Ve cok pismanim kendimi boslukta hissediyorum kac gundur duraksiz agliyorum abimin annemin babamin yuzune bakamiyorum buyuk konusurdum hep hayatta evlilikten once iliskiye girmem diye anlik bisey icin cok kotuyum napcam yol gosterin?
O sevgilin senin.. birbirinizi çok çok iyi tanıyorsunuz değil mi... seviyorsunuz da.. neden sonu güzel bir evlilikle bitmesinki.. Yeterki birbirinize hep dürüst olun... zaten bir sürede nişanlılık dönemi olur.. sonrada güzel bir düğünle herşey halolur.. yanlız şu andan itibaren çok aşırı önemli bir şey başlıyor ilişkinizde.. Bir ilk yaşadın.. bundan sonraki herşey senin tutumuna bağlı.. o cinselliğin devamını isteyecek mutlaka.. çünkü herşey bir ilk ile başlar.. ve öyle devam eder... çok iyi düşünüp karar vermen lazım bu saatten sonra... bu olay oldu diye.. kendini kimseye kullandırma ve kimseninde eline koz verme güzel kardeşim...
Kesinlikle yapmaman gereken şeyi söylüyorum: battı balık yan gider deyip kendini daha kötü noktalara sürükleme. Yapmışsın hayatın sonu değil, yanlış yaptığını düşünüyorsan kendine ders çıkar, erkek arkadaşın düzgün birisiyse, seni bırakmayacaktır, düzgün biri değilse de pişman olma, hatalarınla yaşama, hatalarından ders çıkar tekrar söylüyorum, umarım yardımcı olabilmişimdir.
üzücü bir durum yapmamalıydın ailen bilse dünyalari başına yıkılır bumu bizim yetişdirdimiz kız die heleki baban la abini düşünmek bile istemiyorum onurlari kirilir yani kendini abinin yerine koydumda içimden şöyle dedim benim kardeşim bu olamaz bunu yapmış olamaz inanmak istemezdim o kadar yani acı ama gerçek
Gencliginde iffetini muhafaza edemeyen kiz kendisine munasip kocayi bulamaz. Bulsa dahi basina bela bulur. Simdi arada bir senden * isteyecek. Taki bikana kadar. Sonrada kullanip kullanip birakacak. Zorla mi yaptim dicek. Sende istedin dicek. Falanda filan. Bir kizdan kurtulmak cok kolay. Baskasiyla cikarsin hersey biter
tek bir yolun var tövbe edip af dileyeceksin ALLAH'tan... keşke yapmasaydın ama olan olmuş ALLAH büyük be kardeşim ondan ümit kesilmez ağla çok ağla, yalvar yakar ALLAH'a bir daha yapmamak üzere tövbe et. şüphesiz o çok bağışlayındır.
o şerefsizle evleneceksin, yanaşmazsa onu ailene söyliyeceğini gerekirse mahkemeye felan vereceğini söyle tehdit et, ailende pisikopat insanların olduğunu bunu duyarlarsa kendisini öldüreceklerini söyle gözünü korkut
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Allah'ın her günü burada en az 100 kişi bu durumh paylaşıp pismanlik nutukları atiyor. Nerenle okuduysan artık. 35 yaşındayim ve bakirim. Ammmk sadece sizde var zaten bu arzu ve şehvet. İnanç yok iman yok Allah korkusu yok. Hayvan gibi şey edin...
uyarınca, fikir verince namus bekçiliği yapmayın diyorsunuz. size ne diyorsunuz. veya kıskandığımızı düşünüyorsunuz. üzgünüm arkadaşım, olanla ölmüşe çare yok...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Geçmiş olsun.. Hayat işte... Evlenmicen adamin altina yatarken düşünecektin.. Erkek. Girer çıkar.. Arkasina bakmaz.. Dua et hamile kalmamış sin.. Ne diim..