Cinsel Yaşam Cinsel organlar tahrik eder mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Kadının veya erkeğin özel bölgelerini görür görmez tahrik oluyormusun? Etkilenirmisin? Cinsel organlar tahrik eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Kashtira Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hayır. Bu çok da sağlıklı bir durum değil aslında. Biyolojik olarak bunun bizi tahrik etmesi gerekiyor. Ama sosyal medya sağolsum çıplaklığa doyduk ve duyarsızlaştık. 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bir zamanlar hemen tahrik eder ama lakin bu sizin ilişkinizde tecrübe deneyim kazandıktan sonra tamamen değişir 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kişiden kisiue değişir o tahrik eden de oluyor etmeyen iğrenç gelende oluyor 1 0 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hayır internette bi çok var zaten arzulamıyorsam boş 1 0 Yorumla
İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl İnternette olan degil konuştuğum kişiyi görürsem etkilenirim ben 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. hayır diyen net şudur 😂😂 1 0 Yorumla
VuR-KaN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Oooo millet açık kıyafette bile tahrik oluyo özel bölgeyi gösterirsen boşalır herkes. 0 0 Yorumla
SanaKimLazım07 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Gögüsleri görünce tahrik olurum. Zaafım var göğüslere 0 0 Yorumla
İstanbulllu3441 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Tabiki oluyorum 😉 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır ama vücut yapısı tahrik ediyor 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet etkilenirim libidom yükselir hayal kurarım 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bazilari eder amasyada 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bana Özel değilse zor 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Hayır sevmediğim biriyle etkilenmiyorum knk. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl evt özellikle inleme sesleri immh 14 2 Yorumla Bandiban 1 yıl Beni arıyorsun sen… Yorumla ufukcn34 1 yıl Dinlemesin Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır. Çekim ve cilve lazim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl güzelse evt 8 3 Yorumla Sexxsever6161 1 yıl Nesi Yorumla testosteronn 1 yıl hiç aklında bile yokken mi? Yorumla blnmyorkim 1 yıl Estetiklik önemli Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kadinin ki edici sahsen 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Çok deneyimsizler tahrik olur hemen 0 0 Yorumla
eliff_45 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Etkilenirim tabikide 2 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bakimliys evet. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Etmez olur mu 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. evet kadının 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tabiki 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Güzelse evet 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olurum düzgünse 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bıktık ya şu sorulardan 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Bende bıktım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kız deli sen sordun ya 😂 Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum Yorumla Soran 1 yıl Esprisine dedim Yorumla Soran 1 yıl Gül diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sağol canım ozaman eklesene bi Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Çok estetikse evet 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. ilgimi cekersee 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Hayır. Bu çok da sağlıklı bir durum değil aslında. Biyolojik olarak bunun bizi tahrik etmesi gerekiyor. Ama sosyal medya sağolsum çıplaklığa doyduk ve duyarsızlaştık.
Bir zamanlar hemen tahrik eder ama lakin bu sizin ilişkinizde tecrübe deneyim kazandıktan sonra tamamen değişir
Kişiden kisiue değişir o tahrik eden de oluyor etmeyen iğrenç gelende oluyor
Hayır internette bi çok var zaten arzulamıyorsam boş
İnternette olan degil konuştuğum kişiyi görürsem etkilenirim ben
hayır diyen net şudur 😂😂
Oooo millet açık kıyafette bile tahrik oluyo özel bölgeyi gösterirsen boşalır herkes.
ben görünce olmuyorum ya
Neden mi
Gögüsleri görünce tahrik olurum. Zaafım var göğüslere
Tabiki oluyorum 😉
Hayır ama vücut yapısı tahrik ediyor
Evet etkilenirim libidom yükselir hayal kurarım
Bazilari eder amasyada
Hoşuma giderse etkilenirim
Bana Özel değilse zor
Etkılenmezmiyim delırtıyor hemde
Hayır sevmediğim biriyle etkilenmiyorum knk.
Kötü bir şey ama maalesef evet annemden bile oluyorum
evt özellikle inleme sesleri immh
Beni arıyorsun sen…
Dinlemesin
Hayır. Çekim ve cilve lazim
güzelse evt
Nesi
hiç aklında bile yokken mi?
Estetiklik önemli
Kadinin ki edici sahsen
Çok deneyimsizler tahrik olur hemen
Hayır.