Sokakta bir çocuk gördünüz ya da çok sevdiğiniz bir erkek var. Bunu düşünerek bir kız mastürbasyon yapar mı?
Hep bunu merak etmişimdir :D
Hep bunu merak etmişimdir :D
Eski kız arkadaşımla 18+ şekilde mesajlaşırken bana söylediği şeylerden biri:
"Orgazm olmadan hemen önce bulaşık makinasını çalıştırmam gerektiğini hatırladım... ve hayatımın en büyük orgazmını yaşadım."
Gerçek hikayedir.
Yine de, onu orgazma kadar taşıyan düşüncenin ben olduğumu düşünmeyi daha uygun görüyorum.
Aslında, belki de şaka yapıyordu haa... Ben gereksiz yere ciddiye almış olabilirim.
Neyse, bu inanılmaz istisna dışında kadınların erkekleri düşünerek mastürbasyon yaptığını söyleyebiliriz herhalde... Biz erkekler de kadınları düşünmüyor muyuz neticede?
ne düşünebilir ki başka, ne tuhafsınız yaa :))
kadınlar erkekler için erkekler de kadınlar için var..
erkek ve kadın olarak yarımız zaten..
bir psikiyatra git.. cinsel organına göre tercihini yap bence.. elindeki neyse osun kafana bu komutu kendin verecen.. olduğun hali kabullenmelisin bence bu dünyada.. eşcinsellik bir fantazi.. doğru olanı ne diye araştır istersen..
Psikiyatra gittim, eşcinselliğin bir hastalık olmadığını ve değişemeyeceğini söyledi, tıp literatüründen 45 yıl önce hastalık kapsamından çıkartılmış, doğuştan gelen içgüdüsel bir yönelim. Homofobi bir hastalıkmış. Bence sen bir psikiyatra gitsen daha iyi olur belki homofobini tedavi ettirirsin.
Sokakta gördüğüm için değil ama sevdiğim erkeği düşünüp yaparım zaten.
Genelde öyle olur zaten :)
Cevap
0Cevap
Tabii ki! lez değilse erkeklerden başka ne düşünecek ki :D
Ev işleri?
=P
Hakkaten bu soru biraz gereksiz geldi bana...
:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar