Bide sevgilimi daha fazla nasıl azdırabilirim
Sevgilimle ilk kez ilişkiye gireceğiz, nasıl davranmalıyım?
Bide sevgilimi daha fazla nasıl azdırabilirim
Bende bir erkek olarak söylüyorum. Evlenmeden önce bir erkek anal istiyor ve sana evlenicez nasıl olsa gibi vaatlerde bullanıyorsa ki bu aynı zaman da senin de düşüncelerin olabilir. bence daha sonra acı çekerek pişman olmaktansa şimdi ayrılarak acı çek daha iyi.. evet ilk ilişki ilk heyecan istek ve arzu aşırı derecede fazla, yani kafaya konulmuştur kendini bu birleşmeden alı koymak imkansıza yakın. Ama anal ilişki her iki taraf içinde çok tehlikeli ve zararlı. Genelde p*rno izleyenler, bizde yaparız çok güzel falan diye düşünüyor fakat p*rno yıldızlarının temizleme imkanları var hijyenik yapıyorlar. Ben tavsiye etmiyorum. Çok istiyorsanız birbirinizi el yoluyla tatmin edin. öpüşün sevişin ama anal sıkıntılı. Tabi son karar sizin.. görüşüm biraz uzun oldu kusura bakmayın.. :))
Kadınların ters ilişkide maruz kaldıkları ilk zarar, bu bölgede yer alan kaslar ve sinirlerin deforme olması, anal bölgeden akan bağırsak sıvısının vajinaya ulaşarak enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kalmaları, yine bu bölgedeki dokulardaki yırtılmalardır.
Öyle ki, ters ilişkiye giren kadınların çok büyük bir kısmı, anal bölgede yer alan halka şeklinde kasların zamanla deforme olması sonucu, ilerleyen yaşlarda dışkı tutmakta zorluk çekmektedirler. Hastanelerin genel cerrahi klinikleri hemen her gün bu tarz şikayetlerle gelen kadınlarla doludur. Öyle ki dışkılarını hemen hiçbir şekilde tutamayan ve bu sebeple tedavi olana dek kendini bezlemek zorunda kalan kadınlar mevcuttur.
Diğer yandan ters ilişkiden sonra penisin temizlenmeden vajinaya sokulması ise çok ciddi bir enfeksiyon (iltahap) riski ile kadını kadınları bırakmaktadır. Çünkü makatta bulunan dışkı içerisindeki mikroplar, penis yardımı ile vajinanın en derin noktasına kadar ulaşabilmekte ve burada üreyerek enfeksiyona sebep olmaktadırlar. Ters ilişkiden sonra kadının vajinasını temizlemeye çalışması, bu açıdan hiçbir fayda yaratmamaktadır.
Kadınlarda ters ilişkinin zararları bunlarla sınırlı değildir. Her ne kadar ortada henüz çok ciddi bir ibare bulunmasa da, genel cerrahların pek çoğu ters ilişkinin hemoroid sürecini en azından hızlandırdığını düşünmektedirler.
Hanımına dışkı yerinden yaklaşan kimse lanete uğramıştır."
"Erkeğe veya kadına arka yoldan yaklaşan kimseye Allah, rahmet bakışıyla bakmaz." (bk. Ebû Dâvûd, Nikâh, 45; Müsned, I, 86; II, 444; Tirmizî, Taharet, 102; Mişkâtü'l-Mesâbih, II, 184).
İlkinde kasılmaktan zevk alamazsın. Boşuna çaba sarf etme. Anal yaparak bunu bomb*k bir hale getirirsin. Seksten doğur anksiyete haline getirirsin. Sonra vajinismus gibi hastalıklar ortaya çıkar. Aklın varsa hiç yapma. Kafana koyduysan geçmiş olsun şimdiden.
Sevgilinizle ilk defa ilişkiye girecek senin bakire misiniz bari onu yazsaydınız.
.
Ön sevişme çok önemli bol bol sevişin oral seks mutlaka olsun.
.
Kendini çokça rahat bırak sakın acı çekecem diye düşünme tadını çıkarmaya bak.
.
Başka ne desem bilemedim..
Cevap
77Cevap
Seninle evlenmeyebilir bunu gözü önünde bulundur eğer yüksek beklentin yoksa sen bilirsin ol birlikte ama gelipte beni sevicek diye düşünceyle olacaksan olmaz boş ver sevmesin seni seveni bulursun elbette ilkler zor unutulur çünkü psikolojik yipranirsin anal ilişkiye gelince ben yaşadım iki kere oldu ama zararlarına gelince çok fazla zararı var öğrenince bıraktık zaten hiçbirini yapma istiyorsada ayrıl...
Planlayarak seks mi olur mk Seks dediğin bir an gelişir, oluruna bırakılır ve dans edasıyla uyumu yakalayarak çiftleşilir.
Bu kadar düşünmene gerek yok senin ne mal olduğunu anladı güzelce bi kullanıp birkaç aya totona tekmeyi koyacak ya da boynuzlayacak senin gibi basit kızlara böyle yapmak lazım
Evlenmeden yapanlar basit evet :)
Sonra kocalarını kandırmak için türlü türlü bahane uyduruyorlar
Konuşulacak bir şey yok
Her şey ortada
Kızlık Zarını Bozduğunda sonra görecem seni!!!
Kızım ne yapıyorsun sen ya!!
Sakın yapma Sonra pişman olursun.🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Sevgilin de tecrübesizse asla anal deneme şu an zaten ilk. Şu an zaten darsın ve kadınların çok az bir kısmı analdan zevk alır. Gergin bir ortam zaten o yüzden sakin ol, gevşe ve kendini ana bırak. İlkinde zaten muhtemelen zevk almayacaksın analla onu kötü bir haturaya dönüştürme.
Sen yaptın mı anal
Önden mi olcak arkadan mı olacak ona göre taktikler değişir
Nolur nolmaz diye kayganlaştıcı alın arkaya zor girer
Ayrıca son bikaç gün sıvı beslen katı beslenirsen seks anında kaka gelebilir
Şırıngayla su fışkırt
Ya da minik hortum al ondan dene
Bakireysen hem ön hem arkayı unut bence. Daha önün şokunu atlatamadan arkanın darbesi ikisi bir kendine gelemezsin
@Benyakamoz bakire değilim
Kendim bozmuştum
O nasıl oluyor ki merak ettim
@Benyakamoz parmak
Daha sonrasında ince tarak sapı kullandim
Hee ateşli ol duraksama analda bol kaydırıcı kullan. Dikkatli ol yırtık olmasın.
@Benyakamoz bide bisey daha soracaktım
Agdadan kaynaklı vajinamda kararma ve çok hafif sarkma var beğenmez edjye korkuyorum sende ne olur
hiçbir şey olmaz
Senin yapcak bi şeyin yok fok balığı gibi yat sen Öxmdmdkkdkd
Troll olduğunu kimse anlamadı mi cidden 😂😂😂 milleti keklemis kim bilir erkeksin birde Allah'ım ya assdfsass
kollarını yukraı kaldır sonra 3 kere etrafında dön sevgilinin ve bunu yaparken levosola de her dönüşün için sonra kollarını indirirken başını da aynı şekilde önüne eğ ve diz çök. çok baştan çıkrıcı olucaksın
@Cnykn jhvdjfhv
Pişman olacağın bir şeyi yapma, yine de sen bilirsin.
Bir anlık heves zevk uğruna bir ömürlk hayatnı mahvetme bu düşünceden vazgeç... İlişkiyi yaşaynca çok seven çok kıymetli şu bu olmcksn kendini basitleştrme yazık edersn
Bu haltı yeme yiyorsan da sonradan ağlamıyacaksın ortalıkta namusluyum ahlaklıyım diye gezmiyeceksin evlenecek kız kalmadı artık bir de evlen diyorlar ortalık o.. rusbuuu kaynıyor nereye evleniyon
Yapmadan önce 2 kere düşün demiş herkes yanlış diyolar en az 10 kere düşün
Analı direkt yapma bile hiçbir şekilde önermiyorum çok sağlıksız bir şey
1. yanında kayganlaştıcı olsun
2. pezervatif al
3. ağrı kesici de al yanına muhtemelen ağrın olacak
ön sevişmeyi iyi yapın gevşemezen ilişkiye girmek senin için zor olur
p*rno yıldızı değilsen deliklerin daha geniş değil :) delikler genişleyene kadar ağrın olur :) mesela anal seks den örnek vereyim kalemle alıştır ilkinde direk denersen kan gelir alışması zor olur 1 ayda anca alışırsın
vajinal ilişkide ise ilkinde ağrın olacaktır sonraları gevşedikten sonra zevk alırsın :) benden tavsiye ilikinde sadece ya önden yap ya arkadan :D sonra ikisini aynı anda yapıp yolda bayılma :D baban hastaneden seni toparlamasın :D
Böyle saçma sapan soruları anlayamıyorum ama merakını anlıyorum bilmediğinden, ya illaki net bir şey yapmak zorunda değilsiniz akışına bırakın her şey hissederek zamanla olur bu kadar kasmayın.
Nasıl parmağınla?
Ayrıca pişman olacağın şeyler yapma.
Oral ve anal dışına çıkma pişman olursun.
Haftaya siteye girer beni bozdu ve ayrıldı ne yapıcam diye sorma burada :)
Hiç bir şey yapmana gerek yok. Çünkü ilk olacak. İlk 10 dakika zorlanırsın. Kayganlaştırıcı kullanın. Anladığım kadarıyla Anal denemesi yapacaksınız. Domates yememeye çalış bu günlerde. 👍😂
Çık otur üstüne başla zıplamaya her şey gelişir 🤣🤣
Ne olcak oturdun mu kalkar 🤣🤣🤣
Aman sizinde hep büyük zaten ben daha ufak olanı görmedşm🤣
Öyle bişi demedim🤣
Herkes büyük diyor diyorum 🤣🤣🤣
Hahah yahu ortalama belli siz bellisiniz kime neyi ispat?
14 bulsak öpüp başımıza koycaz ama sorsan hepsi 22🤣🤣🤣
Hahahahha🤣🤣🤣
Hahha yaa bırak sen de 22 diyenlerdensin🤣🤣
İnandık yaaa 🤣🤣🤣tamam hep senin ki en büyük sensin şampiyon🤣
Hahahah yoldan çıkmayı severim ben Ferrari değilim olum tofaşız biz 🤣🤣🤣
Vay vay vay yollar bizi gide gide usanmaz🤣🤣oğlummm
Hacı diyelim beğenmediysen hafız 🤣🤣
Hahah tamam yat hadi güldük eğlendik dağılın🤣
Bende olsa tavus kuşu gibi kahve muhabbeti yapar mıyım burada yaa🤣🤣🤣
Yalan sıkmaya gerek yok :) 16 idealdir, gelip üste oturmakta mantıklı ama oralle ön sevişmede fena olmaz aslında
Halay ne dansı yaa premses 🤣🤣🤣👯👯♂️👯♂️👯♀️
@ragingbull34 hoş geldiniz limon 🤣🤣🤣
Özüne dön işte hafız 🤣🤣
Türksün sen Türk kal 🤣🤣bırak el oğlu kaysın yıldız misali 🤣🤣
Burdan halay değil de grup çıkabilir 😂😂
TRT cık aradan 🤣🤣🤣
Grupta tost sen olacan galiba araya girdin don gibi 🤣🤣🤣
Tost olmam istemem ama dusunursenız de konusalim :)
Hadi hacı sen devam Elizabeth 🙋
Solo zıplama da iyi gidermiş ya
Oğlum benden ekmek çıkmaz sana yaylan hadi allahın abazası yaa yürüyen abaza
Eyvallah, her şans denemek istedim :)
By by 🤞🙋
@Keynesyen eee çıkmaz ama napiyim boşa çaba yazık 🤣🤣
Zorda olsa uyandım 🤣🤣🤣
Gel tost yiyelim boş ver yaa 🤣🤣Afyon sucuğu of of 🤣🤣
Hahhaa 🤣🤣Afyon ekmeğeylen yapmıştım 🤣🤣
Tamam sana bazlamalı yaparız 🤣🤣
Latte nedir premses 🤣🤣🤣çay varken tavşan kanı 🤣🤣
Aynen bak bu çok iyi oldu gece de bir kelle gömeriz 🤣🤣🤣
Onu da deviririz diycem de yeşilaycıyım🤣🤣🤣🤣
Canın aciycak ilk oldugu için büyük iş ona kaliyor narin davranmalı pek bir şey yapabileceginizi sanmıyorum zaten ilk olacagi icin
Yapmadan önce iki kez düşün sonradan pişman olabilirsin
En haklı yorum
Bisey yapmana gerek yok o zaten istekli boğa gibidir
Zina için taktik istiyorlar mk ve bunu günün sorusu olarak seçmişler
Bunlar cumhuriyet çocukları kral 😂
Olsa olsa tiktok çocukları olur bunlardan reis😂
Ahir zaman arkadaslar.
gipişirken bu müzikle gipişin
Girde yarinda burada sorma pismanim hsmilemiyim icimemi bosaldi bosalmadimi gibi 😆
😆him oyledir canim naparsan yap onunla zevk alamiyscagina gore cikarip atacak ve pirazvatik yittilabilir😆
Merhaba bayan sevgilinle ilişkiye gireceksen evdemi arabadamı seks *
Arabada önce öpüşme sevişme sonra oral seks falan arkada bacak omza içine girdimi sen inlersin bakire değilsin demi
Daha önce kiminle ilişki yaşadın ki bakire değilsin
Arabada inletirde rahat olmaz
Bişey sorcam kapalımısın açıkmısın
Ne zaman olacak bu ilişki gündüz mü akşam mı sevgilinle önden mi istiyosun arkadan mı
Sevgilin çalışmıyor mu
Hem ön hem arkadan ilişki araçta arkada mı vercen önde üstünemi çıkacaksın zıplama yanı
Bişeyler sorcam burada anlatamam
şu an sevgilinle konuşuyosun biliyorum hatta sevgilin sana soruyordur özel şeyleri seninle olmak bana kadınım olduğunu hissettiriyor diyor
sen değil o seni mutlu etmeli madem parmakla idere ediyordun umda parmağından kalın büük olsun ki orgazm olabilesin birde d. kontrol hapını unutma
kendini kasma bırak erkek arkadaşın gerekeni yapsın
Ciddi mi düşünüyosun kardeşim başta buna bir açıklık getir bakalım
Ilk verme o zamn anamdan devam edin biz erkekler çok çapkın oluyoruz genelde gelinlik hayalini mahvetme sonra
doğal akışına bırakmanız en güzeli... güzel olanı doğal olarak akıp gitmesi :)
Lavmansız analın sonucu kötü olur. Öyle bir ihtimal yok.
Sen Kendini sıkma gerisini bana bırak ben sana sert sert hızlı hızlı tak tak tak tak
Çok sayıda kişi yapma, iki kere düşün vs demiş o zaman bu ilişkiye girenler kimler anlamıyorum
Eger hic parmak bile sokmadiysan alamazsin icine. Once alistirmalisin ve daha liseliyseniz beceremez canini cok yakar. Kendini oarmakla alistir biraz bende yapiyorum bunu.
Anala dıkkat etmen lazım yontemi var yoksa zarar verir sana
Güzel bi muamele et ve ona hırçın ol istekli olduğunu yansıt ona
Heyecan yapma ve penisi yalarken dış batırma çok aciyo
Parmağınla tam olarak ne yapıyodun da tatmin ediyodun onu anlamadım ?
İshal ol bol bol s. ç içini tamamen temizle. Sonra gir ilişkiye rahat kafayla😀
Sen degil o yapmali zaten gergin olcan once bi masaj bebek yagoyla vs vs
Sonra ayrıldığinizda erkeklere laf etme ve bakire kız isteyen erkeklerede laf söylemeyin
Gitti bir bakire daha ama işini görsün sonrada seninle sadece seks için buluşur daha sonra da bırakır
ikidr bir karsima cikiyor arkadas benmi mikecem yeter
Herşeyi akışına bırak
her şey güzel gider sen oral yaparken onu baştan çıkarırsın
sırt üstü yat backlarını gerdırerek yukarı kaldır midene dogru cek 2 elınle vajınanı ac bekle 10 dıkaka sonrası rahatlarsın
Millet zina için taktik istiyor yuh be
Böyle deme sakın yobaz derler sonra 😂
@hayalim2900 umrumdaydilar sanki kimse diyenlerin laflarını iadeyi geri 🔙 ediyorum
Ülkeyi Cesur insanlar kurtaracak bunlardan 😂
sen erkekmisin de parmağınla tatmin ediyorsun yoksa lezbiyenmisin
sen erkeksin
Arizona kertenkele dansı çok revaçta😆😆😆😆
arkadan mı önden mi yapcaksın bu konuda alakan nedir mastürbasyon. yapıyon mu
Rahat olmalısın yoksa hiç keyif alamaz canin yanar hatta
Duş başlığı ile yapabilirsiniz
Yapma ilişkiye girme uzak dur
G. t verceksin ya daha ne olsun
Bunu partnerine sorucaksin buraya değil
Akışına bırak.
2 tane de erkek yardımcı oyuncu Çağir
Issır beni Edward de..
Parmakla tatmin etmek nedir yav
2 kere düşün
Akışına bırak sen nasıl istiyorsan öyle ol :-)
Nezamandan belli sevgilisiniz
Girişken olman lazım yoksa tahrik olmaz erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?