Ev arkadaşımın sevgilisiyle nasıl yattım? Ahlak dersi verecekler uzak dursun?

Ev arkadaşımın sevgilisini bana bakarken falan yakalıyordum. Evde beni süzüyordu hep. Bu arada ev arkadaşımla tanıdık vasıtasıyla ev arkadaşı olduk. Yakın değiliz. Neyse işte bunlarda 2-3 aydır sevgililermiş. Ben eve taşındığımdan beri çocuk bizde kalıyor. Kız sabah işe gidiyor ben uyanıyorum çocuk evde. Bana bakışlarını yakaladığım için bir sabah o evdeyken odamın kapısını açık bıraktım giyiniyordum bir yandan da müzik dinliyorum. Bu çıktı karşı odadan. Ben sütyen ve tangalıyım. Kapıda dikilip evde olduğunu bilmiyordum dedim o göğüslerime bakarken şak diye kapattım kapıyı. O günden sonra daha bir şevkle bakmaya ve kızla sevişmemeye başladı. İlk zamanlar sesleri gelirdi sonrasnda banyoya kalkarlardı. Yine bir sabah evdeyim kahvaltı hazırlıyorum üstüme bilerek seksi şeyler giydim. Mutfağa geldi baktı baktı ve sana dayanamıyorum daha fazla dedi sarıldı öpmeye başladı. Filmlerdeki gibi tezgaha oturttu beni orda bir kez seviştik sonra odaya geçtik en sonda da duşta yaptık. Akşam kız geldiğinde hep birlikte yemek yedik tv izledik falan. 3 haftadır bu şekilde devam ediyoruz. Sizce kızla çocuğu ayırsam mı yoksa bu yasak aşka devam mı etsem?
Ev arkadaşımın sevgilisiyle nasıl yattım? Ahlak dersi verecekler uzak dursun?