Cinsel Yaşam Sevgilimle ilk birlikteliğimiz olacak, nasıl davranmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 benim ilkim değil ama sevgilimin ilk olacak. ona nasıl davranmam lazım? yani ilk kez yaşayacak çünkü Güncellemeler1 yıl evlenmeden birliktelik yaşamayı doğru bulmuyormuş önceden. sonra fikirleri değişmiş. onun için ilk olma sebebi bu Sevgilimle ilk birlikteliğimiz olacak, nasıl davranmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Aişemeryem78 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İlk olduğu için kontrol ederken zorluk yaşayabilir. Rahat ol. Yönlendirmeye çalışma kendisi iç gudusyle hareket etsin 3 3 Yorumla megakolik 1 yıl Ama ilk olduğu için çocuk saniyeler içinde bitebilir Yorumla Soran 1 yıl @megakolik benim için sorun değil ki ilki olduğunu biliyorum Yorumla megakolik 1 yıl Onun için kısa sürüp mutsuz olabilir çünkü çoğu kişide bu var Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl öncelikle ne kadar zamandır birliktesiniz ve normal olarak ön sevişme tarzı bir şeyler yaşıyor musunuz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 2 yıldır birlikteyiz ve arada bir şeyler yaşıyorduk Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hemen penisine yumulma boşalmasın. Baştan aşağı öp okşa penisini yavaşça okşa öperken. Sonra yavaş yavaş dilini gezdirerek oral yap. Sert ve hızlı yaparsan erken gelir. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl tamam Yorumla
BrownFlag Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Erken boşalırsa kızma 0 1 Yorumla Soran 1 yıl kızmam niye kızayım Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ürkütme çocuğu çok hayırseversin 0 10 Yorumla Soran 1 yıl ne alaka hayırseverlikle ya sevgilim :D Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Tamam canım bende bişey demedim istediğin gibi yönlendirirsin acemiside iyi olur senin için he 😁 Yorumla Soran 1 yıl iyi tabi başkasıyla birlikte olmuş olsa kabul etmezdim onu zaten Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Hahaha o niye sen oldun ama Yorumla Soran 1 yıl ben çok önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum evlenmeyeceksem. ama sevgilimle evleneceğiz o yüzden benim için önemli Yorumla seçimkurbanı 1 yıl İyide bunu istemen için seninde bir şey yaşamamı olman gerek değil mi Yorumla Soran 1 yıl hayır değil Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Ne alaka neyse ayrılırsan beni bul Yorumla Soran 1 yıl ayrılmam ki evlenicem onunla Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Hep beraber görcez yazarsın Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Kendisi isterse yapabilirsin karşılıklı olmalı. 1 0 Yorumla
DieSchöneDerya Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Bırak ipleri eline alsın. Erkekler sever 1 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Rahat ol güzelim 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Rahat ol su akar yolunu bulur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl iyi davransenin ilkin ne zmn dı 0 4 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sende ne zmn dı Yorumla Soran 1 yıl çok önceden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kaç sene önceydi Yorumla Soran 1 yıl 5 Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Akısına bırak 0 1 Yorumla Soran 1 yıl tammdı Yorumla
terapistt_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl ya heyecan yaparsa çok kötü 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ben sıkıntı etmem Yorumla terapistt_ 1 yıl büyüt onu tabiki Yorumla
nevrotiksin Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Öğret ablası 0 2 Yorumla Soran 1 yıl benden büyük olan o Yorumla nevrotiksin 1 yıl İlişkide sen büyüksün ablalık et işte Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. yasadıkca ogrenırsım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Link gelir mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl gelmez Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden seni izlemek isterim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İlk olduğu için kontrol ederken zorluk yaşayabilir. Rahat ol. Yönlendirmeye çalışma kendisi iç gudusyle hareket etsin
Ama ilk olduğu için çocuk saniyeler içinde bitebilir
@megakolik benim için sorun değil ki ilki olduğunu biliyorum
Onun için kısa sürüp mutsuz olabilir çünkü çoğu kişide bu var
öncelikle ne kadar zamandır birliktesiniz ve normal olarak ön sevişme tarzı bir şeyler yaşıyor musunuz
2 yıldır birlikteyiz ve arada bir şeyler yaşıyorduk
Hemen penisine yumulma boşalmasın. Baştan aşağı öp okşa penisini yavaşça okşa öperken. Sonra yavaş yavaş dilini gezdirerek oral yap. Sert ve hızlı yaparsan erken gelir.
tamam
Erken boşalırsa kızma
kızmam niye kızayım
Ürkütme çocuğu çok hayırseversin
ne alaka hayırseverlikle ya sevgilim :D
Tamam canım bende bişey demedim istediğin gibi yönlendirirsin acemiside iyi olur senin için he 😁
iyi tabi başkasıyla birlikte olmuş olsa kabul etmezdim onu zaten
Hahaha o niye sen oldun ama
ben çok önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum evlenmeyeceksem. ama sevgilimle evleneceğiz o yüzden benim için önemli
İyide bunu istemen için seninde bir şey yaşamamı olman gerek değil mi
hayır değil
Ne alaka neyse ayrılırsan beni bul
ayrılmam ki evlenicem onunla
Hep beraber görcez yazarsın
Kendisi isterse yapabilirsin karşılıklı olmalı.
Bırak ipleri eline alsın. Erkekler sever
Rahat ol güzelim
Rahat ol su akar yolunu bulur
iyi davran
senin ilkin ne zmn dı
sende ne zmn dı
çok önceden
kaç sene önceydi
5
Akısına bırak
tammdı
ya heyecan yaparsa çok kötü