum. bir gün seviştik ve dedim ki keşke bu gün hiç yaşanmasaydı...tenimiz de uymuştu belki ama inan sana komik gelebilir. organlar uyuşmadı...küçük ve eğri bir penisi vardı üstelik de erken bolaşıyordu. onunla hiç orgazmı yaşamadan kendimi sundum ona...o yüzden şimdi kafam çok karışık
- +1 yıl
Bunu duyduğuma çok üzüldüm. Sevgi kolay kazanılmayan bir duygudur. Ona karşı çok yoğun ve özel hisler beslemişsiniz. İnsanlar aşk için neler yapmıyorlar ... Siz aşkı bulan şanslı azınlıktayken hiç beklenmedik bir yerden gol yemişsiniz. Bu çok tatsız bir durum. Bu durumda ne kadar alırsanız alın zararlı çıkacaksınız. Terk ederseniz aşkı kaybedeceksiniz. Kalırsanız berbat bir seks yaşantısı. Ne yazık ki doğru seçim diye birşey yok bu durumda. Hislerinize güvenmek durumundasınız.
Soran+1 yılbana evlenme teklif etti. ben kabul edemedim ayrıldık. tek neden söyle dedi..söyleyemedim..bunu diyemezdim ama düşündüm. çok yakışıklı karizma işi gücü yerinde beni deli gibi seven bir adam. ama dedim ki evlenirsem ben onu aldatırım o bunu hak etmiyor. işte şimdi ten uyumunu yataga girmeden keşfetmek istiyorum ya da adı her neyse
- +1 yıl
Keşke dürüst olsaymışsınız. Bu onu muhtemelen yıkardı ama en azından sorunun ne olduğunu bilirdi. Başka bir kadın aynısını yapmayıp aldatırsa ne olacak ? Ona iyilik mi yaptınız kötülük mü ?
Ne yazık ki ten uyumunu alerji testi yapar gibi öğrenme şansınız yok. Yaptığınızdan rahatsızlık duymayın. Doğru yoldasınız ama sonuç istediğiniz gibi çıkmamış. Elinizde olan birşey değil bu. Moralinizi bozmayın. Doğru kişi oralarda bir yerde mutlaka sizi bekliyor. Er ya da geç ...
Soran+1 yılo da bence sorunun farkındaydı da belki de ben yanılttım onu orgazm olamadığımı söylememekle. kendi fizyolojisini biliyordu ve muhtemel çözüm bulamamıştı. cahil deneyimsiz biri de değildi ben 31 yaşındayım o 36 üstelik de hekimdi. o gitti bitti zaten şu an ki ilişikim için yataga girmeden doğruyu bulmak kaygısı içindeyim..nasıl anlarım bilmiyorum artık hiç bir yaptığımın doğru olmadığını düşünüyorum her hamlem kusurlu
- +1 yıl
Önce şu güven kaybından kurtulalım mı ? "her hamlem kusurlu" sözünden hoşlanmadım. Bunun doğru olmadığını ikimizde biliyoruz. Doğruyu bulamamış olmak başarısız olduğunuzu göstermez. Bunda hem fikir miyiz ?
Bence izlediğiniz yol çok mantıklı: Önce duygusal bir bağın oluşmasını bekleyip sonra cinsel uyumu aramak. Bunun neresinde hata var ki?
Sizin derdiniz doğru yöntemde değil. Doğru kişinin henüz karşınıza çıkmamış olması sizi mutsuz ediyor.
Soran+1 yılteşhis çok doğru aslında sanırım doğru insana denk gelmemiş olmak bu anlamda umudumu kırdı ya da kusuru kendime aramama neden oldu...
ancak hala ten uyumunun nasıl fark edileceğine dair şüphe içindeyim. öpüyorsun hoşuna gidiyor dokunuyorsun dokunma arzusu devam ediyor..nerde bitiyor her şey anlamadım. neden bazı sevişmelerden ruhumun yarsını terk edip çıktım..karşıdakinin çok profesyonel çok azgın çok bilmem ne olmasına gerek olmadan iki seven bedenin buluşmasının ne kadar çok teferruatı var- +1 yıl
Umudunuzu kırmamanız gerektiği konusunda anlaştık mı ?
Sanılanın aksine konu iki kişi arasındaki duygular olunca bile bir mantık ve akıl söz konusu ama cinsel uyum tamamen piyango. Nasıl olacağını ancak bitince anlayabiliyoruz. Önceden düşündüklerinizin/beklentilerinizin hiç bir kıymeti kalmıyor. Cinsellik tamamen kendine özgü kuralların olduğu ve herşeyin kendi içinde belirlendiği özel bir ilişki. Bunu anlamanın size şu an bir faydası var mı ? Cevabı zaten bedeniniz size söylüyor.
Soran+1 yılanlaştık peki :) bedenim elbette söylüyor. o yatağa girdiğimizde bazen içimde azap gibi bir duygu bazense dünyayı unutuyorum. tüm arayışlarım soruşlarım o azabı artık duymamak için.yani bedenim o sinyali vermeden önce bulmak doğru yanıtı.. seks çok mu önemli diyenler var..evet önemli.ruhumu kalbimi bedenimi tümlesin istiyorum. tüm yarımlarım tüm sancılarım dinsin. derdim seks değil aslında..derdim sadece aramadan bulmak...senin beni çok iyi anladığından eminim
- +1 yıl
Gelişme kaydettiğimizi görüyorum. Bence yanıtların hepsi sende var. Sadece sana hatırlatacak birine ihtiyacın vardı.
Söylediklerine katılıyorum. Fakat birşeyi düzeltmek isterim. İngilizcede "make love" denir. Sende bunu arıyorsun. Sevdiğin kişiyi öperken hissettiklerinin daha fazlasını onunla birlikte olurken yaşamak istiyorsun. Harika bir şey bu. Aslında sadece onun cinsel organını değil onun ruhunu, arzularını ve benliğini içine katmak adeta bir olmayı hayal ediyorsun. O kadar doğru ki ...
Soran+1 yılve senin tanımın beni mest etti şu an..aynen öyle..öperken deli gibi yataga koştuğumuzda evet daha fazlası işte şimdi dediğimde daha fazlasının olmayışı hatta öpüşme sahnesinin içi boş bir filmin fragmanı olduğunu bile düşünüyorum. tenim de ruhum da çok hassas belki..kaçımız bunu arıyor özlüyoruz bilmiyorum ama yatakta istedğim şey içime bir penisin girip çıkması değil sadece. ya da fanteziler vs...
Soran+1 yılbacaklarını açan kadın ruhunu da açıyor ordan içeri giren giriyor giremeyen için bir daha o şans olmuyor. yani dediğin gibi ruhuyla teniyle penisiyle içime aksın istiyorum. çok mu saçmaladım?
- +1 yıl
Sevişmek ile ilgili bir çok şey anlatabilirsin fakat çok az kişi çiftlerin birleşme anında birbirlerini kendilerine doğru çektiklerini fark ederler. O anda onun adeta bir an için transparan olup bedeninin içine geçmesini ve tek bir vücutta can bulmayı istersin. İkinci bir konuda herşey bittikten sonra büyük bir istekle sarılıp tek bir formda uyuyabilmek. Huzur, mutluluk ve güven içinde birlikteliğinizden emin olarak. O kadar ki bacaklarını bile ona dolarsın
Aradığın böyle birşey değil mi ? :) - +1 yıl
Hayır saçmaladığını düşünmüyorum. Hatta sana katkıda bulunayım ;
Çok özel olacak ama ben her zaman misyoner pozisyonunu mutlaka denerim. Eğer ki belinin etrafına sarılan bacaklar ve kollarını sıkıca tutan eller varsa doğru yoldasındır. Aslında o anda onun üstünde değil içindeyimdir. Kalbine, ruhuna, benliğine girmemi istiyordur. Aslında birleştiğin yer cinsel organın değil ruhundur.
Kritik soru şu : Böyle bir şey rastlıyor musun ?
İşte tırtladığımız yer orası.
Soran+1 yılaynen bu tam olarak. ben hiç bir zaman bir penisle sevişmedim. vaginamda hissettiğim şey penisti ama ben onun ruhunu da tüm bedenini de içime kuvvetle çektim nefes alır gibi. bu aşktandı belki de..bitsede gitsem dediğimde oldu malesef..tam orgazm anı bitip de gveşemeye başladığımda genelde ağlama ve sarılma arzusunu duyarım. bunu yaşayabildiğim o kadar enderdir ki..sanki bitmesin gitmesin diye sarılırım. kollarımla bacaklarımla ruhumla...
Soran+1 yılson yazdığının yanıtı gibi oldu aşağıdaki kalp kalbe karşı durumu... sevşirken sımsıkı sarılan bir kadın ruhuna dokunmanı bekliyordur zaten ama bu senin her zaman doğru yolda olduğunu göstermez. seksüalite anlamında evet ten uyumunda bazen hayır oluyor yanıtı. o bedeni içine çekerken sana ait olmadığını hiissetmek gibi
- +1 yıl
Hangi pozisyon ve nasıl pek önemli değil. İki kişinin bir olması ve aynı hisleri paylaşmaları o kadar özeldir ki.
O bahsettiğin ağlama ve sarılma arzusunu çok seviyorum işte. Mutlu ettiğin kadının sana duyduğu bütün güzel hislerin neticesidir sarılmak. Aslında erkeğin sana sarılmasını istersin. Kocaman bir adamın seni sevdiğini, koruduğunu ve belki de en önemlisi senin için hep yanında olmak istediğini hissedersin.
Sen bunları tam olarak hissetmemişsin ne yazık ki :(
Soran+1 yılne yazık ki öyle hem tam olarak hem de kalıcı olmayan ilişikilerde... bu yüzden belki de hengi tene dokunacak olsam aynı yarım kalma korkusunu baştan yaşıyor olmam ve bu saatte sorgulamam. ne bir formülü var ne de çaresi. o son ana kadar bilemiyorsun kime masumca sarılıp minnet dolu bakacağını..sana nasıl teşekkür ederim bilmiyorum görüşümü netleştirdin
- +1 yıl
Daha öncede dediğim gibi, ten uyumu tamamen orgazma yönelik. Senin hekimle yaşadığın sorun gibi bir şey olabiliyor ve bir çuval inciri berbat edebiliyor. Bunun aşkla, arzuyla, isteklerle hiç alakası yok.
Eşin olmasını istediğin kişiden bazı beklentilerin olur. Sanki bir kriter gibi ve ten uyumunu sağlayacak sebepler de bunun bir parçası.O kişi seni memnun edecek şartlar de varsa vardır. Yoksa yoktur. Yapabilecek birşey yok.
Aynı durum erkek için de geçerli. Harika kadında kötü deneyimler mümkün - +1 yıl
Yolundan şaşma. İçindekileri beğendim. Düşüncelerinin yarısı eski kızarkadaşımda olsaydı şimdi seninle konuşmak yerine sevdiğim kadına sarılıp uyuyor olurdum.
Aradığımız şeyler aynı olduğu için birbirimizi kolayca anladık. Saygıyla başlasın sevgiyle yürüsn, şehvet eklensin, harika bir seks olsun. Sonunda da bu benim aradığım kişi işte diye düşünüp ona bütün isteğimle sarılmak ...
Soran+1 yılbir erkeğin bunu bu kadar irdeleyip doğru fikirler üreteceği aklımdan geçmezdi. ya da belki senin kadar derinine inip de ordan bakan az insan var. şu anki sevgilimle yeni başladık. öpüşmedik bile henüz. çok aşık olduğunu söyleyen o. ben sadece hissedebiliyor muyum diye bakıyorum. ve bunu anlamak için sevişmek istemiyorum artık. çünkü nerdeyse seksten vazgeçmek üzereyim. önceden kokusunu seviyorsan her şeyini seversin sanıyordum. koku bir ritüelmiş meğer. neyse yordum seni de
Soran+1 yılkadın ya da erkek herkes aynı ruha sahip olmuyor işte. sevişmek bazen ölmek bazen yeniden doğmak demek..sadece bir kaç dakika içinde üstelik de..senin kadar beni de anlayan olsaydı muhtemel bende burda ten uyumun dibini kazımakla uğraşacağıma muhteşem bir sevişmeden çıkmış olur mışıl mışıl uyurdum
- +1 yıl
Bazen bende içimde bir kadın olduğunu düşünüyorum :)
Durumuna 2 tespitim var :
1) "çok aşık" olduğu yalan. Daha birbirinizi öpmeden nasıl çok aşık oluyor ?
2) Anlamak için sevişmeyeceksin ki. Hissettiğin için yapacaksın. Onu arzuluyorsa, onu istiyorsan yol zaten yatak odasına gider. Doğru kişi geldiğinde sen ne kadar engellersen engelle yol oraya gider. Bunu sende biliyorsun.
Koku ritüel değil tam olarak. Kokudan etkilenmek durumu var.
Sence yorulmuş gibi bir halim mi var ? :) - +1 yıl
Son yazdığını okudum ve beni gerçekten güldürdün. Çok teşekkür ederim. Hakkımda söylediklerin gerçekten gururumu fazlasıyla okşadı.
Ama 36 yaşındayım. Cinsel olarak bir eksiğim yok (daha fazla reklam yapmayacağım) :) duygusal açıdan farklı olduğumu biliyorum, iyi bir işim, sosyal hayatım, düzenim var ama bekarım. Bu sana da saçma gelmiyor mu ? Kendine yanıyorsun ama benimde çok farkım yok gördüğün gibi. Farkındalık ve bilgi ile çözülmüyor bu sorun.
Soran+1 yılgülümsettin beni :) evet doğru olduğunu anladığında yol oraya doğru gidiyor zaten de ben yolda durup bir bakıyorum doğru vasıta ile mi gidiyorum diye. çünkü çok ada ülkesine trenle gitmeye kalkmışlığım var benim. o yüzden de çok yolda kalmışlığım...yorulmuş gibi bir halin yok evet. yanıtlar hala çok içten ve çok tatmin edici...seni takip etmek istiyorum izin verirsen?
- +1 yıl
Çok farklı bir insansın. Güzel düşünceler taşıyorsun. Bazen umutsuzluğa kapıldığını tahmin edebiliyorum. Lütfen öyle hissettiğinde bunu hak etmediğini düşün. Diğerlerinin sana ne dediğini bilmem ama bence çok güzel şeyler söyleyen özel bir insansın.
Örneğin çok güzel ama tespitin üzücü. Yukarıda yazdıklarım geçerli :)
Takip etmen beni memnun eder. Hatta ben arkadaşlık teklifinde bulunmayı isteyecektim ama kibarlık edip uygun anı bulamadan sen sordun :)
Soran+1 yılbekar olmak kusur değil ki... sende doğru insanı bulamamış olablirsin. bizim kadar kılı kırk yaran ince düşünen insanların bakışı hep farklı diğerlerinden...insanları da belki ancak bunun için kategorize edebilirim. ruhunda ince çizgiler olan ya da kaba kıvrımlardan ibaret diye.
- +1 yıl
İznin olursa seninle konuşmaya devam etmek isterim ama özel yaşantımızı, hayatlarımızdaki detayları mesajlaşarak konuşalım. Bunları herkes ile paylaşmaktan pek hoşlanmıyorum.
Durumlarımızı konuşurken ilginç paylaşımlarda bulunabileceğimizi düşünüyorum.
Soran+1 yılyanı fark sende de var hatta benden çok daha fazlası muhtemelen. umutsuzluk da umut kadar gerçek aslında hatta daha somut çoğu zaman. ama sayende çok şey öğrendim . sohbetinden ve bilginden her daim istifade etmek isterim. inan bakışımı görüşümü değiştirdin bu sabah. hem üzüldüm hem sevindim ikisi içinde makul sebeplerim var:) takiptesin o halde :)
- +1 yıl
Ojgeldin bea kızanım derim bende :)
Ben sadece sana içinde ki doğruları hatırlatıyorum. Güzel bir kişiliğin ve doğru fikirlerin var. Biraz desteklenmeye ve bazı şeylerin sana hatırlatılmasına ihtiyacın var o kadar.
Farklı olmak istemiyorum ki. mutlu olmak istiyorum. Bu hayatı paylaşamadıktan sonra, eve gelip onunla vakit geçirmedikten sonra çalışmamın, hobilerimin, sosyal hayatımın ne anlamı var ki.
Soran+1 yılelbette... emek için sonsuz teşekkürler..uykusuz bıraktığım için de..flu olan bakışımı netleştirdiğin için de..
- +1 yıl
Klavye misafiriniz olacağım ama;
Sohbet bir harika idi.
Düşüncelerinize, anlayışlarınıza, RUHLARINIZA ayrı ayrı esenlik dilerim... - +1 yıl
Hoşgeldin, sefalar getirdin.
Gerçek mutluluğu aydınlanmanın ışığında bul. Sakın karanlık tarafa geçme.
May the Force be with you
+1 yıldokunmayı bilmek önemli.cinsellik hoşlantıyla başlayıp beyinle devam eden ve sonlanabilirse yatakta sonlanan bir süreç.bir altımdaki yorumları okudum da şöyle bir.bence senin beklentilerin çok yüksek.çok kırılşgan bir yapın var gibi.sanki en ufak bir rüzgar senin o tamamlanması gerek dediğin puzzle ın parçalarını baştan sona dağıtacak gibi.elbette ki bu senin yapın.eleştirmiyorum yanlış anlama ancak konunun bununla da ilgisi var.çok yönlü ve birbiriyle etkileşimli bir konu olduğunu kabul ediyorum...
02 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle haklısın çok doğru anlamışsın beni
- +1 yıl
seni çok iyi anlıyorum.muhtemelen sürekli bir git gel hali ve geçmişe dönüklukte var değil mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılbeden uyuşmasıdır. tenin ateşi ve arzusunu birebir bütünlemek ve hissetmektir. penis vajina bölümü ise orgazm ve hazla ilgilidir. yani bu konu ile değil. ten uyumu olmayan bir çiftte penis odun gibi hissedilir, vajina ise elsiz masturbasyon gereci gibidir. ten uyumu his ve arzu uyumunun bedene yansımasıdır.
30 YorumlaSağlıklı ve mutlu bir cinsel yaşam için ten uyumu önemlidir. Çünkü ten uyumu, kişileri birbirine yaklaştırır, güzel duyguları canlandırır, neşe ve mutluluk verir.
Dokunmayı karşı koyulamaz hale getirir.Tarafların birbirlerinin cinsel anlayışına hitap eden,iki kişi arasında meydana gelen olumlu ve çekici etkileşimlerdir ten uyumu.20 Yorumlavar tabi. tensel uyum ilişki esnasında dokunmanın ve aldığın enerjinin üst noktalarda olması dokumanın verdiği hazzı hisstmendir. kimi zaman soğuk birisiyle tokalaştığında bile hissedersin.
019 Yorumla
Soran+1 yılbunu nasıl anlayacam sadece eline dokunduğumda anlar mıyım?
Soran+1 yılben anlamıyorum işte mal mıyım neyim. duygusal davranıyorum sanırım...çoğu zaman tenini bile hissetmediğim insanlar oldu..ha o dokunmuş bana ha duvar dokunmuş..ama seviyordum
Soran+1 yıl31 cenabet bir rakam:)
Soran+1 yılkarşıdaki soğuk olmasa da başka bir şey var...sorudaki gibi bazen onun penisi ile benim vajina uyuşmuyor hissediyorum
- +1 yıl
baska nedenlerde olabilir. ama cogu zaman bu durumda boyle ince seyleri dusunmeyiz. yasanıp bittikten sonra sorgulamaya öğrenmeye calısırız. gerci bu da iyi birsey sonucta. aldıgın hazzın az olması o gunki psikolojik durumdan tut da o kişi ile tanışma surecine kadar yasananların bile etkisi olabilir. salt cinsel birliktelik yasanan cogu ilişkilerde hayatın monotonlasması gibi ilişkinin de monotonlasması cok dogal.
Soran+1 yılya sadece haza odaklanma..o gün canın sıkkındı diyelim.ya sonraki gün? deli gibi sevdiğinle deli gibi sevişemiyorsun?
Soran+1 yılhayır hayır hayır...ten uyumundan söz ediyorum..enerjik olma durumu değil...deli gibi sevişmek isterken orgazm olamadan ortada kalmaktan..bitse de kurtulsam demekten
- +1 yıl
enerjiden kastım hislerimiz. o an ki pozitif duygumuz. tenin dokundugunda ki ilk elektrik ile içinde bir seylerin kıpırdaması yanması buyuk patlamaya hazırlık için minik patlamaların oluşması kıvılcımlar ateş böcekleri gibi bedenimizin ayrı noktalarında ucusan enerjiden bahsediyorum.
Soran+1 yılpeki bunu karşıdakine ilk dokunduğunda hiiseder misin? ben aşkla yaklaştığım için olsa gerek etkileniyorum dokunduğumda. ama bu iyi seks yaparız anlamına gelmiyor
- +1 yıl
aslında dokunmadan hissedersin. yani fiziksel beden bir araya gelmezden önce ruhsal olarak zaten hissedersin. işin görselliği fiziksel temas vs bunlar belki biraz alt seviyede kalıyor gibi bence. cokmu abarttık bilemedim şimdi :) okuyan da seksin nirvanasından bahsettiğimizi sanacak :) ki aslında ondan bahsediyoruz da :)
Soran+1 yılaynen öyle yapıyoruz konu çok derin. ben burda ilk kez bu kadar derin yorum yapıldığına tanık oldum.peki sence karşıdakinin güzel ya da yakışıklı olması tetikler mi bunu? ne kadar güzelse o kadar çok mu uyar ten? ruhuna dokunanlar neden tenimde olamadı..neden kimseyle seviiştiğimde işte buydu diyemedim? yaş 31
- +1 yıl
KumruSahin ve Desenlicorap'ın yazdığı cevapları okudum. konuya yaklasımlarını somutlaştıran bilimsel detaylar olması ilgimi cekti. Her insanın kendi benliğini ve bedenini tanıma uğraşında olmasını çok önemsiyorum. Görsel güzelliğin ve çekiciliğin tarih boyunca her zaman sıradan olanların önünde olmasının nedeni belki de gecen zaman boyunca temel ihtiyaclarımızın artık öncelik değil ikinci plana düşmesinden olabilir diye düşünüyorum.
Soran+1 yılevet arkadaşlar çok doğru bir açıdan baktı. ihtiyaç duyduğum yorumlardı. ne varsa kadınlarda mı var ne:)
- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılorganların değil tamamiyle cinsel tecrübenin kibarlaştırılmış şekliii hatunlar cinsel tecrübe arıyorlar güzelm
13 Yorumla- +1 yıl
vajina penis uyumu ile alakası yok arkadaşım tamamiyle eski erkek arkadaşları bunu diyen hatunları iyi uyardıkları için şimdiki sevgilileriylede aynısını yaşamak istiyorlar bunu tam anlamıyla yaşayamayıncada ten uyumu olmadı diyorlar
Soran+1 yılben daha derin bir manası olduğunu düşünüyorum ama...
- +1 yıl
bak emin ol ten uyumu olmadı diye ilişkiyi bitiren bir hatun tecrübeli bir erkeğin altından geçmiştir veya bu hatunu orgazm a ulaştırmıştır.. hatun milleti her zaman hazırı ister
ten uyumu birbirine çekimdir.. koku, yapı vs. tam sana hitab etmektedir, karşı koyamazsın doyamazsın tiksinmezsin.. tabi karşı tarafında aynı hissetmesi lazım.
20 Yorumlamesela ben cinsellikte sıkıntılar olduğu için eşimden boşandım.Ten uyumu bir gerçek istekler tatmin olma durumu çok önemli kuru kuruya aşk olmuyor sadece.
18 Yorumla
Soran+1 yılten uyumu mu yoktu aranızda? bunu hissettin mi sen?
Soran+1 yılevet aynen benim yaşadığım şey de buydu tam olarak. duvara mı dokunuyorum ona mı bilemedim oysa aşıktım. ama sekste bir bütün olmadık biz. o yüzden de evlenme teklifini geri çevirdim. sizin durumunuza düşmekten korktum
Soran+1 yılonunla ayrıldım zaten. ama şimdi bir yenisi girdi hayatıma ve ben yatmadan sevişmeden öğrenmek istiyorum ten uyumunu
Soran+1 yılözelden eklemiyorum k.bakmayın
ten uyumu denen sey isteklerin karsilikli olmasi karsilikli mutlu olmak tek tarafli mutluluk degil bir tarafin isteklerine yanit vermek degil tek vucut olabilmek sarilmak ayni anda mutlulugu yakalayabilmek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılten uyumu karsındakını cekıcı bulmak demek bence. Eger kadın dıyorsa, adamın alet yeterınce doyurmamıstır kadını, erkek dıyorsa vucudu yeterınce ıyı degıldır, vajınası genıstır vs.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüncellemede penis boyu önemli demişsin merak ettirdin ne kadar önemli rakam felan verir misin bir bakalım
010 Yorumla
Soran+1 yılbelli bir standardım yok sadece çok küçük olmamalı diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılçok küçükten kasıt ne işte o önemli olan:)
Soran+1 yılpartnerimin cidden küçüktü 10-12 cm ancaktır ayrıca inceydi içimde hissedemiyordum
Cevap sahibi+1 yılbenim 16 mesela partnerin 16 cm olsaydı mutlu olur muydun yoksa daha büyük olsun ister miydin (yanlış anlama bunu sormakta yavşamak felan gibi her hangi bir amacım yok sadece merak)
Soran+1 yıl16 evet ama kesinlikle ince olmamalı. vajinam bol değil ama iyi hissetmek anlamında bu gerekli. ancak penis boyutu olayın bir tek penceresi. o yeterli olursa ten uyumu olur mu olmadı işte
Cevap sahibi+1 yılolmaz tabi genel olarakta beğeni önemli sanırsam hatta öpmesinden bile hoşlanmayabilirsin o da ten uyumuna girer ama benim merak ettiğim normal kalınlıkta ve uzunluğu 16 cm den memnunken günün birinde yetmediğini düşünür mü ve bundan dolayı partnerinden uzaklaşır mı bir kadın mesela sende böyle birşey olur mu ya da oldu mu.
Soran+1 yılbende olacağını sanmam ya da başkasında da..neden bir kadın mutluyken başka arayışlara girsin ki
Cevap sahibi+1 yılbenm kız arkadaşım üroloji asistanı olarak bir doktorun yanında çalışıyor. ben bunu ona sordum o olmaz öyle şey dedi ama sorduğum için aklına daha büyüğünü görünce denemek isteği gelir mi diye rahatsız oldum sonradan. bunu kızla konuşmuş olmak birşeyi değiştirir mi sence
Soran+1 yılhayır olur mu hiç öyle şey. mesele büyüğü değil zaten mesele ruehn ve bedenen tatmin olmak
Cevap sahibi+1 yılaşıksan ten uyumu da vardır zaten. işte sevgiyle aşkın farkı burda ortaya çıkıyor bence
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadınlar için bir de penis boyu kalınlığı işlevi vs önemli yani vajina penis uyumu
bunu biraz açabilir misin03 Yorumla
Soran+1 yılgayet açık değil mi zaten ?
Cevap sahibi+1 yılyani boy kalınlık işlev üçü bir arada mı olmalı:)
Soran+1 yılelbette. üçü bir arada olursa iyi olur. ama tartıştığımız mevzu burda sadece boyu işlevi değil. bunlarda tastamam olduğunda hala eksik bir şey kalabiliyor o da ten uyumu
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi ki sordun bende merak ediyorum nedir gerçekten bu ten uyumu denen?
055 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbiri bunu anlatsın bende öğrenmek istiyorum.
Soran+1 yılevet iyi bilen biri detaylı biçimde anlatsın kızlar
Cevap sahibi+1 yılbence de neymiş bu? Bu cevaba toplansınlar diye duyuru mu yapsak ne yapsak:)
Soran+1 yılbilmiyorum bunun yanıtını mutlaka öğrenmem gerek kızlar
Cevap sahibi+1 yılbende öğrenmeliyim.
Soran+1 yılne yapsak diğer soru başıklarına girip bir rica mı etsek bu saatte de doğru dürüst kimse yok sanırım burda:(
Cevap sahibi+1 yılgündüz soralım.
Soran+1 yılgündüz görürler herhalde...bu konunun peşini bırakmaya niyetim yok..dediğim şeyi sende yaşadın mı?
Cevap sahibi+1 yılaçsana biraz daha net. sorunu .
Soran+1 yılsoru açık aslında ama bence yanıt verenler de tam olarak bilmiyor ya da tarif edemiyor ben umutluyum bir bilen gelecek :)
Cevap sahibi+1 yılbana yazar mısın net olarak sorunu. Sadeleştir ama biraz. Kısa ve öz.
Cevap sahibi+1 yılekleyelim mi bir birimizi.
Soran+1 yılilk üyeye yazdıklarımı bir okur musun rica etsem daha iyi anlarsın?
Cevap sahibi+1 yılokudum.Ekleyelim mi bir birimizi.
Soran+1 yılözelden eklemiyorum kimseyi özür dilerim yanlış anlama senin için değil
Cevap sahibi+1 yılbayanları bile mi?
Soran+1 yılevet bayan ya da bay özel konuşmak arzum yok özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılüstteki yorumu oku dediniz ya okudum orda ki bir ayrıntı vardı buradan sormam doğru olmaz diye düşündüm. Biraz özele giriyor çünkü. Erkek arkadaşınızın boyutundan bahs etmişsin. Küçüktü diye.Bunun kriteri nedir ki mesela küçük derken ne kadardı ki küçük?
Soran+1 yılözel konuşuyoruz yine rahat olun ne ben kimim belli ne de siz. santim olarak ölçmedim ama tatmin edecek boyutta değildi. ilişiki sırasında içimde varlığını bile hissedemedim o kadar küçük yani
Cevap sahibi+1 yılburada okunur diye çekiniyor insan. daha önce deneyim varsa kıyaslamışsındır.
Soran+1 yılçekinme benim cinsel hayatımı konuşuyoruz. insanlarda bilgilensin işlerine yarayacaksa. vardı elbette deneyimim. mukayese de ettim. o yüzden dedim zaten soruda sadece hoşlanma ile yataga girdiğim insan beni göklere uçurdu aşkından titrediğim adamla tek orgazm yaşayamadım aylar boyunca
Cevap sahibi+1 yılaçık olacak ama orgazm olduğununki ne kadardı ortalama? boyut bu kadar fark ediyor mu?
Soran+1 yılevet ediyor. 16-17 cmden aşağısı pek olmuyor da daha ziyade kalınlığı ve işlevi. yani erken boşalma sıkıntısı olmamsı çok önemli
Cevap sahibi+1 yılboyut önemli değil derler o halde sende geçerli değil. Yani senin ideal dediğin 16,17 olan kişi miydi, işlevi bağımsız tutarsak.
Soran+1 yılen az o kadar dedim ama. aslında farazi söyledim bunu da kimsenin penisini elimize cetvel alıp ölçmüyoruz. bazen onlar övünmek için söyler. içimde hissetmem yeterli.
Cevap sahibi+1 yılama az çok tahmin etmişsinizdir sonuçta göz yanılmaz ki. İşlev derken, erken boşalma olmayan ne kadar süredir azami sence?
Soran+1 yılben yarım saatten azına razı gelemiyorum. orgazm olasım yoksa zaten 5 dk sürse de fark etmez.
Cevap sahibi+1 yılyarım saat tümü mü yoksa sadece ilişki anı mı? Orgazm oral veya klitoral uyarımı ile mi oluyorsun?
Soran+1 yılhayır sadece ilişiki anı. hayır klitoral sevmiyorum vaginal
Cevap sahibi+1 yılvajinal olmak için klitoral uyarımı gerekmiyor mu? Sadece ilişki esnasında olmak çok zor ama. İsterse 3 saat sürsün hiç uyarım olmadan git gelle olmuyor.
Soran+1 yıloluyor öyle bir oluyor ki çığlık çığlığa seni senden alarak eriterek
Cevap sahibi+1 yılnasıl oluyor tekniği var mı? Bunlar buradan zor oluyor ama eklemediğin için mecbur kalıyoruz biraz da. Hiç uyarı olmadan vajinal isterse 2 saat sürsün olamıyor.
Cevap sahibi+1 yılnasıl olduğunu teknik veya klitoral uyarım mı veya farklı bir yol mu yazarsan sevinirim.
Soran+1 yılhayır teknik falan yok..sadece içinde hiissedip içine doğru kuvvetle çekecek arzulayacaksın. onun her gelip gitmesinde karşılık vereceksin bedeninde...tam orgazm anına yaklaşırken çılgınca sımsıkı sararsın penisi ve sarsılmaya başlarsın tün benin beynin bacakların kolların titrer..klitoral orgazm çok farklıdır bundan
Cevap sahibi+1 yılne kadar sürerse sürsün bir keresinde 3 saat sürmüştü ama sadece vajinadayken olmuyor. asıl karşılık vereyim ki bedeninle demişsin. bu arada üstte bayağı yorum yapıyorsunuz. Kimse cevap vermiyor diyordun . Sanırım beklediğin bir cevaptı yazıştığınız. Ben şimdi bunu çözmeye çalışmak istiyorum.Eşim son derece iyi saatlerce de sürdürebiliyor. Ama ben nasıl vajinal olabilirim?
Soran+1 yılbunun yanıtı bende değil inan. ben ya hiç olmuyorum ya da vajinal oluyorum. 3 saat seks yapabildiğim bir adamla en az 5 kez orgazma olurdum en az. evlenmeden önce çok mastürbsyon yapıyor muydun?
Cevap sahibi+1 yılhayır yapmıyordum. ama sadece git-gelle bu nasıl mümkün oluyor? Oral hiç bir yardımcı uyarım olmadan? Uyumlu olmamıza rağmen. Cevabı bende olsa inan öğrenmeye çalışmazdım.
Soran+1 yıloral sevişmenin başında olur aralarda da olur. ama oralı hiç oragzma destek gibi kullanmadım. eşinde bir sorun olduğunu sanmıyorum senin tabuların var mıdır? bu da etkiler çünkü bence
Cevap sahibi+1 yılsen ten uyumunun dibini kazıdığın gibi bende bu konuyu kazıyorum sanırım ama çözmek istiyorum.Bir başkası olsa dediğin gibi o performansa kaç defa olurdu. Klitoral, oral sorun yok ama vajinal nasıl olur. Bunu bilgilendirirsen sevinirim.
Cevap sahibi+1 yılhayır anal dışında yok.
Soran+1 yılbunun fizyolojik bir nedeni olamaz sanıyorum. vajinal orgazmı ben yöneldirmiyorum vaginam beni yönlendiriyor. o yüzden tarifi imkansız gibi bir şey
Cevap sahibi+1 yılvajinadayken ne kadar sürede olabiliyor bu?3 saat sürdü olmadı inananın. Zaten ortalama 1 saatin altına düşmez. Boyutunda gayet iyi ama ben mi bilemiyorum acaba? O esnada benim yapmam gereken ne olabilir. Sen yarım saat demiştin bendeki kaç kat fazlası süreç olarak ama bir şeyler eksik sanırım.
Soran+1 yılyarım saat bile çok uzun normal bir kadın yeterince uyarıldığında 15-20 dk da orgazma ulaşır. ruhunu rahat bırak romantik bir şeyler yapın öncesinde...sevşirken nelerden hoşalndığını tespit et..bildiğim bir şey yok sadece yaşıyorum bende
Cevap sahibi+1 yıluyum noktasında sıkıntı olsa ona bağlarım. Peki ilişki öncesinde de mi hiç bir şekilde klitoral uyarım olmuyor? ikisi eş zamanlı uyarılsa o zaman nasıl kanaatin nedir?
Soran+1 yılönsevişmede elbette olacak. aralarda da olabilir ama tüm görevi on a yüklemek yanlış. p*rno falan izlesen öncesinde belki faydası olur
Cevap sahibi+1 yılromantik derken, anal dışında bir sınırımızda, klasik bir görev gibi algımızda yok. Lap dancdan tutunda buza kadar bir çok fantezi var. bizi okuyorlarsa aslında ayıp oluyor. Ekleyemediğimizden. inş. okunmayız diye ümit edelim o halde:) tabu falanda yok.
Soran+1 yılokumalarında ne sakınca var siz kimsiniz belli değil ben kimim belli değil...sen bir pskiyatr ile görüşsen nasıl olur? ben bunların hiç birini ne yaşadım ne uyguladım sadece arzuladım hepsi bu
Cevap sahibi+1 yılklito. oral öncesinde olduğunda zaten orgazm olunuyor. Bunlar olduktan sonra ilişki anında sadece vajinadayken olamıyor işte:( Eşime de belli etmek istemiyorum. Onun için kendisi önemli değil bu anlamda. benden geri bildirim almazsa üzülür. Yakışıklı, karizmatik, hoşta biri. Ona bağlarsam haksızlık ederim sorumdaki temayı.
Cevap sahibi+1 yılbunların hiç birini ne yaşadım ne uyguladım derken nedir kast edilen?
Soran+1 yılonu anladım bakın kegel egzersizleri var onları deneyin bir de vajinaın penisi kavramasında yardımı olablir ya da kaslarınızı kontrol etmenizde
Soran+1 yılyani çok fantazi yapacak imkan olmadı diyelim.ten uyumunu bile yakalmaktan aciz biriyim de acaba siz de böyle bir sorun varmıdır onu bilemem
Cevap sahibi+1 yılonları da yapıyorum.
Cevap sahibi+1 yılten uyumunun analizinde nasıl sonuca vardın?
Soran+1 yılson noktaya kadar öğreneilemediğini..sen o son noktayı defalarca yaşamışsın...senin yerindeki ben olsam ten uyumu yok deyip kestirip atmıştım ama söz konusu olan senin eşin. illa vajinal orgazm olman gerekmez. mutlu oluyorsan klitoral da ol. ama mutlu et ve mutlu ol. benden bu kadar işe gitme saatim geldi
Cevap sahibi+1 yılten uyumu eğer mutlu olmaksa mutluyum şükür.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirbirine dokunduğun zaman oluşan çekimdir.tam anlamıyla , dokunduğun zaman hiç bir yabancılık hissetmemen demek..
123 Yorumla
Soran+1 yılama sevgilinle de yakalayamıyorsun buna ne demeli?
Cevap sahibi+1 yılyakalayamıyorsan eğer..demek ki ten uyumun yok...başka ne olabilir ki ?
Soran+1 yılaşk yalan oldu o zaman?
Cevap sahibi+1 yılya aşık olmak başka bişey..ben mesela nefret ettiğim ve acayip sorunlu biş şekilde ayrıldığım kız arkadaşımşa yakaladığım ten uyumunu tek aşık olduğum kızda yakalayamamıştım..bu biraz şans meselesi..aşık mısın sen ?
Soran+1 yılevet şu an biri var ama aşık mıyım bilmiyorum o kadar yoğun değilim ..kafamı çok karıştırıyor bu mesele bildiğin gibi değil..o zaman aşkı mı seçmek mantıklı tenimizin uyduğunu mu? bu nasıl bir paradoks
Cevap sahibi+1 yılyani bu senin seçimin sonuçta..yattınmı ki şimdi çıktığınla ?
Soran+1 yılhayır..onun sadece koluna dokundum..o an içim titredi..ama emin değilim ten uyumunu çözsem doğru adım atıcam..bende güzel doyurucu yani ruhumu ve bedenimi aynı anda tatmin eden bir ilişki istiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılyani bu hatunlar için kumar tabi..yatmadan bilemessin..yatınca da erkeğin bakışı değişebilirde değişmeyebilir de..bilemiyorum tabi senin nasıl bir tarzın var ?
Soran+1 yılaynen öyle kumar..yatmadan bilemezsin yatınca iş işten geçer..oysa iş yataga gelinceye kadar öyle çok aşama var ki..elini tutmak dokunmak öpmek vs...tarzın derken?
Cevap sahibi+1 yılişte tarzın bu yani..belli..yatağa gidene kadar çok aşamam var diyosun..yorum yapmıyorum çünkü yapmak hata olur..herkes farklı..karşına çıkan erkeklerin bakışı farklı..tamamen şans..çok uzun konular..abaza muhabbeti yapmak istemem..istersen ekle muhabbet ederiz dicem...ama eklemezsin zaten :D
Soran+1 yılabaza muhabbeti değil emin ol merak eden çok kadın var
Cevap sahibi+1 yılonun için demedim..ekle dedim ya..herkes bu muhabbeti yapıyo burda o yüzden dedim..
Soran+1 yılne ekleyecem ya:))
Cevap sahibi+1 yılhahaha :D al işte..bunu diyorum..burdan da herşey yazılmıyo işte..millet okuyup salça oluyo muhabbete...
Soran+1 yılabi soru basit ya ten uyumu. millet nerde görüyorlsa gelip yorum yapsınlar
Cevap sahibi+1 yılneyse..ben zaten söyledim diyeceklerimi..yaş kaçtı senin ?
Soran+1 yıl31
Cevap sahibi+1 yılbende 20 lik sanıyorum seni..bu yaşa kadar nasıl öğrenemedin bunu..çok mu seçicisin ?
Soran+1 yılne ilgisi var seçici olmakla? öğrenemediğim için soruyorum zaten...yoruldum denemekten
Cevap sahibi+1 yıldenk gelmemiş sana o zaman daha..denk gelmeyebilirde..ben diyorum ya..bana bir kere denk geldi..ayrıca o olay vajina penis olayı falan değil..öyle bişey değil o...sevgilinle hiç bir gece boyunca yastıkla uyuduğun gibi bir dakika ayrılmadan sarılarak uyudun mu ?
Soran+1 yılevet biriyle uyudum öyle..yukarda anlattım ilk üyenin yorumlarına bak..deli gibi aşık olmak yetmedi..ve belki de benim tenim kimseyle uymadı. şu an ki sevgilim koluma bile dokunsan titriyorum diyor. bende etkileniyorum. ama sevişebilir miyim ne hiisederim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılya o senin için büyük bir şansızlık olmuş..çok uç bir örnek cidden...ama ten uyumunun ne olduğunu görmüşsün işte..o yani..ama vajina penis olayı..seks becerisi ,performans falan..şans işi sonuçta...sabretseydin belki adama öğretirdin ya da tıbbi destek falan alırdınız..ama sen fazlaca önem veriyosun anladığım kadarıyla yatak olayına ?
Soran+1 yılyatak olayı deme.. cinsellik iki hayatın iki ruhun iki bedenin birleşmesi puzzle gibi.parçalardan biri uymadığında bir şeyler oturmaz yerine öyle bir şey
+1 yılyarım saat güldüm lan :D
10 Yorumla
+1 yılçitlerin birbirini sevmesi gibi bisi
02 Yorumla- +1 yıl
evet kompedan niye sildin bu çocuğu cevap bekliyoruz bak burda da olsan buldu seni
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar