Benimde konuyla ilgili bir araştırmam yok. Neden bazı kadınlar aşırı seks düşkünü bilmiyorum
belki genetiktir
belki hormonları onu kışkırtıyordur
...
Soralım gogıla;)
belki genetiktir
belki hormonları onu kışkırtıyordur
...
Soralım gogıla;)
Gogılda bir sürü yazı var bunun hakkında zamanında okumuştum söfksföskd.
Çoook nedeni var. Ama erkek-kadın farklı nedenler var. Mesela sosyoekonomik açıdan zayıf ve az gelişmiş ülkelerin erkekleri böyle düşkün ve doyumsuz iken sosyoekonomik açıdan gelişmiş ülkelerin kadınlarında bu durum daha yüksektir. Yani kalite arttıkça doyumsuzluk ve düşkünlükte artmakta kadınlarda. Bu da bizim ülkedeki bazı sorulara cevap olur. Sonra fazla narsistlikte vardır. Kısacası bu konu hakkında kesin bir sebep yok. Toplumsal ve kültürel seviyeye göre değişen bir durum. Hormonların çok bir etkisi yok bu konuda. Bir de derin bir boşluk vardır ve bunuda böyle doldurmaya çalışıyorlardır. 192831278381273 partner değiştirip hala doyumsuzluk eksiklik hissedip bir tane daha partnere geçerler..
Sonuçta sevişmek güzeldir.
Cinsel psikoloji konusunda cok kitap okudum. Cok arastirdim. Cok ögrendim. İnsanlara faydali olmak ümidiyle ve yalan olmasin en cok ta kendim icin.
Doyumsuzluk ! Genetik bir sonuc degildir.
Aksine çevre ve yaşantının etkileşimi sonucu kişide meydana gelen psikolojik fakat bedeni de etkileyen bir olgudur. Hormonlarin kışkırttığı kesin. Seks istegi olmayan bir kadini da buna kışkırtan yine hormonları. Hormonları salgılayan ise psikolojik süreçler. Yapılan bir arastirmaya göre her insan ayni (standart) uyarilma şekliyle istekli hale gelmez. Bazisina bir kelime yeterlidir bazisina dokunmak gerekir bazisina sarilmak gerekir. Doyumsuzluk kadinda da erkekte de kafada biten birsey. Peki neden kaynaklanir. Burasi anlatmakla bitmez. Özetinin özetinini söylüyorum ;
Günlük rutin yaşantimizda yaptiklarimiz , söylediklerimiz, yediklerimiz bile...
Nemfomani Nedir?
Kadınlarda görülen ailesinin yaşının ve psikolojisinin tam karşıtı bir davranışta bulunarak değişik erkeklerle olma isteği ve aşırı seksüel istek duyma ile karakterize bir cinsel işlev bozukluğudur. Kısaca kadında cinsel taşkınlık veya doyumsuzluğa varan aşırı seks düşkünlüğü demektir. Hastalık derecesine varacak kadar kompulsif cinsel ilişki kurma gereksinimi ve erkeğe doyamama durumudur. Psikoseksüel bir bozukluktur. Erkekler de görülenine ise "satiriasis" adı verilir. Kelime olarak "nymph"+"mania" nın birleşmesinden meydana gelir. Nymphler Yunan mitolojisine göre tanrı ve yarı tanrılar hariç diğer erkeklerden kaçan ve hatta erkek düşmanıdırlar. Argoda ise "penis delisi olmak" olarak adlandırılır.
Google amcama sorun demiştiniz.
😉😉😉
selam
seks sadece erkeklerde değil kadınlarında vazgeçilmez duygularıdır yaşatan iyi olursa))
sadece acaba benlik mi)))
Seksi olmak kötümü)))
bence seks yaşamın vazgeçilmezidir birde anlayan biri ile yapıldığında tadına doyamazsın
Cevap
28Cevap
İnsanız çeşit çeşit, kimi malı sever kimi mülkü, kimi mücerreti sever kimi cüsmü, kimi aşkın ruhuna aşık, kimi bedenin tadına... insanız işte severiz, sevdi diyede suçlunolmaz kimse.
Profiline sek ve erkeklerdennuzak yazmışsın erkeklerden uzak durabilirsin ama seksten asla uzak duramazsın senin güvenilir birine ihtiyacın sen bana şimdi mesaj at bak neler olacak hayatın degisecek
Bak bak bak
Egoya bak
https://youtu.be/iOxzG3jjFkY
Ego değil özgüven ego boş yere olan bişeydir ama özgüven doğuştan gelir. Ve gerçekleri gösterir kirli sakal 1;87 boy iri vücut duygusal maço kişilik anlatılmaz yaşanır gel bir dene pişman olmazsin
Haklısın güvenin kırıldığı için dalgaya alıyorsun ama rica ederim bir mesaj at pişman olmucaksin
Gerçekten iyi bir insansın biliyorum arayış içinde değilsin ama duyguların var sende insansın güzel bir muhabbet ten zarar çıkmaz illa sevgili olmak zorunda değiliz
Rica ediyorum sen bir gel sonra karar ver on yargılar güzeldir ama fazlası insanı üzer ama insan bu uzuntunun. Farkına varmaz sana temin ediyorum ben bu site de değil sadece bu kainattaki en güvenilir bir kadına en güzel değeri veren tek erkeğim gel pişman olmucaksin
Sadece 1 mesaj bak sadece 1 mesaj bu kadar ısrar ediyorsam mutlaka iyi birşey için
Yazdıklarına ilaveten;bazı kadınları da partnerleri yeterince tatmin edemiyordur, aralarında ten uyumu ve çekim yoktur, o yüzden.
Ozentilik herşey aslında bence kimse bu igrenclige bayilmiyo pisman oluyo hatta yasancak güzel şeyleri kirletiyo insan binada istek diyo doyumsuzluk diyo
Bunun yaşanmamışlıkla ya da geçmişte bir travmayla pek alakası yok. Tamamen hormonların etkisi emin olabilirsin.
böyle bir kadın var mı? merak ediyorum.. varsa bana gönderin😁
seks erkeklere özgü birşey değil. Kadında nefis erkekdend aha fazladır. kadının Seksi daha çok istemesi normal
Sürekli seks bağımlılık yapar sende..
Al bu da linki o sorunun.. Yarım saat sonra da bu soruyu sordun.
https://hizliresim.com/7qMzoY
İki soru bağlantılı
Ben soruyorum sadece. Doyumsuzluk ya da değilim
Kendimi anlatmadım
Ben erkeklerin cevabını merak ediyorum
1. soru kadınlarda doyumsunsuzluğun sebebi
2. Soru erkekler böyle kadınlardan hoşlanır mı
Hayır tavrın ndnöyld bişey yakalamış gibi
Konuşuyoruz
Sevişelim demedim
Canım birinizi çekerse gelip sevişirim zaten
Yeterince bosalamiyorlar o yuzden doyumsuz sexs duskunu oluyorlar
Partneri tarafından yeterince duyulmayan insanlar sexs istekleri devam eder
Sen pekim doyumlumusun doyumsuzmu 😉
Azgınlık insanın yapısıyla alakalı galiba
doyumsuzum:( hormonlar
Google sorma bana sor anlatayım))
Merak olabilir deneyim veya farkli haz duygular
Allah vergisi olması 😁
Çok aşırı olmadığı müdedçe iyi bişey
Sen öyle değilsen sorun yok
hani nerde adres ver gelip ifadelerini alalim
cevabı biliyorsun...
öğrenirsin.. araştırmak güzel şeydir.. insanı geliştirir.. gerçi minimalist gibi terimleri kullanan bir kadın sanırım eğitimli ve donanımlı olsagerek ;)
kasım... doğduğum ay.. ayrıca guns n roses ın november rain şarkısına bayılırım bak ;) teşk ederim.
yazarsan biraz konuşabiliriz... fikirlerin hoş.
akrep burcunun?
pekiiii.. başka bir yorumda görüşmek üzere o halde ;)
tmmdırrr... ama olmadı bakk bu ;)
bir sohbet ederdik diye düşünmüştüm :)
:)) tamam bayan minimalist... ;) İstanbul'da mısın?
oo güzel yerdesin sendde.. deniz varsa heryer güzel ;)
yasadıgı cınsel ılıskılerden bence
Hormonaldir bence.
Hormonlardandır..
Bana denk gelmadi
öyle malesef
%1 i geçmez
Seksi sevmek
Bencede
Bencede guzel soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?