Sevgilimle ilk defa seviştim bundan sonrası ilişkimiz nasıl olur nasıl davranmalıyım?

merhaba arkadaşlar. Sevgilimle 3 aylık flörtlük ve 2 aylık sevgililik dönemi sonrası dün gece kalmalı gittiğimiz bir otelde seviştik. İlk olarak yatakta beraber yatmaya başladık daha sonra ben bir kere öptüm kendimi geri çektim ve o tekrar öpmeye başladı öyle başladı sevişmemiz. Ve üstümüzde sadece benim boxerim sevgiliminde külodu kaldı. Baya bir seviştik güzel zaman geçti mutlu olduk hatta mutlu olması için vajinasını yaladım açmamı istemedi ama daha sonra seni mutlu etmek için lütfen deyince izin verdi yaladım öyle sanıyorum çok mutlu oldu. Sabahta uyanınca aynı şekilde tekrar seviştik ve yolculuk yaparken arabada sık sık dudaktan öpüştük. Sevdiğim kızla yaşayınca çok hoşuma gitti. Peki böyle bişey yaşadıktan sonra ne yapmalı ne etmeli ilk kez seviştim. Vize sınavları sonrası tekrar gidicez. Yine yaşanır mı böyle şeyler ve bugün 5 gibi aparta bıraktıktan sonra biraz konuştuk sadece pek konuşmadık. Napılır ne edilir nasıl davranılır çünkü çok seviyorum yanlış bir harekette bulunmak istemiyrum tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Sevgilimle ilk defa seviştim bundan sonrası ilişkimiz nasıl olur nasıl davranmalıyım?