Erkekler güzel ve seksi kız görünce mastürbasyon yapar;peki kızlar yakışıklı ve adonisli erkek görünce mastürbasyon yapar mı?
Evet mastürbasyon yapar..
Hayır mastürbasyon yapmaz...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim tanıdığım çoğu kız yapıyor tabii çocuğu kapamazsa. Ama ilginç bir şekilde hayır diyen çok var onların hormonlar ne ayak bilmiyorum. Ben de yaparım zaten aklımdan çıkmaz yapana kadar. Hatta bir keresinde bir müzik videosu izlemiştim bir çocuk aşırı seksiydi gitar çalıyordu ve gitarın ırzına geçti artık gitar hamile kaldı sürtünüp duruyor gitara :D Resmen delirmiştim gerçekten ve hiç vaktim yoktu, inan ağladım pek ağlayan bir insan değilim ama bikaç damla yaş geldi sinirden.
Simdiye kadar hic bir erkegi dusunerek mast. Yapmadim. Bir erkekten etkilendigimde kalp atislarim hizlanir, heyecanlanirim. Etkilenisim başka bir yerime vurmaz.
Erkekler guzel bir kiz gorunce masturbasyon yapmaz, sen yapiyorsan kendine eziyet ediyorsun enerjini onlarla tanismak icin harca.
Cevap
3Cevap
Yapmaz, sevgilisini olduğunu falan hayal eder en fazla.
Hormonlarımızı kontrol edebiliyoruz sizler gibi değiliz yani o an iyi keseriz aramizda laf soyleriz okadar devami gelmez
Yapmam tahrik etmekbicin ugrasisim
Tırcı mamut abi ohhh oyş
Bu ne mk
Hayır
Hayır yapmaz.
Tabiki hayır
Ciddenmi yapiyolar
Yok artık.
Yapar
Yapıyorlar 😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar