Bir kadın olarak erkek daha tahrik edici görünüyor gözüme, lezbiyen olsam kadınlar hoşuma giderdi ya da gay olsam erkekler bu iş kişinin kendisiyle alakalı
Kadının cinsel organı başlı başına olağanüstü bir yapıt gibidir ve çeşitli olması. bakımından onun mastürbasyonu daha mükemmel oluyor. Bacakların ileri doğru uzun olması veya dize doğru çekik olması veya havada olması ya da dizüstü konumda olduğu çeşitli pozisyonlarda yaptığı mastürbasyonlar hepsi birer saat eseridir.
Zor soru ama twitterda kadının biri illa mast. videosu atın dedi dm'den attım ama kendi videoma bakarken hoş geldi baya. Bayanların nasıl mast. yaptığına, elinin güzelliğine, hele tektaş yüzük vs varsa görsel şölen olur ve vajinasının çeşitine göre değişir 65'den fazla vajina çeşiti var, itici çeşit de çok var içinde. Neyse erkek olarak yine de bayan diyeyim ben. 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim ellerim arasındaki masturbasyon yaptirdgim penis daha çekici geliyor bana 😘 okşadıkça sertleşiyor içime almak için çıldırıyorum.
@Kotucocuk0707 uzaktan bakınca hersey Esit gözükebilir ama kadın her zamann bunu yapmaya müsait ve uygun bir engel yok erkekte öyle mi değill hemde hos dğeil iste tahrik etmio kendini becermesi illa bunları mı deyim 😂
Ben bir fark göremiyorum sende elini kullanıyosun bende sen patlican ben iki sünger bir buzdolabı peşeti ve bardak ben dediğim erkekler yani asla yapmam öyle bişey mk
@Kotucocuk0707 en basit ard arda bosalamıosnz yani o işi yapmanız değil de sesiniz soluğunuz ederse o tahrik eder onun dısında tahrik unsur olark asla yaptgnızı görmüorm 😂
Haklı olabilirsin ama rahat ortam ister kadınlar mast. yapmak için burada kaç kere sordular yurtta kalıyorum aynı odada başka kız da var nasıl yaparım mast. ı diye bir ara o kadar çok soran oldu ki şaşırırsın tabi benzerlerini soran da çok oldu. Kızlarda odaklanma vs bir sürü şey gerelir erkekde hiç bir şey düşünme elini sürtelemen yeter de artar.
@vesvese__ ne lezbiyeni ya kendi yaptığım sey size göre daha tahrik edici diorm kendi fikrim bu lezbiyen felan de değilim abuk subuk seyler yaa iğrendmmm
Aslında elini yan cepten koyup yavaş yavaş yapsan anlayan olmaz otobüste falan sadece giyisi durumuna göre boşalma izi belli olabilir. Aslında kadınlardan da bazen çok boşalma oluyor hatta bazıları genelde çok boşalır ama oslaklık farketmedim şimdiye kadar giyisi de mani olmuştur gerçi.
Arkadan zevk alıyorsan ve nasıl olması gerektiğini biliyorsanız ikiniz için de zevkli olur arkadan. Canlı bir cinsel hayat gündelik hayatınızda da sizi mutlu eder.
Birlikte güzel ama doğru güzel bir görselle açıyla çekilmesi çok önemli.. Hoş kadınların çoğu utangaçlıktan çekinmekten doğru dürüst birşey yapamıyor ya da ben işini bilene denk gelmedim diyelim.. Genelde hep fiyasko oluyor 🤔
Ben olsam herkes için karşı cins derdim ama kızlar yardırmış :D ama yani kadının o ufak ohlamaları mast sırasında, inlemesi, titreye titreye orgazm olması ve bunları sana bakarken yapması uff paha biçilemez 😍
Kendi kendine yaparken onu gizlice dikizlemek tam orgazm olduğunu anda sessizce yanına sokulup o ıslanmış bacaklarının arasını dilimle temizlemek. Dahası yok.
Bence kadın daha tahrik edici. Çünkü on sevisme ile başlıyorlar. Erkek masturbasyonu direkt seks gibi başlıyor. Bir hikayesi yok. Kadın masturbasyonunu seyretmek çok hoş
Karşılıklı yapılması beni cok tahrik eder. Offf... Ya da kadın ayna karsısında yapacak ben de onu izlicem... Ama sonrasina garantim yok dayanamam ona katılırım ahhhh... 😘🍃💓
kadın bence, elini sallasa elli erkek bulabilecek konumdayken ya riske girmemesi ya da daha çok zevk alması sebebiyle masturbasyon yapması tahrik edici
Kadına göre erkek erkeğe göre kadın. Sanal ya da görüntülü yaparken iki tarafta götüntüye inliyor ben kadınların okşayıp arada orta parmağı yuvaya yerleştirip sert sert yapmasına bayılıyorum
En İyi Cevaplar